- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi akşamlar meleklerim dün tam kk ya gelecekken kankim sürpriz yaptı gelemeidm bugün de biraz turladık yuvaya döndümm hapinizin haftasonu güzel geçmiştir umarım
Ayşecim hoşgeldin canımm
Vayyyyy çok cüretkar konuşuyosun çekirgemmm hadi bakalım bu rekabet işe yarasın da gitisn kilocuklar
Çok eğlenceli olacağına eminim
siz çok yaşayın emi aşıkla maşuk gibi süper bir ikili oldunuz iyi olan kazansınn
Dün mü vardı böyle bir sorun bende bir sorun yok şimdi ama reklal engelleyiciyi kapatmam gerekiyormuş kibarca uyarı aldım
hadi inşallah Fatoşum sana güveniyoruz Nilyann her dk spor yapıyor ona göre gardını al kuzum
Neslimm pirinç pilavına mı döndün kuzummmm
Geçmiş olsun tatlım iştah açtığı kesin ama senin üstesinden geleceğine eminim Zaten birşey yemiyorsunki biraz iştahın açılsa fena olmaz Menünde dukanın affedeceği birşey yok Aziz dukan antep fıstığının tadını bilmiyordur eminim kuzum keşke bugün güzel bir kahvaltı yapsaydın
Afiyetolsun tatlımmm menü süper ip atlamayıs etler halinde yapsan kuzum
Hoşgeldin Aybükecimmm
Senden korkulşur Gizooo taktikler süperrrr
Afiyetolsun Gamzem neyi kutladık acaba bugün dengelediğine eminim tatlım arada olur
Cumayı iple çekiyorum çekirgemmmmm araştırmada yaptın demekk
Bana okuduklarım yetti gülüm hafta içi neler olacak acaba dizi izler gibi oalcağız kesin
Senin rakibin kimdi ki doktorcum
Geçen haftayı unuttuk Aslıcım bu hafta aldığımzı notayı sildireceğiz inşallah Bozma moralini tatlım menün de sporunda süper
Senin şimdi neden yemediğini çok daha iyi anladım sanırım tatlım Yılbaşı gecesi acısını çıkaracaksın
Afiyetolsun Aslıcımmm
düzenli yapılan her sporla kilo vermemek mümkün değil Ayçacım yeşilçay süperdir dene farkı göreceksin cnmm
Siz bu hafta kazanın düşünürüz bir güzellik
Hadi bakalım çekirgemmm izlemeye devame diyoruz
Ayşecim beni dinlemiyor belki seni dinler at fırçanııı tatlım farir play ruhuna bayıldımm
haftasonu normal kuzummmm
Hoşgeldin efsercimmm
Kardes takımıma selamlar nerde benim rakibem rengarenknesli soyleyın ona ben ondan cok kilo verıcem bu hafta
Ayşecim hoşgeldin canımm
ahanda ben geldım rakıbım gamzeymıs..canım benım cok pis yarışırım bana gazı verecen kenara cekılıp ızlıyecen bu hafta ıkı kıloyu hedefledim ya sen
Vayyyyy çok cüretkar konuşuyosun çekirgemmm
bızım kızların hepsı burda coşuyoruz bu hafta hep bırlıkte desenıze
Çok eğlenceli olacağına eminim
Rakiben benim bacım. Ben Gamze değilim, Gizemim. Ben saksı değilimmm, Gizemim.
Açlık sınırında yaşayan, günde 10 kilo yük ile İstanbul'un bir yakasından diğerine kıtalararası yolculuk yapan, gezici kütüphane gibi sürekli dolanıp totosunu bir yere koyamayan regl olurken bile kilo veren zamanında 6 ayda 20 kilo vermiş, çıplak elle aslan öldürmüş (tamam bu kısım yalan) bir kişiyim
Yeterince korku saldım mı acaba ?
İsviçreli bilim adamlarını değil, ben künefe saçlı yakışıklı toktur Pierre Dukanımı dinlerim.
Sayın hocam pişmaniye göğüs kıllı Dukanım der ki; ey dobiş eğer protein ağırlıklı yer ve o totoyu oynatıp spor yaparsan, o toto demirden yapılmamıştır elbet erir.
Gizemim tatli rakibem kosturmada senden asagi kalmam sabah 9 aksam 9 toto hep ayakta bir iddayla ayda 8 kilo veren ben gaza geldimmi gece 2 de spor yapan gene ben heyttt varmi lan bana yan bakan
Rakibem bak bu guzeldi buna soyleyecek lafim yok..peki hanımım kac kilo hedefledin bu hafta hayir ona gore bileyim 3 kilo vereceksen bende 4 vericemde
Oyy bir ürpermedim desem yalan olur
Gece 2de benim totoda karıncalar bazı aktivitelerle meşgul genelde, nerde kaldı spor yapayım.
Valla hedefimi düşünmedim hiç, sen söyle hele orta yolda buluşuruz
Bugün kan hapı verdi doktor demir için, eğer beni yenersen ahanda şimdiden hatta daha ilacı içmeden bahanemi şuraya bırakayım: "Yaaa kızlarrr bu kan hapı iştah açıyorrrmuuş, ondan kaybettim yarışı"O yüzden pek Malkoçoğlu gibi atıp tutamıyorum ama kolay lokma değilim. (4 kapılı buzdolabı gibiyim "lokma" bende çok komik durdu yahu )
25 gr ne yahu kedi kulağı kadar..
Bizim evde de hassas tartı var ama biz eşimle antep fıstığı gibi yükte hafif pahada ağır şeyler alınca kardeş payı yapalım diye o zat-ı muhteremi kullanıyordukVaaaşş demek sen peyniri bile onda tartıyorsun he mi
Tırsar gibi oldum ama günde 4 dilim ekmeği görünce sevindim.
Ben 2 senedir hiç ekmek yemiyorum.
Bugün bir kutlama şeysimiz vardı eşimle o yüzden menü yazmayayımama inşallah yarından itibaren yediklerimle, sporumla grubunuza korku salacağım
Aa sistem mi değişmiş. Her mesajı beğenecekken başka sayfa açılıyor, şaka gibi "bu mesajı beğenmek istediğine emin misin?" çıkıyor.
Yahu altı üstü mesaj beğeneceğim, sanki kırmızı- mavi kablodan birini keseceğim.
Niye böyle kasmışlar acaba?
Dün mü vardı böyle bir sorun bende bir sorun yok şimdi ama reklal engelleyiciyi kapatmam gerekiyormuş kibarca uyarı aldım
N Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin
Kacak menuleri mi yazim
cuma
sabah kk kahvaktisi
ogle sutlu kahve ceviz
aksam firinda izmirkofte ve az pirincpikav salata
spor yok
C.tesi
sabah yarmali kemiksuyu corba si
ogle az izmirkofte az pilav
1 mandalin
aksam ciger kavurma yarim kase cekirdek
spor yok camasirlari bitirdim sukur vde yerlesti yarin bisikletle spora basliyom yagmur yagarsa fitnise inip spora baslicam sahalara dondum bilesiniz
Neslimm pirinç pilavına mı döndün kuzummmm
Bu arada destursuz daldım gene.
Cümleten selamlar,
Derfmatoloji işini hallettim çok şükür. Kendi teşhis ve hatta tedavim doğru çıktı. Seboreik dermatit olmuşum demir eksikliğimde de sıkıntı varmış. Özel losyonlar, şampuanlar, solisyonlar ve ferro sanol duodenal haplarımla geldim.
@Charlesınfanı, kardeşcağızım sana da bu hap mı verilmişti acaba ferritin eksikliği için?
Okuyunca hep iştah açmış, çok kilo aldırmış diye gördüm, tırstım açıkçası.
2 kutu verdi doktor, depoların dolması zaman alıyormuş.
Sabah evden erken çıktık diye dışarda atıştırdık, sonrasında da akşam yemek sonrası biraz günaha girdik. (Dukan affetsin) O yüzden menümü yazamayacağım
Dünkü menüm;
sabah; sütlü kahve
öğlen; 4 ponçik
akşam; bir avuç şam fıstığı, bir bardak süt
Diyeceklerim vardı ama yalanmış demek unuttum
Öptüm hepinizi, hatırlayınca yazarım.
Geçmiş olsun tatlım iştah açtığı kesin ama senin üstesinden geleceğine eminim
Bugünkü menüm
Sbh 2 haşlanmış yumurta 3 ceviz peynır zeytın Havuç
Öglen bir yesil elma
Aksam Buğdaylı ayran Çorbası 2 kase
25 dk yürüyüş ( aktara gidip geldim tempolu yurudum) eşimle dışarı çıktık bı saatte öle Yürüdüm ama Yarısı aval avaldı
100 mekik 10 dk ip atlama
2 bitki cayı 1 Türk kahvesi 2 maden suyu bırazdanda Mısır püskülünü icecem
Afiyetolsun tatlımmm menü süper
merhababu hafta rakibeymişiz sanırım bir tanışalım istedim
Hoşgeldin Aybükecimmm
Yahu niye tüyo veriyorsun bacım?
O aldıklarını bize söyleyeceksin, karşı tarafa değil
Sonra biz zayıflayıp zayıflayıp onlar nasıl yaptığımızı sorduklarında "ayy özel bir şey yapmadım, her şeyden yedim ama zayıfladım hıııh" diye havamızı atacağız
Senden korkulşur Gizooo taktikler süperrrr
Bugünkü menüm,
Sabah 1 bardak süt ceviz badem
Akşam eşimle evde biraz kutlama gibisinden bişiler yaptık, meze hazırladım, işte haydariydi köz kırmızı biberdi rus salatasıydı falan onlardan yedim biraz.. Bir de sucuk ve sosis yedimiki duble de rakı parlattım.. karatay teyzem affetsin..
Afiyetolsun Gamzem neyi kutladık acaba
Ben bacim ekmeksiz zayiflanmaz diyrn guruptayim ayca kayacigim yani..kiz kalori hesabi diyet yapiyorum eski ben bi parca peynir zannetigim koskoca 100 gr peynir hergun yiyormus ya aga oda bussuru kalori demek ,o yuzden olcup bociyorum sekerim sifir risk
Bacim gelelim sana gecmisini arastirdim cok yenisin bu alemde cokda ucuk kilolar vermemissin icim rahatladi anliyacan huzurla uyuyabilirim artik seni alt ettimmi 3333.kisi olarak yaris aleminde yendiklerim listesine ekleyebilirim
Cumayı iple çekiyorum çekirgemmmmm araştırmada yaptın demekk
Selam kozlar buram buram rekabet koktu koklamaya geldim.winstonligtcim dişine gore rakip bulmussun helal olsunbu hafta cok eglwncez cook
Bana okuduklarım yetti gülüm
Rakibim nerdesinnnn
Senin rakibin kimdi ki doktorcum
slm iyi hafta sonları kızlar,sonuçları gördüm ve üzüldüm motivasyon sıfır bende inşalh bu hafta iyi olur haırlısı ....
dünki menüm :
sabah 2 bardak su ,
peynir ,zeytin ,domates ,yeşillik, 1 dilm ekmek ,
öğlen : et döner, salata ,
akşam : ıspanak yemeği ,4 ince bulgurlu sarma ,yoğurt ,
3 lt su ,45 dak yürüyüş , ve bütün gün ayaktaydım yorucu br gündü ,
Geçen haftayı unuttuk Aslıcım bu hafta aldığımzı notayı sildireceğiz inşallah
Bu gece af dileme gecesi gibi olmuş
Dukan affetsin, Karatay affetsin
Ben yılbaşı gecesi için şimdiden her ikisinden de af diliyorum, o gece neler yiyip neler içeceğim ikisi duysa beni halı gibi balkona serer pata pata sopalarla döverlerdi
Senin şimdi neden yemediğini çok daha iyi anladım sanırım tatlım
bugün menüm
sabah 2 bardak su ,
peynir ,zeytin ,yeşillik ,1 dilim kaymaklı ekmek ,
öğlen 1 kase yogurt ,
akşam : fırında köfte 2 dilim patates , bol salata ,ayran
2,5 lt su ,20 dak zumba ,
Afiyetolsun Aslıcımmm
Daha kesn bişey yok tabi canım ama ben yinede hazırlıgımı yapıyım. daha nolsun leslıe ıle ınsanlar ne kadar cok kılo verıyor. Bence super tatlım.
düzenli yapılan her sporla kilo vermemek mümkün değil Ayçacım yeşilçay süperdir dene farkı göreceksin cnmm
Oyy yılbaşını hiiiç karıştırma canım bence o gün menü bildiriminde muaf tutulmalıyız
Siz bu hafta kazanın düşünürüz bir güzellik
Şimdi abisi gecmis gecmiste kaldi..bu kardesin zamaninda 97 lik bir oturan boga iken kisa bir zaman icinde 67 kiloya inmis cikomuda yerim kilo alinca kilomuda veririm mantigiyla 80 cikmis diyet konusunda ordinaryus kivamina gelmis saygi deger bi zattimdir..az yemekle degil dogru zamanda dogru besinler yiyerek misal sobaya odun atikca alevlendigi gibi vucudada besin girdimi tabbi dogru besin yanlis anlatip ciko yiyim deme sakin nerde kalmistik iste ozaman meto hizlar kilolar gider bugunluk ders bu kadar hocana diyet konusuna bilmwk istedigin herseyi sorup ogrenebilirsin amac amme hizmeti:)
Askisi bu hafta yiyerek nasil kilo verilir onu gosterecem sana izle beni anacigim
Hadi bakalım çekirgemmm izlemeye devame diyoruz
Rakibem rakibem canim ablam bu nasıl menü pilavlar kavurmalar bidaha görmiyim.ya ben rekabetten ne anliyorum acaba dahada birlik olmamız lazım dimi düşüncesiyle hadi ver elini bu hafta biz birinci olalim diyorum. Bildiğin güzel detoks neyin varsa yapalim.
Ayşecim beni dinlemiyor belki seni dinler at fırçanııı tatlım
eee bugun kimsecikler ugramamısss
haftasonu normal kuzummmm
Rakibemle tanışmaya geldim.
Hoşgeldin efsercimmm