[/QUOTE]390.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 60-------------------->60.2
makres---64,3-------------------------->64,7
BayılanBayılana----93,5-------------------------->93,5
rengarenknesli ---75,5 ------------------------->76,9
senasevval----50----------------------------->50,5
Sindi564----80------------------->79,8
Ahbirkingcharlesımolsa----77,8------------------------->77,9
Aslı----90,8-----------------> 90,5
Yenibirben----78,7------------------------->77,1
Bulutummm30----- 81 ------------------------->80,9
winstonlight--------- 76,4------------------------>75,9
Ayyüzlüm--------78,5-------------->78,5
Harikasınız meleklerim teşekkür ederimGamzem 100 gr ile kaçırdın hedefini Neslim haftaya liste sana teslim kuzummm Eylülcüm mezuniyetini tbrk ederim kuzum ömür boyu bir daha kilo sorunu yaşamayacağına eminim tatlım
Ay ne bilim valla kaç aydır hamburger eti yemedim yiyem dedim şımardım azıcık bugun yarında doğum günü var benden cok süper bi menü beklemeyn zaten dedim cok sey yapma bak ben yiyemiyorum :) oda yok normal yemek 1 pasta yanında kurabiye yani 1 kurabiye ile ince dilim pasta yerim belki yemek te yerim bide cok erken dönmem lazım ya erken yicem aklınız kalmasın :)Mezun oldum mağlubiyeti kabul etmiyom:)bide detoksa noldu kiz sivi detoksu yapmiyomuydun sen.ayrica nebicim karataycisin karatay teyzenin kemikleri sizliycak çok hazir vida var nugget hamburger köftesi falan.firindada olsa CIS bence
Şımardım azıcık kaptanım :)
Afiyetolsun barbim patatesi mi özledin sen kuzum bitteri de götürmüşüz
Kız fatoş sen cok ton balığı yiyosun bıkmadın mı cnmBugünkü menüm
Sbh 9:30 da 2 Çorba kasesi kadar bol limonllu kırmızı lahana
Aksam 19:15 ton Balığı peynir bi yesil elma
Spor yok keyfimde yok nedense bende anlamadım Üzerimde bi kırgınlık var sanki
1 Türk kahvesi 2 bitki cayı
Anam benim de hedefim martın sonuna 65 olmak :)evet canım pek keyfim yok son zamanlarda ama çok şükür eşimin yeri rahat keyfi yerinde.Martta gelecek o zamana kadar bende hedefe ulaşmalıyım :)
Bende seni tebrik ediyorum cnmiyi akşamlar bu aradakilo veren herkesi tebrik ediyorum
Ben saati yanlış anladım kaptanımKardeş takıma kimse gelmedi aşkolsun
Hakikaten hiç bişey yemiyosun winstonum nasıl enerjisiz kalmıyosun maşalalhGün sonu z raporum;
sabah; 2 yumurta ve peynir
gece ; 1 kase fıstık, leblebi, siyah üzüm.
su; 3 litre
spor; yürümenin tillahı, ayakta durmanın rekoru, yorgunluktan gebermenin sancak taşıyanı.
Geçmişe bakayım.
Öptüm hepinizi.
Anam anam sen benden cok şımarmışsın bugun Ayyüzlüm :)HEHEHE PSİKO MENÜM
sabah: yok
öğlen: bir sürü menemen, zeytin peynir, helva, tereyağ, pide
ara: 1 kese kağıdı patlamış mısır
akşam: 1.5 adana, 1 çöp şiş, bir kase salata, 1 kase soğan, yarım kase makarna salatası ve havuç salatası bir parça pide
ara: 1 fincan sütlü, şekerli kahve
spor: bol bol zırlamak
Kız inşallah verdiğimizi almayızHEHEHE PSİKO MENÜM
akşam: 1.5 adana, 1 çöp şiş, bir kase salata, 1 kase soğan, yarım kase makarna salatası ve havuç salatası bir parça pide
Evet ölçü alman iyi olmuş canım ve ayda 1 kere ölç çok motive oluyo insanHaftalık çizelgem
mesaj sayım + 35
başlangıç kilom : 93
kilom 90,5, giden 800 gr.
kas oranı : 900 artmış ,
yağ oranı : 800 azalmış ,
gözle görülür sıkılaşma var gıdık gitti ,
beden ölçümüde aldım haftaya farkı yazarım ,
gögüs :115
bel : 105
kalça :115
Bende seni tebrik ederim cok güzel oldu bu hafta tüm kızlar verdi neslim in de taşınma telaşı var haftaya daha güzel sonuclar alırız inşallahkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumhaftaya daha güzel sonuçlar alırız inşalh öptüm kızlar ben kursa gdiyorum akşama görüsürüz ... herkese benden yeşil çay afiyet olsun ..
Kaptanım allah var senin emeğin büyük bu kiloları vermemizde bıkmadan usanmadan sabırla bize doğru olanı öyle güzel tatlı bir dille aşılıyorsun ki Allah razı olsun senden deTünaydımnnnn meleklerimmmmmm
ooo enişte duymasınnnn
Merim Gizeme teşekkür etmek lazım aslında bir süredir kabuğuna çekilmiştin zaten seni kabuğundan çıkardıiki ay öncesine kadar katılımın çok güzeldi merim ama son zamanlar eniştenin özlemi buna sebep oldu sanırım atla tatlım hop diye atla hepimiz öyle yapıyoruz
Hakikaten öyle bir tanısan müptelası olursun zaten bu takımda ki herkes oyle tatlı ki kilo yapıyor hepsi
İlahi gizemm terlik ve kahveyeni ortam kolay değil tatlım bu hafta daha iyi olursun inş düzenin oturur canım.Eniştemizi de ihmal etme o kadar
oyyyy gülüm mezun mu oluyorsun kuzum sen bi garip oldum iyimikızını gelin edeen anneler gibi oldum şimdi tabiki bizimlesin tatlım koçluk yapacaksın artık Tebrik ederim kuzum
Biraz hızlan artık Merim eniştenin gelmesine ne kaldı kuzum spora asıl
Görüşürüz tatlım iyi dersler
o bisküvi ne alaka merimmmm
Kuzum nesini beğenmiyorsun maşallah sana tbrk ederimmm
Tünaydın tatlım
Annemin bulantıları sürüyor cnm geçecek inşEn azından artı çıkmadın bitanem bu kabızlık olayını bi çözebilsek diyetisyenin bir çare bulur inş
İnşallah kazanırsın canım benimZaman sorunu olmasa ders çalışma imkanın yokki
Hayırlı cumalar Aslıcımmm
ooooo ne güzel bir bildirim böyle tbrk ederim kuzummm
Meleğim kontrol etmiş Gülşahım tbrk ederim cekirgemle ayca aybüke harikasınız
Tünaydın tatlımdemek ki neymiş sadece cumadan cumaya tartılacakmışız
Aslıcım kilo vermen gayet güzel kalıcı olan da bu ben çok memnunum tatlım tbrk ederim
Görüşürüz kuzum yeşilçay için tşkler
Ellerine sağlık meleğimmmmm
Hakikaten meleklerimin maşallahı var hepinizle gurur duyuyorumNeslim yaktım seni hele bi gel
Kaptanım winstonun ponçiklerden arada yapsam olur mu en azından poğaça ve böreğe göre daha az zararlı galiba dimşAlıntıların yarısı gitmiş ne oluyor bu siteye
Kolay gelsin kuzum çok tşk ederim merim iyi olacak inş
Senin ponçiklerine kurban tatlım maşallahın var 13 saat dile kolaykuzum beslenme ve diyet konusunda prof sayılırsın benimkiler sadece öneri
Takıldığını elbette biliyorum ki dediklerinde çok haklısın herşey motivasyon için
Teşekkür ederim bitanem o kadar yoğunluğuna rağmen geçmiş yapman katılımın gerçekten takdire şayan
Kilo çizelgesinde sorun oluyor sanırım
Tebrikler kızlarTakım İçi İlk 3
1- yenibirben(79,3/ 77,1 / 2,2/%2,77 )
2- bulutummm30(82,1/80,9 / 1,2/%1,46)
3- winstonlight(76,8/75.9 /0.9 /% 1.17 )
Yenibirben sarı kartın silindi tatlım tbrk ederim
[/QUOTE]390.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
eylul sıla---- 60-------------------->60.2
makres---64,3-------------------------->64,7
BayılanBayılana----93,5-------------------------->93,5
rengarenknesli ---75,5 ------------------------->76,9
senasevval----50----------------------------->50,5
Sindi564----80------------------->79,8
Ahbirkingcharlesımolsa----77,8------------------------->77,9
Aslı----90,8-----------------> 90,5
Yenibirben----78,7------------------------->77,1
Bulutummm30----- 81 ------------------------->80,9
winstonlight--------- 76,4------------------------>75,9
Ayyüzlüm--------78,5-------------->78,5
Harikasınız meleklerim teşekkür ederimGamzem 100 gr ile kaçırdın hedefini Neslim haftaya liste sana teslim kuzummm Eylülcüm mezuniyetini tbrk ederim kuzum ömür boyu bir daha kilo sorunu yaşamayacağına eminim tatlım
DEYMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME.Kız inşallah verdiğimizi almayız
Maşallah canim bugün hic istahin yokmuşHEHEHE PSİKO MENÜM
bu menuyle nazil yasiy odun sasiriyorum.o göbeknnasil erimiyo sasiriyo insan.anladin sen gobegiGün sonu z raporum;
sabah; 2 yumurta ve peynir
gece ; 1 kase fıstık, leblebi, siyah üzüm.
su; 3 litre
spor; yürümenin tillahı, ayakta durmanın rekoru, yorgunluktan gebermenin sancak taşıyanı.
Geçmişe bakayım.
Öptüm hepinizi.
Günaydın canım mezun oldun mu sen şimdi ?Gunaydinn herkese gece benden sonra gelen olmamiss
tşkür sindim inşalh canımAslı mm tebrik ederim canım çok güzel hep böyle gider inşallah
evet canım en azından uğraştım çabaladım sonuç bu , benim gibi zor kilo veren için harika bir sonuçOlsun cnm seninkide iyi az olsun Kalıcı olsun,belki ben başlardayım diye böle,Benimde yürümem eksik iste yapamıyorum çocukla hava soğuk olunca
tskrler kaptancım siz bizleri güzel motive edip yönlendiriyorsunuz , iyiki 6. takımda sizlerleyimAslıcım kilo vermen gayet güzel kalıcı olan da bu ben çok memnunum tatlım tbrk ederim
gel bebeğim gel
tebrikler kızlar harikasınızTakım İçi İlk 3
1- yenibirben(79,3/ 77,1 / 2,2/%2,77 )
2- bulutummm30(82,1/80,9 / 1,2/%1,46)
3- winstonlight(76,8/75.9 /0.9 /% 1.17 )
Yenibirben sarı kartın silindi tatlım tbrk ederim
ben yorgundum canım dün akşam nete hiç girmedimKardeş takıma kimse gelmedi aşkolsun
sağol sindim hep beraber güzel kilo verdik , kıvırmaya devam gülümBende seni tebrik ederim cok güzel oldu bu hafta tüm kızlar verdi neslim in de taşınma telaşı var haftaya daha güzel sonuclar alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?