Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hbbbbbbb cancagızımmm

Anne annenin lafina attigim kahkahayi esimw anlatana kadar canim cikti.benim dedemin de vardi boyle orjinallikleri:)arkadaş ne toto merakiymis yatiyon kalkiyon video da video ayiptir ya

Merhabalar kızçelerim ben geldim, menümü yazayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı, bir avuç kuru üzüm
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kase mercimek çorbası, et sote, salata
Su 2.5 lt
Spor toplam 1 saat
Bu hafta hasta olduğum için pek sporum yok kızlar bir tek dün 20 dk yürüyüşüm vardı o kadar yaktın beni sindim

Bu akşam derste bir öksürük krizine girdim kızlar allah kimseye vermesin gözlerimden nasıl yaşlar boşaldı tıkandım kaldım nefes alamadım ya ilk defa böyle birşey geldi başıma.. Hoca da korktu yazık su falan getirdiler sonra da beni eve postaladılar Bakalım bu gece nasıl geçecek uyuyamıyorum öksürmekten..

Anne annenin lafina attigim kahkahayi esimw anlatana kadar canim cikti.benim dedemin de vardi boyle orjinallikleri:)arkadaş ne toto merakiymis yatiyon kalkiyon video da video ayiptir ya

sessiz gülme konusunda ihtisas yaptım bu ara gülüm senin de pratik yapman lazım yoks aaçıklamak zor oluyor böyle

Afiyetolsun tatlım hoşgeldin önce sağlık bitanem iyileş sonra yaparsın her zamanki gibi

Hep te böyle olmadık yerlerde kriz tutar ya ne kadar kendini sıkarsan daha basınçlı gelir Geçmiş olsun canım hoca sağolsun düşünceliymiş güzelce dinlen bitanem bu gece benim de uykum yok ne yapsakki

Benim çoook uykum var kaptanım dün gece de uyuyamadım doğru dürüst sürekli uyandım.. İnşallah sızar kalırım bu gece

ayyüzlümmmm

yakaladım seniiiikız nersesin sen merak ettim valla,

ama arayan bulurmuş mevlasınıda arkadaşınıda..

Evet canım cekılış ile yapalım daha güzel olmuşş. Nişan var gibi insallah tabi aksılıkler olmazsa bakalım kısmen :) [/QUOTE]
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun kuzum
amerika daydı dimi enişte :)
Ahh cnm kesinlikle aramızda olmalısın inşallah oylama da kabul olur
Kaptanım ayyüzlümü ispiyonlamış gibi olmasın ama bana patates kızartması gibi geldi benden kaçmaz :)
Ay niye yaktım cnm bnm aşkolsun sen iyi ol yeter ki cok zorlama kendini
Ayy inşallah en yakın zman da geçer yaaa benim eşimde hasta ve salonda yattı bu gece bize bulaşmasın diye inşallah bulaşmaz

ayyüzlümmmm

Anam anam bende kaçtım beyazcanım gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım cok özledim ama mahcupum size karşı iki topikte aktif olmak zor geldi cok yeni arkadas geldi karışık oldu zaten sırf sen ceco ve merve için giriyordum (

biliyorum canım2 topikde olmak zor,ama sizi çokkkkkkkk seviyoruz canım ,napalım merak ediyoruz ses soluk çıkmayınca..sonrada öyle aramaya çıkıyorum ben..
ama yabancı yerde değilsiniz banumun takımı,ve size burasının çok iyi geldiğini biliyorum..

işallah ayyüzlümde tekrar alınır takıma,çünki çok hırslı bir hatun gülay,burda patır patır kilolarından kurtulacağını ve takımada çok katkısı olacağından hiç şüphe yok..ne spordan vaz geçer nede ben gibi boşvermez..yeterki istesin patır patır kilolarıda varir..

sen nasılsın canım senide uzun zamandır görmüyorum..arada uğra bizim orası yine tenhaldı bak mileti aramaya çıktım..

Evet cnm kesinlikle Ayyüzlüm cok istedi mi yapıyo hakkını veriyor
Valla bende sizi özledim ama işte bi gün geliyo bigün gelmiyo denmesin diyr çekindim iyi ki gelmişsin valla gelmeye yüzüm oldu şükür
Ben iyiyim şükür bı hafta 79.8 i gördüm 3 yıl sonra :)
Sen nasılsın ne demek boşverdim hiç yaakışmıyo diline bu kelime sen kaç kilodasın bende Türkiye araya girdi ramazan falan baya sapıttım 4-5 ay kaynım oldu ama olsun şimdi düzenime döndüm şükür gidiyo kilolar yavaş yavas

çok sevindim senin için sindim..demek 7 li rakamlara geldin.işallah istediğin kilolaya ulaşıcaksın burda..

bu arada niye yüzün olmasınki bizim topiğe gelmeye,aşk olsun hiç öyle dermiyiz biz..biz oranın ninesi annanesi gibi olduk..gelip bi ziyaret edin yeter,,şaka bir yana gelirseniz arada mutlu oluruz canım..

ben 80 lerde dolaşıyoruö.bi 79 bi 80 öyle gidiyorum..bi hafta seviniyorum öbür hafta verdiği alıyorum..çok sıkıldım ama tam olarakda vaz geçersem eski kiloma dönerim biliyorum..

Ay canımın içi tabi ki uğricam artık iyi ki geldin
Canım sen ama 77 76 da falandın ama olsun aldığın gibi verirsinde yeter ki iste bak şimdi kilolarımız yakınmış birbirimizi takip edelim birlikte verelim kiloları olur mu cmm bnm

Canım Allah yardımcın olsun herkesin kendince sıkıntıları var ve senin de öyle. Allah yavrularını size bağışlasın yoğunsun. ..
Umarım tekrardan takıma dönersin ve mezun oluruz hep beraber ben gelmeni canı gönülden isterim :)

ayyüzlümmmm

ayyyyyyy canıııım buldun beni ce ceeeeeeeinan burda bile çok takılamıyom. bırakırsam tam bırakırım diye bende korkuyom. malum takımda da değilim artık. anam arafta kaldım ya beninşallah toparlayayım iyice her yere yetişecem.
inşallah canım. eğer takıma girersem hemen kilo verir mezun olurum. yok alınmazsam yavaş kilo veririm üç ay sonra takıma girer yine de burdan mezun olurum. alacam o diplomayı işte o kadar

ne kadar güzell canım yaa inşallah darısı başımaaa bende yapıcaammm.
İsteyince olur canım, azmin elinden ne kurtulmuş ki. Sen istekli ve sabırlı ol. Sadece istemek yetmiyor sabretmek de lazım. Günler öyle çabuk geçiyor ki bir bakmışsın inceciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…