Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar kizlar kaptancim annecigine cooook gecmisler olsun rabbim safi ismiyle sifa versin insallah bugunku menumu yazip kacicam oglusumu uyutmam lazim affiniza siginiyorum
Sabah:iki yumurtali omlet sekersiz cay bol yesillik bir dilim peynir
Ara:uc sekersiz cay iki mercimek koftesi
Aksam : sebzeli bulgur pilavi bi tabak bir bardak ayran
Uc litre su spor 30 dk yuruyus 60 squat

Boylece gunu bitiriyorum elhamdulillah :)
Ben bu menu yazma isini cok sevdim kaptancim hem hesap vercem diye duzenli yiyom hemde yazinca farkediyo insan ne kadar cok yediginin gun icinde oyuzden az yiyorum hepinize sevgiler hayirli geceler kizlarrrrr

çok güldürdün beni

Afiyetolsun Aslıcım dün bira zrahatsızmışsın umarım bugün iyisindir tatlım yalnız anlamadığım taze fasulyeyi neden sınırlı tüketiyorsun bitanem doyana dek yiyebilirsin

Buluutum senden ricam öğün saatlerini de yazarmısın kuzum bundan sonra bakalım kaç saat leptin çalıştırıyorsun Fakat ekmeklerden bu kadar çabuk vazgeçebilmen harika bence

Kuzum nikine tıklayacaksın ayarlar bölümünde kişisel bilgileriniz-imza ayarları olması lazım ona tıklayıp alana resim ekler gibi ekleyeceksin ama

ooooo hem reglim oldum diye pofla hem de bugün kardayım de taktikler süper sende kuzum yarın herşey belli olacak

bu arada birşey hatırlatayım diğer uygulamada olmayanlar için bu ceza geçerli değil tabii ki

Ponçik simi süpermiş enişte iyibulmuş

Hafta içi çok erken kalkıyorsun yoruluyorsun tatlım en azından haftasonu dinlenme şansın olsun niye terlik fırlattın ki enişte seni düşünmüş hep iş olmaz gezmen de lazım kuzum sen herşeyi planlı birşekilde halledersin inanıyorum ben

Akşama yapılacaklar listen çok şeker

İyi akşamlar tatlım

Sabah menülerini bozmaya başladın merim

Tşkler kuzum iyi akşamlar

Kendini iyi hisssetsen yapardın makresim diyetisyenine izah edersin kızmaz bence hem diyete aykırı birşey yoktuki menülerinde

Geçmiş olsun bitanem kirpik altları nasıl iltihaplanır ki hiç duymamıştım cnm damlalar iyi gelir inş

Bu ara böyle oldu makresim pek ilgilenemedim 1 ay göz açıp kapayıncaya dek geçer kuzum inş çalışma fırsatı bulabilirsin

maşallah kuzummm rekora gidiyorsun emzirmenin avantajları

işte budur hayır dediğin için tebrikler kuzummm

nazar edeceksinnnnn

kraliçemin canı gevrek mi çekmişşş afiyetolsun cnmm abartısız yemişsin sonuçta

İyi akşamlar merimm yarın sabahı da güzel bir şekilde atlatırız inş bu hafta mesajlarında eksik yoktur inş merimm

Barbim kahvaltına yeşillik havuç filan eklesen kuzum yoksa kabızlık sorunu yaşayacaksın

meyvesuyundna iyidir afiyetolsun cnm
[/QUOTE]
KapTanım neslı yok kacamaksız kalmasın gurup dedım

İyi geceler canım afiyet olsun menün çok iyi

Oo
Ooo menu sporlar super ebwam bayıldım

Oo
Ooo menu sporlar super ebwam bayıldım

Bu mesaj ile bu haftaki mesaj sayım 81 kızlar, hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın tartıda gülmek dileğiyle ama en çok gizem merim ve ben gülelim olur muuuu öpüyorummm

maşallh tatlım teşekkür ederimmm iyi olan çalışna grup kazansın bakalım iyi geceler tatlım

Evet kaptanım dün pilavın topuzunu kaçırdım bugün de ceza verdim kendime
Güzel tatktik bitanemmm ben de tartı öncesi sendromundan mı acaba dedim

Ne dıyım yenıbırbencıgıme bravo

işte böyle

Peki kaptanım leptin kaç saat çalışmalı yani acıkmaya bağlı ama soruyum dedim,1 saat yetersiz galiba

kuzum bu tamamen senin yediklerine ve aktivitene bağlı şayet 4,5-5 saatten önce acıkıyorsan menünde eksiklik var demektir akşam mutlaka çorba salata veya yoğurt bulunsun kuzum

Ne kadar uslu ogrencı kaptanını yormadan kendı ısını kendı halledıyo

Sınıf başkanı mı seçsek acaba

hehehe olabilir çok usluyumdur doğrusu

Ahahhahaha olur

İyi akşamlar tatlım çok teşekkür ederim bitanem Aminnn geçecek bu günler de inş cnmm

harika bir menü ve spor kuzum ben anlamam takımda istiyorum seni

Takım ruhu böyle birşey işte canım benim buraya yazacağını bilmek bile elindekini bırakmayı sağlıyor

iyi geceler tatlı rüyalar cnm

hehehe olabilir çok usluyumdur doğrusu

Tamam tatlım sınıf başkanımız sensin o zaman

Hadi ben kaçtım sestralarım öpüyorummm

İyi geceler tatlı rüyalar canım kaçalım leptin saatimiz gelmiş

Tabı dwmek en cok sız sevıncenız heee yarın gosterırım sıze

yarın bir bomba patlatacakmışsın gibi anladım bu cümleden meleğim

**6.Takım 390. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,3 / / /% )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
BayilanBayilana (94,2/ / /% )
bulutummm30(82,1/ / /% )
eylul sıla (60,6/ / /% )
makres76 (64,7/ / /% )
merinetya(74,8 / / /% )
rengarenknesli ( 75,9/ / /% )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 80,7/ / /% )
winstonlight(76,8/ / /% )
yenibirben(79,3/ / /% )

6.Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…