- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ay sorma ya emzirirken aldım ben bütün kiloyu. eğer o dönem kiloları almayaydım şimdi verdiğim kiloyla mankenSağol canım benim. Zaten son 4 ayda artık kilo vermezsin, hem bebek büyüyor hemde amniyo sıvısı çoğalıyor, hamileliğinde kilo almayığ emzirme döneminde kilo alanlar var. O zamanlar kendine daha dikkat etmen gerek çünkü onlar daha zor veriliyor. Neyse ya bunlar çok önemli değil, önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Bende ilk hamileliğime kadar çikolata dışında hiç tatlı yemezdim. Sonra tatlıya aşırı düşkün oldum. Cinsiyeti kesinleşti mi.
Canım unuttum sporu, 3 saat yani 180 dak, bu kadarını da beklemiyordum benim için iyi bir sonuçTebrik ederim cnm
Cok tesekkur ederim yazdığın için
Kızlar sizde yazın bakalım
Ne oldu ki canım bu kadar fark çok fazla, ödemdir inşallah regl dönemindemiydinIlk kılım 80,9
Şimdi 83,2
-%2,84
Doğrumu hesapladım kızlar???
Canım üzülme arada olur, sporunu yap yaramaz o zamanbenim kilom belki daha düşük ama dışarı çıkmam gerekti o yüzden tekrar tartılamadım. bide azıcık kocama zaman ayırdım beraber kahvaltı yaptık. 1 tost yedim. bide bir paket bitter aldım sadece 2 kare yerim diye ama hepsini götürdüüüümmmmm
Evt regl cnm,bide doğumdan sonra uzun sürüyo yarın inş bitecemNe oldu ki canım bu kadar fark çok fazla, ödemdir inşallah regl dönemindemiydin
sen de mi artıdasın, nesli ile bulutum da artıda***6.Takım 391. ETAP ***
A1S2L3I4 (90,5 /89,9 /0,6 /% 0,66)
Ahbirkingcharlesimolsa (77,9/78,2 /-0,3 /%-0,39 )
BayilanBayilana (93,5/ / /% )
bulutummm30(80,9/ / /% )
makres76 (64,7/ 64,4/0,3 /% 0,46)
merinetya(74 / / /% )
rengarenknesli ( 76,9/77,1 /-0,2 /%-0,26 )
senasevval (50,5/ / /% )
sindi564 ( 79,8/78,9 /0,9 /%1,12 )
winstonlight(75,9/75.3 /0,6 /%0,80 )
yenibirben(77,1/ / /% )
6.Takım Ortalaması:%
Suyu çok içmen gerek. Regl yarın bitiyorsa ondan değildir. Suyu mu az içtin acaba. Biraz bitki çayı denesen. Sabah kahvaltıda maydanoz ve tabiki salatalara da. Bir de mısır püskülü çayı iç. Aktardan mısır püskülü alabilrsen 5 dak. sıcak suyun içinde bırak ve bir kupa iç. Bir hafta boyunca saat 3-4 arası. Ben bir haftada bir kilo ödem atmıştım bu çayla. Diyetisyenim önermişti. Ödem olunca yağlar da erimiyor. Bir an önce ödemi atman lazım.Evt regl cnm,bide doğumdan sonra uzun sürüyo yarın inş bitecem
Yüzdeye bak cok cnm sıkıldı özür dilerim kızlar
Günaydın çıtır hatunlar ... hayırlı cumalar... çok şükür 600 gr. vermişim
herkese kilo vermiş, sağlıklı ,mutlu güzel bir cuma diliyorum...
ben kursa gidiyorum görüşürüz canlarım..
Geçen haftaki kilom; 75.9
Bugünkü kilom ; 75.3
Fark 600 gram.
75.9-75.3=0.6
0.6*100= 60
60/ 75.9= 0.790 bunu da ==0.80 diye yuvarlıyoruz sanırım.
Bu arada 75 olurum diye hedef göstermiştim ama tekrar gelen regl ile hedef nanay oldu
@Sindicim; benim özel bir spor dilimim yok canım. Her gün eve gelirken bir yerden sonra otobüs çok nadir geçiyor.
2.5 kmlik bir yeri her gün istinasız yürüyorum. Evden duraklara yürümem 400 metre, inip köprü geçmem metrobüse yürümem, ordan inip servise yürümem , okulda katlar arasında yürümem (Ben bu dünyaya yürümeye mi geldim hüleeeyn) yani ben yürüyorum kuzucum ama sana dakika veremiyorum. Ama epey yürüyorum yani.
Evden hemen çıkmam lazım, mesajları akşam sayarım ama aktif katıldığımı ve geceleri tavuk gibi yatsam da sabah , akşam yazdığımı düşündüğümden 35 mesajı yakalamışımdır diyorum. İnşallah doğru düşünüyorumdur
Öptüm hepinizi.
benim kilom belki daha düşük ama dışarı çıkmam gerekti o yüzden tekrar tartılamadım. bide azıcık kocama zaman ayırdım beraber kahvaltı yaptık. 1 tost yedim. bide bir paket bitter aldım sadece 2 kare yerim diye ama hepsini götürdüüüümmmmm
O bende de var kaptanım. Yemekhanede arkadaşlar şaşırıyordu bana, ben yedikten sonra 10 dak onları bekiyordum yesinler diye. Şimdi biraz daha yavaşlattım ama yine de yavaş sayılmaz. Unuttuğumda bir bakmışım tabağım çoktan bitmiş.
Allah yardımcın olsun canım ıslerını hallet ugrarsın kaldıgımız yerden devam ederız
kılo bı verıyorum bı alıyorum canm 2 hafta once esımın yanına gıttım memlekete gıttım 77,9 gormustum gıtmeden once ama suan 78,9 goruyorum kılo alıp dondum anlıcan , ekmek ve tatlı tarzından uzak durmaya calısıyorum canm normalde tatlı sevmeyen ben tatlı yemege basladımbıde suyu cok ıcmeye calısıyorum ona ragmen kabızlıkla ugrasıyorum
doğru hesapladım sanırım hem benimkini hem ewam ınkini
ha gayret sindi 900 gr kaldı aramızda
Evet cnm yaa inşallah yetişirim
Ilk kılım 80,9
Şimdi 83,2
-%2,84
Doğrumu hesapladım kızlar???
Canım unuttum sporu, 3 saat yani 180 dak, bu kadarını da beklemiyordum benim için iyi bir sonuç
Mesaj sayım +35
Sporum da toplam 3 saat yani 180 dakika
haklısın cnm
Hakikaten farkediyor makresim sindirim ağızda başladığı için ne kadar çiğnersek bağırsaklar o kadar rahatlıyor.
Mervişim babaanneciğinin enfes lezzetlerinin de çok etkisi var kuzum
Ebwam sakın üzülmesin hiç gitmemesinden iyidir ayrıca menülerini aksattığının farkındayım
Tbrk ederim kuzum seni
OLcaka bu işşşşş o kadar
Barbim tebrik ederim cnmmm darısı 6 lı rakamlara inşallah
Doğru Fatoşcum üzülmek yok regl olmanın etkisi
Duraklama dönemini atlattın şükür kuzum
Gamzem moral bozmak yok lütfen hem reglin hem spor yapamamanın sonucu kuzum
amin kaptanım inşallah sen çizelgeni nereye yapıştırdın
Hakikaten farkediyor makresim sindirim ağızda başladığı için ne kadar çiğnersek bağırsaklar o kadar rahatlıyor.
Mervişim babaanneciğinin enfes lezzetlerinin de çok etkisi var kuzum
Ebwam sakın üzülmesin hiç gitmemesinden iyidir ayrıca menülerini aksattığının farkındayım
Tbrk ederim kuzum seni
OLcaka bu işşşşş o kadar
Barbim tebrik ederim cnmmm darısı 6 lı rakamlara inşallah
Doğru Fatoşcum üzülmek yok regl olmanın etkisi
Duraklama dönemini atlattın şükür kuzum
Gamzem moral bozmak yok lütfen hem reglin hem spor yapamamanın sonucu kuzum
Hoşgeldin cnm nasılsın iyi misinhaklısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?