menümü de yazayım
Sabah 1 yumurta ile kk kahvaltısı
Akşam anne böreği ile şekersiz çaysaat 4 gibi yedim ama hemen söyleyeyim :)
İyi geceler kızlar öpüldünüzzz
HEHEHE PSİKO MENÜM
sabah: yok
öğlen: bir sürü menemen, zeytin peynir, helva, tereyağ, pide
ara: 1 kese kağıdı patlamış mısır
akşam: 1.5 adana, 1 çöp şiş, bir kase salata, 1 kase soğan, yarım kase makarna salatası ve havuç salatası bir parça pide
ara: 1 fincan sütlü, şekerli kahve
spor: bol bol zırlamak
Ay maşalalh coğumuz hedefini geçmiş yanlış görmediysem[/QUOTE]Evet ölçü alman iyi olmuş canım ve ayda 1 kere ölç çok motive oluyo insan
Bende seni tebrik ederim cok güzel oldu bu hafta tüm kızlar verdi neslim in de taşınma telaşı var haftaya daha güzel sonuclar alırız inşallah
Kaptanım allah var senin emeğin büyük bu kiloları vermemizde bıkmadan usanmadan sabırla bize doğru olanı öyle güzel tatlı bir dille aşılıyorsun ki Allah razı olsun senden de
Kaptanım winstonun ponçiklerden arada yapsam olur mu en azından poğaça ve böreğe göre daha az zararlı galiba dimş
Tebrikler kızlar
@Sindi564 salatalarda cok seviyorum sanki doyurucu oluyo,böle keyıfsız olup yemek hazırlamayınca kolaylık oluyobaya stok Yaptım dolaba:)
Ben regl olma zamanı gelince böle olurum herkes anlar :) bi saattir derdim var daki kücük kıza ağlıyorum ölmüş,ablası konu açmış kardeş acısı diye
kıyamam sanaaaa neyse bugünü atlattın kuzumDEYMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME.
DEYMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜMEEEEEE
BEN BİR SELVİ BOYLU DİPLOMADAN AYRILDIM AYRILDIM AYRILDIM OYYYYYYY
İyi akşamlar tatlımGunaydinn herkese gece benden sonra gelen olmamiss
Herkese iyi haftasonlarısabah regl oldum dün tartıldığımda acaba şişkinliğim varmıydı diye düşündüm
herhalde haftaya daha güzel veririm yani umarım
kuzum sabaha kadar öksürdü ben de bir ara gece uyandım burnum foşur foşur hemen bir alerji hapı aldım o da uyku yapıyor 10 da uyandım bir miskinlik var üzerimde hava da kapalı belki irem uyuyunca spor yaparım
Oldu çok şükür sıra sizdeGünaydın canım mezun oldun mu sen şimdi ?
dünki menüm :
sabah :7.30 ,2 bardak su ,
peynir ,zeytin , yeşillik ,1 dilim ekmek ,2 kaşık yogurt
öğlen : 1 kase yoğurt ,1 parça börek ( ikramdı kursta ),
akşam : nohut yemeği , 2 kaşık bulgur pilavı , bol salata ,yoğurt
1 avuç fındık , 2 yeşil çay
3 lt. su , 40 dak yürüyüş
bu hafta yoğurt ayran ve salata ağırlıklı beslenmeye karar verdim , cumaya belli olur
ben çıkıyorum uğrarım yine kızlar
slm cee demeye geldim. sinavin birini atlattim darisi yarinin basina. yalniz sabahlari karin agrisidan bise yiyemiyom. ama nasil acikmisim sinavdan sonra anladim. anam tanidigim kimse kalmamis sinifta hepsi benim alt devrem. cok uzuldum ya keske gecen sene bitirebilseydim
Slm kızlar, aşırı hassasiyet döneminin sonu regl ile sonuçlandı:) bakalım kilo alıp vermeyi nasıl etkilicek
İyi akşamlar kızlar,
Öğlen düştük yola, anca geldik. Tabii ben ne kadar hastane terminolojisinden bir habersem eşim de öyle olduğundan öğleden sonra Kızılay'a gittik ki kapı duvarCumartesi yarım günmüş. Anaa dedik özel hastanelere gidelim bari dedik, onlar da yarım gün doktor bulunduruyorlarmış. Acile gidin dediler ama acilde de cildiye doktoru her zaman bulunmazmış. Çok şükür acillik bir durum değildi ama bu işler biraz zor ve karışıkmış, Allah kimseyi hastanelere düşürmesin, hastalığı olanlara da tez zamanda şifasını versin inşallah.
Oradan sahilde epey bir yürüdük, avm gezdik, alışveriş yaptık. Eşimin avmde bana "bu gece günaha bulanalım mı? " demesine muzip muzip güldüm. (Bu "yiyecek olarak kaçamak yapalım mı?" anlamına geliyor, hemen gözleriniz ışıldamasın ayıp ayıp şeyler düşünerek) Bir çok şeye hayır dedim ama en son bir şeyde yelkenleri suya indirdim. Şimdi onun siparişini verdik, gelmesini bekliyorum. Bu gece azıcık çapkınlık yapacağım yani Hafta içi it gibi koşturup, dukan ponçiği yiyerek telafi edeceğimi düşünüyorum. (Ay 50 kez "şey şey" yazmışım, çok gizemli olmuş Çok uzun zamandır bulgur yemedim, bu meşhur "şey" de bulgurlu bir şey işte )
Herkese çok eğlenceli, huzurlu, mutlu bir cumartesi gecesi diliyorum.
Not: İnşallah mezdekeli siparişim hazırdır
Merhaba kizlar misafir yogunlugumu atlattim elhamdulillah dun foruma giremedim ama yemege de vurmadim kendimi menulerimi yazip kayboluyorum :) hepinize sevgiler kaptancim opuldunuz :)))))))
Dunku menum
Sabah iki yumurta iki ceviz
Oglen uc gibi
Salata bir patlican dolmasi bi kase cacik
Ara bes sekersiz cay (cay cok degil seviyorum aaaaaa)
Aksam bir kase yayla corbasi
Bugunku menum
Sabah uc sekersiz cay bi dilim peynir bes zeytin bir yumurta bol yesillik iki kozlenmis biber
Ara dort sekersiz cay iki hurma
Aksam haslanmis tavuklu salata bir bardak ayran
Su ikibucuk litre kadar ictim spor dun kosturmadan yapmadim ama bugun 20 dakika yuruyus 60 squat yaptim cok sukur
Iyi geceler herkese
Merhaba kızlar ben de bugün hasta oldum bademciklerim şişti hiiç halim yok her yerim ağrıyor.. Menümü yazayım
Sabah menemen ile kk kahvaltısı, yarım avuç çekirdekli kuru üzüm
Akşam 1 kase tavuk suyuna çorba, 1 tabak ıspanak yemeği, yoğurt
2 bardak adaçayı
Su 2.5 lt
selamlar ben geldim
herkes iyidir umarım
final projem üzerinde çok vakit harcıyorum o yüzden çok gelemiyorum buralara
ama diyete devam
menülerim efem
perşembe
Sabaheynirli omlet,ceviz,1 elma
Akşam:tavuk,salata,ayran,1 hurma
cuma
sabah:normal kk
akşam:ciğer,salata,azcık dut kurusu(yeniyomuydu hatırlayamadım ama)
Bugünkü menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta,zeytin,fındık
Akşam:balık,salata,tahin helvası,1 elma
hergün 1 saat spor yaptığımı da ekleyeyim bu arada
haftaya hedef koyuyormuyuz yine?
Ben şahsen hedefim 74.5 inş
özlemişim bu güzel menülerini bızdıkımmm hoşgeldinnn hadi şu final projesini de başarıyla atlat inş
balık sonrası helva fırsatını da kaçırmamışızdut kurusunu sabahları tercih et bitanem her gün 1 saat de spor daha ne olsun
dün bildirim yapmadın 76 sın o zaman değil mi tatlım
imzamı yaptım ama nerdn ekleniyordu bulamadım
bilen var mı?
imza ayarları yok bende
Tatlım resmin url sini kopyalayıp imza ayarlarındaki bölüme yapıştırman gerekiyor resim ekler gibi imza ayarları varsa tabiii
tamam bızdıkım haftaya cuma tartışırsın ne zaman müsait olursan
imza ayarları yok bende
tamam kaptanım
pro olmak için napmak lazım peki :)
demek ki sadece pro üyelere verdiler imza hakkını yinesağlık olsun bitanem
hakkınızda bölümüne yapıştırsan nasıl olru ki
pro olmak için napmak lazım peki :)
deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?