Ne kadar uslu ogrencı kaptanını yormadan kendı ısını kendı halledıyoEvet kaptanım dün pilavın topuzunu kaçırdım bugün de ceza verdim kendime
İyi akşamlar meleklerimmm dün akşam annem rahatsızlandı ve bugün öğleden sonra ancak çıktık bilmeyenler için yazayım şimdi çokk iyi şükür
Bızdık misswong kuzum
imza alanı sadece prolardamı var diyeceğim ama normal üyeler de çizelgesini yapmış bilemedim şimdi
Evet Ayçacım 62-63 araıs gidip geliyorum kuzumOooo çok sevindim cnm nasıl memnunmusun menülerden inşallah güzel sonuç alırsın kuzum Sporsuz çok zor kuzum yaparsan çok iyi olur
Hakikaten meleklerim süper
Bızdıkım ayrıldığında 70,9 muşsun 9 haftada 5 kilo çok fazlaayrılık yaramamış hakikaten karataya başlaman çok iyi olmuş canım sporla birleşince bu kez hedefe ulaşmadan kaybolmak yok
Evde olunca gelmeden duramam bilirsin kuzum elde olmayan sebepler işte
Tatlım sadece 1 bardak sütle olmaz sen miktarı azaltırsan vucudunda enerji harcamayı azaltır bugün koşturmacalıymış o yzüden böyle oldu sanırım yulaf kepeği dukandan kalmamı
Ponçikler git gide çoğalıyor mu ne kuzumHadi gözün aydın regl stresi bitti demek sğalık olsun bu hafta şişlik olsa bile haftaya karlı başlarsın cnmm
Alışacak kuzum korkutmayalım hemen dimiSenin gayet güzel anlattığına eminim ama beynine reset atmazsa tüm bildiklerini unutmazsa zorlanır
yaşasın karatay şükür meyvesuyu işkencesi bitmiş
Mutlaka bulunsun kuzum çantamda sürekli bulunur sıkıştığım zaman en büyük yardımcım yanına da bazen süt veya ayran misss
Hemen havlu atmak var mı öyle dur bakalım bir yarın sabah olsun
oooooo akşam hakikaten fazla kaçmış
sakın deneme
Ben dilayla squat yazmistim tel silahla yazmiss yeni farkettim
İyi geceler canım afiyet olsun menün çok iyiIyi aksamlar kizlar kaptancim annecigine cooook gecmisler olsun rabbim safi ismiyle sifa versin insallah bugunku menumu yazip kacicam oglusumu uyutmam lazim affiniza siginiyorum
Sabah:iki yumurtali omlet sekersiz cay bol yesillik bir dilim peynir
Ara:uc sekersiz cay iki mercimek koftesi
Aksam : sebzeli bulgur pilavi bi tabak bir bardak ayran
Uc litre su spor 30 dk yuruyus 60 squat
Boylece gunu bitiriyorum elhamdulillah :)
Ben bu menu yazma isini cok sevdim kaptancim hem hesap vercem diye duzenli yiyom hemde yazinca farkediyo insan ne kadar cok yediginin gun icinde oyuzden az yiyorum hepinize sevgiler hayirli geceler kizlarrrrr
Ooo menu sporlar super ebwam bayıldımIyi aksamlar kizlar kaptancim annecigine cooook gecmisler olsun rabbim safi ismiyle sifa versin insallah bugunku menumu yazip kacicam oglusumu uyutmam lazim affiniza siginiyorum
Ben bu menu yazma isini cok sevdim kaptancim hem hesap vercem diye duzenli yiyom hemde yazinca farkediyo insan ne kadar cok yediginin gun icinde oyuzden az yiyorum hepinize sevgiler hayirli geceler kizlarrrrr
Ooo menu sporlar super ebwam bayıldımIyi aksamlar kizlar kaptancim annecigine cooook gecmisler olsun rabbim safi ismiyle sifa versin insallah bugunku menumu yazip kacicam oglusumu uyutmam lazim affiniza siginiyorum
Bu mesaj ile bu haftaki mesaj sayım 81 kızlar, hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın tartıda gülmek dileğiyle ama en çok gizem merim ve ben gülelim olur muuuuöpüyorummm
Güzel tatktik bitanemmmEvet kaptanım dün pilavın topuzunu kaçırdım bugün de ceza verdim kendime
Ne dıyım yenıbırbencıgıme bravo
Peki kaptanım leptin kaç saat çalışmalı yani acıkmaya bağlı ama soruyum dedim,1 saat yetersiz galiba
Ne kadar uslu ogrencı kaptanını yormadan kendı ısını kendı halledıyo
hehehe olabilir çok usluyumdur doğrusu
maşallh tatlım teşekkür ederimmmiyi olan çalışna grup kazansın bakalım iyi geceler tatlım
Güzel tatktik bitanemmmben de tartı öncesi sendromundan mı acaba dedim
işte böyle
kuzum bu tamamen senin yediklerine ve aktivitene bağlı şayet 4,5-5 saatten önce acıkıyorsan menünde eksiklik var demektir akşam mutlaka çorba salata veya yoğurt bulunsun kuzum
Sınıf başkanı mı seçsek acaba
Ahahhahaha olur
maşallh tatlım teşekkür ederimmmiyi olan çalışna grup kazansın bakalım iyi geceler tatlım
Güzel tatktik bitanemmmben de tartı öncesi sendromundan mı acaba dedim
işte böyle
kuzum bu tamamen senin yediklerine ve aktivitene bağlı şayet 4,5-5 saatten önce acıkıyorsan menünde eksiklik var demektir akşam mutlaka çorba salata veya yoğurt bulunsun kuzum
Sınıf başkanı mı seçsek acaba
Iyi aksamlar kizlar kaptancim annecigine cooook gecmisler olsun rabbim safi ismiyle sifa versin insallah bugunku menumu yazip kacicam oglusumu uyutmam lazim affiniza siginiyorum
Tabıhahaha nur güzel bahane
hehehe olabilir çok usluyumdur doğrusu
Hadi ben kaçtım sestralarım öpüyorummm
Tabıdwmek en cok sız sevıncenız heee yarın gosterırım sıze
haydı bizde optukHadi ben kaçtım sestralarım öpüyorummm
haydı bizde optukHadi ben kaçtım sestralarım öpüyorummm
Ben kendımden beklıyorum da tam bakalım kısmet
Tamam tatlım sınıf başkanımız sensin o zaman
İyi geceler tatlı rüyalar canımkaçalım leptin saatimiz gelmiş
yarın bir bomba patlatacakmışsın gibi anladım bu cümleden meleğim
Ben kendımden beklıyorum da tam bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?