- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
hmm anladım ama öğrenciyim ya bu ara sıkışığım da :/
kadınlar klübü kartı almak gerekiyor cnm 30 lira sanırım elde edilen gelir de eğitime katkı olarak gidiyor için rahat olsun
EYLÜL SILA' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 0,7
Temmuz / 1,2
Ağustos / 0,3
Eylül / 1,6
Ekim / 1,8
Kasım / 2
Aralık / 0,4
2014 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (364. Etap) ( 68,2 )
Bitiş Kilosu (390. Etap) ( 60,2 )
Verilen Toplam Kilo ( 8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,73% )
Toplam Süre ( 26 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,45% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 308 )
Yorum : Sevgili EYLÜL SILA, 30 Mayıs 2014 (364. Etap) ve 68,2 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 5 Aralık 2014 (390. Etap) tarihinde toplam 8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini %98 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 6.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
[/QUOTE
hmm anladım ama öğrenciyim ya bu ara sıkışığım da :/
neyse sen bize çok güzel çizelgeler yapıyosun zaten kaptanım olmazsa avatar yaparım kendime kilo bildiren
grafik okumanın faydaları
sadece kilo cetveli için istiyorsan gerek yok canım benimsen de öğrencisin onun yerine bir kitap alırsın
vayyyyyyy çözüme bayıldım dimiharika olur fırsatın olunca yaparsın kuzum
EYLÜL_SILA tebrikleeer çok mutlu oldumm canımmVeeee kuzumun karnesiiiiiiitbrkler bitanemm yazını okudum çok tşk ederim tatlım bu başarı senin orada 8 kilo görünse de idolsün 34 kilo dile kolay
evet aynen :)
hehe yapcam onu bi ara
kitap da alırım boyada olabilir her hafta boya alıyoruz :))
Evet kaptanım çorba öyle iyi geldi ki terletti rahatladım biraz.. Ptesiye bir ödev teslimim var onunla uğraşıyorum şimdi de.. Bu kez ıhlamur demleniyor :)
Geçmiş olsun canımcımşu bahar bir gelse de şu hastalıklar bitse afiyetolsun cnm tavuk çorbası iyi bir seçim olmuş adaçayı şifa olsun inş
özlemişim bu güzel menülerini bızdıkımmm hoşgeldinnn hadi şu final projesini de başarıyla atlat inş
balık sonrası helva fırsatını da kaçırmamışızdut kurusunu sabahları tercih et bitanem her gün 1 saat de spor daha ne olsun
dün bildirim yapmadın 76 sın o zaman değil mi tatlım
Evet kaptanım çorba öyle iyi geldi ki terletti rahatladım biraz.. Ptesiye bir ödev teslimim var onunla uğraşıyorum şimdi de.. Bu kez ıhlamur demleniyor :)
Evet kaptanım öyle şanslı bir insanım ben yani :) Hepsi hazırolda bekliyorlar kaptanım
Çorbalarına bitki çaylarına bol bol karabiber ekle kuzum çok şükür rahatlamışsın hasta hasta nasıl ders çalışacakasın şansa bak kolay gelsin tatlım .Ihlamur papatya hepsini hazırola diz artık
Evet kaptanım öyle şanslı bir insanım ben yani :) Hepsi hazırolda bekliyorlar kaptanım
Iyi geceler kaptancim yeni hedefimi pek sevdim :) insallah yuzunu kara cikarmam azimle diyete devam yuruyusu pazartesi insallah 45 dk yapmayi planliyorum desteginiz ve motiveniz icin cok yesekkur391,Etap HaftalıkListesi
eylul sıla---- 60,2-------------------->60
makres---64,7-------------------------->64,3
BayılanBayılana----93,5-------------------------->93
rengarenknesli ---76,9 ------------------------->76
senasevval----50,5----------------------------->50
Sindi564----79,8------------------->79
Ahbirkingcharlesımolsa----77,9------------------------->77,4
Aslı----90,5----------------->90
Yenibirben----77,1------------------------->76,5
Bulutummm30----- 80,9 ------------------------->80,5
winstonlight--------- 75,9------------------------>75
Ayyüzlüm--------78,5--------------->78
Miss-wong-------76----------------->74,5
Ebwam---128,2---------------->127,5
Hedeflerimiz de tamam başarılar meleklerim
Wayyyy zeynom tebrikler sayfalar arasinda listeyi bulursam bakacam durum ne takimdaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 390. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
28 KASIM -5 ARALIK 2014Takım Dereceleri
Birinci....... 5. Takım - % 1,25
İkinci......... 3. Takım - % 1,08
Üçüncü....... 7. Takım - %0,85:)
Bireysel Dereceler
Birinci.........emineF - 5.TAKIM. (%4,27)
İkinci........... yenibirben -6.TAKIM (%2,77 )
Üçüncü........ hm22 - 5. TAKIM (%2,30)
Zeynocum bireyseldeki ikinciliğini tebrik ederim bitanemmm harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?