Evet kaptanım bizim köyde cok yapılır süpr dirEvet cnm ton balık cok pratik valla okumadım o konuyu
Yok yok hemen kötü düşünme cnm
Geçmiş olsun cnm bnm iremciğe
Aynen canım kıvırmaya devam :)
Arada çorba ve haşlanmış et Te ye cmm
Çiğ köfteeeee benim yerime de ye afiyet olsun cnm
Geçmiş olsun cnm
oyy ben cok duyulandım yaaa cok tebrik ederim seni @eylülsila mm
Ayy buğday kavurması benim kaynanam anlatmıştı eskiden yaparmış cok sevrmiş
80 squat süprr cnm
Onun gibi bişey cnm:)
Haftasonu yoğundum anca dün gece yapabildim sorry :)
Canım geçen hafta kilosu yakınları yaptık ama ben değişik konseptler peşindeyim yeni fikirler böylece dah eğlenceli olur tavsiye ederim
cuma günü sizin listeyi alıp bizim kızlarla sizin takımla eşleşme yapcaz ama yine kura ile şansa ne çıkarsa artık :)
Anamm gelecekte nişan mı var ben mi kaçırdım @nilyann
Ay sorma sapıttım iyice :)
Ben bi gelip bi kayboluyorum
Vay vay senin Havanı yesin ama hakkındır valla
Aynen bize lafı sokuyor Eylülsıla
Yok cnm herkes cuma günü geçen cumadan yada pazartesiden olan sporunun dk yada saat hesabını tutup yazacak ben bi örnekle göstercem zaten
Aynen öyle merim
Cidden izlemedin mi gülüm bayılırdım pür dikkat mustafa öldükten sonra protesto ettim
Tünaydın tatlımmm gerçi ben de alıntılara başlaayalı 1 saati geçti komşular gelince yarım kalmıştı
evet kuzu kulagıyok esımın annesı koyde oturuyor ormanlık alan var mantar toplamak cok zevklı yuruyuslerımı ızmır kordonda yapıyorum
sağım solum reklam siteden mi yoksa bilgisayara virüs mü bulaştı anlayamıyorum
menüm
kahvaltı(07,30)
1yumurta tereyağda
7zeytin
1avuç lor
1avuç çiğ badem
1kupa yeşilçay
arada 5i bir yerde çay
öğlen(12,30)
1tabak kuru fasülye
3yk bulgur pilavı
1ince dilim salam+2minicik kornişon
akşam(17,30)
1kase yoğurt nane salatalık karışımı
2yk patates salatası
1tatlı kaşığı zile pekmezi
suyu 3lt tamamlarım
1maden suyu
sporumu 40 dk eliptik yaptım
şimdi 1kupa yeşilçay içerim
Kimsecikler yok geçmiş bitti kaciyorum herkese iyi aksamlar
İyi akşamlar,
Günün yemek özeti;
sabah; süt ağırlıklı kahve
öğlen; 4 ponçik
akşam; çorba, yoğurtlu kereviz, bir avuç leblebi
su; 2.5 litre.
Çoook yorucu bir gündü. Öğrenciler o kadar meraklı ki ne sormadık soru bırakıyorlar ne de karıştırmadık şey. Tabii derslerle alakalı değil.
Bugün dersi anlatıyorum, kürsüde de anahtarlığım var, eşimle benim fotoğrafım basılı üzerinde. Arkamdan öğrenci kalkmış, anahtarlığı almış eline, "hocam bu kim? " diyor. Anneannem yaramaz ve her yeri karıştıran çocuklar için "ölü g.tü görse, gene kurcalar" derdiAğzımdan "ölü" çıktı, durdurdum kendimi Yahu sanane, sen nüfus memuru musun, benim soy ağacımdan mısın, sanane evladım değil mi..Yooook gel de laf anlat
Ders anlatmak değil de en çok, sınıfta sessizlik sağlamağa çalışmak, kazık kadar adamları "lütfen yerinize oturun" diye uyarmak, çok dellenince de "lütfen biraaaazzz sukuneeeeetttt" diye bağırmak beni yoruyor. Bence okullarda uygulanan devam zorunluluğu asıl sıkıntı. Bizde 72 saat mesela. Adam zorla okula geliyor, gelmezse sınıfta kalacak. Ama zorlama bırak isteyen gelsin, isteyen gelmesin, 0 zaman gerçekten dersle alakası olan gelmiş olur işte ama kime anlatacaksın....
Sisteme isyan dolu eleştirilerimi çemkirdikten sonra ben duşa kaçar.
Oradan biraz telefonumu kurcalayayım, belki bir yanar dönerli sürpriz dans gösterisi bulurum
Ordan da zıbarırım.
Hepimize şimdiden tatlı ve huzurlu rüyalar
Evet canım cekılış ile yapalım daha güzel olmuşş. Nişan var gibi insallah tabi aksılıkler olmazsa bakalım kısmen :)
slm kızlar menüm
sabah: sahanda yumurta, zeytin, peynir birazda p.. kız..
ara: iki bardak kefir, 2 büyük fincan türk kahvesi, bitki çayları
akşam: 1 kase kuru fasulye, 2 servis kaşığı bulgur pilavı, bir kaç dal taze soğan
2,5 lt su
1 saat sabah yarım saat akşam yürüyüş
nasıl sizce. 7 saat kadar çalıştırdım leptinimi
merhaba kadınlar kulübünün sevgili üyeleri. ben yıllardır kilo problemiyle uğraşan 3 çocuk annesi 80 89 topiğinde yıllarca kilo vermiş hatta hamişken bile topikten ayrılmamış bir hatunum. 6. takım ilk açıkdığında cesaretim olmasada kurallara tamam diyerek takıma girdim. kendi adıma inanılmaz şeyler de başardım. ancak ne olduysa yazın oldu. bizim tatil için memlekete gitmemiz ve sonrasında da kp lerimin bize gelmesi beni mahvetti. ne var bunda dediğinizi duyar gibiyim. ama kendini sultan süleyman gibi hisseden bir adamın yanında olmanın ne demek olduğunu bilemezsiniz. böyle bir insanla yaklaşık bir buçuk ay geçirdim. en küçük çocuğum şu an bir yaşında ortanca 6 büyük 9 yaşında. bir yandan ev işleri bir yandan çocuklar bir yandan da halen okumakta olduğum üni üstüme üstüme geldi. yemek yemek istedim. hemde çok. ama bu durumda takım arkadaşlarımın vebalini alıyordum üstüme. bende nasıl yaptığımı hala anlayamadığım bir şekilde takımdan ayrılmaya karar verdim. hayatımın en büyük hatalarından biriydi. ama bunu iki hafta sonrasında farkettim. hiç bırakmadım takımı tökezleyerek de olsa kilo vermeye devam ettim. başlangıçta 93.5 iken bu hafta inşallah 78 olacam. üç ay geçti takımdan ayrılalı. biliyorum cezamın bitmesine henüz üç ay var. ben takım arkadaşlarımla gerçek listede olmayı çok özledim. eğer kabul ederseniz yeniden aranıza girmek ve sizin desteğinizle mezuniyete yürümek istiyorum
hahaha şifrelemiştim işe yaramış. hiç acıkmadım çok şükür. sadece akşam sekiz dedi elim ayağım titremeye başladı. o sıra da da zaten sofrayı kuruyodum
Virüs değil Merim malesef reklam çok fazla ben de adyguard reklam engelleyici kullanıyorum pc de
salam çok sağlıksız merim biliyosunonun haricinde gayet gzüel menün kuzum afiyetolsun
patates salataısnı kararında yemişsin hayır diyemedin sanırım
Gelmiştik gülüm
iyi ki devamı gelmemişşseninn öğrencin olmayı çok isterdim inan Şimdiki öğrenciler hakikaten sabırları zorlayan cinsten üniversite öğrencilerini geçtim onlar daha fırlamadır .Aman sinirlerine hakim ol kuzum Afiyetolsun cnmm bugün sütlü kahve içtiğin ayrıca tşk ederim ne yapalım hiç yoktan iyidir
Beklentilerin malesef bugün de yok kuzum ileriki günlerde inş
İnşallah Ayçacımmm bahara nişanı yaparız
p... kız neki bulmacamı çözdüreceksinnnnkesin cısss
acıkmadıysan süper çalıştırmışsın tatlım maşallah
izin çıkmazsa da üç ay daha beklerim napim. sayılı güm geçer zahar. ama kabul edilirsem varya allaaaaahhhhh düğün bayram. sanki iş görüşmesine gelmişim gibi hissediyom ha
Oy kuzumm benimmm çok güzel yazmışsınpaylaşım alanına taşıyayım inşallah kaptanlarımız kabul eder ve tekrar gerçek listeye dönersin bitanem Keşke o zaman uyarımı dişkkate alsaydın ne yapalım izin çıkmazsa da aynen devam ederiz
sız nereye gıtceksınız bız bayındırın koyune gıtcezAyy mantarr cıntarr kuzu kulağıı.. yılbasında gıtcez barı anneme dıyım bızde cıkalım toplamaya a
Anaaaa ben neyinim kız haremin mi ahahahahakıskandın mı kıskanma sen benım hasekımsın
ahahahaa ben nursultanım onu bılıyorumAnaaaa ben neyinim kız haremin mi ahahahaha
izin çıkmazsa da üç ay daha beklerim napim. sayılı güm geçer zahar. ama kabul edilirsem varya allaaaaahhhhh düğün bayram. sanki iş görüşmesine gelmişim gibi hissediyom ha
bende geldımmm
Anaaaa ben neyinim kız haremin mi ahahahaha
Sweetdimple kaptanım bana önerebileceginiz ödem atma Şekli varmı? Ben ayran- Çorba ( içine buğday Tahıl koyuluyor sanırım öle okudum) düşünüyorum ne dersin ?
Bugünkü menüm
Sbh Peynirli Omlet yesil cay zeytin
Öglen elma yarım kase yoğurt
Aksam bi Parça haşlanmış tavuk salata
1 yesıl cay,1 Türk kahvesi( yanında bi kare bitter)
10 dk ip atlamaya çalıştım Leslie yaptım(ama 15 dklık olanı yaptım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?