Görevde yükselme canım, şef sınavıne sınavı cnm
HADI INS KAZANIRSIN MAKRESIMGörevde yükselme canım, şef sınavı
kızlarrrrrrrrrrr bu arada dün tartıldım 76.4 çıktımmmmmmmmmmmm
2.900 gr vermişim haberiniz olaaaaa
AAA BIZDIK KIM KISENA MI
YOK SWEETÇİM YA AÇILMIYO O SAYFADAKİ ANLATIM. ÇİZELGE KALDI SEKSENDE
Menüm
Sabah peynir zeytin yumurta 1 dilim ekmek havuc 2 mandalina yarim nar findik
Akşam bakliyat salatadi ayran
2 bardak Yeşilçay 2 bardak biberiye
1ssat yürüyüş 50 squat
Sen artık 62 lere mi düştün banum. Harikasınnn. Bende bu gün rafineramı aldım. Cok verimli geçti onun haricinde bişi yemedim . Sporumuda yapıcam. Hız kazanmam lazımmmm. Evet detoks sanki hemen verdircek ve hemen aldırcak cinsten. Ama menüler on numara hiç kacamak yok maşallah ekipte
selamlar
çok yoğunum bu ara dün giremedim
kaptanım tartıldım 76 yım başladığım yere geri dönmüşüm
bu arada ben doktora gidiyorum alerjim vardı ya benim ilaca başladım bana liste verdi işte içinde bir sürü yasak var hazır onları yiyemezken karataya da start verdim bugün hayırlısı
menümü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış, azcık tel peynir,ceviz
Akşam
Karataya uygun güveç,salata,1 mandalina
spor:1 saat yürüyüş
döndüm valla döndüm çok mutluyum
Bu gece kimse gelmiyor niyeki
mrrhaba kizlar bugunku menum gayet kisa cunku tum gun kosturmaktan bisey yiyemedim pekde iyi oldu :)
Sabah bir bardak sut
Oglen bir tabak zeytinysgli barbunya
Ara uc sekersiz cay ( ki tadi cok kotuydu sekersiz ama alisicam)
Aksam bir kase yogurt icine iki kasik yulaf kepegi
Merhaba bacılar,
Yatakta karanlıkta göbeğimde laptopla size yazıyorum.
Önce Nesli'nin sevdiği şekliyle "gün sonu z raporu"m
sabah; kahve
öğlen; 4 tane ponçik
akşam; dukan kıymalı çorba, yoğurt, 1 avuç kabukları sert olan fıstık
@gamzeeee,
Peçelerimizi hazırlayalım gülo, ben regl oldum davul gibi şiştim. Cumaya bir gün kala olacak şey miydi yahu diye üzülürken bir yandan da vücudum eski düzenine dönüyor yumurtluyorum hala tavuk gibi demek ki diye de sevindim
4 buçukta kalkacağım yarın 7 dersim var sabah 8buçukta toplantıyla günüm başlayacak, akşam 9 buçukta son dersim bitecek. Yarın eve geldiğimde güzzzeel bir köpüklü latte yaptıracağım kocama, size uzun uzun yazacağım. Hoş cuma günü de geceye kadar dersim var ama Allah razı olsun cuma sabahına acımışlar öğlen 12ye kadar izin vermişler. Gerçi sabah erkenden kalkıp çarşı, pazar gezeceğim ama neyse şu hafta bir geçsin düzene alışacağım inşallah.
Biraz geçmişe bakıp ,direkt bayılacağım.
Öptüm kocaman hepinizi.
kız akşam niye bişe yemedin otur adam akıllı ye yulaf nedir arkadaşımben sana böyle mi öğrettim
bende menü mü yazayım.
sabah:2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates ve avuç içinin yarısı kadar yağsız peynir
öğlen: koca bi kase bulgurlu salata
akşam: bir tabak haşlanmış brokoli, küçük tabak haslanmış tavuk göğsü
spor diloş kucağımda yarım saat gezdim
Peki kaptanımmm yanıma alıyorum bundan sonra
Eyvahlar olsuuunnnanlaşıldı gruba biz madara olucaz şekerim napalım başa gelen çekilir ben de aç yatmayayım bari boşuna hayır hiç de anlamam böyle oryantal falan sopa ne kadar kıvırabilirse ben de o kadar.. Ooofff offf
oooooo akşam hakikaten fazla kaçmışKızlar ben de menümü yazayım.
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak etli türlü yemeği, bir tabak bulgur pilavı (fazla yedim kabul ediyorum)bir kase salata bir kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spora bayildim:)silahla squat denesene bide:)
Ben dilayla squat yazmistim tel silahla yazmiss yeni farkettim[QUOsilahla UL SILA, post: 38118894, member: 74462"]Spora bayildim:)silahla squat denesene bide:)
menüm :
2 bardak su ,1 kayısı
peynir,zeytin, 1 dilim ekmek ,2 kaşık yoğurt, yeşillik,
1 bardak ayran ,
akşam : 1 kase mercimek çorbası, 2 kaşık taze fasulye, salata,
1 avuç fındık ,
3.lt. su ,1 bitki çayı 45 dak tempolu yürüyüş
Bugünkü menüm
Sbh menemen bol bol yesil zeytin peynir ceviz yesil cay
Öglen gecen günden canımın çektiği bol yesıllıklı limonlu kısır
Aksam Çorba yesıl mercimek yemeği ayran
2 Türk kahvesi 2 bitki cayı
80 Squat dışarıda 45 dk yürüyüş
Kuzum nikine tıklayacaksın ayarlar bölümünde kişisel bilgileriniz-imza ayarları olması lazım ona tıklayıp alana resim ekler gibi ekleyeceksin amaKontrol panelindeki imza Bölümünü biri bana tarif etsin
Ben dee aynıyım, ha viledayı sağa sola kıvırıp oynatmışsın ha ben. (Diğer grup üyesi keşke geçmiş yapıp muhabbete katılsaydı da bilseydik dans sever mi sevmez mi diye) Diğer kızlar duymasın ama reglle birlikte sanırım vücudum rahatladı, ödem neyin attım, ya da tuttuğum kiloları vermeye başladım, sabah sabah tartı beni gülümsetti, yarına aynı kalsam bile zararda olmayacağız. Ama kızlar yok detokslar bilmemneler çok kastılar bu hafta. Bilmem onları geçebilir miyiz?
Benim kocam 103 kiloydu, 4 ay dukan yaptı 83 oldu. O sıra sabah iş yerinde dukan kepekli atıştırmalıklarına çok alıştı. Şimdi dukan yapmıyor ama sabahları yağlı ve sağlıksız poğaça, açma, börek alıp yiyeceğine (o da erken kalkıp ben gibi asla evde kahvaltı yapamaz) bana 2 senedir her sabah için dukan şeysi yaptırıyor. Onlar da sadece kepek lor ve yumurtadan oluştuğu için ne şişiyor ne kabarıyor o yüzden poğaça desen günaha girersin, kek desen yok artık daha neler, kurabiye desen ne alaka derken eşim onlara "ponçik" ismini verdi. Şimdi ona akşamları 2 kaşık kepekten yaparken 1 kaşık da kendim için koyuyorum, ona kahvaltı bana öğlen yemeği gibi oluyor.
Günaydınlar herkese,
Bugün bana nedense cuma gibi geldi bir an. Sanırım hafta bitsin hemen dinleneyim diye
Eşim de dün "tüm hafta çalıştın, hafta sonu gezmek ister misin?" dedi, terlik fırlattım adama.
Ev birbirine girmiş temizlik lazım, haftalık yemek lazım, çamaşır lazım, ütü lazım, alışveriş lazım, haftalık ders hazırlığı lazım ve bir de geçen haftanın ani yoğun temposundan sonra ayağı yanmış ito gibi sokaklarda hafta sonu da koşacağım he mi
(Kendime not düşeyim de yarın unutmayayım)
akşama yapılacaklar;
imza kilo çizelgesi
haftalık mesaj sayımı
kilo bildirimi-sabah
Öptüm hepinizi
Günaydın arkadaşlar
dünkü menümü paylaşıyorum
kahvaltı
1yumurta haşlanmış
10 zeytin
1avuç peynir
1kepekli galeta
1kivi
1mandalina
1koca kupa yeşilçay
arada
1kupa yeşilçay
öğlen:
1küçük kase barbunya yemeği
1tabak et haşlamalı yuvarlamalı çorba
akşam:
1tabak salata
kocabardak koyu kıvamlı ayran
suyu 2,5lt yapmışımdır
1maden suyu
sporum 40dk eliptik bisiklet
Günaydın güzeller, hepinize bol eksili bir gün diliyorum. Geçmiş yapıp geleyim...
Canım diyetisyenim kızacak çünkü söylediklerini kahvaltı hariç yapmadım. Hastalanınca yemek yiyemedim, yediysem de özel hazırlayamadım, hala iyileşemediğim için spor da yapamadım. Dün KBB ye gittim çünkü boğazım hala iyileşmedi. Bademcikler düzelmiş ama farklı bir yer ağırıyor, doktor dışarıdan bir şey görünmüyor dedi ultrasyonla bakılacak, yarın öğleden sonraya randevu verdiler bakalım nedir. Kendimi hiç kasamıyorum ki hemen ağrı yapıyor, spor da güme gidiyor böylece. Yürüyüş yapabilseydim iyiydi ama ona da zaman yok, sadece sabah 15 dak tempolu işe geliyorum, akşam da 15 dak eve gidiyorum. Toplamda yarım saat ama aynı anda olmayınca yürüyüşten saymıyorum.
Kalkınca 2 bardak su+1 gün kurusu
Sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim tam b.ekmeği
bol yeşillik
Öğle
Bir avuç kadar et
yoğurt (iş yerinde yemek bana iyi gelmeyecek salatam yine yok)
Ara
1 susamsız simit (dışardaydım ganimetlerimi iş yerinde unutunca hastanede simit yedim)
Akşam
1 kase çorba
1 avuç tavuk
salata
Ara 2 grisini
Su 2,5 litre + 2 bardak yeşil çay
Yarın ultrasyonu çektireyim sporuma da başlayacağım inşallah. Göz doktoruna da gittim dün. Gözlük numaram büyümüş. Birinde problem yok 0,25 diğeri 0,75 olmuş. Öncekini takmıyordum ihmallik işte, artık bilgisayar başına hiç çıkarmayacağım daha kötü olmasın diye. Kirpik altlarında da iltihaplanma olmuş. Uzun zamandır kaşıntı vardı ama emziriyorum ilaç kullanmayayım diye doktora gitmiyordum dayanamadım artık. Doktorun verdiği damlalar bebeğe zararı yok dedi. Ama yine de damlatınca göz kanalını 5 dak kadar bastırıyorum ki içeri akmasın.
Kimsecikler yok yine kendi kendime konuşuyorum neyse ben ders başına gideyim sınava bir ay var ve ben hiç çalışamadım nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Dua edin kızlar benim için çok önemli bir sınav.
kızlarrrrrrrrrrr bu arada dün tartıldım 76.4 çıktımmmmmmmmmmmm
dünki menümmmm
sabah:1 muz,1 su bardağı süt
ara:1 kase mantarrr
akşam:kayınvalidemde misafir vardı ne hazırlıklar ne hazırlıklar ama ihanet etmedim size canlarrrrrrrrrrrrr
yediklerim:2 kaşık bulgur köftesi,1 minicik kase yoğurtlu salata,2 parça et,biraz patlıcan közlemes,1 kase etli düğün çorbası
spor:yarım saat yürüyüşşş
su:3.5 lt
geçen haftaki kilom:79.3
dün:76.4
5 günde fark: 2.900 kg
buarada dunkı menum
sabah ceyrek gevrek
peynır zeytın domates
aksam
kısır
fırında cıntar
yogurt
yanınada acılı salgam
sabah 1 saat yuruyus
Iyi akşamlar
Çok şükür bugünü de kazasız belasız bitirdik.
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
2 haşlama yumurtalı kk
Badem
Peynir
Akşam:
1 tabak Mantarlı kırmızı biberli, domates soğan ve sarımsaklı bulgur pilavı
Ayran
Salata
Spor :40 dk yürüyüş
Bugun kü menüm sebze detoksu
Tüm gün onu içtim
Bol su
Spor yok
slm kızlar ders çalışmaya başladım nihayet. menümü yazıp kaçsam. sweetçim beni bir kaç gün idare et menü yazayım sadece olur mu
sabah: 1 yumurta, 1 salatalık, peynir, havucum vardı dila çaldı
ara: 1 fincan kahve
öğlen koca leğen salata
akşam: soğanlı yumurta, mantar sote, salata, yoğurt
spor: 80 squat, 1 saat tempolu yürüyüş
insülin direncini hortlattım o yüzden öğlen salata yaptım ara olarak. hoş zaten sabah ta pek bişe yememiştim
oyy masalhhhkızlarrrrrrrrrrr bu arada dün tartıldım 76.4 çıktımmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin Aslıcımmmiyi akşamlar tatlım
Menum:
Sabah: 2 bardak su 2 kayisi
peynir , zeytin, yesillik,1 dilim ekmek ,2 kasik yogurt
oglen : 1 kase yogurt ,1 bitki Çayı
aksam : 1 kase corba, taze fasulye , salata
3 lt .su ,45+ 25 dak yürüyüş , 15 dak evde spor
Hosbuldum canim nasilsin, annen hastaymisti canim gecmis olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Tamam kaptanım bundan sonra saatlerimide yazıyım
Bugünkü menüm
Sbh 10:30 dan sonra ( bu hafta sadece bugun geciktirdim )
2 Kayısı kıvamında yumurta 3 ceviz yesil zeytin peynir bitki cayı
15:30 gibi bi elma,bi cay bardağı beyaz leblebi yedim
Aksam 19:15
(Yemek hazırlamıştım ama eşim lahmacun almış )
2 kücük lahmacun yeşillik bi büyük ayran
1 Türk kahvesi,3 bitki cayı
80 Squat,Leslie
Tamam kaptanım leblebi yemem,bitki çayırda sbh kiyle 3 yaparım,leptin yedikten ne kadar sonra calışmaya baslıyodu?
1 saat leptin çalıştırmışsın kuzum istersen elmanı da kahvaltıdan sonra ye çünkü çiğneme olayı oladuğu zaman leptin çalışmıyor tatlım 1 çay bardağı leblebi de 1 dilim ekmeğe eşitleblebi yerine yoğurt veya süt harika olur meyveyle bol da tarçın bitki çayında ne olur 3 fincanı geçme kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?