- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Walla kaptanım telefonda anneme diyorum inanamıyor en son yemin ettim :)
Eşim şaşkın,gerçekten ekmek bagımlısıydım diğer tarafada yazmıştım nerdeyse ekmeği ekmek arası yapardım diye
Son raddeye gelip buraya katılmıştım ve o saatlerce avm de gezip bişi alamamak, okadar ağlamak,istediğimi rahatça giyememek...hepsi Hırs yaptı bende,ilk hafta meşhur 600 gramı alsamda ikinci hafta verdiğim kiloylada motive oldum:)
Ve grupta ekmek yiyen herhalde ya bir ya iki kişi bununda etkisi var,doğru gruba gelmişim:)
Tamam kaptanım leblebi yemem,bitki çayırda sbh kiyle 3 yaparım,leptin yedikten ne kadar sonra calışmaya baslıyodu?
Ya evet sorma 3 kilo veren var detoksla o kendini biliyor dimi zeynepcimmmBen dee aynıyım, ha viledayı sağa sola kıvırıp oynatmışsın ha ben. (Diğer grup üyesi keşke geçmiş yapıp muhabbete katılsaydı da bilseydik dans sever mi sevmez mi diye) Diğer kızlar duymasın ama reglle birlikte sanırım vücudum rahatladı, ödem neyin attım, ya da tuttuğum kiloları vermeye başladım, sabah sabah tartı beni gülümsetti, yarına aynı kalsam bile zararda olmayacağız. Ama kızlar yok detokslar bilmemneler çok kastılar bu hafta. Bilmem onları geçebilir miyiz?
Benim kocam 103 kiloydu, 4 ay dukan yaptı 83 oldu. O sıra sabah iş yerinde dukan kepekli atıştırmalıklarına çok alıştı. Şimdi dukan yapmıyor ama sabahları yağlı ve sağlıksız poğaça, açma, börek alıp yiyeceğine (o da erken kalkıp ben gibi asla evde kahvaltı yapamaz) bana 2 senedir her sabah için dukan şeysi yaptırıyor. Onlar da sadece kepek lor ve yumurtadan oluştuğu için ne şişiyor ne kabarıyor o yüzden poğaça desen günaha girersin, kek desen yok artık daha neler, kurabiye desen ne alaka derken eşim onlara "ponçik" ismini verdi. Şimdi ona akşamları 2 kaşık kepekten yaparken 1 kaşık da kendim için koyuyorum, ona kahvaltı bana öğlen yemeği gibi oluyor.
Merhaba canım, ne sınavına gireceksin? Geçmiş olsun bu arada, benim de göz doktoruna gitmem lazım geçen gün derste ekrandakileri okuyamadım ve anfi falan değil yani çok yakındım tahtayaKimsecikler yok yine kendi kendime konuşuyorum neyse ben ders başına gideyim sınava bir ay var ve ben hiç çalışamadım nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Dua edin kızlar benim için çok önemli bir sınav.
Selam canimnMerhaba canım, ne sınavına gireceksin? Geçmiş olsun bu arada, benim de göz doktoruna gitmem lazım geçen gün derste ekrandakileri okuyamadım ve anfi falan değil yani çok yakındım tahtayaihmal ediyoruz gözlük takmıyoruz bu bilgisayarlar da mahvediyor sonra gözümüzü işte..
Hımm cevaplamışsın zaten burada :) nerede çalışıyordun canım sen banka falan mı?Görevde yükselme canım, şef sınavı
Ya evet sorma 3 kilo veren var detoksla o kendini biliyor dimi zeynepcimmmbenim insülin direncim var zaten veremiyorum bir de meyve suyu detoksu falan yapsam cuma hastanede tartılırım artık ahahaha napalım bize mezdeke yolları göründü kardeş paşa paşa oynayacaz
Selamm kizlarr bugün ugtayamadin hic nesli sarayaami yerleşiyor gelemedi biturlu:)geçmişi okudum menüyazip kacayimm yorgun gibiyimm ama sebepsizz
Menüm 1 haslanmis yumurta zeytin peynir havucc pancar havucsuyu
Öğlen 3 çatal makarna ayran
Aksam pirasa yemeği salata ayran
90dk yürüyüş
2 bardak Yeşilçay
1 bardak ekinezya
1 bardak adacayii
De şekerim hiç çekinme hakediyor
Kactim herkese iyi geceler umarim herkesin yüzü guler yarin benimde mezun oladim var yarin kaptana danisayim
Kesinlikle canım doğru yerdesin, kaptanım sağolsun bıkmadan usanmadan öyle güzel anlatıyor ki zararlarını.. Ben ondan dinledikten sonra karatay teyzemin kitaplarının hepsini aldım okudum tiksindim resmen ekmekten. Bana bu kadar zararlı birşeyi neden tüketeyim ki kendime kastım mı var insülin direnci zıplamış gitmiş zaten.. En güzeli uzak duralım undan şekerden canımWalla kaptanım telefonda anneme diyorum inanamıyor en son yemin ettim :)
Eşim şaşkın,gerçekten ekmek bagımlısıydım diğer tarafada yazmıştım nerdeyse ekmeği ekmek arası yapardım diye
Son raddeye gelip buraya katılmıştım ve o saatlerce avm de gezip bişi alamamak, okadar ağlamak,istediğimi rahatça giyememek...hepsi Hırs yaptı bende,ilk hafta meşhur 600 gramı alsamda ikinci hafta verdiğim kiloylada motive oldum:)
Ve grupta ekmek yiyen herhalde ya bir ya iki kişi bununda etkisi var,doğru gruba gelmişim:)
Senin bugün canın sıkıldı ya canım malum, ondan enerjin yok herhalde yoksa benim bildiğim gülsüm böyle erken vakit kaçmazSelamm kizlarr bugün ugtayamadin hic nesli sarayaami yerleşiyor gelemedi biturlu:)geçmişi okudum menüyazip kacayimm yorgun gibiyimm ama sebepsizz
Hadi bakalım gülüm inşallah biz de görürüz o günleriKactim herkese iyi geceler umarim herkesin yüzü guler yarin benimde mezun oladim var yarin kaptana danisayim
Hadi bakalım gülüm inşallah biz de görürüz o günleri
Eveet geçmişi bitirdim ben de menümü yazayım artık
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı şekersiz çay
Ara 1 kase baharatlı yoğurt, bir bardak kefir
bir fincan biberiye çayı
Akşam 1 kase zeytinyağlı limonlu salata, bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu hafta doğru dürüst vakitsizlikten artık bir kardiyo yapıp yağ yakmam lazım tartıya yansıyor hemen
Evet kaptanım dün pilavın topuzunu kaçırdım bugün de ceza verdim kendime
Elbette göreceksin kuzum şüphen olmasın
akşam yemeğini özellikle mi hafif tuttun tatlımşu an için ders çalışman zorunlu durumda kuzum
sunumların bitince elbette yaparsın sporunu bazen ne kadar istesek te olmuyor malesef
Ne dıyım yenıbırbencıgıme bravoDe şekerim hiç çekinme hakediyor
Peki kaptanım leptin kaç saat çalışmalı yani acıkmaya bağlı ama soruyum dedim,1 saat yetersiz galibayemeğini yedin bitti 4 saat sonra leptin hormonu çalışmaya başlıyor ve ihtiyacın olan enrjiyi sağlamak için depolanmış yağları kullanıyor .Yalnız burada çok ince bir nokta var tatlım beyne açlık sinyali gittiği an da leptin devre dışı kalıyor o yüzdne açlık hissettiğin an yemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?