Ben senin yediklerini yesem şimdiye 34Geniş bir araştırma yapmamışsın kuzucum.
Ben 90 kiloluk bir danacıktım. 6 ay gibi bir sürede 25 kilo verdim. Bunu da günde bir portakal, 2 yemek kaşığı yoğurt gibi abidik gubidik menülerle yaptım.
Sonrasında hamile kaldım ve şimdi aldığım 6-7 kilo için sahalara geri döndüm. Ama bazı hormon hapları kullandığımdan ve regl düzenimin eskiye dönme çabaları sebebiyle çoook çoook az yememe ve bu aralar ayağı yanmış it gibi koşturmama rağmen şaka gibi haftada 500-900 verebiliyorum.
Günde zaten taş çatlasın 500 kalorilik beslendiğimden bu hafta daha da fazla kısamam. Hareket desem; her sabah 4te kalkıp güne başlıyorum ve eve gece haftada 3 gün saat 8de diğer 2 gün 11de dönüyorum. Ve hep ayakta ve koşturma halindeyim. Eve gelince yemek yerken yaşlılar gibi bir yandan nerdeyse salyam akıyor ve bayılıp uyuyorumEk spora halim olmuyor. Yani bende durumlar böyle, tüm kartlarımı açtım Ha bunca ağlamam yenilgiyi şimdiden kabul ettiğimi mi gösterir, tabii ki hayır Bu hafta bir yenişelim olmadı yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı öbür haftalarda da kapışırız. Netice de verecek kilomuz var.
Bu sevda burda bitmez yani
Rafinera ise yariyor galiba aycacim ama merak ediyorum pahali degilmi.calisan bi arkadasim var tavsiye edicem ama fiyatlar nazil günde kaç ogün merak ettimRakibem nettin. Yapma boyle seyler. Zaten odem dediği tarsın 2 maydonpz cayına bakar bide ekstralarr. Allahh bana güç kuvvet versinde bende spora yumulayım yoksa işim baya baya zor benimm
Ayy kuzum yatacağım falan ama böyle bir huzursuzluk, böyle bir sanki yapacağım bir şey varmış da unutmuşum gibi bir aranma hissi. Aaaa bugün Eylulsıla benim totomun metrekaresiyle uğraşmamış tabii ya dedim şimdi kendi kendimeBen senin yediklerini yesem şimdiye 34beden olmuştum zayif küçük totolu biseydim şimdiye sen nazil eritemiyosun sasiriyorum.demek erimeyen allah eritmiyor totoyu
Cnm sitede öğünler ve fıyatları yazıyo bende merakımdan bakmıstımdaRafinera ise yariyor galiba aycacim ama merak ediyorum pahali degilmi.calisan bi arkadasim var tavsiye edicem ama fiyatlar nazil günde kaç ogün merak ettim
Ayy kuzum yatacağım falan ama böyle bir huzursuzluk, böyle bir sanki yapacağım bir şey varmış da unutmuşum gibi bir aranma hissi. Aaaa bugün Eylulsıla benim totomun metrekaresiyle uğraşmamış tabii ya dedim şimdi kendi kendime
Rahmetli babaannem, (deden gibi bu rahmetli de meşhur olacak yakında) en küçük kuduruk torununu her sabah biraz çimdirirdi. Bir sabah kahvaltıda gene otururken, kuduruk torun nenemin çayına zeytin çekirdeğini ağzından fırlatınca, benim rahmetli kızı çimdirip, "her sabah dayağını yemezsen, işin gücün rast gitmiyor değil mi?" demişti de biz de masada kopmuştuk Valla ben de senden totom hakkında laf duymayınca işim gücüm rast gitmiyor kuzucum
Canimsin bende eksikleniyorum laf etmeyince.ya dedem ya foton birinden biriyle deşarj oluyom.benden önce giden gobegimin derdini unutamiyom başka
turlu.spir sart bana tiffanye donmem lazim yine
Ohh lafımı yedim, rahatladım
Bakinmistim ama dikkat etmedim demekki sagol canim inceliyeyimCnm sitede öğünler ve fıyatları yazıyo bende merakımdan bakmıstımda
Hatta Bulunduğum sehri araştırdım netten yokmuş
Benim sporum sadece onlar amaher gun Yaparım ama reglden dolayı bı kaç gun aksattım okadar
Hmmm Nişan haaa Hayırlısı olsun cnmmm incel tabi
fotosum benım annem sık sık yapardı. Ozellıkle spor yaptıgı zamanlar bi keresınde 1 haftada 5 kilo aldığını bılıyorum. Hoca demıstı spor yapan yag tutmaz odemdır dıye. Sonra maydonaz demleyıp ıcırtmeye basladı. Kaynamıs suyun ıcıne maydonozun saplarını atıp demlıyosun 3-5 dk sonra ılıyınca içiyosun. Sureklı tuvalete cıkarıyor seni. bizimkide mısır pusskulu fln denedi ama bu cok ısıne yaradı.Ayça cım detoks icin Detaylı tarif alabilirmiyim
Daima FairPlay
Rafinera ise yariyor galiba aycacim ama merak ediyorum pahali degilmi.calisan bi arkadasim var tavsiye edicem ama fiyatlar nazil günde kaç ogün merak ettim
Valla sorma şekerim eşimi kıramadım napayımoyy gamzemm rakının kalorısı afedilemezz
Oyy yılbaşını hiiiç karıştırma canım bence o gün menü bildiriminde muaf tutulmalıyızBu gece af dileme gecesi gibi olmuş
Dukan affetsin, Karatay affetsin
Ben yılbaşı gecesi için şimdiden her ikisinden de af diliyorum, o gece neler yiyip neler içeceğim ikisi duysa beni halı gibi balkona serer pata pata sopalarla döverlerdi
Şimdi abisi gecmis gecmiste kaldi..bu kardesin zamaninda 97 lik bir oturan boga iken kisa bir zaman icinde 67 kiloya inmis cikomuda yerim kilo alinca kilomuda veririm mantigiyla 80 cikmis diyet konusunda ordinaryus kivamina gelmis saygi deger bi zattimdir..az yemekle degil dogru zamanda dogru besinler yiyerek misal sobaya odun atikca alevlendigi gibi vucudada besin girdimi tabbi dogru besin yanlis anlatip ciko yiyim deme sakin nerde kalmistik iste ozaman meto hizlar kilolar gider bugunluk ders bu kadar hocana diyet konusuna bilmwk istedigin herseyi sorup ogrenebilirsin amac amme hizmeti:)Geniş bir araştırma yapmamışsın kuzucum.
Ben 90 kiloluk bir danacıktım. 6 ay gibi bir sürede 25 kilo verdim. Bunu da günde bir portakal, 2 yemek kaşığı yoğurt gibi abidik gubidik menülerle yaptım.
Sonrasında hamile kaldım ve şimdi aldığım 6-7 kilo için sahalara geri döndüm. Ama bazı hormon hapları kullandığımdan ve regl düzenimin eskiye dönme çabaları sebebiyle çoook çoook az yememe ve bu aralar ayağı yanmış it gibi koşturmama rağmen şaka gibi haftada 500-900 verebiliyorum.
Günde zaten taş çatlasın 500 kalorilik beslendiğimden bu hafta daha da fazla kısamam. Hareket desem; her sabah 4te kalkıp güne başlıyorum ve eve gece haftada 3 gün saat 8de diğer 2 gün 11de dönüyorum. Ve hep ayakta ve koşturma halindeyim. Eve gelince yemek yerken yaşlılar gibi bir yandan nerdeyse salyam akıyor ve bayılıp uyuyorumEk spora halim olmuyor. Yani bende durumlar böyle, tüm kartlarımı açtım Ha bunca ağlamam yenilgiyi şimdiden kabul ettiğimi mi gösterir, tabii ki hayır Bu hafta bir yenişelim olmadı yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı öbür haftalarda da kapışırız. Netice de verecek kilomuz var. Bu sevda burda bitmez yani
Merhaba canım, ismim Gamze, 27 yaşındayım doktora öğrencisiyim evliyim çocuksuzum aynı zamanda king charlessızım..Bilmeme ihtimaline karşı, sen sormadan söyleyeyim king charles çook tatlı bir köpek cinsi yavrusu da bir güzel oluyor bir şeker oluyor ki sorma aah ahh
Diyete 85 kilo ile başladım 81de kk ya katıldım kaptanım sağolsun beni takımımıza kabul etti ben de onun sayesinde Karataya başladım..
Sen neler yapıyorsun anlat bakalım sevgili rakibem?
Bizde seni
selam rakibem ben 2 haftadir rehavetteyim bu hafta start verdim tatli cekismeler dikerim. Bende 2 cocuklu 37 yasinda is kadini anneeyim martta 90 ka basladim 2 hafta once 75.9 gordum o oldu gecen hafta 77.100 dum guya yilbasina 71 olcaktim
Rakibem rakibem canim ablam bu nasıl menü pilavlar kavurmalar bidaha görmiyim.ya ben rekabetten ne anliyorum acaba dahada birlik olmamız lazım dimi düşüncesiyle hadi ver elini bu hafta biz birinci olalim diyorum. Bildiğin güzel detoks neyin varsa yapalim.Kacak menuleri mi yazim
cuma
sabah kk kahvaktisi
ogle sutlu kahve ceviz
aksam firinda izmirkofte ve az pirincpikav salata
spor yok
C.tesi
sabah yarmali kemiksuyu corba si
ogle az izmirkofte az pilav
1 mandalin
aksam ciger kavurma yarim kase cekirdek
spor yok camasirlari bitirdim sukur vde yerlesti yarin bisikletle spora basliyom yagmur yagarsa fitnise inip spora baslicam sahalara dondum bilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?