Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mıdemı küçültmüşler banucum benim. Bugün paket almadım dedim harıka bı kahvaltı yapıyım barı 2 yumurtamı omletımı yaptım domtesımı zeytını koydum ama nerde zorla sadece yumurtamı bıtırdım ıncecıkte peynır yedım ana sonra mıde festından gıttım yataga yattımda az ınsın dıye bekledım. Anlasılan kuculmus benım mıde.

Insallah banum yaa bıreyselde bı derece yapamadım gitti bu sekılde mezun olup gıdıcem sanırım

kız ne güzel keşke benim mide de küçülse. ne atsam iniyo aşağı. gerçi rahatsız olsamda oralı olmuyom ya neyse

kız ne güzel keşke benim mide de küçülse. ne atsam iniyo aşağı. gerçi rahatsız olsamda oralı olmuyom ya neyse
ayy bende eskıden oralı olmazdım ama gulayım hakketen rahatsız ettı bu sefer. kus kada yemek verıyolar ama 2.5 saate bır yemek yıyorum nerdeyse bı bakıyorum ara ogunu vaktım bı bakıyorum ogle yemegı vaktım ha bire yıyorum.

evett ben resmenn cok hırslandım. Tekrar dus olma olmasa kalkıp leslie yapıcam sımdı

nerde veriyolar o yemeği. ben beceremiyom sürekli yemeği ya. ara öğün falan kasıyo beni

Yesss inan bana süper oluyor

Bizler de amigoluk yapıyoruz tatlımmm

Banum senın BMI: 23 müş o resimleri koydugunda benimde 23 olduğunda senin gibi olur muyum acaba ?

Denicemm canım bu gunlerde cıntar cekıyor. Ama yılbasında anacıgımın yanına gıdene kadar beklıcem artık.

Ayşecimmm prenses giremediğine göre Sindi ile eşleşin olmazsa siz nasılsa yüzde olarak en çok veren kazanacak
bana mı demiştin canım bunu bilemedim ama benim için çok sorun degil cünkü bende nöbetlerde falan oluyorum yeterli vakit ayıramayabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…