eylul sıla senın su laflara bayılıyorum heeeeeOzaman ayni yerde ayni saatte
eylul sıla bööööööööGunaydin kizlar kaplumbağa gibide olsa hedefe geldim sayilir.ilk hedefin 60 ti ama gönül 58 istiyor konuda yilbasina gorcem inşallah herkes kilo vermiştir inşallah hepinizi seviyorum mezunum ama sizleyim
Ozaman ayni yerde ayni saatte
estağfirullah kırılmadım. Ama eşimin askerde oluşu beni duygusal anlamda yoruyor.O zamansa tanışalım
Ben Ayten Yozgattayım sınıf öğretmeniyim 2 yaşında kızım var. Aslında çok konuşkanımdır ama hop diye atlayamama huyumda var.
Kilo vermeye 93 ile başladım 1 senede(emzirirken) 86 kiloya indim.Yarım dönemde de 6 kilo verdim ve haziran ayında buraya geldiğimde 80kg idim.Bugün çok şükür 74kg gördüm
Sen?
canım benim ben her insanın iyi niyetli olabileceğini düşünüyorum.Tabiki arkadaşımızın da
Ben de bu hafta hayatımın en yoğun ve en stresli haftasına başladım bende de kafa bir milyon, dün eşime girer girmez "terliği hadi hazırla" diye haykırıyordum, burada terlik kahve anlamındaydı
Yeni bir üniversitede çalışmaya başladım, doğal olarak çalışma arkadaşlarıma, öğrencilere (ki bazıları Allaha havalelik) , düzene , sisteme alışıp alışamama sıkıntılarıyla hala boğuşuyorum, bir de İstanbul trafiği düşünülürse ve bundan tam bir hafta önce öğlen 12lerde uyanan kaşınan bir Winston varken şu anki durumum tam bir değişim ve kaos
Eşin için Allah kavuştursun, benimki yanımda ama yüzünü gören kim.akşam 9da sızıyorum sabahta 4 ya da 5 te kalkıp gidiyorum. Bu sabah işe giderken baktım, adamı özlemişim dedim kendi kendime. Bir haftadır ne konuşmuşuz, ne görüşmüşüz.
Ben 33 oldum, İngilizce öğretmeniyim.90dan 68e düştüm, hamilelik ile 78 oldum geri ama çocuğum yok. Bugün ben de 75i ucundan gördüm çok şükür
Gunaydin kizlar kaplumbağa gibide olsa hedefe geldim sayilir.ilk hedefin 60 ti ama gönül 58 istiyor konuda yilbasina gorcem inşallah herkes kilo vermiştir inşallah hepinizi seviyorum mezunum ama sizleyim
boyun kaçtı canım maşallahdarısı bize
ben okula giderimumarım güzel kilolar vermişizdir
dünkü menüm
kahvaltı(07,30)
1yumurta 1 bıdılrcın yum. tereyağda
1avuç peynir
7zeytin
1burçaklı bisküvi
1mandalina
1koca kupa yeşilçay
okulda yeşil çay
öğle(12,30)
1kase mercimek çorbası
1tabak etli yemek
akşam(17,00)
1koca kase salata
1koca bardak koyu kıvamlı ayran
suyu 3lt yaptım
1maden suyu
35dk eliptik
merhaba arkaoaşlar kilo bildimi yapıyorum.çarşamba tartıldığımda 76.4 ile -2.900 kg kaybım vardı ancak bugün tartıda 77 kiloyu gördümgeçen haftadan bu haftaya fark:-2.300
Günaydın fıstıklar
Geçmiş olsun canım annen nasıl oldu.?
Evde olduğum hafta biraz kaçamaklar yaptım, 3 gündür de bağırsak sorunu yaşıyorum bir düzene giremedim ki. Genelde de bildirim zamanlarına rastlıyor. Bu yüzden kilom sabit kaldı bu hafta. Artı çıkmadığıma şükrediyorum.
Şeflik sınavı canım, eğer kazanabilirsem birkaç ay sonra da kısım müdürlüğü sınavı var o yüzden çok çalışmam lazım da nasıl zaman bulacağım bilmiyorum.
Günaydınnhayırlı cumalar 6. takımın güzel hatunları
Haftalık çizelgem
mesaj sayım + 35
başlangıç kilom : 93
kilom 90,5, giden 800 gr.
kas oranı : 900 artmış ,
yağ oranı : 800 azalmış ,
gözle görülür sıkılaşma var gıdık gitti ,
beden ölçümüde aldım haftaya farkı yazarım ,
gögüs :115
bel : 105
kalça :115
***3.Takım 390.ETAP***
Efser: (77.8/77.6/0.2/% 0.26)
Ayulduzz: (78/76,6 /1,4 /%1,79 )
Kelebekolacam: (76.8/76.1 /0,7 /% 1,1)
Yasemimm : (69.8/68.4/1.4/%1.0) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü
Nilyyyaaannn : (84.1/ 82.6/1.5 /%1.78 )
Chnnmkiz : (78.7/78,5 / 0,2/%0,25 )
Meantrees : (76.3/75/1.3/%1.7)
Sahgull : (65/64,4 / 0,6/% 0,92)
3.Takım ortalaması: 1,1
Merhaba kardeş takım
Banuş ablamız
Listemizi kontrol edebilirmisiniz?
Günaydın kızlar,
Iki haftadır Çarşamba sbh tartıya çıkıyorum seviniyorum,ama insan cuma sbha kadar 100 gramda mı vermez yine Çarşambayla aynıyım..tabi bunada şükür
Aslıcım kilo vermen gayet güzel kalıcı olan da bu ben çok memnunum tatlım tbrk ederimiyi vermişin fatoşum 1.200 gayet güzel , bende kas yapmışım o kadar yürüdüm spor yaptım sonuç 800 gr. olsun bunada şükür
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumhaftaya daha güzel sonuçlar alırız inşalh öptüm kızlar ben kursa gdiyorum akşama görüsürüz ... herkese benden yeşil çay afiyet olsun ..
MERHABA KARDES TAKIM BU HAFTA KONTROL BENDEKELEBEK ARKADASIN YUZDESI 0,91 OLMUYO MU??
kızlar supersınız superrrrr
tunaydın başmelek.. neslı bı gelsın ayrılıgın ve kılo almanın acısı sorulacak cıkartılacakTünaydımnnnn meleklerimmmmmm
ooo enişte duymasınnnn
Merim Gizeme teşekkür etmek lazım aslında bir süredir kabuğuna çekilmiştin zaten seni kabuğundan çıkardıiki ay öncesine kadar katılımın çok güzeldi merim ama son zamanlar eniştenin özlemi buna sebep oldu sanırım atla tatlım hop diye atla hepimiz öyle yapıyoruz
Hakikaten öyle bir tanısan müptelası olursun zaten bu takımda ki herkes oyle tatlı ki kilo yapıyor hepsi
İlahi gizemm terlik ve kahveyeni ortam kolay değil tatlım bu hafta daha iyi olursun inş düzenin oturur canım.Eniştemizi de ihmal etme o kadar
oyyyy gülüm mezun mu oluyorsun kuzum sen bi garip oldum iyimikızını gelin edeen anneler gibi oldum şimdi tabiki bizimlesin tatlım koçluk yapacaksın artık Tebrik ederim kuzum
Biraz hızlan artık Merim eniştenin gelmesine ne kaldı kuzum spora asıl
Görüşürüz tatlım iyi dersler
o bisküvi ne alaka merimmmm
Kuzum nesini beğenmiyorsun maşallah sana tbrk ederimmm
Tünaydın tatlım
Annemin bulantıları sürüyor cnm geçecek inşEn azından artı çıkmadın bitanem bu kabızlık olayını bi çözebilsek diyetisyenin bir çare bulur inş
İnşallah kazanırsın canım benimZaman sorunu olmasa ders çalışma imkanın yokki
Hayırlı cumalar Aslıcımmm
ooooo ne güzel bir bildirim böyle tbrk ederim kuzummm
Meleğim kontrol etmiş Gülşahım tbrk ederim cekirgemle ayca aybüke harikasınız
Tünaydın tatlımdemek ki neymiş sadece cumadan cumaya tartılacakmışız
Aslıcım kilo vermen gayet güzel kalıcı olan da bu ben çok memnunum tatlım tbrk ederim
Görüşürüz kuzum yeşilçay için tşkler
Ellerine sağlık meleğimmmmm
Hakikaten meleklerimin maşallahı var hepinizle gurur duyuyorumNeslim yaktım seni hele bi gel
iyi geceler slayt hazırlıyorum harıl harıl bir bakayım dedim size
kaptancım annene çok çok geçmiş olsun
İyi geceler kızlar,
yarım saat önce eve geldim ve şu an bu satırları size bir yandan tıkınarak yazıyorum.
z raporum;
sabah; kahve
öğlen;4 ponçik
gece (şimdi); elma, bir avuç fıstık, bir avuç siyah üzüm
spor; 8 saat ayakta ders +5 saat koşturma =13 saatlik çok hareketli mesai + 10 kiloluk 2 çantayla toplamda 1 saat yürüyüş.
(Çok mu ağladım ne?)
Gelelim fasulyenin faydalarına;
@EveT başkanım, meyve konusunda da söylediklerine katılıyorum ama düzenim oturana kadar biraz böyle garip bir beslenme tarzım oluyor işte. Danslı ceza konusunda diğer uygulamadakiler için geçerli demişsin benim mesajıma istinaden, ben de öyle düşünmüştüm sadece takıldım. Ama geçmiş yapsak, o hafta kimlerle eşleştirilmişiz okusak, ona göre grup motivasyonu sağlasak, evdeki a4 kağıdına yazar gibi günlük liste yapmak yerine birbirimizle konuşsak, hiç online olacak vaktimiz yoksa bile misal benim gibi sabah 5te kalkıp ya da gecenin biri vakti geçmiş okuyup herkesi önemsesek bence daha tatlı olur demek istemiştim.
@Başkancığım,
Mesaj sayım +35di geçen saymaya çalışmıştım.
Zayıflama çi,zelgesini yarın tartıldıktan sonra yeni kilomla yapacağım, yarın da gece 11 gibi evdeyim. Yorgunluktan bayılmazsam , hatırlarsam hemen ekleyeceğim.
Daha yazacaklarım vardı ama beynim yanıyor
Yatağa geçip biraz da telefonumu karıştıracağım.
See you sabahın köründe
tunaydın başmelek.. neslı bı gelsın ayrılıgın ve kılo almanın acısı sorulacak cıkartılacak
aynen kaptanım hayır cıddı cıddı ozledık yanı bıde ısın o kısmı var
Kesinlikle meleğim uygun bir ceza düşünelim şimdiden
dogru cnm ekleyelım hemenebvam/129/128.2/0.8/0.6
sanırım doğru yazdım. misafiri varmış girememiş nete ben giriyorum o yüzden. kıyafetleriyle falan tartılmış. bide komşusunun evinde. sanırım tartısına pil alır artık
tam lısteyı yapıyodum kaptan benden hızlı cıktı***6.Takım 390. ETAP ***
A1S2L3I4 (91,3 / 90,5/ 0,8/% 0,88)
Ahbirkingcharlesimolsa (78,5/ 77,9/0,6 /%0,76 )
BayilanBayilana (94,2/93,5 /0,7 /%0,74 )
bulutummm30(82,1/80,9 / 1,2/%1,46)
eylul sıla (60,6/ 60.2/0.40 /%0.66 )Mezun olmak istiyor
makres76 (64,7/64,7 /0 /% 0,0) kilosu sabit
merinetya(74,8 / 74/ 0.8/%1,07 )
rengarenknesli ( 75,9/ 76,9/ 1/% -1,32)
senasevval (50,5/50,5 / 0/% 0,0)kilosu sabit
sindi564 ( 80,7/79.8 /0.9 /%1.11 )
winstonlight(76,8/75.9 /0.9 /% 1.18 )
yenibirben(79,3/ 77 / 2,3/%2,90 )
6.Takım Ortalaması:0,79
aynen kaptanım hayır cıddı cıddı ozledık yanı bıde ısın o kısmı var
ebvam/129/128.2/0.8/0.6
sanırım doğru yazdım. misafiri varmış girememiş nete ben giriyorum o yüzden. kıyafetleriyle falan tartılmış. bide komşusunun evinde. sanırım tartısına pil alır artık
tam lısteyı yapıyodum kaptan benden hızlı cıktı
aaa naptım kaptanım ask olsun
evet hakikaten özlem çok fazla cezadan vaz mı geçelim diyosun
buna rağmen harika vermiş güzel başlangıç kuzum tbrkler
Seni çok yordum tatlım işin çıktı diye tahmin ettim
Az kaldı kraliçem az kaldı
Daha ne yapacaksın meleğimaaa naptım kaptanım ask olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?