Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

takımda değil misin ? noldu ki

İsteyince olur canım, azmin elinden ne kurtulmuş ki. Sen istekli ve sabırlı ol. Sadece istemek yetmiyor sabretmek de lazım. Günler öyle çabuk geçiyor ki bir bakmışsın inceciksin

Ne güzel dedin . İnsallah canım insallah. Su aralık sonunu getıremıyorum ben. Bıran once gecsın gunler.

Şakasına söyledim canım benim latife ettim ya ben de geçen akşam ağzıma burnuma tülbent sardım biliyor musun ahahaha eşim napıyosun sıyırdın galiba dedi ama çok yoğun çalışıyor kaç gündür bir de ona bulaştırırsam iyice kötü olacak napayım dedim ağzımı burnumu kapatıcam uyurken. Diğer odada yatayım diyorum ona da ı ıh diyor. Napayım çareyi tülbentte buldum [/QUOTE]

ayy cok yaşa emı güzel cozum bulmussunn

vawww bıde sen 4 hamıleleık mı yasadınnn. basarı hıkyenı yazman lazım senın masallahhh. Nasıl guzel bır azımle vermıssın oyleeee. cıdden cok cok tebrık edıyorummm

Ben bunu kacırmısım canım. İnşallah donebılırsın. Ben ne zaman gelsem sen buralardaydın ya ben sen hç ayrılmadın sandım

vayyy neslim cok faydalı oldu bu bizlerede

gizemcim Alah kolaylık versin.. şu dans gösterisinide bir türlü göremedik cezalar var ama pek uygulanmıyor sanki

inşalh kabul edilirsin canım tekrar takıma hayırlısı olsun ,zaten bizimlesin

İyi akşamlar melekleirmmmmm ben gelebildim

Mavişimmm hoşgeldin kuzummmm
kaptancım mavişim deyince üstüme alındım 2. adım gibi maviş

gemzem geçmedimi hala öksürüğün , evet şu turp ve bal kürünü dene bence çok faydasını gören var

slm kızlarrrrr burnuma kadar gelen gobegım var benımmm
nurum yediğin bişeymi dokundu yada üşüttünmü ? ben lahana , bulgurlu , ve fazla kepekli yediğimde şişiyorum dikkat et bakalım bu günlerde en çok ne tükettin ,geçmiş olsun canım..maydanoz suyu ve bol su iç

geçmiş olsun gamzem , Allah kolaylık versin

acıkmaya basladım ama yesem dahada kotu oluyorum napıcam bılmıyorum
hafif şeyler ye nurum salata gibi çorba veya yoğurt bende o şişkinlikten çok çekiiyorum bir bakıyorum düzlenmiş bir bakıyorum top yutmuş gibi şişmiş

güzel anlatmışsın neslim teşkler eline sağlık

Tnaydın meleklerim sabah teyzeme gittik kahvaltıya sonra pazar market eczane tüm ışişlerini hallettimattım kendimi buraya
ayyüzlümmmm

yakaladım seniiiikız nersesin sen merak ettim valla,

ama arayan bulurmuş mevlasınıda arkadaşınıda..

Aman aman kimler gelmiş meleğim hoşgeldin tatlım her zaman çıkıp çıkıp gel böyle bitanem

Evet canım cekılış ile yapalım daha güzel olmuşş. Nişan var gibi insallah tabi aksılıkler olmazsa bakalım kısmen :)
Ay hadi inşallah hayırlısı olsun kuzum
amerika daydı dimi enişte :)

Ahh cnm kesinlikle aramızda olmalısın inşallah oylama da kabul olur

Kaptanım ayyüzlümü ispiyonlamış gibi olmasın ama bana patates kızartması gibi geldi benden kaçmaz :)

Ay niye yaktım cnm bnm aşkolsun sen iyi ol yeter ki cok zorlama kendini

Ayy inşallah en yakın zman da geçer yaaa benim eşimde hasta ve salonda yattı bu gece bize bulaşmasın diye inşallah bulaşmaz[/QUOTE]

Ah barbim patates kızartmasını anlamamazlıktan geldim napim

Afiyetolsun bitanemm dolmalar minik dimi

Meleğim hakikaten iki yerde yazmak zor oluyor hele ki menü paylaşmak yarışırken bi yerde paylaşsam diğerinde unutuyordumGülayım inşallah takıma dönecek ve burdan eylül gibi mezun olacak

Günaydın umarım hepimiz için Apaydınlık güzel ve mutlu bir gün olsun
Tünaydın Merim Aminn tatlım

O karne gelecek o kadar dimi kuzummm

slm kızlarrrrr burnuma kadar gelen gobegım var benımmm

Nurum bence bir doktora git içimiz rahatlasın bitanem Tatlım bak ben de neslim de her gün düzenli çörekotu tüketiyoruz ben hiç bağırsak sorunu yaşamadım sen de mi başlasan kullanmaya acaba

Akşama başarılar kuzum bugün biraz daha iyi olmana sevindim.Kıyamam sana damadımızı düşünüyor gerçi erkeklerin hastalığı daha zor dimi

Slm barbimmm

Makresim işyerine getirmekle iyi yapmışsın en azından gözünün önünde olur annelik böyle bir şey işte inşallah bir an önce iyileşir kuzumuz

Ne güzel anlatmışsın neslim yüreğine sağlık cnmm

Afiyetolsun neslim spor yapma şansın yok ki bu ara yapabilesin kuzum

Tunaydın kızlar .. nasılsınız dün bir ceee dedim gittim bida girmek kısmet olmadı , arkadaşımı gördüm davet etti gittim ,akşamda benim misafirim vardı sözün kısası gelemedim

Tünaydın Aslım iyiyiz şükür cnmm olsun geldin ya önemli olan bu

oy tatlım nasıl denemezsin hemen tarif vereyim dene lütfen şu antibiyotiklerden medet umma ne olur

Allah senden razı olsun kuzum en ince ayrıntısına kadar paylaşmışsın

takımda değil misin ? noldu ki

Kendi isteğiyle ayrılmıştı Ayçacım ama dönecek inş

Ne güzel dedin . İnsallah canım insallah. Su aralık sonunu getıremıyorum ben. Bıran once gecsın gunler.

Geçecek elbette bitanemmm birazcık sabır

Öylemiii öğrendiğim iyi oldu maviş diğer topicten arkadaşımız kuzum akşam uğramıştı ama sana da mavişim deriz bundan sonra

kızlar geçmiş öyle birikmişki 2 saat oldu zor bitirdim ne çok konuşuyosunz ya
dünki menüm :
7:30 : 2 bardak su ,2 kayısı ,
peynir, zeytin ,yeşillik ,1 dilim ekmek ,2 kaşık yoğurt ,
öğlen : 1 kase yoğurt , 1 türk kahvesi ,1 mandalina ,
akşam : fırın balık , salata ,
1 avuç fındık ,
3.lt su ,40 dak yürüyüş20 dak zumba

Afiyetolsun mavişim süper bir z raporu olmuş kusursuz

Tnaydın meleklerim sabah teyzeme gittik kahvaltıya sonra pazar market eczane tüm ışişlerini hallettimattım kendimi buraya
hoş geldin kaptanım afiyet olsun , ohh tüm işleri halletmişsin maşalhh sana benimde işler yarım kaldı merakla okurken geçmişi vakit çok geçmiş

Öylemiii öğrendiğim iyi oldu maviş diğer topicten arkadaşımız kuzum akşam uğramıştı ama sana da mavişim deriz bundan sonra
oyy tskler canım benim kısa sürede alıştım sizlere sanal ortam ama insan tanımadanda sözleri ve yazışmasıyla ,paylaşımlarıyla bir sıcaklık bir güzellik hissediyor seviyorum sizleri 6. takımın güzel hatunları ay noluyor bana bugün sevgi taşıyor içimden

Neslim çok teşekkürler canım tarif için, kaptanım da söylemişti ama bulamadım turp yapamadım o yüzden.. Bir de bu akşam bakayım inşallah bulurum.

ayy cok yaşa emı güzel cozum bulmussunn[/QUOTE]

Canım çok sağol geçicek inşallah şu turbu deniycem bulursam bakalım

Ah barbim patates kızartmasını anlamamazlıktan geldim napim

Afiyetolsun bitanemm dolmalar minik dimi

Meleğim hakikaten iki yerde yazmak zor oluyor hele ki menü paylaşmak yarışırken bi yerde paylaşsam diğerinde unutuyordumGülayım inşallah takıma dönecek ve burdan eylül gibi mezun olacak

Tünaydın Merim Aminn tatlım

O karne gelecek o kadar dimi kuzummm

Nurum bence bir doktora git içimiz rahatlasın bitanem Tatlım bak ben de neslim de her gün düzenli çörekotu tüketiyoruz ben hiç bağırsak sorunu yaşamadım sen de mi başlasan kullanmaya acaba

Akşama başarılar kuzum bugün biraz daha iyi olmana sevindim.Kıyamam sana damadımızı düşünüyor gerçi erkeklerin hastalığı daha zor dimi

Slm barbimmm

Makresim işyerine getirmekle iyi yapmışsın en azından gözünün önünde olur annelik böyle bir şey işte inşallah bir an önce iyileşir kuzumuz

Ne güzel anlatmışsın neslim yüreğine sağlık cnmm

Afiyetolsun neslim spor yapma şansın yok ki bu ara yapabilesin kuzum

Tünaydın Aslım iyiyiz şükür cnmm olsun geldin ya önemli olan bu

Allah senden razı olsun kuzum en ince ayrıntısına kadar paylaşmışsın

Kendi isteğiyle ayrılmıştı Ayçacım ama dönecek inş

Geçecek elbette bitanemmm birazcık sabır
[/QUOTE]
kaptanım corekotumu corekotu yagımı kullanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…