Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 390. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,3 / 90,5/ 0,8/% 0,88)
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ 77,9/0,6 /%0,76 )
BayilanBayilana (94,2/93,5 /0,7 /%0,74 )
bulutummm30(82,1/80,9 / 1,2/%1,46)
eylul sıla (60,6/ 60.2/0.40 /%0.66 )
makres76 (64,7/64,7 /0 /% )
kilosu sabit
merinetya(74,8 / 74/ 0.8/%1,07 )
rengarenknesli ( 75,9/76,9/-1.0 /% -1,32)
senasevval (50,5/50,5 / /% )
kilosu sabit
sindi564 ( 80,7/79.8 /0.9 /%1.11 )
winstonlight(76,8/75.9 /0.9 /% 1.18 )
yenibirben(79,3/ / /% )

6.Takım Ortalaması:

Son düzenleme:
Tünaydımnnnn meleklerimmmmmm

Ozaman ayni yerde ayni saatte

ooo enişte duymasınnnn

Merim Gizeme teşekkür etmek lazım aslında bir süredir kabuğuna çekilmiştin zaten seni kabuğundan çıkardı iki ay öncesine kadar katılımın çok güzeldi merim ama son zamanlar eniştenin özlemi buna sebep oldu sanırım atla tatlım hop diye atla hepimiz öyle yapıyoruz

canım benim ben her insanın iyi niyetli olabileceğini düşünüyorum.Tabiki arkadaşımızın da

Hakikaten öyle bir tanısan müptelası olursun zaten bu takımda ki herkes oyle tatlı ki kilo yapıyor hepsi

İlahi gizemm terlik ve kahve yeni ortam kolay değil tatlım bu hafta daha iyi olursun inş düzenin oturur canım.Eniştemizi de ihmal etme o kadar

Gunaydin kizlar kaplumbağa gibide olsa hedefe geldim sayilir.ilk hedefin 60 ti ama gönül 58 istiyor konuda yilbasina gorcem inşallah herkes kilo vermiştir inşallah hepinizi seviyorum mezunum ama sizleyim

oyyyy gülüm mezun mu oluyorsun kuzum sen bi garip oldum iyimi kızını gelin edeen anneler gibi oldum şimdi tabiki bizimlesin tatlım koçluk yapacaksın artıkTebrik ederim kuzum

boyun kaçtı canım maşallahdarısı bize

Biraz hızlan artık Merim eniştenin gelmesine ne kaldı kuzum spora asıl

ben okula giderim umarım güzel kilolar vermişizdir

Görüşürüz tatlım iyi dersler

o bisküvi ne alaka merimmmm

merhaba arkaoaşlar kilo bildimi yapıyorum.çarşamba tartıldığımda 76.4 ile -2.900 kg kaybım vardı ancak bugün tartıda 77 kiloyu gördüm geçen haftadan bu haftaya fark:-2.300

Kuzum nesini beğenmiyorsun maşallah sana tbrk ederimmm

Günaydın fıstıklar

Tünaydın tatlım

Annemin bulantıları sürüyor cnm geçecek inş En azından artı çıkmadın bitanem bu kabızlık olayını bi çözebilsek diyetisyenin bir çare bulur inş

Şeflik sınavı canım, eğer kazanabilirsem birkaç ay sonra da kısım müdürlüğü sınavı var o yüzden çok çalışmam lazım da nasıl zaman bulacağım bilmiyorum.

İnşallah kazanırsın canım benim Zaman sorunu olmasa ders çalışma imkanın yokki

Günaydınn hayırlı cumalar 6. takımın güzel hatunları

Hayırlı cumalar Aslıcımmm

ooooo ne güzel bir bildirim böyle tbrk ederim kuzummm

***3.Takım 390.ETAP***

Meleğim kontrol etmiş Gülşahım tbrk ederim cekirgemle ayca aybüke harikasınız

Günaydın kızlar,

Iki haftadır Çarşamba sbh tartıya çıkıyorum seviniyorum,ama insan cuma sbha kadar 100 gramda mı vermez yine Çarşambayla aynıyım..tabi bunada şükür

Tünaydın tatlım demek ki neymiş sadece cumadan cumaya tartılacakmışız

iyi vermişin fatoşum 1.200 gayet güzel , bende kas yapmışım o kadar yürüdüm spor yaptım sonuç 800 gr. olsun bunada şükür
Aslıcım kilo vermen gayet güzel kalıcı olan da bu ben çok memnunum tatlım tbrk ederim
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya daha güzel sonuçlar alırız inşalh öptüm kızlar ben kursa gdiyorum akşama görüsürüz ...herkese benden yeşil çay afiyet olsun ..

Görüşürüz kuzum yeşilçay için tşkler

MERHABA KARDES TAKIM BU HAFTA KONTROL BENDE KELEBEK ARKADASIN YUZDESI 0,91 OLMUYO MU??

Ellerine sağlık meleğimmmmm
kızlar supersınız superrrrr

Hakikaten meleklerimin maşallahı var hepinizle gurur duyuyorum Neslim yaktım seni hele bi gel

tunaydın başmelek.. neslı bı gelsın ayrılıgın ve kılo almanın acısı sorulacak cıkartılacak

Alıntıların yarısı gitmiş ne oluyor bu siteye

iyi geceler slayt hazırlıyorum harıl harıl bir bakayım dedim size
kaptancım annene çok çok geçmiş olsun

Kolay gelsin kuzum çok tşk ederim merim iyi olacak inş

Senin ponçiklerine kurban tatlım maşallahın var 13 saat dile kolay kuzum beslenme ve diyet konusunda prof sayılırsın benimkiler sadece öneri

Takıldığını elbette biliyorum ki dediklerinde çok haklısın herşey motivasyon için

Teşekkür ederim bitanem o kadar yoğunluğuna rağmen geçmiş yapman katılımın gerçekten takdire şayan

Kilo çizelgesinde sorun oluyor sanırım

***6.Takım 390. ETAP ***

A1S2L3I4 (91,3 / 90,5/ 0,8/% 0,88)
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ 77,9/0,6 /%0,76 )
BayilanBayilana (94,2/93,5 /0,7 /%0,74 )
bulutummm30(82,1/80,9 / 1,2/%1,46)
eylul sıla (60,6/ 60.2/0.40 /%0.66 )
Mezun olmak istiyor
makres76 (64,7/64,7 /0 /% 0,0) kilosu sabit
merinetya(74,8 / 74/ 0.8/%1,07 )
rengarenknesli ( 75,9/ 76,9/ 1/% -1,32)
senasevval (50,5/50,5 / 0/% 0,0)
kilosu sabit
sindi564 ( 80,7/79.8 /0.9 /%1.11 )
winstonlight(76,8/75.9 /0.9 /% 1.17 )
yenibirben(79,3/ 77,1 / 2,2/%2,77 )

6.Takım Ortalaması:0,78

Son düzenleme:
tam lısteyı yapıyodum kaptan benden hızlı cıktı

aynen kaptanım hayır cıddı cıddı ozledık yanı bıde ısın o kısmı var

evet hakikaten özlem çok fazla cezadan vaz mı geçelim diyosun

ebvam/129/128.2/0.8/0.6
sanırım doğru yazdım. misafiri varmış girememiş nete ben giriyorum o yüzden. kıyafetleriyle falan tartılmış. bide komşusunun evinde. sanırım tartısına pil alır artık

buna rağmen harika vermiş güzel başlangıç kuzum tbrkler

tam lısteyı yapıyodum kaptan benden hızlı cıktı

Seni çok yordum tatlım işin çıktı diye tahmin ettim

A1S2L3I4 bekle benı bebegım gelıyorum

Az kaldı kraliçem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…