Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Sweetdimple kaptanım bana önerebileceginiz ödem atma Şekli varmı? Ben ayran- Çorba ( içine buğday Tahıl koyuluyor sanırım öle okudum) düşünüyorum ne dersin ?
Canım bitki çaylarından yararlanabilirsin. Mısır püskülü , kiraz sapı, mate gibi. Ben faydasını görmüştüm.

Evet canım cekılış ile yapalım daha güzel olmuşş. Nişan var gibi insallah tabi aksılıkler olmazsa bakalım kısmen :)
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun kuzum
amerika daydı dimi enişte :)

Ahh cnm kesinlikle aramızda olmalısın inşallah oylama da kabul olur

Kaptanım ayyüzlümü ispiyonlamış gibi olmasın ama bana patates kızartması gibi geldi benden kaçmaz :)

Ay niye yaktım cnm bnm aşkolsun sen iyi ol yeter ki cok zorlama kendini

Ayy inşallah en yakın zman da geçer yaaa benim eşimde hasta ve salonda yattı bu gece bize bulaşmasın diye inşallah bulaşmaz[/QUOTE]
Şakasına söyledim canım benim latife ettim ya ben de geçen akşam ağzıma burnuma tülbent sardım biliyor musun ahahaha eşim napıyosun sıyırdın galiba dedi ama çok yoğun çalışıyor kaç gündür bir de ona bulaştırırsam iyice kötü olacak napayım dedim ağzımı burnumu kapatıcam uyurken. Diğer odada yatayım diyorum ona da ı ıh diyor. Napayım çareyi tülbentte buldum

Çok geçmiş olsun canım düzelemedin mi?

Çok geçmiş olsun canım düzelemedin mi?
Yok canım ya ilaç kullanmıyorum, böbreklerim biraz hassas.. O yüzden uzun sürüyor iyileşmem.. Ama düne göre bu sabah daha iyiyim krize girmiyorum en azından işin kötüsü doktora sınavlarım başladı bu hafta çalışamıyorum başım ağrıyor bu akşam napıcam bilmem artık çok şanssızım..

Şakasına söyledim canım benim latife ettim ya ben de geçen akşam ağzıma burnuma tülbent sardım biliyor musun ahahaha eşim napıyosun sıyırdın galiba dedi ama çok yoğun çalışıyor kaç gündür bir de ona bulaştırırsam iyice kötü olacak napayım dedim ağzımı burnumu kapatıcam uyurken. Diğer odada yatayım diyorum ona da ı ıh diyor. Napayım çareyi tülbentte buldum [/QUOTE]
Ay artık geçsin de kurtul cnm yaaa

Ay artık geçsin de kurtul cnm yaaa[/QUOTE]
İnşallah ben de bıktım inan ki kendimden

slm kızlarrrrr burnuma kadar gelen gobegım var benımmm
Nurum ne bu şimdi, gider onlar gider, süper gidiyorsun zaten maşallah, birkaç hafta sabret o göbekten eser kalmayacak. 4 hamilelik geçirmiş biri olarak benim göbeğim ki bu duruma geldi (az belli oluyor abartılı değil) Giydiğim abes durmuyor en azından. O yüzden hiç kafaya takma, her şey öyle güzel olacak ki

Bitkisel tedavi uyguluyormusun peki. Öksürüğe bulabilirsen kestane balı iyi gelir.

orası oylede makresım mıdem şiş cok rahatsızlık verıyor

Dün doktora gittim ama ultrasyon sonucunu gösteremedim doktor pazartesiye kadar izinli.
Kızım öksürüyordu onu götürdüm. Bronşit olmuş hem de biraz daha bekletseydim zatüreye dönecekti. Doktor hemen yatıralım dedi, evde bebeğim var dedim. O zaman serum takalım dedi. Antibiyotik tedavisene serumla başladı. Sonra bir şişe de yemek yemediği için rahatlatsın diye serum taktı. Akşam 11 de çıktım hastaneden. Sabah ta iğne yaptırdım yarın da bir iğnesi var, sonra ilaç tedavisine başlanacak. Bir de hava veriyoruz. Bugün hasta hasta yine yanımda getirdim onu. Uyuyor şimdi. İğnesi sabahtı birde havası vardı öğlede. Makineyi yanımda getirdim evde yapamazlar diye, tedavisi eksiksiz olsun ki işe yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…