Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

işallah kabul edilirsin gülayım bence gelmelisin altı üstü kilo vermeye çalışıyoruz can alıcı bişi yok başka. eminim aramızda daha motive olacaksın hayırlısı tatlım

Bitkisel tedavi uyguluyormusun peki. Öksürüğe bulabilirsen kestane balı iyi gelir.
Evet canım sürekli ıhlamur adaçayı zencefil gibi bitki çayları demleyip içiyorum kestane balım da var çaylara az karıştırıp içiyorum. Tavuk suyuna çorba yapmıştım mesela geçende de.. Başka da aklıma birşey gelmedi

Oyy kıyamam çok geçmiş olsun kuzucuğuna canım Allah korumuş düzenli devam ettir canım tedavisini küçük yaşta çok dikkat etmek gerekiyor..

hayır sık sık aclık hıssetmıyorum.. bır haftadır neredeyse boyle
tatlım bişileri eksik yapıyorsun geliyor bana
genel beslenme alışkanlığı içinde bazı yanlışlar yapabiliyoruz. sana nacizane bi önerim var
1,sabahları kuru organik kaysı tüket
2, ne yiyeceğini gören gözlerin beyne sinyal verir ve beyin miğdeye yemek hakkında bilgi verir miğde ise yenecek yemeğin cinsine göre o yemek için asit salgılar ve yemeği beklemeye başlar sen tam yemek öncesi su içersen yemeği öğütecek asitler suyla seyrelir ve yemeği öğütecek asit azalırki bu da öğütmenin başarısızlığına neden olur. heleki yemek arasında yemekten hemen sonra su içmeye devam edersen durum dahada vahim hal alır. hem suyla şişen miğde daha çok kasılıp gevşer efor harcar hemde sindirim başarısız olur. kısacası anlattığım döngü sebebiyle başarılı bir miğde sindirimi için yemekten 30 dk öncesi su içip yemekten de 1 saat sonra su içmeye devam etmelisin ki miğde asitleri sindirimi başarıyla yapsın bu çok önemli ki bu detay reflü sorununa kesin çözüm olur. buna istinaden madem sindirim sorunun var bir süre yemekten 1 saat sonra içtiğin suya eczaneden alabileceğin ingiliz karbonatı ekleyerek iç. her yemekten 1 saat sonra 1 büyük bardak suya yarım çaykaşıgı kadar yeterli kafana dikmeden azar azar yudumlayarak iç bu suyu çoook faydasını göreceksin.
3, lifli gıdaları artır kesinlikle rafine salça, yağ, sos, vs... kullanma
4, bağırsak floranı kesinlikle güçlendirmelisin flora çok önemli sindirim aracıdır. kefirim ölmüş sanırım edinmeye bak yada eczaneden probiyotik tablet al kullan bi süre
bunlar dışında önerim yok beslenmene dikkat ettiğini biliyorum ama ben menulerine bakayım varmı bişi yine konuşuruz

oy kuzum ya çok geçmiş olsun

ayyy ne guzel acıklamıssın neslımmmm

kestane balını sabah aç karnına yiyebilirsen daha iyi. Bir de siyah turpun içini oyup kestane balı koyuyorlar, suyunu bıraktıktan sonra alt tarafından bir delik açıp süzdürüyorlar. Öksürüğe çok iyi geldiği söyleniyor ama ben denemedim, yapanlar var. Tam olarak nasıl yapılıyor bir öğreneyim de yazarım sana.

sindi eline sağlık canım gecenin bir vakti uğraşmışsın güzel olmuş emeğine sağlık

nasreddin hoca döverde spor yapmayanlar biraz zor canım hadi bakalım cuma günü ak mı ,karamı görecez sevgili rakibem

A1S2L3I4 ASLIM NASILSIN GÖRÜŞMEYELİ
iyyim tskr neslim çok şükür sen nasılsın yerleşebildinmi evine huzurla mutlukla otur yeni evinde

oy tatlım nasıl denemezsin hemen tarif vereyim dene lütfen şu antibiyotiklerden medet umma ne olur
AHMET MARANKİ DEN İNATÇI ÖKSÜRÜKLERE KARŞI TURP-BAL KARIŞIMI KÜR
1.TARİF:1 adet turpu rendeleyin(siyah yadfa kırmızı turp farketmez)içine hakiki bal koyun ve bir tülbentin içine koyun. bu tülbenti yüksekçe bir yere asın ve altına bir kase koyun. akşamdan hazırladıysanız sabaha kadar süzülmesi için bekletin. ve süzülen bal -turp suyu karışımını küçük büyük hiç yaş sınırı olmadan herkes içebilir.
2. TARİF:turpun alt ksmını kesin ve içini biraz oyun. uzun sap kısmınıda kesin. bu turpu bir su bardağının üzerine yerleştirin. turpun içine bal doldurun ve yine sabaha kadar süzülmesi için bekletin.
bu balı emen bebeklerden yetişkinlere kadar herkes içebilir.

amin işallah tüm dilekler için binlerce şükür tatlım

tam da buydu işte sağol neslim. Bu akşam bende yapayım da miniğime içireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…