- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Niye 1 ay ? :)1 ay sonra bende yapıcam. çok canım cektii.
Ben kaçıyorum sestralarım öpüldünüüüzzz
Niye 1 ay ? :)
Ama bu haksizlik kaptan gibi birsuru çokluaalindi yaptim cevap yazdim cevapla dedim net koptu galiba gitmedi sayfa yenilendi hepsi kayboldu
Kim yoksa Türkan soraymi geldi aklina:)Bugün iki film bir aradalardan konuşuyordum, aklıma birisi geldi
Şekerim totom kküçük mezun da olmusum sismanlariniiçinde neHavasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"
Kim yoksa Türkan soraymi geldi aklina:)yoksa mezdeke grubumu
Şekerim totom kküçük mezun daolmusum sismanlariniiçinde ne
isim var dimi ama
Hmm onunki daha iyiymiş kaptanım:) doğru ya kk da okumuştum rafinera yı biri bahsetmişti belkide Nilay dır.buğday normalde sacda Yapılıyor hamıleyken bulantılardan dolayı iyice alısmıstım bidahakine bende Fırında yapıyım
İyi geceler tatlım yarın grşrz
Ayça rafinera dan günlük menülerini alıyor cnm hazır geliyor 1 aylık ücretini ödediği için menüsünü bozamaz
En korktuğum olay gülüm sağlık olsun
bende izmitliyim gamzem gel beraber olsun , pişmaniyeden bol ne varBen de bayılıyorum saray helvalarına pişmaniyelereeebabaannemler izmitte oturuyor giderken hep yolda alırız ne zamandır yemiyorum ama burnumda tüttü vallahi
Napcan kuzum benim mabad küçük zayifim siz sismanlardan ayriyim karnemi aldim
GUNAYDIN ASLICIMMMMMGünaydınnnnnngüzel bir hafta olsun , güzel bir cuma olsun inşalhh hepimize
Tamam canım, daha rahat olurum o zaman, burada yazmayınca içim rahat etmiyordu
Tabiki makresim mazeretinizi bildirdikten sonra sorun yok kuzum sen yeter ki güzelce çalış tatlım
gunaydın makresımmmmmGünaydın fıstıklar
ooo iyi bari sevındım cnm senın adına... bence hedefı tutturursun sennnevet canım pek keyfim yok son zamanlarda ama çok şükür eşimin yeri rahat keyfi yerinde.Martta gelecek o zamana kadar bende hedefe ulaşmalıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?