Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm kilomu düzelttim yanlış olmuş

Hatta şimdi yine tartıldım gram gitse dahi umut işte ama yine 83,2 yim
Buarada günaydın herkese

Gunaydınn Rakibemmm. ben kahvaltımı yaptımm. Yarım saat geçti üzerinden spora gidiyorum :)
Hedeflenen Spor: yarım saat bisiklet , yarım saat eliptik , 20 dk ağırlık , 6 km yürüyüş (yürüyüş ekstradan çıktı alış verişe gidicektim yürüyerek gidim spor olsun dedim )

Olsun üzülme 83.2 diye bu hafta rahat 1.5 kilo veririz ikimizde inş bundan 2 hafta önce bende 84.2 dim. şuan ramak kaldı 7 lilere

rakiem bu arada az kendınden bahsetsene evlimisin ? bekar mısın ? yaş kaç ? çocuk var mı? kac aydır dıyettesin ne kara verdin ?...

Ben ayça izmirde çalışıyorum ama proje bazlı başka şehirlere gidiyorum. Şimdi İstanbuldayım ve daha 1 yıl daha burdayım gb görünüyor. Evli değilim. Bu yüzden spor ve diyet konusunda daha rahattım fakat çok yoğun çalışıyorum. Bazen isyan etsemde iişimi aslında çok seviyoorum. Sevmesem zaten bu kadar yoğun çalışamam herhalde . hıı işimde yazılım müh. 94 kilo ile başladım mayıs ayının sonunda hazıranın başı gb. ilk 10 kilomu çok güzel verdim sonra tökezledim. 1 verdim 2 aldım. Ama bu tamamen benim kabahatim vucudumun direnmesi ile alakalı değildi. Ben beynen inanmaya başlamıştım. Ama şimdi tekrar topladım 2 haftada 84.2 den 80.6 ya düştüm. Artık sporsuz 1 günümü bile geçirmiyorum. Herşeyin başı ben olduğumu getiriyorum aklıma. Yorgunda olsan 1 saat mutlaka yapıyorum. Eskiden KK ya bile girmekte zorlandığım zamanlar olurdu sonra anladım ki burdan uzak kaldıkca kilo verme oranın ona göre değişiyor. Şimdi her gün en az 1 saatimi ayıryorum buraya. Böylelikle daha kolay oluyor kilo vermem. Yaşım 27 oldu artık. benden bu kadar destanımı yazdım :)

Anam kaptanin ceza ödül arazi teklifi degisikmis tam zamanındamezun ilmusum kaybeden cezaya razi olsun var oyle cezayi yapmayan mezdeke oynamayanlar
Evet canım aramızda böyle insanın hevesini kursağında bırakanlar, oynıycam bekleyin diyip de ortadan kaybolan arkadaşlar var, yok değil yani

Tünaydınnnn meleklerimmmmm haftasonu sessizliği hakimiyetini sağlamış gibi
benim rakibemm fatos muu . önceki haftada 1.6 verdim . rakibem kımse korksun benden

evet fatoşla eşleşmişsiniz kuzum ikinize de başarılar

hosbulduk banum. Cok sukur baksana suda cıbıl cıbıl eden cocuklar gibi girdim çıkmıcam diye tuturdum. Az daha tadını çıkarayım bende çıkıcam yatmaya. Yarım yemegım gelicek sabahın korunde

buraya ben de çok alıştım kuzum kkkolik mi olduk nedir

Ya niye böyle göründü ki bu ben cok güzel yapmıştım ama olmadı neyse siz anladınız artık dimi :)

ellerine sağlık barbim eşleştirmeler süper olmuş 3 silahşörlere karşı tek mi kaldın sen yüzde 3 e bölüneceği için gayet adil ben snei tutuyorum ama çaktırma

Hatta şimdi yine tartıldım gram gitse dahi umut işte ama yine 83,2 yim
Buarada günaydın herkese

Tünaydın kuzummm hemen moral bozmak yok öyle dur bakalım hafta yeni başladı tatlım
Günayyydın kardeş ve rakip takım

Sevgili rakibem merinetya sanada selam, bu hafta gözüm üstünde sende bizim takıma uğra cnm iyi olan kazansın

Eylülümm eski rakibemm senin yerin ayrı canım

Tünaydın gülşahımm Merimin sağı solu belli olmaz uyarayımikinize de başarılar

oooooo fatoşu korkutmaya mı çalışıyosun maşallah

Kızçelerim nasılsınız bakalım ?

Tünaydın kuzum sınavını atlattın senden mutlusu yoktur şimdiİyiyiz kuzum şükür sen nasılsın

Evet kaptanım gel keyfim gel yapıcam iki gün ohhh miss güneş de açtı burda uykum geldi vallahi belki biraz şekerleme bile yaparım

Evet kaptanım gel keyfim gel yapıcam iki gün ohhh miss güneş de açtı burda uykum geldi vallahi belki biraz şekerleme bile yaparım

Yap kuzum hak ettin doğrusu Aaman sorma bugün ben de çok mutluyum günlük güneşlik camlarımı sildim misss içim açıldı resmenSevmiyorum kapalı havaları tamam yağmur yağsın ama mümkünse güneş varken çok şey istiyorum dimiiii 30 dk dana fazla şekerleme yapma tatlım akşam işimiz ne

Kendimi tanıtayım kızlar 29 yasında iki cocuk annesiyim yogun bir iş hayatından sonra evlendim peşpeşe iki çocuk ve ev hanımlığında uzmanlaşma sonucu beş yılda 86 kilo oldum 29 ekimde kiloo vermeye karar verdim ve yakın hedefim 65 şimdilik iyi gidiyor takimim sayesinde goruşmek üzere

rakıbem bu hafta kılo vermıssın tebrık ederım lakın ısvıcre bılım adamlarının ıstatı stıklerıne gore bı hafta kılo veren dıger hafta daha az verıyo bende bu hafta sabıt çıktığıma gore bu hafta bissüru kılo verıcem demektır bunlar benım fıkrım degıl bılım adamlarının yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…