Allah yardımcın olsun Winston yoğun bir iş temposunun içindesin ama hareket insana enerji veriyor ben buna inanıyorum.Yazın çok miskin baygın oluyorum.Ama dönem içlerinde okuldan gelip spor aletine biniiyorum :) Sana kolaylıklar diliyorum hedeflerimiz yakın umarım bu hafta kapışırızBen de bu hafta hayatımın en yoğun ve en stresli haftasına başladım bende de kafa bir milyon, dün eşime girer girmez "terliği hadi hazırla" diye haykırıyordum, burada terlik kahve anlamındaydı
Yeni bir üniversitede çalışmaya başladım, doğal olarak çalışma arkadaşlarıma, öğrencilere (ki bazıları Allaha havalelik) , düzene , sisteme alışıp alışamama sıkıntılarıyla hala boğuşuyorum, bir de İstanbul trafiği düşünülürse ve bundan tam bir hafta önce öğlen 12lerde uyanan kaşınan bir Winston varken şu anki durumum tam bir değişim ve kaos
Eşin için Allah kavuştursun, benimki yanımda ama yüzünü gören kim.akşam 9da sızıyorum sabahta 4 ya da 5 te kalkıp gidiyorum. Bu sabah işe giderken baktım, adamı özlemişim dedim kendi kendime. Bir haftadır ne konuşmuşuz, ne görüşmüşüz.
Ben 33 oldum, İngilizce öğretmeniyim.90dan 68e düştüm, hamilelik ile 78 oldum geri ama çocuğum yok. Bugün ben de 75i ucundan gördüm çok şükür
boyun kaçtı canım maşallahGunaydin kizlar kaplumbağa gibide olsa hedefe geldim sayilir.ilk hedefin 60 ti ama gönül 58 istiyor konuda yilbasina gorcem inşallah herkes kilo vermiştir inşallah hepinizi seviyorum mezunum ama sizleyim
Gunaydin kizlar kaplumbağa gibide olsa hedefe geldim sayilir.ilk hedefin 60 ti ama gönül 58 istiyor konuda yilbasina gorcem inşallah herkes kilo vermiştir inşallah hepinizi seviyorum mezunum ama sizleyim
Allah yardımcın olsun Winston yoğun bir iş temposunun içindesin ama hareket insana enerji veriyor ben buna inanıyorum.Yazın çok miskin baygın oluyorum.Ama dönem içlerinde okuldan gelip spor aletine biniiyorum :) Sana kolaylıklar diliyorum hedeflerimiz yakın umarım bu hafta kapışırız
İnşallah nurum hayırlısıHADI INS KAZANIRSIN MAKRESIM
hayırlısı tabıkı makresım..İnşallah nurum hayırlısı
Geçmiş olsun canım annen nasıl oldu.?İyi akşamlar meleklerimmm dün akşam annem rahatsızlandı ve bugün öğleden sonra ancak çıktık bilmeyenler için yazayım şimdi çokk iyi şükür
Bızdık misswong kuzum
imza alanı sadece prolardamı var diyeceğim ama normal üyeler de çizelgesini yapmış bilemedim şimdi
Evet Ayçacım 62-63 araıs gidip geliyorum kuzumOooo çok sevindim cnm nasıl memnunmusun menülerden inşallah güzel sonuç alırsın kuzum Sporsuz çok zor kuzum yaparsan çok iyi olur
Hakikaten meleklerim süper
Bızdıkım ayrıldığında 70,9 muşsun 9 haftada 5 kilo çok fazlaayrılık yaramamış hakikaten karataya başlaman çok iyi olmuş canım sporla birleşince bu kez hedefe ulaşmadan kaybolmak yok
Evde olunca gelmeden duramam bilirsin kuzum elde olmayan sebepler işte
Tatlım sadece 1 bardak sütle olmaz sen miktarı azaltırsan vucudunda enerji harcamayı azaltır bugün koşturmacalıymış o yzüden böyle oldu sanırım yulaf kepeği dukandan kalmamı
Ponçikler git gide çoğalıyor mu ne kuzumHadi gözün aydın regl stresi bitti demek sğalık olsun bu hafta şişlik olsa bile haftaya karlı başlarsın cnmm
Alışacak kuzum korkutmayalım hemen dimiSenin gayet güzel anlattığına eminim ama beynine reset atmazsa tüm bildiklerini unutmazsa zorlanır
yaşasın karatay şükür meyvesuyu işkencesi bitmiş
Mutlaka bulunsun kuzum çantamda sürekli bulunur sıkıştığım zaman en büyük yardımcım yanına da bazen süt veya ayran misss
Hemen havlu atmak var mı öyle dur bakalım bir yarın sabah olsun
oooooo akşam hakikaten fazla kaçmış
sakın deneme
Ben dilayla squat yazmistim tel silahla yazmiss yeni farkettim
çok güldürdün beni
Afiyetolsun Aslıcım dün bira zrahatsızmışsın umarım bugün iyisindir tatlım yalnız anlamadığım taze fasulyeyi neden sınırlı tüketiyorsun bitanem doyana dek yiyebilirsin
Buluutum senden ricam öğün saatlerini de yazarmısın kuzum bundan sonra bakalım kaç saat leptin çalıştırıyorsunFakat ekmeklerden bu kadar çabuk vazgeçebilmen harika bence
Kuzum nikine tıklayacaksın ayarlar bölümünde kişisel bilgileriniz-imza ayarları olması lazım ona tıklayıp alana resim ekler gibi ekleyeceksin ama
ooooo hem reglim oldum diye pofla hem de bugün kardayım de taktikler süper sende kuzum yarın herşey belli olacak
bu arada birşey hatırlatayım diğer uygulamada olmayanlar için bu ceza geçerli değil tabii ki
Ponçik simi süpermiş enişte iyibulmuş
Hafta içi çok erken kalkıyorsun yoruluyorsun tatlım en azından haftasonu dinlenme şansın olsun niye terlik fırlattın ki enişte seni düşünmüşhep iş olmaz gezmen de lazım kuzum sen herşeyi planlı birşekilde halledersin inanıyorum ben
Akşama yapılacaklar listen çok şeker
İyi akşamlar tatlım
Sabah menülerini bozmaya başladın merim
Tşkler kuzum iyi akşamlar
Kendini iyi hisssetsen yapardın makresim diyetisyenine izah edersin kızmaz bence hem diyete aykırı birşey yoktuki menülerinde
Geçmiş olsun bitanem kirpik altları nasıl iltihaplanır ki hiç duymamıştım cnmdamlalar iyi gelir inş
Bu ara böyle oldu makresim pek ilgilenemedim1 ay göz açıp kapayıncaya dek geçer kuzum inş çalışma fırsatı bulabilirsin
maşallah kuzummm rekora gidiyorsun emzirmenin avantajları
işte budur hayır dediğin için tebrikler kuzummm
nazar edeceksinnnnn
kraliçemin canı gevrek mi çekmişşşafiyetolsun cnmm abartısız yemişsin sonuçta
İyi akşamlar merimm yarın sabahı da güzel bir şekilde atlatırız inşbu hafta mesajlarında eksik yoktur inş merimm
Barbim kahvaltına yeşillik havuç filan eklesen kuzumyoksa kabızlık sorunu yaşayacaksın
meyvesuyundna iyidir afiyetolsun cnm
gunaydın cancagızım...Günaydın fıstıklar
Şeflik sınavı canım, eğer kazanabilirsem birkaç ay sonra da kısım müdürlüğü sınavı var o yüzden çok çalışmam lazım da nasıl zaman bulacağım bilmiyorum.Merhaba canım, ne sınavına gireceksin? Geçmiş olsun bu arada, benim de göz doktoruna gitmem lazım geçen gün derste ekrandakileri okuyamadım ve anfi falan değil yani çok yakındım tahtayaihmal ediyoruz gözlük takmıyoruz bu bilgisayarlar da mahvediyor sonra gözümüzü işte..
Yok canım çaykurdayımHımm cevaplamışsın zaten burada :) nerede çalışıyordun canım sen banka falan mı?
Sağol gizemcim inşallah, hep hayırlısıysa olsun diyorum da, bakalım. Gözlükleri hep yanımda taşırım ama hiç çantamdan çkarmam maalesef, sonuç olarak bozukluk ta artıyor. Bu kez öyle yapmayacağım, en azından bilgisayar başında ve kitap okurken, günlük hayatta çok gerekli değil alışmasın gözlerim.makres76 , sınavında başarılar makresciğim, umarım istediğin puanı /dereceyi kolaylıkla alırsın.
@ tekrar başkan; annenize çok geçmiş olsun, şifa diliyorum.
@detoks yapanların alayı; iradenize ve motivasyonunuza maşallah kızlar, umarım sonrasında hızlı verdiğiniz gibi hızlı almazsınız (kıskanç hain Winston)
@Gamziş; ben hep en önde otururdum, bir gün arka sıraya oturdum ve gözlerimin kör olduğunu anladım
Tamam ben de savsaklamıştım görmemde sıkıntı vardı ama bu kadar olduğunu o zaman farketmiştim
Şimdi lens takıyorum ve lenssiz direkt sese gidiyorumGerçi benim annemden genetikti ama tabii ilerletmeden baktırmak ve o göz numarasının ilerlememesi için dua etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?