Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ahanda ben geldım rakıbım gamzeymıs..canım benım cok pis yarışırım bana gazı verecen kenara cekılıp ızlıyecen bu hafta ıkı kıloyu hedefledim ya sen

Rakiben benim bacım. Ben Gamze değilim, Gizemim. Ben saksı değilimmm, Gizemim.
Açlık sınırında yaşayan, günde 10 kilo yük ile İstanbul'un bir yakasından diğerine kıtalararası yolculuk yapan, gezici kütüphane gibi sürekli dolanıp totosunu bir yere koyamayan regl olurken bile kilo veren zamanında 6 ayda 20 kilo vermiş, çıplak elle aslan öldürmüş (tamam bu kısım yalan ) bir kişiyim

Yeterince korku saldım mı acaba ?

İsviçreli bilim adamlarını değil, ben künefe saçlı yakışıklı toktur Pierre Dukanımı dinlerim.
Sayın hocam pişmaniye göğüs kıllı Dukanım der ki; ey dobiş eğer protein ağırlıklı yer ve o totoyu oynatıp spor yaparsan, o toto demirden yapılmamıştır elbet erir.

ayy bende mis gibi güneşi görünce mutlu mutlu yürüdüm. Bende aynıyım yagmurlu hava olunca sdece uyuyasın geliyor

Gizemim tatli rakibem kosturmada senden asagi kalmam sabah 9 aksam 9 toto hep ayakta bir iddayla ayda 8 kilo veren ben gaza geldimmi gece 2 de spor yapan gene ben heyttt varmi lan bana yan bakan

Rakibem bak bu guzeldi buna soyleyecek lafim yok..peki hanımım kac kilo hedefledin bu hafta hayir ona gore bileyim 3 kilo vereceksen bende 4 vericemde

Geldim geldim :) sımdı sensin ev
rakibemm haftasonu sessiliğine burunmuss. Bende spordan sonra heycanla geldim baymaya uğramıstır diye ama yokkk hedeflenen spordan 3 km az yüründü ama 10 dk eliptik çok yapıldı ve 60 mekik çekildi bilginee :)
geldim geldim :) şimdi senin eve geliyorum Mısır püskülü icmeye

Gizemcigim senin icin gelsin bu menu
Sabah 2dilim t.b 25gr beyaz 25gr kasar 3zeytin
Ara bir haci hurmasi
Ogle 1elma sadeceeesadeceee
Aksam 1miktar peynir 4zeytin,2dilim ekmek,1tabak menemen
Bol su yaninda birde 2bardak yesilcay yetmedi 40 dakka yuruyus daha ne olsun

Gizemim tatli rakibem kosturmada senden asagi kalmam sabah 9 aksam 9 toto hep ayakta bir iddayla ayda 8 kilo veren ben gaza geldimmi gece 2 de spor yapan gene ben heyttt varmi lan bana yan bakan

Oyy bir ürpermedim desem yalan olur
Gece 2de benim totoda karıncalar bazı aktivitelerle meşgul genelde, nerde kaldı spor yapayım.

Rakibem bak bu guzeldi buna soyleyecek lafim yok..peki hanımım kac kilo hedefledin bu hafta hayir ona gore bileyim 3 kilo vereceksen bende 4 vericemde

Valla hedefimi düşünmedim hiç, sen söyle hele orta yolda buluşuruz
Bugün kan hapı verdi doktor demir için, eğer beni yenersen ahanda şimdiden hatta daha ilacı içmeden bahanemi şuraya bırakayım: "Yaaa kızlarrr bu kan hapı iştah açıyorrrmuuş, ondan kaybettim yarışı" O yüzden pek Malkoçoğlu gibi atıp tutamıyorum ama kolay lokma değilim. (4 kapılı buzdolabı gibiyim "lokma" bende çok komik durdu yahu )

25 gr ne yahu kedi kulağı kadar..
Bizim evde de hassas tartı var ama biz eşimle antep fıstığı gibi yükte hafif pahada ağır şeyler alınca kardeş payı yapalım diye o zat-ı muhteremi kullanıyorduk Vaaaşş demek sen peyniri bile onda tartıyorsun he mi
Tırsar gibi oldum ama günde 4 dilim ekmeği görünce sevindim.
Ben 2 senedir hiç ekmek yemiyorum.
Bugün bir kutlama şeysimiz vardı eşimle o yüzden menü yazmayayım ama inşallah yarından itibaren yediklerimle, sporumla grubunuza korku salacağım

Bizde seni
Kardes takımıma selamlar nerde benim rakibem rengarenknesli soyleyın ona ben ondan cok kilo verıcem bu hafta

selam rakibem ben 2 haftadir rehavetteyim bu hafta start verdim tatli cekismeler dikerim. Bende 2 cocuklu 37 yasinda is kadini anneeyim martta 90 ka basladim 2 hafta once 75.9 gordum o oldu gecen hafta 77.100 dum guya yilbasina 71 olcaktim

Kacak menuleri mi yazim
cuma
sabah kk kahvaktisi
ogle sutlu kahve ceviz
aksam firinda izmirkofte ve az pirincpikav salata
spor yok

C.tesi
sabah yarmali kemiksuyu corba si
ogle az izmirkofte az pilav
1 mandalin
aksam ciger kavurma yarim kase cekirdek
spor yok camasirlari bitirdim sukur vde yerlesti yarin bisikletle spora basliyom yagmur yagarsa fitnise inip spora baslicam sahalara dondum bilesiniz

N Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin
Heheheyt be fatom kim tutar bizi bende 2 haftada inşaa ettiim buğday gobegime savas actim ahanda gizo gibi halida debelencem simdi ahanda ahanda

Bu arada destursuz daldım gene.
Cümleten selamlar,

Derfmatoloji işini hallettim çok şükür. Kendi teşhis ve hatta tedavim doğru çıktı. Seboreik dermatit olmuşum demir eksikliğimde de sıkıntı varmış. Özel losyonlar, şampuanlar, solisyonlar ve ferro sanol duodenal haplarımla geldim.
@Charlesınfanı, kardeşcağızım sana da bu hap mı verilmişti acaba ferritin eksikliği için?
Okuyunca hep iştah açmış, çok kilo aldırmış diye gördüm, tırstım açıkçası.
2 kutu verdi doktor, depoların dolması zaman alıyormuş.

Sabah evden erken çıktık diye dışarda atıştırdık, sonrasında da akşam yemek sonrası biraz günaha girdik. (Dukan affetsin ) O yüzden menümü yazamayacağım

Dünkü menüm;
sabah; sütlü kahve
öğlen; 4 ponçik
akşam; bir avuç şam fıstığı, bir bardak süt

Diyeceklerim vardı ama yalanmış demek unuttum
Öptüm hepinizi, hatırlayınca yazarım.

Bugünkü menüm
Sbh 2 haşlanmış yumurta 3 ceviz peynır zeytın Havuç
Öglen bir yesil elma
Aksam Buğdaylı ayran Çorbası 2 kase
25 dk yürüyüş ( aktara gidip geldim tempolu yurudum) eşimle dışarı çıktık bı saatte öle Yürüdüm ama Yarısı aval avaldı
100 mekik 10 dk ip atlama
2 bitki cayı 1 Türk kahvesi 2 maden suyu bırazdanda Mısır püskülünü icecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…