Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün menüm

sabah 2 bardak su ,
peynir ,zeytin ,yeşillik ,1 dilim kaymaklı ekmek ,
öğlen 1 kase yogurt ,
akşam : fırında köfte 2 dilim patates , bol salata ,ayran
2,5 lt su , 20 dak zumba ,

Ben senin yediklerini yesem şimdiye 34 beden olmuştum zayif küçük totolu biseydim şimdiye sen nazil eritemiyosun sasiriyorum.demek erimeyen allah eritmiyor totoyu

Rakibem nettin. Yapma boyle seyler. Zaten odem dediği tarsın 2 maydonpz cayına bakar bide ekstralarr. Allahh bana güç kuvvet versinde bende spora yumulayım yoksa işim baya baya zor benimm
Rafinera ise yariyor galiba aycacim ama merak ediyorum pahali degilmi.calisan bi arkadasim var tavsiye edicem ama fiyatlar nazil günde kaç ogün merak ettim

Ben senin yediklerini yesem şimdiye 34 beden olmuştum zayif küçük totolu biseydim şimdiye sen nazil eritemiyosun sasiriyorum.demek erimeyen allah eritmiyor totoyu
Ayy kuzum yatacağım falan ama böyle bir huzursuzluk, böyle bir sanki yapacağım bir şey varmış da unutmuşum gibi bir aranma hissi. Aaaa bugün Eylulsıla benim totomun metrekaresiyle uğraşmamış tabii ya dedim şimdi kendi kendime

Rahmetli babaannem, (deden gibi bu rahmetli de meşhur olacak yakında ) en küçük kuduruk torununu her sabah biraz çimdirirdi. Bir sabah kahvaltıda gene otururken, kuduruk torun nenemin çayına zeytin çekirdeğini ağzından fırlatınca, benim rahmetli kızı çimdirip, "her sabah dayağını yemezsen, işin gücün rast gitmiyor değil mi?" demişti de biz de masada kopmuştuk Valla ben de senden totom hakkında laf duymayınca işim gücüm rast gitmiyor kuzucum

Ohh lafımı yedim, rahatladım

Rafinera ise yariyor galiba aycacim ama merak ediyorum pahali degilmi.calisan bi arkadasim var tavsiye edicem ama fiyatlar nazil günde kaç ogün merak ettim
Cnm sitede öğünler ve fıyatları yazıyo bende merakımdan bakmıstımda
Hatta Bulunduğum sehri araştırdım netten yokmuş

Benim sporum sadece onlar ama her gun Yaparım ama reglden dolayı bı kaç gun aksattım okadar
Hmmm Nişan haaa Hayırlısı olsun cnmmm incel tabi

Daha kesn bişey yok tabi canım ama ben yinede hazırlıgımı yapıyım. daha nolsun leslıe ıle ınsanlar ne kadar cok kılo verıyor. Bence super tatlım.

Ayça cım detoks icin Detaylı tarif alabilirmiyim
Daima FairPlay
fotosum benım annem sık sık yapardı. Ozellıkle spor yaptıgı zamanlar bi keresınde 1 haftada 5 kilo aldığını bılıyorum. Hoca demıstı spor yapan yag tutmaz odemdır dıye. Sonra maydonaz demleyıp ıcırtmeye basladı. Kaynamıs suyun ıcıne maydonozun saplarını atıp demlıyosun 3-5 dk sonra ılıyınca içiyosun. Sureklı tuvalete cıkarıyor seni. bizimkide mısır pusskulu fln denedi ama bu cok ısıne yaradı.

evet canım sitesinde yazıyor. alacağın paket sayısına göre fiyatı değişiyor. Paket alıyosun isteğin zamanlar kullanıyosun. istersen 30 paketi 30 haftada bir gün kullanarak bitir tamemen sana kalmış canım. Yemeklere gelince ben bizim takımdan hep resimli paylaşım yapıyorum. Bazen inanılmaz güzel yemekler geliyor. Gecenerde tatlıma 40 TL teklif eden vardı. Bazende zorla yıyorum yemeklerı. Ben rafinera ile tanıstıktan sonra bi yer dah abuldum diyetta diye bu ankaa ve istanbul cevresıne hızmet verıyor. Rafınera sadce istanbula hızmet verıyor canım.

Oyy yılbaşını hiiiç karıştırma canım bence o gün menü bildiriminde muaf tutulmalıyız

Şimdi abisi gecmis gecmiste kaldi..bu kardesin zamaninda 97 lik bir oturan boga iken kisa bir zaman icinde 67 kiloya inmis cikomuda yerim kilo alinca kilomuda veririm mantigiyla 80 cikmis diyet konusunda ordinaryus kivamina gelmis saygi deger bi zattimdir..az yemekle degil dogru zamanda dogru besinler yiyerek misal sobaya odun atikca alevlendigi gibi vucudada besin girdimi tabbi dogru besin yanlis anlatip ciko yiyim deme sakin nerde kalmistik iste ozaman meto hizlar kilolar gider bugunluk ders bu kadar hocana diyet konusuna bilmwk istedigin herseyi sorup ogrenebilirsin amac amme hizmeti:)
Askisi bu hafta yiyerek nasil kilo verilir onu gosterecem sana izle beni anacigim

merhaba tekrar ben de aybüke 22 yaşındayım bekarım evet bilmiyordum ama öğrenmiş oldum nick name in çok güzel bu arada ben de diyete 86yla başladım ilk hafta 3 kilo verdim sonra duraksadım buraya geldiğimde 83 tüm
ben kafama göre takılıyorum sağlıklı beslenmeye çalşıyorum belirli bir diyet listem yok ama sanırım olması gerekiyor

Selam rakibem adım ayşe elif bu arada. Evet arada salinca hemen donuyo kilolar istikrar önemli. Sen şimdi yeni başlamiş gibi iki kilo birden verirsin o zaman bu hafta. Bende sporun suyunu çıkarıcam bakalım hodri meydan cumaya görüşürüz cuma kadarda görüşücez tabi bizim takimada beklerim

Rakibem rakibem canim ablam bu nasıl menü pilavlar kavurmalar bidaha görmiyim.ya ben rekabetten ne anliyorum acaba dahada birlik olmamız lazım dimi düşüncesiyle hadi ver elini bu hafta biz birinci olalim diyorum. Bildiğin güzel detoks neyin varsa yapalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…