Teşekkür ederim canım. Evet 4 hamilelik yaşadım. 12-9-4 yaş ve 22 aylık olmak üzere 4 evladım var. Sonuca ulaşayım başarı hikayemi yazacağım nasip olursa. Dediğim gibi önce sabretmeyi bilmek lazım. Şeker gibi hemen erimeyi beklemek olmaz dimi. Senin kilo çizelgen nasıl peki?vawww bıde sen 4 hamıleleık mı yasadınnn. basarı hıkyenı yazman lazım senın masallahhh. Nasıl guzel bır azımle vermıssın oyleeee. cıdden cok cok tebrık edıyorummm
Evet bende de gastrit var, emziriyorum diye ilaç da kullanmadım o yüzden sürekli açlık hissediyorum ve sık yiyorum. Tam diyetisyeni bırakıp karataya başladım böyle oldum, o yüzden de karataya devam edemedim. İyide başlamıştım ama açlık krizleri başlayınca olmadı. Yılbaşından sonra emzirmeyi kesip hemen tedavi olmak istiyorum kilo vermemi engelliyor.Yemek yıyınce mı agrın oluyor ac karnına mı agrın oluyor. benım doktor bunu sormustu. Yemek yıyınce gecıyorsa gastrıt yemek yıyınce olusuyorsa ulser demıstı
Gle güle canım amin inşallah.ben yeşil mercimeğimi pişirmeye gidiyorum akşam gelirim , kızlar kolay gelsin Allah işlerinizi rast getirsin , evinizden sağlık ,bereket ,huzur hiç eksik olmasın inşalhh...aminn
hoş geldin kaptanım afiyet olsun , ohh tüm işleri halletmişsin maşalhh sanabenimde işler yarım kaldı merakla okurken geçmişi vakit çok geçmiş
Ayy tskler canım benimkısa sürede alıştım sizlere sanal ortam ama insan tanımadanda sözleri ve yazışmasıyla ,paylaşımlarıyla bir sıcaklık bir güzellik hissediyor seviyorum sizleri 6. takımın güzel hatunları ay noluyor bana bugün sevgi taşıyor içimden
tskr ederim kaptanım valla cumaya herşey çok güzel olsun istiyorum inşalhh
ben yeşil mercimeğimi pişirmeye gidiyorum akşam gelirim , kızlar kolay gelsin Allah işlerinizi rast getirsin , evinizden sağlık ,bereket ,huzur hiç eksik olmasın inşalhh...aminn
kaptanım corekotumu corekotu yagımı kullanayım
tmm kaptanım nasıl tuketeyım sabah mı ac karnammı gunde kac kez ne kadar
Hoşbuldum mavişim ben biraz iş biraz kk yapıyorum vede olunca da yoksa işler kalıyor gerçi bıraksan saat burda kalabilirim
Ortam sanal olabilir ama dostluklar hakikaten sanal değil ben çok seviyorum kk yı o yüzden kopmamak adına takımı açmıştım çok iyi yapmışım bir sürü kız kardeşim oldubiz de snei seviyoruz bitanem
İnşallah olacak son iki gün
Kolay gelsin bitanemm Güzel duaların için kocaman bir Aminnn diyorum
Bence çörek otunun hakikisi varken yağına gerek yok meleğim çünkü yağını hangi şartlarda çıkarıyorlar hiçbir zaman emin olamayız konu ticaret olunca malesef hakkıyla çıkarıldığını dşünmüyorumçiğneyerek öz yağını tüketmiş oluyorsun bitanem
faydası olsun şifa olsun işallahvayyy neslim cok faydalı oldu bu bizlerede
sabah aç karna. eğer çiyneyeceksen akşamdan suya koy sabah çiyne yut. öğütücün varsa ıslatmadan öğüt suyla yut sabah kalkınca 2 bardak su ve çörek otu aç karna yemekten 30dk önce tatlımtmm kaptanım nasıl tuketeyım sabah mı ac karnammı gunde kac kez ne kadar
hıh cok saolllllll balımmmmmsabah aç karna. eğer çiyneyeceksen akşamdan suya koy sabah çiyne yut. öğütücün varsa ıslatmadan öğüt suyla yut sabah kalkınca 2 bardak su ve çörek otu aç karna yemekten 30dk önce tatlım
tmm kaptanım nasıl tuketeyım sabah mı ac karnammı gunde kac kez ne kadar
yoo ben cok severım corekotunu arada cıgnerım son olarak nekadar cıgnıyım
neslim sorunu cevaplamış kuzumbaşlarda acı gelebilir çiğnemekte zorlanabilrisin o yüzdne çirekotuyla birlikte birkaç kuru üzüm veya kuru erik eşliğinde daha kolay çiğnersin cnm
1 tatlı kaşığı yeterli cnm zaten çiğnemek uzun sürüyoryoo ben cok severım corekotunu arada cıgnerım son olarak nekadar cıgnıyım
süper nurum bağışıklık sisteminede iyi gelecek hemen başla bakalımyoo ben cok severım corekotunu arada cıgnerım son olarak nekadar cıgnıyım
Selam bacılar nasılsınız ben Nasreddin Hoca ekibinden olarak sporuna uçuyorum EYLÜL ü kapmalıyıııızzz
Dün doktora gittim ama ultrasyon sonucunu gösteremedim doktor pazartesiye kadar izinli.
Kızım öksürüyordu onu götürdüm. Bronşit olmuş hem de biraz daha bekletseydim zatüreye dönecekti. Doktor hemen yatıralım dedi, evde bebeğim var dedim. O zaman serum takalım dedi. Antibiyotik tedavisene serumla başladı. Sonra bir şişe de yemek yemediği için rahatlatsın diye serum taktı. Akşam 11 de çıktım hastaneden. Sabah ta iğne yaptırdım yarın da bir iğnesi var, sonra ilaç tedavisine başlanacak. Bir de hava veriyoruz. Bugün hasta hasta yine yanımda getirdim onu. Uyuyor şimdi. İğnesi sabahtı birde havası vardı öğlede. Makineyi yanımda getirdim evde yapamazlar diye, tedavisi eksiksiz olsun ki işe yarasın.
Gecmiş olsun makres çim,bu arada senin mesleğin ne ?Evet bende de gastrit var, emziriyorum diye ilaç da kullanmadım o yüzden sürekli açlık hissediyorum ve sık yiyorum. Tam diyetisyeni bırakıp karataya başladım böyle oldum, o yüzden de karataya devam edemedim. İyide başlamıştım ama açlık krizleri başlayınca olmadı. Yılbaşından sonra emzirmeyi kesip hemen tedavi olmak istiyorum kilo vermemi engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?