- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
ahanda ben geldım rakıbım gamzeymıs..canım benım cok pis yarışırım bana gazı verecen kenara cekılıp ızlıyecen bu hafta ıkı kıloyu hedefledim ya sen
rakıbem bu hafta kılo vermıssın tebrık ederım lakın ısvıcre bılım adamlarının ıstatı stıklerıne gore bı hafta kılo veren dıger hafta daha az verıyo bende bu hafta sabıt çıktığıma gore bu hafta bissüru kılo verıcem demektır bunlar benım fıkrım degıl bılım adamlarının yalancısıyım
Yap kuzum hak ettin doğrusuAaman sorma bugün ben de çok mutluyum günlük güneşlik camlarımı sildim misss içim açıldı resmen Sevmiyorum kapalı havaları tamam yağmur yağsın ama mümkünse güneş varken çok şey istiyorum dimiiii 30 dk dana fazla şekerleme yapma tatlım akşam işimiz ne
Gizemim tatli rakibem kosturmada senden asagi kalmam sabah 9 aksam 9 toto hep ayakta bir iddayla ayda 8 kilo veren ben gaza geldimmi gece 2 de spor yapan gene ben heyttt varmi lan bana yan bakanRakiben benim bacım. Ben Gamze değilim, Gizemim. Ben saksı değilimmm, Gizemim.
Açlık sınırında yaşayan, günde 10 kilo yük ile İstanbul'un bir yakasından diğerine kıtalararası yolculuk yapan, gezici kütüphane gibi sürekli dolanıp totosunu bir yere koyamayan regl olurken bile kilo veren zamanında 6 ayda 20 kilo vermiş, çıplak elle aslan öldürmüş (tamam bu kısım yalan) bir kişiyim
Yeterince korku saldım mı acaba ?
Rakibem bak bu guzeldi buna soyleyecek lafim yok..peki hanımım kac kilo hedefledin bu hafta hayir ona gore bileyim 3 kilo vereceksen bende 4 vericemdeİsviçreli bilim adamlarını değil, ben künefe saçlı yakışıklı toktur Pierre Dukanımı dinlerim.
Sayın hocam pişmaniye göğüs kıllı Dukanım der ki; ey dobiş eğer protein ağırlıklı yer ve o totoyu oynatıp spor yaparsan, o toto demirden yapılmamıştır elbet erir.
geldim geldim :) şimdi senin eve geliyorum Mısır püskülü icmeyerakibemm haftasonu sessiliğine burunmuss. Bende spordan sonra heycanla geldim baymaya uğramıstır diye ama yokkkhedeflenen spordan 3 km az yüründü ama 10 dk eliptik çok yapıldı ve 60 mekik çekildi bilginee :)
Gizemim tatli rakibem kosturmada senden asagi kalmam sabah 9 aksam 9 toto hep ayakta bir iddayla ayda 8 kilo veren ben gaza geldimmi gece 2 de spor yapan gene ben heyttt varmi lan bana yan bakan
Rakibem bak bu guzeldi buna soyleyecek lafim yok..peki hanımım kac kilo hedefledin bu hafta hayir ona gore bileyim 3 kilo vereceksen bende 4 vericemde
Gizemcigim senin icin gelsin bu menu
Sabah 2dilim t.b 25gr beyaz 25gr kasar 3zeytin
Ara bir haci hurmasi
Ogle 1elma sadeceeesadeceee
Aksam 1miktar peynir 4zeytin,2dilim ekmek,1tabak menemen
Bol su yaninda birde 2bardak yesilcay yetmedi 40 dakka yuruyus daha ne olsun
Bizde seniGülaycığım canım sen zaten hep bizimlesin, listedeymişsin değilmişsin hiç önemli değil canım geç olsun güç olmasınKaptancığım iyi ki başvuruma sen cevap verdin kabul ettin beni takıma bu güzel sestralarımın arasına çok seviyorum hepinizi
Kardes takımıma selamlar nerde benim rakibem rengarenknesli soyleyın ona ben ondan cok kilo verıcem bu hafta
selam rakibem ben 2 haftadir rehavetteyim bu hafta start verdim tatli cekismeler dikerim. Bende 2 cocuklu 37 yasinda is kadini anneeyim martta 90 ka basladim 2 hafta once 75.9 gordum o oldu gecen hafta 77.100 dum guya yilbasina 71 olcaktimKendimi tanıtayım kızlar 29 yasında iki cocuk annesiyim yogun bir iş hayatından sonra evlendim peşpeşe iki çocuk ve ev hanımlığında uzmanlaşma sonucu beş yılda 86 kilo oldum 29 ekimde kiloo vermeye karar verdim ve yakın hedefim 65 şimdilik iyi gidiyor takimim sayesinde goruşmek üzere
Heheheyt be fatom kim tutar bizi bende 2 haftada inşaa ettiim buğday gobegime savas actim ahanda gizo gibi halida debelencem simdi ahanda ahandaN Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin
aaa buarda neslım bugun gene aklıma geldım bı sıse daha su içtim. Sayende ltrelerım 0.7 arttı :)
merhabaEvet canım aramızda böyle insanın hevesini kursağında bırakanlar, oynıycam bekleyin diyip de ortadan kaybolan arkadaşlar var, yok değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?