- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Slm tatlım olabiliyor bazen böyle aksilikler
Cumaya bu tempoyla gidersen bireyselde derece bile yaparsın Ayçacımmm
ah gülayım ne diyimkiii keşke 2 servis kaşığı kısır yeseydin de eklere dokunmasaydın çiçek ekmek normal ekmek değil mi onun nesini canın çektiki
Biz Türküz bize bişey olmaz dimiiiiİhmal etme yarın enişte mutlaka götürsün
Özleniyor hakikaten Ayçacımm özellikle kahvaltısıSen şimdi menülerine dikkat et gelen menülerinden güzel sonuç aldın çünkü ona uyarlamaya çalış
ekmek ekmek olmasına da mantarı sade yiyemiyom napin
Seferoğulları tellioğularına dönecek bu iş
keşke baştan sorsaydım
Bir dahakine marulla dene inan daha lezzetli oluyor Gülayımm
kız ne güzel keşke benim mide de küçülse. ne atsam iniyo aşağı. gerçi rahatsız olsamda oralı olmuyom ya neysemıdemı küçültmüşler banucum benim. Bugün paket almadım dedim harıka bı kahvaltı yapıyım barı 2 yumurtamı omletımı yaptım domtesımı zeytını koydum ama nerde zorla sadece yumurtamı bıtırdım ıncecıkte peynır yedım ana sonra mıde festından gıttım yataga yattımda az ınsın dıye bekledım. Anlasılan kuculmus benım mıde.
Insallah banum yaa bıreyselde bı derece yapamadım gittibu sekılde mezun olup gıdıcem sanırım
Bir dahakine marulla dene inan daha lezzetli oluyor Gülayımm
çok eğleniyorum ben yaa
keşke baştan sorsaydım
yalnız ben takımda bile yokum neyin gazını kime veriyom belli bile değil. ortalık karıştıranımçok eğleniyorum ben yaa
ayy bende eskıden oralı olmazdım ama gulayım hakketen rahatsız ettı bu sefer. kus kada yemek verıyolar ama 2.5 saate bır yemek yıyorum nerdeyse bı bakıyorum ara ogunu vaktım bı bakıyorum ogle yemegı vaktım ha bire yıyorum.kız ne güzel keşke benim mide de küçülse. ne atsam iniyo aşağı. gerçi rahatsız olsamda oralı olmuyom ya neyse
evett ben resmenn cok hırslandım. Tekrar dus olma olmasa kalkıp leslie yapıcam sımdı
Aynen eğlence daha yeni başladı takımlar birleşince ne olacak acaba
Sağlık olsun tatlım ben bunu kural halina getirdim mesela dürüm türü şeyler oldu mu hemen marul dürüm yapıyorum ekmek yerine her zaman marul süper oluyor
Mantarı mı marulla yıcek ?
yalnız ben takımda bile yokum neyin gazını kime veriyom belli bile değil. ortalık karıştıranım
yalnız ben takımda bile yokum neyin gazını kime veriyom belli bile değil. ortalık karıştıranım
nerde veriyolar o yemeği. ben beceremiyom sürekli yemeği ya. ara öğün falan kasıyo beniayy bende eskıden oralı olmazdım ama gulayım hakketen rahatsız ettı bu sefer. kus kada yemek verıyolar ama 2.5 saate bır yemek yıyorum nerdeyse bı bakıyorum ara ogunu vaktım bı bakıyorum ogle yemegı vaktım ha bire yıyorum.
evett ben resmenn cok hırslandım. Tekrar dus olma olmasa kalkıp leslie yapıcam sımdı
oldu da akrep hayır dedi. döndüm totoma baka baka yerime oturdumya hakket senin donme olayın noldu ben anladım. Oylama fln olmucak mıydı ?
Yesssinan bana süper oluyor
Bizler de amigoluk yapıyoruz tatlımmm
Hevesin geldiyse hiç durmasaat daha erken duş dediğin nedir ki 5 dk
bana mı demiştin canım bunu bilemedim ama benim için çok sorun degil cünkü bende nöbetlerde falan oluyorum yeterli vakit ayıramayabilirmAyşecimmm prenses giremediğine göre Sindi ile eşleşin olmazsa siz nasılsa yüzde olarak en çok veren kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?