Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanı ben hedef vermeyecek miyim

391,Etap Haftalık
Listesi

eylul sıla---- 60,2-------------------->60
makres---64,7-------------------------->64,3
BayılanBayılana----93,5-------------------------->93
rengarenknesli ---76,9 ------------------------->76
senasevval----50,5----------------------------->50
Merinetya---74---------------------->
Sindi564----79,8------------------->79
Ahbirkingcharlesımolsa----77,9------------------------->77,4
Aslı----90,5----------------->90
Yenibirben----77,1------------------------->76,5
Bulutummm30----- 80,9 ------------------------->80,5
winstonlight--------- 75,9------------------------>75
Ayyüzlüm--------78,5--------------->78
Miss-wong-------76----------------->74,5
Ebwam---128,2---------------->127,5

Hedeflerimiz de tamam başarılar meleklerim

Slm kızlar bugünkü menüm
Sbh 10 gibi buğday kavurması yedim ( kavurga diyorlar) tuzsuz kuruyemiş gibi
Aksam 18:30 gibi bi tabak et Haşlama 2 bardak ayran yeşillik
2Türk kahvesi 2 bitki cayı
80 Squat Leslie

Afiyetolsun şekercim buğdayı kavurmadan olmuyor mu acaba fırında kurutsan filan

Iyi geceler kaptancim yeni hedefimi pek sevdim :) insallah yuzunu kara cikarmam azimle diyete devam yuruyusu pazartesi insallah 45 dk yapmayi planliyorum desteginiz ve motiveniz icin cok yesekkur

Sevdiğine sevindim tatlım elinden gelenin en iyisini bekliyorum bu hafta tatlım
Rica ederiz önerilerimizi dikkate aldığın için ben tşk ederim tatlım

Kizlar selam cok ozledim sizi ama karmakarisik ev yerlestirmem bitmedi biraz aksilik vs neyse size bakayim dedim p.tesi full burdayim isallah hepinizi seviyorum

Aman amannn kim gelmişşşş hoşgeldin gökkuşağım çok özledik seni .Evi yerleştirmen 1 ay sürer daha bitanem kolay gelsin cnm Biz de seni çok özledik

Ooooo zeyno gamze bana yetismis gizem de beni sollamis vay halima benimmmm. Tebrikler kizlar listemiz nazarlik bende sizi batirmasam harikaymis cok ozur dilerim kusura bakmayin

Sağlık olsun tatlım biz bir takımız bu hafta böyle oldu ama önümüzdeki hafta belki de sen kurtaracaksın bizi

Meleklerim bu sevgili SeaBahar ın bir önceki analiz tablosu 391, etap sonucunda analizler tekrar yenilecek
ve ortalamamızın geçer not alabilmesi için (50) mutlaka bu hafta iyi bir derece yapmalıyız şu anki durumumuz pek iç açıcı değil .Sizlerden ricam bu hafta elinizden gelenin en iyisini yapın lütfen

Şu Anki Durumumuz

384.etap=6, olduk=50 puan
385.etap=7. lik=40 puan
386.etap=8.lik=30 puan
387.etap=4.lük=70 puan
388.etap=10.luk=10 puan
389.etap=5.lik=60 puan
390.etap=4.lük=70 puan
391.etap=?

Şu anki ortalamamız =47,14 bu hafta sizlere güveniyorum meleklerimm

Kizlar selam cok ozledim sizi ama karmakarisik ev yerlestirmem bitmedi biraz aksilik vs neyse size bakayim dedim p.tesi full burdayim isallah hepinizi seviyorum
Neslimmmm canım hoşgeldin nasılsın? Kolay gelsin canım pazartesi kavuşuyoruz desene bitsin bu hasret

Ooooo zeyno gamze bana yetismis gizem de beni sollamis vay halima benimmmm. Tebrikler kizlar listemiz nazarlik bende sizi batirmasam harikaymis cok ozur dilerim kusura bakmayin
Neslim sen gayet güzel gidiyosun masallahhh. Ben geldiğim zamanları hatırlıyorum bayrama 80 olur muyum diyodun. Sımdi masallah 75 lilerdesin

Tünaydınlar kızlaaar,

Hafta içi yağmurlu, karlı havaya bakın bir de hafta sonu ben dinleneceğim dedikçe güneş açan havaya
Neyse ben gene de hanım hanım evimde oturup ütü, çamaşıri temizlik ve haftalık yemek yapım işlerimi bitirip öğrencilerin
de haftalık programlarını hazırlayacağım ki hafta içi eziyetim az olsun. (Beyin bedava)

Dünkü raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, elma
öğlen; yarım simit
akşam;köfte, salata, 5 tane çiğköfte
sporsal faaliyet; 4 saat dışarda yürüyüş

@Başkanım,

Saç derimdeki kabukçukları göstermek için doktora gittim, belki ferritin değerim de çok düşük ya, saçımda cansızlığa sebep olabilir mi diye de teşhisimi koyup doktora soracaktım Doktor şanslıymış da bana ve çeneme denk gelmedi dün
Haftaya cumartesi sabahına gideceğim başkanım, şimdi işe başlayalı bir hafta yeni olmuş, ben saçlarımı doktora göstereceğim izin almam lazım dersem hoş olmaz, netice de çok acil değil, başkasının hakkına girmiş gibi olurum.

@Nesliiiiiii,
Çabuk yerleş gel de kapışalım seninle de.
Ama bu hafta kurallar, ödüller, cezalar kesin olsun, hatta üyeler altına parmak basıp, senet imzalasın.
Sonra yok benim mezdeke peçem yok, yok efendim benim totom çok minik hiç oryantal oynayamam olmasın

Hepimize huzurlu bir pazar diliyorum

ben sporumu yaptım geldım işe başlamadan takımlara dolasayım dedim. Bızım takımdan kımsecıkler yok sıze bakım dedım. Sızın masallah kadro burda syılır :)

Bide herkeslerden dua aıyorum. İş de bi noktada sıkıştım kaldım daha fazlasına aklım ermiyor aklıma çözümde gelmiyor pazartesi sabahına yetiştirmem lazım az banada dua edin nolurrr.

çekiliş mi yapıyosunuzzz ne güzell bende diyim kaptanımaa bizde çekiliş yapalım. Biz kiloları yakınları birbiriyle eşliyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…