Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

vawww bıde sen 4 hamıleleık mı yasadınnn. basarı hıkyenı yazman lazım senın masallahhh. Nasıl guzel bır azımle vermıssın oyleeee. cıdden cok cok tebrık edıyorummm
Teşekkür ederim canım. Evet 4 hamilelik yaşadım. 12-9-4 yaş ve 22 aylık olmak üzere 4 evladım var. Sonuca ulaşayım başarı hikayemi yazacağım nasip olursa. Dediğim gibi önce sabretmeyi bilmek lazım. Şeker gibi hemen erimeyi beklemek olmaz dimi. Senin kilo çizelgen nasıl peki?

Yemek yıyınce mı agrın oluyor ac karnına mı agrın oluyor. benım doktor bunu sormustu. Yemek yıyınce gecıyorsa gastrıt yemek yıyınce olusuyorsa ulser demıstı
Evet bende de gastrit var, emziriyorum diye ilaç da kullanmadım o yüzden sürekli açlık hissediyorum ve sık yiyorum. Tam diyetisyeni bırakıp karataya başladım böyle oldum, o yüzden de karataya devam edemedim. İyide başlamıştım ama açlık krizleri başlayınca olmadı. Yılbaşından sonra emzirmeyi kesip hemen tedavi olmak istiyorum kilo vermemi engelliyor.

Hoşbuldum mavişim ben biraz iş biraz kk yapıyorum vede olunca da yoksa işler kalıyor gerçi bıraksan saat burda kalabilirim

Ortam sanal olabilir ama dostluklar hakikaten sanal değil ben çok seviyorum kk yı o yüzden kopmamak adına takımı açmıştım çok iyi yapmışım bir sürü kız kardeşim oldu biz de snei seviyoruz bitanem
tskr ederim kaptanım valla cumaya herşey çok güzel olsun istiyorum inşalhh

İnşallah olacak son iki gün

ben yeşil mercimeğimi pişirmeye gidiyorum akşam gelirim , kızlar kolay gelsin Allah işlerinizi rast getirsin , evinizden sağlık ,bereket ,huzur hiç eksik olmasın inşalhh ...aminn

Kolay gelsin bitanemm Güzel duaların için kocaman bir Aminnn diyorum

kaptanım corekotumu corekotu yagımı kullanayım

Bence çörek otunun hakikisi varken yağına gerek yok meleğim çünkü yağını hangi şartlarda çıkarıyorlar hiçbir zaman emin olamayız konu ticaret olunca malesef hakkıyla çıkarıldığını dşünmüyorum çiğneyerek öz yağını tüketmiş oluyorsun bitanem

tmm kaptanım nasıl tuketeyım sabah mı ac karnammı gunde kac kez ne kadar

sabah aç karna. eğer çiyneyeceksen akşamdan suya koy sabah çiyne yut. öğütücün varsa ıslatmadan öğüt suyla yut sabah kalkınca 2 bardak su ve çörek otu aç karna yemekten 30dk önce tatlım

Bu nedenlerden hangileri Sizin veya Sevdikleriniz için?

HEMEN BUGÜN BOLCA SU İÇMEYE BAŞLAMANIZ İÇİN 22 NEDEN

(Dr F.Batmanghelidj'nin ünlü kitabı "Hasta Değil SUSUZSUNUZ’dan)

1. Ancak su içtiğiniz zaman susuzluk ve açlık duygularını ayırt edebilirsiniz.
2. Kilo vermenin en iyi yolu su içmektir. Düzenli aralıklarla su için ve sıkı bir rejim yapmandan zayıflayın.
3. Dehidrasyon cinsellik hormonunun üretimine engel olur, bu iktidarsızlık ve libido kaybının başlıca nedenlerinden biridir.
4. Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını önce bastırır, sonra öldürür.
5. Bağırsakları en iyi çalıştıran yağlayıcı maddedir, kabızlığı önler.
6. Kalp krizi ve felce karşı koruyucudur.
7. Eklem boşluklarındaki temel yağlayıcı maddedir, artrit ve sırt ağrılarının oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.
8. Vücutta enfeksiyon ve kanser hücrelerinin geliştiği bölgelerde bağışıklık sistemini güçlendirmek için çok gereklidir.
9. Su içmek cildi yumuşatır ve yaşlılık belirtilerinin azalmasına yardımcı olur.
10. Uykuyu düzenler.
11. Su, gebelikte sabah bulantılarını azaltır.
12. Yaşlılıkta bellek kaybının önlenmesine yardımcı olur. Alzeihmer, Multipl Skleroz ve Parkinson ve hastalıklarının riskini azaltır.
13. Kafein, alkol ve bazı ilaçlara duyulan bağımlılığın giderilmesine yardımcı olur.
14. Yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur ve bize gençlik enerjisi veririr.
15. Kadınlarda, adet öncesi ağrıyı ve ateş basmasını hafifletir.
16. Stres, gerginlik ve depresyonun hafiflemesine yardımcı olur.
17. Çocuklarda ve yetişkinlerde dikkat yetersizliği sorununa çözüm getirebilir.
18. Akciğerde oksijen toplayan kırmızı kan hücrelerinin çalışma verimini arttırır.
19. Bağışıklık sisteminin merkezi olan kemik iliğinde, bu sistemi kanser de dahil olmak üzere, çeşitli hastalıklara karşı güçlendirir.
20. Melatonin de dahil olmak üzere, beyinde üretilen bütün hormonların yapımı için gereklidir.
21. Serotonin ve diğer nörotransmitterlerin (sinir ileticileri) üretimi için vazgeçilmezdir.
22. Vücudun çeşitli bölgelerinden zehirli atıkları toplar ve atılmaları için karaciğer ya da böbreklere taşır.

İnsan vücudunda dehidrasyon sırasında kullanılabilecek bir su deposu yoktur. Bu nedenle gün boyunca düzenli olarak su içmemiz gerekir.

Daha çok su içmeye bugün başlayın. "Hastalanmadan, sağlıklı yaşamak konusunda başka neler yapabilirim?" diyorsanız, hizmetlerimizle ilgili Size detaylı bilgi ulaştırmamız için info@gulkaynak.com a e-mailiniz bekliyoruz.

Gül Kaynak
Detoks & Sağlıklı Yaşam Danışmanı

neslim sorunu cevaplamış kuzum başlarda acı gelebilir çiğnemekte zorlanabilrisin o yüzdne çirekotuyla birlikte birkaç kuru üzüm veya kuru erik eşliğinde daha kolay çiğnersin cnm

Selamlar bacılar,

Önce yurttan günlük rapor;
sabah; başkanımın kulak çekmesiyle süte damlatılmış kahve
öğlen; 4 ponçik
akşam; tavuk göğsü haşlaması, yoğurtlu kereviz
spor; bir kolda laptop diğerinde erzak ve dosya çantası ile eski zaman yoğurtçuları gibi İstanbul'un bir yakasından bir yakasına yol tepmece ve tüm gün ayakta koşturmaca (Ne ağladım bee )

@Başkanım, ne demek her lafın benim için bir incidir ama bazı şeylere totom daha hazır olmadığından birden geçiş yapamıyorum. Biraz zamana ve alışmaya ihtiyacım var. Yoksa senin söylediğin kahvaltı önerileri de, diğer fikirler de en makul olanı. Bol sütlü az kahveli içeceğimi dün ve bugün içtim mesela, hiç çarpıntım olmadı, demek ki başkan lafı dinlemek lazımmış

@Aslı, haklısın tontişim. Dans dans deyü kandırdılar valla. Ama ben onu da "yapılacaklar" listeme yazdım, ara ara hatırlatmaya devam edeceğim.

@Bayılan kızımızı banlamışlar mı yahu, bugün öyle bir şey okudum. Sayılı gün çabuk geçer kuzucum

@EYLUL SILA , ne sandın beni, hem totom büyük hem büyüklerimin komik özlü sözleri bende Hem komiğim hem jenifer Lopez totom var

Ayy başka şeyler de yazacaktım unuttum.

Gecmiş olsun makres çim,bu arada senin mesleğin ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…