Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar meleklerim dün tam kk ya gelecekken kankim sürpriz yaptı gelemeidm bugün de biraz turladık yuvaya döndümmhapinizin haftasonu güzel geçmiştir umarım

Kardes takımıma selamlar nerde benim rakibem rengarenknesli soyleyın ona ben ondan cok kilo verıcem bu hafta

Ayşecim hoşgeldin canımm

ahanda ben geldım rakıbım gamzeymıs..canım benım cok pis yarışırım bana gazı verecen kenara cekılıp ızlıyecen bu hafta ıkı kıloyu hedefledim ya sen

Vayyyyy çok cüretkar konuşuyosun çekirgemmm hadi bakalım bu rekabet işe yarasın da gitisn kilocuklar

bızım kızların hepsı burda coşuyoruz bu hafta hep bırlıkte desenıze

Çok eğlenceli olacağına eminim

Gizemim tatli rakibem kosturmada senden asagi kalmam sabah 9 aksam 9 toto hep ayakta bir iddayla ayda 8 kilo veren ben gaza geldimmi gece 2 de spor yapan gene ben heyttt varmi lan bana yan bakan

Rakibem bak bu guzeldi buna soyleyecek lafim yok..peki hanımım kac kilo hedefledin bu hafta hayir ona gore bileyim 3 kilo vereceksen bende 4 vericemde

siz çok yaşayın emi aşıkla maşuk gibi süper bir ikili oldunuz iyi olan kazansınn

Dün mü vardı böyle bir sorun bende bir sorun yok şimdi ama reklal engelleyiciyi kapatmam gerekiyormuş kibarca uyarı aldım

N Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin

hadi inşallah Fatoşum sana güveniyoruz Nilyann her dk spor yapıyor ona göre gardını al kuzum

Neslimm pirinç pilavına mı döndün kuzummmm

Geçmiş olsun tatlım iştah açtığı kesin ama senin üstesinden geleceğine eminimZaten birşey yemiyorsunki biraz iştahın açılsa fena olmazMenünde dukanın affedeceği birşey yok Aziz dukan antep fıstığının tadını bilmiyordur eminim kuzum keşke bugün güzel bir kahvaltı yapsaydın

Afiyetolsun tatlımmm menü süper ip atlamayıs etler halinde yapsan kuzum

merhaba bu hafta rakibeymişiz sanırım bir tanışalım istedim

Hoşgeldin Aybükecimmm

Senden korkulşur Gizooo taktikler süperrrr

Afiyetolsun Gamzem neyi kutladık acaba bugün dengelediğine eminim tatlım arada olur

Cumayı iple çekiyorum çekirgemmmmm araştırmada yaptın demekk

Selam kozlar buram buram rekabet koktu koklamaya geldim.winstonligtcim dişine gore rakip bulmussun helal olsun bu hafta cok eglwncez cook

Bana okuduklarım yetti gülüm hafta içi neler olacak acaba dizi izler gibi oalcağız kesin

Rakibim nerdesinnnn

Senin rakibin kimdi ki doktorcum

Geçen haftayı unuttuk Aslıcım bu hafta aldığımzı notayı sildireceğiz inşallah Bozma moralini tatlım menün de sporunda süper

Senin şimdi neden yemediğini çok daha iyi anladım sanırım tatlımYılbaşı gecesi acısını çıkaracaksın
bugün menüm

sabah 2 bardak su ,
peynir ,zeytin ,yeşillik ,1 dilim kaymaklı ekmek ,
öğlen 1 kase yogurt ,
akşam : fırında köfte 2 dilim patates , bol salata ,ayran
2,5 lt su , 20 dak zumba ,

Afiyetolsun Aslıcımmm

Daha kesn bişey yok tabi canım ama ben yinede hazırlıgımı yapıyım. daha nolsun leslıe ıle ınsanlar ne kadar cok kılo verıyor. Bence super tatlım.

düzenli yapılan her sporla kilo vermemek mümkün değil Ayçacım yeşilçay süperdir dene farkı göreceksin cnmm

Oyy yılbaşını hiiiç karıştırma canım bence o gün menü bildiriminde muaf tutulmalıyız

Siz bu hafta kazanın düşünürüz bir güzellik

Hadi bakalım çekirgemmm izlemeye devame diyoruz

Ayşecim beni dinlemiyor belki seni dinler at fırçanııı tatlım farir play ruhuna bayıldımm

eee bugun kimsecikler ugramamısss

haftasonu normal kuzummmm
Rakibemle tanışmaya geldim.

Hoşgeldin efsercimmm

İyi pazarlar kızçeler,

Bugün kardeş takımdaki rakibemin fişfiklemesiyle yok yok tamamen kullandığım kan hapının iştah açmasıyla hımm belki bu da yalan ya tamam kendi poh boğazımın kostiklemesiyle günaha bulandım. Ne bileyim hafta içi zaten bir şey yemiyorum, bu gece bir çapkınlık yapayım dedim. Aslında her küçük kaçamak bizi hedefimize 1 hafta fazla uzaklaştırıyor. Bunu bilip gene de yemek yemek ne hazin ama neyse yenmişle ölmüşe çare yok. Dukanım yağuşuklum affetsin.

Sabah; elma, peynir, 2 haşlanmış yumurta
akşam; ton balıklı pizza, bir avuç kabuklu fıstık.

Yarından itibaren zaten istesem de kaçamak ya da çapkınlık yapamayacağım. Umarım cuma günü kazanan Malkoçoğlu ben olurum ya da iyi olan kazansın diyeyim

@Başkanım, evet rakibemle edi ile büdü gibi olmuşuz, bir elimizde sazımız yok olsa atışıp dururduk
Hedef belirtme sistemimiz pazar mı aktif oluyordu yoksa ben mi kaçırdım başkanım?
Ben bu hafta için ortaya 500 gram koyuyorum
Listeleri kaçırdıysam ekleyebilirsen sevinirim.
Hepinizi öptüm, herkese musmutlu bir pazartesi diliyorum.

Gizemim nihayettt tüm hafta açlıktan öldün hakettin bence hem yakışıklı dukanın kızsa bile hamuru ince olduktan sonra karatay teyzem izin veriyorhayret ya menülerin az olmasını görünce sevinen ben sen bişeyler yediğin zaman sevinir oldum

Bu hafta hedef listesi yapmıyoruz tatlım hedef koymak sizleri geriyor mu acaba diye düşündüm o yüzdne bu hafta böyle deneyeceğiz

slm kızlar. benim kadar kaç zeki var acaba bir sürü alıntı yapıp sonra cevaplamayı unutup pc yi kapatan sorarım size. dün bir sürü alıntı yaptım ama hooop çöpe gitti hepsi. akşamda eşim yüzünden açmadım pc yi döndüm totomu yattım

ben sureklı bos anımda buraya damladığımdan tabi coluk cocuk es yok.Kımsecıklerde yazmayınca GErçi yıne calısmam lazım ama canım istemiyor..Yeşil çaylı yaptm bugun sporumu. hıbıskusumude içtimm. fena halde gaza geldım. cumayı ıple cekıyorum.

dünkü menüm
sabah: kk artı 3 tatlı kaşığı sütlaç
ara: kahve
akşam: fırında tavuklu patates (bir kaç çatal patates, 1 incik tavuk), 1 servis kaşığı bulgur pilavı, turşu ayran

bu günkü menüm
sabah: soğanlı yumurta ,yoğurt ve zeytin
öğlen: bol kısır, turşu
akşam: kaşarlı mantar sote, 1 servis kaşıgı kısır, 1 dilim çiçek ekmek, 1 tane ekler
sanırım ha öldüm ha ölecem stres yaptım bu gün yemege verdim kendimi. ebwam ın bir arkadaşı vardı sağlıkçı hiç durmasın hemen hastaneye gitsin demiş. ama iki gündür ölmediysem bu günde ölmem heral diyerek hala oturuyom totomun üstünde. yarın kısmetse gidecem dr a

karatay teyzem cok yaşa bende paketlerım bıtsın 1 hafta karatay yapıcammm. Ozledımm harıka menulerı

ben atladım mıı. Noldu ki ?

hahaha çok heveslenme haftaya burda konuşacaz bizimkiler sizi gömer( anam az büyük mü konuştum ne)

Slm tatlım olabiliyor bazen böyle aksilikler

Cumaya bu tempoyla gidersen bireyselde derece bile yaparsın Ayçacımmm

ah gülayım ne diyimkiii keşke 2 servis kaşığı kısır yeseydin de eklere dokunmasaydın çiçek ekmek normal ekmek değil mi onun nesini canın çektiki

Biz Türküz bize bişey olmaz dimiiiiİhmal etme yarın enişte mutlaka götürsün
karatay teyzem cok yaşa bende paketlerım bıtsın 1 hafta karatay yapıcammm. Ozledımm harıka menulerı

Özleniyor hakikaten Ayçacımm özellikle kahvaltısı Sen şimdi menülerine dikkat et gelen menülerinden güzel sonuç aldın çünkü ona uyarlamaya çalış

Ayyy gıtseydın ya acıle fln. Çokk geçmiş olsun. yapma stess yarın sabah erkenden gıder baktırırsın. Insallah bıseyın yoktur. olsa bugun çıkardı sanırım dimi

ekmek ekmek olmasına da mantarı sade yiyemiyom napin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…