Canım bitki çaylarından yararlanabilirsin. Mısır püskülü , kiraz sapı, mate gibi. Ben faydasını görmüştüm.@Sweetdimple kaptanım bana önerebileceginiz ödem atma Şekli varmı? Ben ayran- Çorba ( içine buğday Tahıl koyuluyor sanırım öle okudum) düşünüyorum ne dersin ?
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun kuzumEvet canım cekılış ile yapalım daha güzel olmuşş. Nişan var gibi insallah tabi aksılıkler olmazsa bakalım kısmen :)
Çok geçmiş olsun canım düzelemedin mi?Bu akşam derste bir öksürük krizine girdim kızlar allah kimseye vermesin gözlerimden nasıl yaşlar boşaldı tıkandım kaldım nefes alamadım ya ilk defa böyle birşey geldi başıma.. Hoca da korktu yazık su falan getirdiler sonra da beni eve postaladılarBakalım bu gece nasıl geçecek uyuyamıyorum öksürmekten..
Günaydınnn merimm sen ve kuzucuğun da çook güzel musmutlu bir gün geçirin emi :)Günaydın umarım hepimiz için Apaydınlık güzel ve mutlu bir gün olsun
Yok canım ya ilaç kullanmıyorum, böbreklerim biraz hassas.. O yüzden uzun sürüyor iyileşmem.. Ama düne göre bu sabah daha iyiyim krize girmiyorum en azından işin kötüsü doktora sınavlarım başladı bu hafta çalışamıyorum başım ağrıyor bu akşam napıcam bilmem artık çok şanssızım..Çok geçmiş olsun canım düzelemedin mi?
Nurum sen neden bir doktora görünmüyorsun? Hem yok umudum yok diyorsun ama bu iş senin umuduna bakmaz biliyorsun dimi şekerim?slm kızlarrrrr burnuma kadar gelen gobegım var benımmm
Şakasına söyledim canım benim latife ettimAy hadi inşallah hayırlısı olsun kuzum
amerika daydı dimi enişte :)
Ahh cnm kesinlikle aramızda olmalısın inşallah oylama da kabul olur
Kaptanım ayyüzlümü ispiyonlamış gibi olmasın ama bana patates kızartması gibi geldi benden kaçmaz :)
Ay niye yaktım cnm bnm aşkolsun sen iyi ol yeter ki cok zorlama kendini
Ayy inşallah en yakın zman da geçer yaaa benim eşimde hasta ve salonda yattı bu gece bize bulaşmasın diye inşallah bulaşmaz
Ay artık geçsin de kurtul cnm yaaa[/QUOTE]Şakasına söyledim canım benim latife ettimya ben de geçen akşam ağzıma burnuma tülbent sardım biliyor musun ahahaha eşim napıyosun sıyırdın galiba dedi ama çok yoğun çalışıyor kaç gündür bir de ona bulaştırırsam iyice kötü olacak napayım dedim ağzımı burnumu kapatıcam uyurken. Diğer odada yatayım diyorum ona da ı ıh diyor. Napayım çareyi tülbentte buldum
Kıyamam sanaaaaaslm kızlarrrrr burnuma kadar gelen gobegım var benımmm
acıkmaya basladım ama yesem dahada kotu oluyorum napıcam bılmıyorumKıyamam sanaaaaa
yok kuzum yaa.. zaten adetıme cok var 17 sınde olmam lazım bunlar belırtı degıl.. mıde öğütmüyor..Nurum sen neden bir doktora görünmüyorsun? Hem yok umudum yok diyorsun ama bu iş senin umuduna bakmaz biliyorsun dimi şekerim?Bir kontrol et derim
Nurum ne bu şimdi, gider onlar gider, süper gidiyorsun zaten maşallah, birkaç hafta sabret o göbekten eser kalmayacak. 4 hamilelik geçirmiş biri olarak benim göbeğim ki bu duruma geldi (az belli oluyor abartılı değil) Giydiğim abes durmuyor en azından. O yüzden hiç kafaya takma, her şey öyle güzel olacak kislm kızlarrrrr burnuma kadar gelen gobegım var benımmm
Bitkisel tedavi uyguluyormusun peki. Öksürüğe bulabilirsen kestane balı iyi gelir.Yok canım ya ilaç kullanmıyorum, böbreklerim biraz hassas.. O yüzden uzun sürüyor iyileşmem.. Ama düne göre bu sabah daha iyiyim krize girmiyorum en azından işin kötüsü doktora sınavlarım başladı bu hafta çalışamıyorum başım ağrıyor bu akşam napıcam bilmem artık çok şanssızım..
orası oylede makresım mıdem şiş cok rahatsızlık verıyorNurum ne bu şimdi, gider onlar gider, süper gidiyorsun zaten maşallah, birkaç hafta sabret o göbekten eser kalmayacak. 4 hamilelik geçirmiş biri olarak benim göbeğim ki bu duruma geldi (az belli oluyor abartılı değil) Giydiğim abes durmuyor en azından. O yüzden hiç kafaya takma, her şey öyle güzel olacak ki
midede mi sıkıntı var. Gastrit gibi bir durumu olmasın. Sık sık açlık hissediyormusunorası oylede makresım mıdem şiş cok rahatsızlık verıyor
slm tatlımSelamlar canlar
hayır sık sık aclık hıssetmıyorum.. bır haftadır neredeyse boylemidede mi sıkıntı var. Gastrit gibi bir durumu olmasın. Sık sık açlık hissediyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?