Amın...
Yarın ola hayrola o zaman
Iyı geceler bas melekListemizde hazır şimdi leptin zamanı iyi geceler meleklerim yarın tartı emeklerinizin karşılığını göstersin inşş
Gizemim gelemedin kuzum
E EveT başkanım, meyve konusunda da söylediklerine katılıyorum ama düzenim oturana kadar biraz böyle garip bir beslenme tarzım oluyor işte. Danslı ceza konusunda diğer uygulamadakiler için geçerli demişsin benim mesajıma istinaden, ben de öyle düşünmüştüm sadece takıldım. Ama geçmiş yapsak, o hafta kimlerle eşleştirilmişiz okusak, ona göre grup motivasyonu sağlasak, evdeki a4 kağıdına yazar gibi günlük liste yapmak yerine birbirimizle konuşsak, hiç online olacak vaktimiz yoksa bile misal benim gibi sabah 5te kalkıp ya da gecenin biri vakti geçmiş okuyup herkesi önemsesek bence daha tatlı olur demek istemiştim.
Ozaman ayni yerde ayni saatte@Eylülsıla, bu ara çok sakinsin bacım. Hastane ziyaretin inşallah sağlıklı sonuçlanmıştır. Keyifli sohbetlerine pek denk gelemedim, cumartesi bir maniniz yoksa gece yarısı buluşalım derim
arkadaşım sürekli bana söyleniyorsun farkındayım ve bu yaptığın hiç hoş bir şey değil.Sanırsam sende öğretmensin daha tanışamadık bile... ama sen benimle ilgili çok fikir ve düşüncelere sahipmişsin gibi yazıyorsun.Herkesin kendine göre bir yoğunluğu bir derdi olabilir. Şimdi benim katılmaktan zevk aldığım şu topikğe her gelişinde ya da konu açıldığında bana laf sokarsan benim motivasyonumu düşürürsün. Eğer banane senin motivasyonundan diyorsan ben Haziran ayından beridir buradayım ve daha burda böyle birşey yaşamadım.Sanal alem dahi olsa birbirimize saygı duymak zorundayız. Ben a4 kağıdına yazar gibi menü paylaşımı da yaparım,sabah günaydın mesajı da atarım çünkü bu benim.Sen daha az vaktin olmasına rağmen daha çok katılımlı olabilirsin çünkü bu sensin.
Şimdi senden ricam lütfen enerjimizi düşürmeyelim,burada bir hedefimiz var ve hedefe ulaşana kadar birbirimizin aşkını şevkini kırmayalım.Ben lafa laf sokabilecek bir insan değilim.Yapabileceğim tek şey kabuğuma sokulmak olur.Bunu bana yaptırtma emi.Gitmek istemiyorum burdan.Umarım anlarsın.
Oyy merim winstonu yanlis anlamissin kuzum kotu niyetli bi arkadaş değil aksine çok eğlenceli espiriyle karisik yazmis nolur alinma ve gitmeyi dusunmee sen calisiyosyn yogundun bizsana saygi duyuyoruz.z.arkadaşım sürekli bana söyleniyorsun farkındayım ve bu yaptığın hiç hoş bir şey değil.Sanırsam sende öğretmensin daha tanışamadık bile... ama sen benimle ilgili çok fikir ve düşüncelere sahipmişsin gibi yazıyorsun.Herkesin kendine göre bir yoğunluğu bir derdi olabilir. Şimdi benim katılmaktan zevk aldığım şu topikğe her gelişinde ya da konu açıldığında bana laf sokarsan benim motivasyonumu düşürürsün. Eğer banane senin motivasyonundan diyorsan ben Haziran ayından beridir buradayım ve daha burda böyle birşey yaşamadım.Sanal alem dahi olsa birbirimize saygı duymak zorundayız. Ben a4 kağıdına yazar gibi menü paylaşımı da yaparım,sabah günaydın mesajı da atarım çünkü bu benim.Sen daha az vaktin olmasına rağmen daha çok katılımlı olabilirsin çünkü bu sensin.
Şimdi senden ricam lütfen enerjimizi düşürmeyelim,burada bir hedefimiz var ve hedefe ulaşana kadar birbirimizin aşkını şevkini kırmayalım.Ben lafa laf sokabilecek bir insan değilim.Yapabileceğim tek şey kabuğuma sokulmak olur.Bunu bana yaptırtma emi.Gitmek istemiyorum burdan.Umarım anlarsın.
estağfirullah kırılmadım. Ama eşimin askerde oluşu beni duygusal anlamda yoruyor.O zamansa tanışalımTanışalım konuşalım kaynaşalım istedim, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
Bu hafta aynı gruptaydık mesela, birlikte esprileşip, motive olabilelim diye düşündüm çünkü ben kilo veremiyorum bu ara mesela. Herkesin yaptığı, yazdığı söylediği her şey bana yol gösterebilir diye düşündüm. Kötü bir niyetim yoktu. Tabii ki herkes istediği gibi katılıp yazar. Ben sadece dediğim gibi tanışıp kaynaşmak maksatlı dedim. Kırdıysam kusura bakmayın.
canım benim ben her insanın iyi niyetli olabileceğini düşünüyorum.Tabiki arkadaşımızın daOyy merim winstonu yanlis anlamissin kuzum kotu niyetli bi arkadaş değil aksine çok eğlenceli espiriyle karisik yazmis nolur alinma ve gitmeyi dusunmee sen calisiyosyn yogundun bizsana saygi duyuyoruz.z.
estağfirullah kırılmadım. Ama eşimin askerde oluşu beni duygusal anlamda yoruyor.O zamansa tanışalım
Ben Ayten Yozgattayım sınıf öğretmeniyim 2 yaşında kızım var. Aslında çok konuşkanımdır ama hop diye atlayamama huyumda var.
Kilo vermeye 93 ile başladım 1 senede(emzirirken) 86 kiloya indim.Yarım dönemde de 6 kilo verdim ve haziran ayında buraya geldiğimde 80kg idim.Bugün çok şükür 74kg gördüm
Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?