hbbbbbbb cancagızımmm
Paylaştım kuzum hayırlısı artık
hoşgeldin meleğim
mahidevran sultansın sanırım
bol limonlu maydanoz en güzel ödem attırandır cnmm her sabah 1 tabak tüket istersen
bahsettiğin ayran detoksu kuzum her bünyeye göre değişiyor 2 günlük bir detoks cnm
25 dk yapabilmişsin tbrk ederrm menün de süperyeterli su içtiğini umut ediyorum
Anne annenin lafina attigim kahkahayi esimw anlatana kadar canim cikti.benim dedemin de vardi boyle orjinallikleri:)arkadaş ne toto merakiymis yatiyon kalkiyon video da video ayiptir yaİyi akşamlar,
Günün yemek özeti;
sabah; süt ağırlıklı kahve
öğlen; 4 ponçik
akşam; çorba, yoğurtlu kereviz, bir avuç leblebi
su; 2.5 litre.
Çoook yorucu bir gündü. Öğrenciler o kadar meraklı ki ne sormadık soru bırakıyorlar ne de karıştırmadık şey. Tabii derslerle alakalı değil.
Bugün dersi anlatıyorum, kürsüde de anahtarlığım var, eşimle benim fotoğrafım basılı üzerinde. Arkamdan öğrenci kalkmış, anahtarlığı almış eline, "hocam bu kim? " diyor. Anneannem yaramaz ve her yeri karıştıran çocuklar için "ölü g.tü görse, gene kurcalar" derdiAğzımdan "ölü" çıktı, durdurdum kendimi Yahu sanane, sen nüfus memuru musun, benim soy ağacımdan mısın, sanane evladım değil mi..Yooook gel de laf anlat
Ders anlatmak değil de en çok, sınıfta sessizlik sağlamağa çalışmak, kazık kadar adamları "lütfen yerinize oturun" diye uyarmak, çok dellenince de "lütfen biraaaazzz sukuneeeeetttt" diye bağırmak beni yoruyor. Bence okullarda uygulanan devam zorunluluğu asıl sıkıntı. Bizde 72 saat mesela. Adam zorla okula geliyor, gelmezse sınıfta kalacak. Ama zorlama bırak isteyen gelsin, isteyen gelmesin, 0 zaman gerçekten dersle alakası olan gelmiş olur işte ama kime anlatacaksın....
Sisteme isyan dolu eleştirilerimi çemkirdikten sonra ben duşa kaçar.
Oradan biraz telefonumu kurcalayayım, belki bir yanar dönerli sürpriz dans gösterisi bulurum
Ordan da zıbarırım.
Hepimize şimdiden tatlı ve huzurlu rüyalar
Anne annenin lafina attigim kahkahayi esimw anlatana kadar canim cikti.benim dedemin de vardi boyle orjinallikleri:)arkadaş ne toto merakiymis yatiyon kalkiyon video da video ayiptir ya
Merhabalar kızçelerim ben geldim, menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı, bir avuç kuru üzüm
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kase mercimek çorbası, et sote, salata
Su 2.5 lt
Spor toplam 1 saat
Bu hafta hasta olduğum için pek sporum yok kızlar bir tek dün 20 dk yürüyüşüm vardı o kadar yaktın beni sindim
Bu akşam derste bir öksürük krizine girdim kızlar allah kimseye vermesin gözlerimden nasıl yaşlar boşaldı tıkandım kaldım nefes alamadım ya ilk defa böyle birşey geldi başıma.. Hoca da korktu yazık su falan getirdiler sonra da beni eve postaladılarBakalım bu gece nasıl geçecek uyuyamıyorum öksürmekten..
Benim çoook uykum var kaptanım dün gece de uyuyamadım doğru dürüst sürekli uyandım.. İnşallah sızar kalırım bu gece
sessiz gülme konusunda ihtisas yaptım bu ara gülüm senin de pratik yapman lazım yoks aaçıklamak zor oluyor böyle
Afiyetolsun tatlım hoşgeldinönce sağlık bitanem iyileş sonra yaparsın her zamanki gibi
Hep te böyle olmadık yerlerde kriz tutar ya ne kadar kendini sıkarsan daha basınçlı gelirGeçmiş olsun canım hoca sağolsun düşünceliymiş güzelce dinlen bitanem bu gece benim de uykum yok ne yapsakki
Benim çoook uykum var kaptanım dün gece de uyuyamadım doğru dürüst sürekli uyandım.. İnşallah sızar kalırım bu gece
Ben gideyim belki ders çalışırken uyuyakalırımiyi geceler kaptanım öpüyoruuumm
ayyüzlümmmmmerhaba kadınlar kulübünün sevgili üyeleri. ben yıllardır kilo problemiyle uğraşan 3 çocuk annesi 80 89 topiğinde yıllarca kilo vermiş hatta hamişken bile topikten ayrılmamış bir hatunum. 6. takım ilk açıkdığında cesaretim olmasada kurallara tamam diyerek takıma girdim. kendi adıma inanılmaz şeyler de başardım. ancak ne olduysa yazın oldu. bizim tatil için memlekete gitmemiz ve sonrasında da kp lerimin bize gelmesi beni mahvetti. ne var bunda dediğinizi duyar gibiyim. ama kendini sultan süleyman gibi hisseden bir adamın yanında olmanın ne demek olduğunu bilemezsiniz. böyle bir insanla yaklaşık bir buçuk ay geçirdim. en küçük çocuğum şu an bir yaşında ortanca 6 büyük 9 yaşında. bir yandan ev işleri bir yandan çocuklar bir yandan da halen okumakta olduğum üni üstüme üstüme geldi. yemek yemek istedim. hemde çok. ama bu durumda takım arkadaşlarımın vebalini alıyordum üstüme. bende nasıl yaptığımı hala anlayamadığım bir şekilde takımdan ayrılmaya karar verdim. hayatımın en büyük hatalarından biriydi. ama bunu iki hafta sonrasında farkettim. hiç bırakmadım takımı tökezleyerek de olsa kilo vermeye devam ettim. başlangıçta 93.5 iken bu hafta inşallah 78 olacam. üç ay geçti takımdan ayrılalı. biliyorum cezamın bitmesine henüz üç ay var. ben takım arkadaşlarımla gerçek listede olmayı çok özledim. eğer kabul ederseniz yeniden aranıza girmek ve sizin desteğinizle mezuniyete yürümek istiyorum
Evet kaptanım bizim köyde cok yapılır süpr dir
vaşla kaptanım artık hep Bulgurlu yapcam
Kaptanım farklı konseptler yapıp sıkıcı olmasın dedim umarım kızlarda beğenirler
Bulutum evde Hopla Zıpla dk tut o bile spor ok evin içinde 10 dk da olsa dolan ben dün evde öyle yaptın cnm
Ahh cnm kesinlikle aramızda olmalısın inşallah oylama da kabul olurmerhaba kadınlar kulübünün sevgili üyeleri. ben yıllardır kilo problemiyle uğraşan 3 çocuk annesi 80 89 topiğinde yıllarca kilo vermiş hatta hamişken bile topikten ayrılmamış bir hatunum. 6. takım ilk açıkdığında cesaretim olmasada kurallara tamam diyerek takıma girdim. kendi adıma inanılmaz şeyler de başardım. ancak ne olduysa yazın oldu. bizim tatil için memlekete gitmemiz ve sonrasında da kp lerimin bize gelmesi beni mahvetti. ne var bunda dediğinizi duyar gibiyim. ama kendini sultan süleyman gibi hisseden bir adamın yanında olmanın ne demek olduğunu bilemezsiniz. böyle bir insanla yaklaşık bir buçuk ay geçirdim. en küçük çocuğum şu an bir yaşında ortanca 6 büyük 9 yaşında. bir yandan ev işleri bir yandan çocuklar bir yandan da halen okumakta olduğum üni üstüme üstüme geldi. yemek yemek istedim. hemde çok. ama bu durumda takım arkadaşlarımın vebalini alıyordum üstüme. bende nasıl yaptığımı hala anlayamadığım bir şekilde takımdan ayrılmaya karar verdim. hayatımın en büyük hatalarından biriydi. ama bunu iki hafta sonrasında farkettim. hiç bırakmadım takımı tökezleyerek de olsa kilo vermeye devam ettim. başlangıçta 93.5 iken bu hafta inşallah 78 olacam. üç ay geçti takımdan ayrılalı. biliyorum cezamın bitmesine henüz üç ay var. ben takım arkadaşlarımla gerçek listede olmayı çok özledim. eğer kabul ederseniz yeniden aranıza girmek ve sizin desteğinizle mezuniyete yürümek istiyorum
Kaptanım ayyüzlümü ispiyonlamış gibi olmasın ama bana patates kızartması gibi geldi benden kaçmaz :)
Virüs değil Merim malesef reklam çok fazla ben de adyguard reklam engelleyici kullanıyorum pc de
salam çok sağlıksız merim biliyosunonun haricinde gayet gzüel menün kuzum afiyetolsun
patates salataısnı kararında yemişsin hayır diyemedin sanırım
Gelmiştik gülüm
iyi ki devamı gelmemişşseninn öğrencin olmayı çok isterdim inan Şimdiki öğrenciler hakikaten sabırları zorlayan cinsten üniversite öğrencilerini geçtim onlar daha fırlamadır .Aman sinirlerine hakim ol kuzum Afiyetolsun cnmm bugün sütlü kahve içtiğin ayrıca tşk ederim ne yapalım hiç yoktan iyidir
Beklentilerin malesef bugün de yok kuzum ileriki günlerde inş
İnşallah Ayçacımmm bahara nişanı yaparız
p... kız neki bulmacamı çözdüreceksinnnnkesin cısss
acıkmadıysan süper çalıştırmışsın tatlım maşallah
Ay niye yaktım cnm bnm aşkolsun sen iyi ol yeter ki cok zorlama kendiniMerhabalar kızçelerim ben geldim, menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı, bir avuç kuru üzüm
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kase mercimek çorbası, et sote, salata
Su 2.5 lt
Spor toplam 1 saat
Bu hafta hasta olduğum için pek sporum yok kızlar bir tek dün 20 dk yürüyüşüm vardı o kadar yaktın beni sindim
Ayy inşallah en yakın zman da geçer yaaa benim eşimde hasta ve salonda yattı bu gece bize bulaşmasın diye inşallah bulaşmazBu akşam derste bir öksürük krizine girdim kızlar allah kimseye vermesin gözlerimden nasıl yaşlar boşaldı tıkandım kaldım nefes alamadım ya ilk defa böyle birşey geldi başıma.. Hoca da korktu yazık su falan getirdiler sonra da beni eve postaladılarBakalım bu gece nasıl geçecek uyuyamıyorum öksürmekten..
Anam anam bende kaçtım beyazcanım gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım cok özledim ama mahcupum size karşı iki topikte aktif olmak zor geldi cok yeni arkadas geldi karışık oldu zaten sırf sen ceco ve merve için giriyordumayyüzlümmmm
yakaladım seniiiikız nersesin sen merak ettim valla,
ama arayan bulurmuş mevlasınıda arkadaşınıda..
biliyorum canım2 topikde olmak zor,ama sizi çokkkkkkkk seviyoruz canım ,napalım merak ediyoruz ses soluk çıkmayınca..sonrada öyle aramaya çıkıyorum ben..Anam anam bende kaçtım beyazcanım gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım cok özledim ama mahcupum size karşı iki topikte aktif olmak zor geldi cok yeni arkadas geldi karışık oldu zaten sırf sen ceco ve merve için giriyordum(
Evet cnm kesinlikle Ayyüzlüm cok istedi mi yapıyo hakkını veriyorbiliyorum canım2 topikde olmak zor,ama sizi çokkkkkkkk seviyoruz canım ,napalım merak ediyoruz ses soluk çıkmayınca..sonrada öyle aramaya çıkıyorum ben..
ama yabancı yerde değilsiniz banumun takımı,ve size burasının çok iyi geldiğini biliyorum..
işallah ayyüzlümde tekrar alınır takıma,çünki çok hırslı bir hatun gülay,burda patır patır kilolarından kurtulacağını ve takımada çok katkısı olacağından hiç şüphe yok..ne spordan vaz geçer nede ben gibi boşvermez..yeterki istesin patır patır kilolarıda varir..
sen nasılsın canım senide uzun zamandır görmüyorum..arada uğra bizim orası yine tenhaldı bak mileti aramaya çıktım..
çok sevindim senin için sindim..demek 7 li rakamlara geldin.işallah istediğin kilolaya ulaşıcaksın burda..Evet cnm kesinlikle Ayyüzlüm cok istedi mi yapıyo hakkını veriyor
Valla bende sizi özledim ama işte bi gün geliyo bigün gelmiyo denmesin diyr çekindim iyi ki gelmişsin valla gelmeye yüzüm oldu şükür
Ben iyiyim şükür bı hafta 79.8 i gördüm 3 yıl sonra :)
Sen nasılsın ne demek boşverdim hiç yaakışmıyo diline bu kelime sen kaç kilodasın bende Türkiye araya girdi ramazan falan baya sapıttım 4-5 ay kaynım oldu ama olsun şimdi düzenime döndüm şükür gidiyo kilolar yavaş yavas
Ay canımın içi tabi ki uğricam artık iyi ki geldinçok sevindim senin için sindim..demek 7 li rakamlara geldin.işallah istediğin kilolaya ulaşıcaksın burda..
bu arada niye yüzün olmasınki bizim topiğe gelmeye,aşk olsun hiç öyle dermiyiz biz..biz oranın ninesi annanesi gibi olduk..gelip bi ziyaret edin yeter,,şaka bir yana gelirseniz arada mutlu oluruz canım..
ben 80 lerde dolaşıyoruö.bi 79 bi 80 öyle gidiyorum..bi hafta seviniyorum öbür hafta verdiği alıyorum..çok sıkıldım ama tam olarakda vaz geçersem eski kiloma dönerim biliyorum..
merhaba kadınlar kulübünün sevgili üyeleri. ben yıllardır kilo problemiyle uğraşan 3 çocuk annesi 80 89 topiğinde yıllarca kilo vermiş hatta hamişken bile topikten ayrılmamış bir hatunum. 6. takım ilk açıkdığında cesaretim olmasada kurallara tamam diyerek takıma girdim. kendi adıma inanılmaz şeyler de başardım. ancak ne olduysa yazın oldu. bizim tatil için memlekete gitmemiz ve sonrasında da kp lerimin bize gelmesi beni mahvetti. ne var bunda dediğinizi duyar gibiyim. ama kendini sultan süleyman gibi hisseden bir adamın yanında olmanın ne demek olduğunu bilemezsiniz. böyle bir insanla yaklaşık bir buçuk ay geçirdim. en küçük çocuğum şu an bir yaşında ortanca 6 büyük 9 yaşında. bir yandan ev işleri bir yandan çocuklar bir yandan da halen okumakta olduğum üni üstüme üstüme geldi. yemek yemek istedim. hemde çok. ama bu durumda takım arkadaşlarımın vebalini alıyordum üstüme. bende nasıl yaptığımı hala anlayamadığım bir şekilde takımdan ayrılmaya karar verdim. hayatımın en büyük hatalarından biriydi. ama bunu iki hafta sonrasında farkettim. hiç bırakmadım takımı tökezleyerek de olsa kilo vermeye devam ettim. başlangıçta 93.5 iken bu hafta inşallah 78 olacam. üç ay geçti takımdan ayrılalı. biliyorum cezamın bitmesine henüz üç ay var. ben takım arkadaşlarımla gerçek listede olmayı çok özledim. eğer kabul ederseniz yeniden aranıza girmek ve sizin desteğinizle mezuniyete yürümek istiyorum
ayyüzlümmmm
yakaladım seniiiikız nersesin sen merak ettim valla,
ama arayan bulurmuş mevlasınıda arkadaşınıda..
ayyyyyyy canıııım buldun beni ce ceeeeeeebiliyorum canım2 topikde olmak zor,ama sizi çokkkkkkkk seviyoruz canım ,napalım merak ediyoruz ses soluk çıkmayınca..sonrada öyle aramaya çıkıyorum ben..
ama yabancı yerde değilsiniz banumun takımı,ve size burasının çok iyi geldiğini biliyorum..
işallah ayyüzlümde tekrar alınır takıma,çünki çok hırslı bir hatun gülay,burda patır patır kilolarından kurtulacağını ve takımada çok katkısı olacağından hiç şüphe yok..ne spordan vaz geçer nede ben gibi boşvermez..yeterki istesin patır patır kilolarıda varir..
sen nasılsın canım senide uzun zamandır görmüyorum..arada uğra bizim orası yine tenhaldı bak mileti aramaya çıktım..
inşallah canım. eğer takıma girersem hemen kilo verir mezun olurum. yok alınmazsam yavaş kilo veririm üç ay sonra takıma girer yine de burdan mezun olurum. alacam o diplomayı işte o kadarCanım Allah yardımcın olsun herkesin kendince sıkıntıları var ve senin de öyle. Allah yavrularını size bağışlasın yoğunsun. ..
Umarım tekrardan takıma dönersin ve mezun oluruz hep beraberben gelmeni canı gönülden isterim :)
İsteyince olur canım, azmin elinden ne kurtulmuş ki. Sen istekli ve sabırlı ol. Sadece istemek yetmiyor sabretmek de lazım. Günler öyle çabuk geçiyor ki bir bakmışsın inceciksinne kadar güzell canım yaa inşallah darısı başımaaa bende yapıcaammm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?