Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listemizde hazır şimdi leptin zamanı iyi geceler meleklerim yarın tartı emeklerinizin karşılığını göstersin inşş

Gizemim gelemedin kuzum

İyi geceler kızlar,

yarım saat önce eve geldim ve şu an bu satırları size bir yandan tıkınarak yazıyorum.
z raporum;
sabah; kahve
öğlen;4 ponçik
gece (şimdi); elma, bir avuç fıstık, bir avuç siyah üzüm
spor; 8 saat ayakta ders +5 saat koşturma =13 saatlik çok hareketli mesai + 10 kiloluk 2 çantayla toplamda 1 saat yürüyüş.
(Çok mu ağladım ne? )

Gelelim fasulyenin faydalarına;

E EveT başkanım, meyve konusunda da söylediklerine katılıyorum ama düzenim oturana kadar biraz böyle garip bir beslenme tarzım oluyor işte. Danslı ceza konusunda diğer uygulamadakiler için geçerli demişsin benim mesajıma istinaden, ben de öyle düşünmüştüm sadece takıldım. Ama geçmiş yapsak, o hafta kimlerle eşleştirilmişiz okusak, ona göre grup motivasyonu sağlasak, evdeki a4 kağıdına yazar gibi günlük liste yapmak yerine birbirimizle konuşsak, hiç online olacak vaktimiz yoksa bile misal benim gibi sabah 5te kalkıp ya da gecenin biri vakti geçmiş okuyup herkesi önemsesek bence daha tatlı olur demek istemiştim.

makres76 , sınavında başarılar makresciğim, umarım istediğin puanı /dereceyi kolaylıkla alırsın.
@ tekrar başkan; annenize çok geçmiş olsun, şifa diliyorum.
@detoks yapanların alayı; iradenize ve motivasyonunuza maşallah kızlar, umarım sonrasında hızlı verdiğiniz gibi hızlı almazsınız (kıskanç hain Winston )
@Gamziş; ben hep en önde otururdum, bir gün arka sıraya oturdum ve gözlerimin kör olduğunu anladım
Tamam ben de savsaklamıştım görmemde sıkıntı vardı ama bu kadar olduğunu o zaman farketmiştim
Şimdi lens takıyorum ve lenssiz direkt sese gidiyorum Gerçi benim annemden genetikti ama tabii ilerletmeden baktırmak ve o göz numarasının ilerlememesi için dua etmek lazım

@Başkancığım,
Mesaj sayım +35di geçen saymaya çalışmıştım.
Zayıflama çi,zelgesini yarın tartıldıktan sonra yeni kilomla yapacağım, yarın da gece 11 gibi evdeyim. Yorgunluktan bayılmazsam , hatırlarsam hemen ekleyeceğim.

Daha yazacaklarım vardı ama beynim yanıyor
Yatağa geçip biraz da telefonumu karıştıracağım.

See you sabahın köründe

arkadaşım sürekli bana söyleniyorsun farkındayım ve bu yaptığın hiç hoş bir şey değil.Sanırsam sende öğretmensin daha tanışamadık bile... ama sen benimle ilgili çok fikir ve düşüncelere sahipmişsin gibi yazıyorsun.Herkesin kendine göre bir yoğunluğu bir derdi olabilir. Şimdi benim katılmaktan zevk aldığım şu topikğe her gelişinde ya da konu açıldığında bana laf sokarsan benim motivasyonumu düşürürsün. Eğer banane senin motivasyonundan diyorsan ben Haziran ayından beridir buradayım ve daha burda böyle birşey yaşamadım.Sanal alem dahi olsa birbirimize saygı duymak zorundayız. Ben a4 kağıdına yazar gibi menü paylaşımı da yaparım,sabah günaydın mesajı da atarım çünkü bu benim.Sen daha az vaktin olmasına rağmen daha çok katılımlı olabilirsin çünkü bu sensin.
Şimdi senden ricam lütfen enerjimizi düşürmeyelim,burada bir hedefimiz var ve hedefe ulaşana kadar birbirimizin aşkını şevkini kırmayalım.Ben lafa laf sokabilecek bir insan değilim.Yapabileceğim tek şey kabuğuma sokulmak olur.Bunu bana yaptırtma emi.Gitmek istemiyorum burdan.Umarım anlarsın.

**6.Takım 390. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,3 / / /% )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ / /% )
BayilanBayilana (94,2/ / /% )
bulutummm30(82,1/ / /% )
eylul sıla (60,6/ / /% )
makres76 (64,7/ / /% )
merinetya(74,8 / / /% )
rengarenknesli ( 75,9/ / /% )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 80,7/ / /% )
winstonlight(76,8/75.9 /0.9 /% 1.18 )
yenibirben(79,3/ / /% )

6.Takım Ortalaması: %

Tanışalım konuşalım kaynaşalım istedim, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
Bu hafta aynı gruptaydık mesela, birlikte esprileşip, motive olabilelim diye düşündüm çünkü ben kilo veremiyorum bu ara mesela. Herkesin yaptığı, yazdığı söylediği her şey bana yol gösterebilir diye düşündüm. Kötü bir niyetim yoktu. Tabii ki herkes istediği gibi katılıp yazar. Ben sadece dediğim gibi tanışıp kaynaşmak maksatlı dedim. Kırdıysam kusura bakmayın.

Oyy merim winstonu yanlis anlamissin kuzum kotu niyetli bi arkadaş değil aksine çok eğlenceli espiriyle karisik yazmis nolur alinma ve gitmeyi dusunmee sen calisiyosyn yogundun bizsana saygi duyuyoruz.z.

estağfirullah kırılmadım. Ama eşimin askerde oluşu beni duygusal anlamda yoruyor.O zamansa tanışalım
Ben Ayten Yozgattayım sınıf öğretmeniyim 2 yaşında kızım var. Aslında çok konuşkanımdır ama hop diye atlayamama huyumda var.
Kilo vermeye 93 ile başladım 1 senede(emzirirken) 86 kiloya indim.Yarım dönemde de 6 kilo verdim ve haziran ayında buraya geldiğimde 80kg idim.Bugün çok şükür 74kg gördüm

Sen?

Oyy merim winstonu yanlis anlamissin kuzum kotu niyetli bi arkadaş değil aksine çok eğlenceli espiriyle karisik yazmis nolur alinma ve gitmeyi dusunmee sen calisiyosyn yogundun bizsana saygi duyuyoruz.z.
canım benim ben her insanın iyi niyetli olabileceğini düşünüyorum.Tabiki arkadaşımızın da

*6.Takım 390. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,3 / / /% )
bulutummm30(82,1/ / /% )
eylul sıla (60,6/60.2 /0.40 /%0.66 )
makres76 (64,7/ / /% )
merinetya(74,8 / / /% )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 80,7/ / /% )
yenibirben(79,3/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

**6.Takım 390. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,3 / / /% )
bulutummm30(82,1/ / /% )
eylul sıla (60,6/ 60.2/0.40 /%0.66 )
makres76 (64,7/ / /% )
merinetya(74,8 / 74/ 0.8/%1,07 )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 80,7/ / /% )
yenibirben(79,3/ / /% )

6.Takım Ortalaması: %

Ben de bu hafta hayatımın en yoğun ve en stresli haftasına başladım bende de kafa bir milyon, dün eşime girer girmez "terliği hadi hazırla" diye haykırıyordum, burada terlik kahve anlamındaydı
Yeni bir üniversitede çalışmaya başladım, doğal olarak çalışma arkadaşlarıma, öğrencilere (ki bazıları Allaha havalelik) , düzene , sisteme alışıp alışamama sıkıntılarıyla hala boğuşuyorum, bir de İstanbul trafiği düşünülürse ve bundan tam bir hafta önce öğlen 12lerde uyanan kaşınan bir Winston varken şu anki durumum tam bir değişim ve kaos

Eşin için Allah kavuştursun, benimki yanımda ama yüzünü gören kim. akşam 9da sızıyorum sabahta 4 ya da 5 te kalkıp gidiyorum. Bu sabah işe giderken baktım, adamı özlemişim dedim kendi kendime. Bir haftadır ne konuşmuşuz, ne görüşmüşüz.

Ben 33 oldum, İngilizce öğretmeniyim.90dan 68e düştüm, hamilelik ile 78 oldum geri ama çocuğum yok. Bugün ben de 75i ucundan gördüm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…