Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar meleklerimmm dün akşam annem rahatsızlandı ve bugün öğleden sonra ancak çıktık bilmeyenler için yazayım şimdi çokk iyi şükür
AAA BIZDIK KIM KI SENA MI

Bızdık misswong kuzum

YOK SWEETÇİM YA AÇILMIYO O SAYFADAKİ ANLATIM. ÇİZELGE KALDI SEKSENDE

imza alanı sadece prolardamı var diyeceğim ama normal üyeler de çizelgesini yapmış bilemedim şimdi

Menüm
Sabah peynir zeytin yumurta 1 dilim ekmek havuc 2 mandalina yarim nar findik
Akşam bakliyat salatadi ayran

2 bardak Yeşilçay 2 bardak biberiye

1ssat yürüyüş 50 squat

Evet Ayçacım 62-63 araıs gidip geliyorum kuzum Oooo çok sevindim cnm nasıl memnunmusun menülerden inşallah güzel sonuç alırsın kuzum Sporsuz çok zor kuzum yaparsan çok iyi olur
Hakikaten meleklerim süper

Bızdıkım ayrıldığında 70,9 muşsun 9 haftada 5 kilo çok fazla ayrılık yaramamış hakikaten karataya başlaman çok iyi olmuş canım sporla birleşince bu kez hedefe ulaşmadan kaybolmak yok

Bu gece kimse gelmiyor niyeki

Evde olunca gelmeden duramam bilirsin kuzum elde olmayan sebepler işte

Tatlım sadece 1 bardak sütle olmaz sen miktarı azaltırsan vucudunda enerji harcamayı azaltır bugün koşturmacalıymış o yzüden böyle oldu sanırım yulaf kepeği dukandan kalmamı

Ponçikler git gide çoğalıyor mu ne kuzum Hadi gözün aydın regl stresi bitti demek sğalık olsun bu hafta şişlik olsa bile haftaya karlı başlarsın cnmm

kız akşam niye bişe yemedin otur adam akıllı ye yulaf nedir arkadaşımben sana böyle mi öğrettim

Alışacak kuzum korkutmayalım hemen dimiSenin gayet güzel anlattığına eminim ama beynine reset atmazsa tüm bildiklerini unutmazsa zorlanır

yaşasın karatay şükür meyvesuyu işkencesi bitmiş

Peki kaptanımmm yanıma alıyorum bundan sonra

Mutlaka bulunsun kuzum çantamda sürekli bulunur sıkıştığım zaman en büyük yardımcım yanına da bazen süt veya ayran misss

Hemen havlu atmak var mı öyle dur bakalım bir yarın sabah olsun

Kızlar ben de menümü yazayım.
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak etli türlü yemeği, bir tabak bulgur pilavı (fazla yedim kabul ediyorum) bir kase salata bir kase yoğurt
Su 2.5 lt
oooooo akşam hakikaten fazla kaçmış

Spora bayildim:)silahla squat denesene bide:)

sakın deneme

[QUOsilahla UL SILA, post: 38118894, member: 74462"]Spora bayildim:)silahla squat denesene bide:)
Ben dilayla squat yazmistim tel silahla yazmiss yeni farkettim[/QUOTE]

çok güldürdün beni

Afiyetolsun Aslıcım dün bira zrahatsızmışsın umarım bugün iyisindir tatlım yalnız anlamadığım taze fasulyeyi neden sınırlı tüketiyorsun bitanem doyana dek yiyebilirsin

Buluutum senden ricam öğün saatlerini de yazarmısın kuzum bundan sonra bakalım kaç saat leptin çalıştırıyorsun Fakat ekmeklerden bu kadar çabuk vazgeçebilmen harika bence

Kontrol panelindeki imza Bölümünü biri bana tarif etsin
Kuzum nikine tıklayacaksın ayarlar bölümünde kişisel bilgileriniz-imza ayarları olması lazım ona tıklayıp alana resim ekler gibi ekleyeceksin ama

ooooo hem reglim oldum diye pofla hem de bugün kardayım de taktikler süper sende kuzum yarın herşey belli olacak

bu arada birşey hatırlatayım diğer uygulamada olmayanlar için bu ceza geçerli değil tabii ki

Ponçik simi süpermiş enişte iyibulmuş

Hafta içi çok erken kalkıyorsun yoruluyorsun tatlım en azından haftasonu dinlenme şansın olsun niye terlik fırlattın ki enişte seni düşünmüş hep iş olmaz gezmen de lazım kuzum sen herşeyi planlı birşekilde halledersin inanıyorum ben

Akşama yapılacaklar listen çok şeker

Günaydın arkadaşlar

İyi akşamlar tatlım

Sabah menülerini bozmaya başladın merim

Günaydın güzeller, hepinize bol eksili bir gün diliyorum. Geçmiş yapıp geleyim...

Tşkler kuzum iyi akşamlar

Kendini iyi hisssetsen yapardın makresim diyetisyenine izah edersin kızmaz bence hem diyete aykırı birşey yoktuki menülerinde

Geçmiş olsun bitanem kirpik altları nasıl iltihaplanır ki hiç duymamıştım cnm damlalar iyi gelir inş

Kimsecikler yok yine kendi kendime konuşuyorum neyse ben ders başına gideyim sınava bir ay var ve ben hiç çalışamadım nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Dua edin kızlar benim için çok önemli bir sınav.

Bu ara böyle oldu makresim pek ilgilenemedim 1 ay göz açıp kapayıncaya dek geçer kuzum inş çalışma fırsatı bulabilirsin

kızlarrrrrrrrrrr bu arada dün tartıldım 76.4 çıktımmmmmmmmmmmm
2.900 gr vermişim haberiniz olaaaaa

maşallah kuzummm rekora gidiyorsun emzirmenin avantajları

işte budur hayır dediğin için tebrikler kuzummm

geçen haftaki kilom:79.3
dün:76.4
5 günde fark: 2.900 kg

nazar edeceksinnnnn

buarada dunkı menum
sabah ceyrek gevrek
peynır zeytın domates

aksam
kısır
fırında cıntar
yogurt
yanınada acılı salgam
sabah 1 saat yuruyus

kraliçemin canı gevrek mi çekmişşş afiyetolsun cnmm abartısız yemişsin sonuçta

Iyi akşamlar
Çok şükür bugünü de kazasız belasız bitirdik.

İyi akşamlar merimm yarın sabahı da güzel bir şekilde atlatırız inş bu hafta mesajlarında eksik yoktur inş merimm

Dünkü menüm:
Kahvaltı:
2 haşlama yumurtalı kk
Badem
Peynir

Akşam:
1 tabak Mantarlı kırmızı biberli, domates soğan ve sarımsaklı bulgur pilavı
Ayran
Salata
Spor :40 dk yürüyüş

Barbim kahvaltına yeşillik havuç filan eklesen kuzum yoksa kabızlık sorunu yaşayacaksın

Bugun kü menüm sebze detoksu
Tüm gün onu içtim
Bol su
Spor yok

meyvesuyundna iyidir afiyetolsun cnm

Son düzenleme:
390.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bızdık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/td]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR]

[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

slm kızlar ders çalışmaya başladım nihayet. menümü yazıp kaçsam. sweetçim beni bir kaç gün idare et menü yazayım sadece olur mu
sabah: 1 yumurta, 1 salatalık, peynir, havucum vardı dila çaldı
ara: 1 fincan kahve
öğlen koca leğen salata
akşam: soğanlı yumurta, mantar sote, salata, yoğurt
spor: 80 squat, 1 saat tempolu yürüyüş
insülin direncini hortlattım o yüzden öğlen salata yaptım ara olarak. hoş zaten sabah ta pek bişe yememiştim

Tabiki bitanem öğrencilere torpil yapıyoruz zaten idare ederiz merak etme sen yerim o diloşu havucunu mu kaptı senincimcime aman kuzum zararın neresinden dönsen kardır aylarca tekrar başa dönme insülin direnciyle uğraşarak en güzelini yapmışsın cnm

Son düzenleme:
Tamam kaptanım bundan sonra saatlerimide yazıyım
Bugünkü menüm
Sbh 10:30 dan sonra ( bu hafta sadece bugun geciktirdim )
2 Kayısı kıvamında yumurta 3 ceviz yesil zeytin peynir bitki cayı
15:30 gibi bi elma,bi cay bardağı beyaz leblebi yedim
Aksam 19:15
(Yemek hazırlamıştım ama eşim lahmacun almış )
2 kücük lahmacun yeşillik bi büyük ayran
1 Türk kahvesi,3 bitki cayı
80 Squat,Leslie

Menum:
Sabah: 2 bardak su 2 kayisi
peynir , zeytin, yesillik,1 dilim ekmek ,2 kasik yogurt
oglen : 1 kase yogurt ,1 bitki Çayı
aksam : 1 kase corba, taze fasulye , salata
3 lt .su , 45+ 25 dak yürüyüş , 15 dak evde spor

taze fasulyeyi ölçmedin inş bu sefer kuzum menü de spor da harika

Hosbuldum canim nasilsin, annen hastaymisti canim gecmis olsun Allah acil şifalar versin inşallah

İyiyim şükür bitanem çok teşekkür ederim cnm annem de iyi olacak inş Aminnn kuzumm

1 saat leptin çalıştırmışsın kuzum istersen elmanı da kahvaltıdan sonra ye çünkü çiğneme olayı oladuğu zaman leptin çalışmıyor tatlım 1 çay bardağı leblebi de 1 dilim ekmeğe eşit leblebi yerine yoğurt veya süt harika olur meyveyle bol da tarçın bitki çayında ne olur 3 fincanı geçme kuzum

Walla kaptanım telefonda anneme diyorum inanamıyor en son yemin ettim :)
Eşim şaşkın,gerçekten ekmek bagımlısıydım diğer tarafada yazmıştım nerdeyse ekmeği ekmek arası yapardım diye
Son raddeye gelip buraya katılmıştım ve o saatlerce avm de gezip bişi alamamak, okadar ağlamak,istediğimi rahatça giyememek...hepsi Hırs yaptı bende,ilk hafta meşhur 600 gramı alsamda ikinci hafta verdiğim kiloylada motive oldum:)
Ve grupta ekmek yiyen herhalde ya bir ya iki kişi bununda etkisi var,doğru gruba gelmişim:)

Tamam kaptanım leblebi yemem,bitki çayırda sbh kiyle 3 yaparım,leptin yedikten ne kadar sonra calışmaya baslıyodu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…