Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kadınlar klübü kartı almak gerekiyor cnm 30 lira sanırım elde edilen gelir de eğitime katkı olarak gidiyor için rahat olsun
hmm anladım ama öğrenciyim ya bu ara sıkışığım da :/
neyse sen bize çok güzel çizelgeler yapıyosun zaten kaptanım olmazsa avatar yaparım kendime kilo bildiren
grafik okumanın faydaları

Veeee kuzumun karnesiiiiiii tbrkler bitanemm yazını okudum çok tşk ederim tatlım bu başarı senin orada 8 kilo görünse de idolsün 34 kilo dile kolay

hmm anladım ama öğrenciyim ya bu ara sıkışığım da :/
neyse sen bize çok güzel çizelgeler yapıyosun zaten kaptanım olmazsa avatar yaparım kendime kilo bildiren
grafik okumanın faydaları

sadece kilo cetveli için istiyorsan gerek yok canım benim sen de öğrencisin onun yerine bir kitap alırsın

vayyyyyyy çözüme bayıldım dimi harika olur fırsatın olunca yaparsın kuzum

sadece kilo cetveli için istiyorsan gerek yok canım benim sen de öğrencisin onun yerine bir kitap alırsın

vayyyyyyy çözüme bayıldım dimi harika olur fırsatın olunca yaparsın kuzum

evet aynen :)
hehe yapcam onu bi ara
kitap da alırım boyada olabilir her hafta boya alıyoruz :))

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 390. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

28 KASIM -5 ARALIK 2014

Takım Dereceleri
Birinci.......
5. Takım - % 1,25
İkinci......... 3. Takım - % 1,08
Üçüncü....... 7. Takım - %0,85 :)

Bireysel Dereceler
Birinci.........emineF - 5.TAKIM. (%4,27)
İkinci........... yenibirben -6.TAKIM (%2,77 )
Üçüncü........ hm22 - 5. TAKIM
(%2,30)

Zeynocum bireyseldeki ikinciliğini tebrik ederim bitanemmm harikasın

Evet kaptanım çorba öyle iyi geldi ki terletti rahatladım biraz.. Ptesiye bir ödev teslimim var onunla uğraşıyorum şimdi de.. Bu kez ıhlamur demleniyor :)

Evet kaptanım çorba öyle iyi geldi ki terletti rahatladım biraz.. Ptesiye bir ödev teslimim var onunla uğraşıyorum şimdi de.. Bu kez ıhlamur demleniyor :)

Çorbalarına bitki çaylarına bol bol karabiber ekle kuzum çok şükür rahatlamışsın hasta hasta nasıl ders çalışacakasın şansa bak kolay gelsin tatlım .Ihlamur papatya hepsini hazırola diz artık

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI

Yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır.
Takıma hangi gün gelmiş olurda olsun, takımdaki ilk Cuma gününde tartılır ve takım yönetimine kilosunu bildirir. Bu kilo yeni üyenin yarışma başlangıç kiosu olacaktır. Yani; takıma geldiği günkü değil, ilk Cuma günkü kilosu başlangıç kilosu olacaktır.
Sonraki Cuma halen deneme süresi devam etmektedir.
Bir sonraki Cuma, eğer takım yönetimi üyeyi takımına almaya karar verdi ise, üye tartılır ve o haftaki etap listesinde yer alır.
Örnek:
1 Aralık Pazartesi yeni üye takıma geldi.
5 Aralık Cuma tartılıyor, kilosunu kaptanımız not alıyor. Çünkü bu kilo üyenin başlangıç kilosu.
12 Aralık Cuma yeni üyemiz deneme sürecinde, listeye girmiyor.
19 Aralık Cuma tartılıyor ve listemize giriyor.
5 Aralık tarihli kilosu başlangıç, 19 Aralık tarihli kilosu da bitiş kilosu. Fark ikiye bölünüyor.

seaBahAR

Yeni üye deneme uygulaması değişti meleklerimm bilginiz olması açısından ekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-15#post-38156387

aklınıza takılan herhangi bir soru varsa buradan bakabilirsiniz

Evet kaptanım öyle şanslı bir insanım ben yani :) Hepsi hazırolda bekliyorlar kaptanım

Ben kaçıyorum meleklerimm hepinize kaçamaksız güzel ve eğlenceli bir pazar dilerim .Ayyüzlüm sınavında başarılar kuzum iyi geceler tatlı rüyalar

Slm kızlar bugünkü menüm
Sbh 10 gibi buğday kavurması yedim ( kavurga diyorlar) tuzsuz kuruyemiş gibi
Aksam 18:30 gibi bi tabak et Haşlama 2 bardak ayran yeşillik
2Türk kahvesi 2 bitki cayı
80 Squat Leslie

Iyi geceler kaptancim yeni hedefimi pek sevdim :) insallah yuzunu kara cikarmam azimle diyete devam yuruyusu pazartesi insallah 45 dk yapmayi planliyorum desteginiz ve motiveniz icin cok yesekkur

Wayyyy zeynom tebrikler sayfalar arasinda listeyi bulursam bakacam durum ne takimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…