Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ohooo neiştem daha çok şaşıracak kuzum daha yeni başladık Aslı ve eylül yumurta yiyemedikleri için yiyorlar kuzum eylülün safra kesesi alındı dolayısı ile yumurta dokunuyor makresim de diyetisyene gittiği için onu uyguluyor .Motive olmanda katkımız olduysa süper durmak yok
cıvıl cıvıl kıyafetleri alana dek emina dımlarla yürüyeceğiz kuzum

Tamam kaptanım leblebi yemem,bitki çayırda sbh kiyle 3 yaparım,leptin yedikten ne kadar sonra calışmaya baslıyodu?

yemeğini yedin bitti 4 saat sonra leptin hormonu çalışmaya başlıyor ve ihtiyacın olan enrjiyi sağlamak için depolanmış yağları kullanıyor .Yalnız burada çok ince bir nokta var tatlım beyne açlık sinyali gittiği an da leptin devre dışı kalıyor o yüzdne açlık hissettiğin an yemelisin

Ya evet sorma 3 kilo veren var detoksla o kendini biliyor dimi zeynepcimmm benim insülin direncim var zaten veremiyorum bir de meyve suyu detoksu falan yapsam cuma hastanede tartılırım artık ahahaha napalım bize mezdeke yolları göründü kardeş paşa paşa oynayacaz

Son düzenleme:
Kimsecikler yok yine kendi kendime konuşuyorum neyse ben ders başına gideyim sınava bir ay var ve ben hiç çalışamadım nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Dua edin kızlar benim için çok önemli bir sınav.
Merhaba canım, ne sınavına gireceksin? Geçmiş olsun bu arada, benim de göz doktoruna gitmem lazım geçen gün derste ekrandakileri okuyamadım ve anfi falan değil yani çok yakındım tahtaya ihmal ediyoruz gözlük takmıyoruz bu bilgisayarlar da mahvediyor sonra gözümüzü işte..

Selam canimn
Makres yok cvp vereyim dedim şeflik sinavu var makresin işyerindeyyükselmek içinsenin sinavdan degill.

aman tatlım bir kez izin verdim bir daha kimseye izin vermem hele ki senin direncin düşmüşken

Selamm kizlarr bugün ugtayamadin hic nesli sarayaami yerleşiyor gelemedi biturlu:)geçmişi okudum menüyazip kacayimm yorgun gibiyimm ama sebepsizz

şayet yarıns abah da gelmezse arayacağım özledikk hakikatentelaşeden kaçamak yapmaya bile fırsat bulamamıştır kuzum hayır olsun gülümm belinden dolayı mı keyifsizsin kuzum

Menüm 1 haslanmis yumurta zeytin peynir havucc pancar havucsuyu
Öğlen 3 çatal makarna ayran
Aksam pirasa yemeği salata ayran

90dk yürüyüş
2 bardak Yeşilçay
1 bardak ekinezya
1 bardak adacayii

Afiyetolsun 4 lemişsin yine çayı

De şekerim hiç çekinme hakediyor

Maşallah deyin bakim sestranıza

Kactim herkese iyi geceler umarim herkesin yüzü guler yarin benimde mezun oladim var yarin kaptana danisayim

Hedefe ulaştın o zaman kuzummm helall olsunnn nerden nereye seni mezun etmek te 6, takıma nasip oldu mezun olayım hemen kaçayım yok yalnız baştan söyliyim sadece menü yazma derdin kalmayacak yine burdasın yoksa mezun etmem

Kesinlikle canım doğru yerdesin, kaptanım sağolsun bıkmadan usanmadan öyle güzel anlatıyor ki zararlarını.. Ben ondan dinledikten sonra karatay teyzemin kitaplarının hepsini aldım okudum tiksindim resmen ekmekten. Bana bu kadar zararlı birşeyi neden tüketeyim ki kendime kastım mı var insülin direnci zıplamış gitmiş zaten.. En güzeli uzak duralım undan şekerden canım

Selamm kizlarr bugün ugtayamadin hic nesli sarayaami yerleşiyor gelemedi biturlu:)geçmişi okudum menüyazip kacayimm yorgun gibiyimm ama sebepsizz
Senin bugün canın sıkıldı ya canım malum, ondan enerjin yok herhalde yoksa benim bildiğim gülsüm böyle erken vakit kaçmaz

Eveet geçmişi bitirdim ben de menümü yazayım artık
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı şekersiz çay
Ara 1 kase baharatlı yoğurt, bir bardak kefir
bir fincan biberiye çayı
Akşam 1 kase zeytinyağlı limonlu salata, bir avuç tuzsuz kabak çekirdeği
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bu hafta doğru dürüst vakitsizlikten artık bir kardiyo yapıp yağ yakmam lazım tartıya yansıyor hemen

Hadi bakalım gülüm inşallah biz de görürüz o günleri

Elbette göreceksin kuzum şüphen olmasın

akşam yemeğini özellikle mi hafif tuttun tatlım şu an için ders çalışman zorunlu durumda kuzum
sunumların bitince elbette yaparsın sporunu bazen ne kadar istesek te olmuyor malesef

Evet kaptanım dün pilavın topuzunu kaçırdım bugün de ceza verdim kendime

Peki kaptanım leptin kaç saat çalışmalı yani acıkmaya bağlı ama soruyum dedim,1 saat yetersiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…