Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

N Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin

Yahu niye tüyo veriyorsun bacım?
O aldıklarını bize söyleyeceksin, karşı tarafa değil
Sonra biz zayıflayıp zayıflayıp onlar nasıl yaptığımızı sorduklarında "ayy özel bir şey yapmadım, her şeyden yedim ama zayıfladım hıııh" diye havamızı atacağız

Sanırım benim rakıbem tüyo almaz tüyo verir özellikle yaklaşık 1 aydır iyi,gruptaki tek 8 li rakamlı oda yanindaki rakam 0 onun hırsı çoktur hem grupta 7 li rakama inecek hem kişisel kilo verme istegi hem yarıs

Ooo iyi araştrıma yapmışsın bulutum
Hadi bakalım gazamız mübarek ola, çıksın bütün pehlivanlar meydana

Yok yahu bana nedense kan ilacı vermedi doktorum, benim insülin direncim çok yüksek sanırım öncelikle onu düşürmeye çalışıyor.. 3 ay sonra tekrar gideceğim insülin kontrolüne bakalım.. Ama dediğin gibi genelde kan ilaçları iştah yapıyor diyoolaa

merhaba bu hafta rakibeymişiz sanırım bir tanışalım istedim
Merhaba canım, ismim Gamze, 27 yaşındayım doktora öğrencisiyim evliyim çocuksuzum aynı zamanda king charlessızım.. Bilmeme ihtimaline karşı, sen sormadan söyleyeyim king charles çook tatlı bir köpek cinsi yavrusu da bir güzel oluyor bir şeker oluyor ki sorma aah ahh
Diyete 85 kilo ile başladım 81de kk ya katıldım kaptanım sağolsun beni takımımıza kabul etti ben de onun sayesinde Karataya başladım..

Sen neler yapıyorsun anlat bakalım sevgili rakibem?

Bugünkü menüm,
Sabah 1 bardak süt ceviz badem
Akşam eşimle evde biraz kutlama gibisinden bişiler yaptık, meze hazırladım, işte haydariydi köz kırmızı biberdi rus salatasıydı falan onlardan yedim biraz.. Bir de sucuk ve sosis yedim iki duble de rakı parlattım.. karatay teyzem affetsin..

Ben bacim ekmeksiz zayiflanmaz diyrn guruptayim ayca kayacigim yani..kiz kalori hesabi diyet yapiyorum eski ben bi parca peynir zannetigim koskoca 100 gr peynir hergun yiyormus ya aga oda bussuru kalori demek ,o yuzden olcup bociyorum sekerim sifir risk
Bacim gelelim sana gecmisini arastirdim cok yenisin bu alemde cokda ucuk kilolar vermemissin icim rahatladi anliyacan huzurla uyuyabilirim artik seni alt ettimmi 3333.kisi olarak yaris aleminde yendiklerim listesine ekleyebilirim

N Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin

Rakibem nettin. Yapma boyle seyler. Zaten odem dediği tarsın 2 maydonpz cayına bakar bide ekstralarr. Allahh bana güç kuvvet versinde bende spora yumulayım yoksa işim baya baya zor benimm

Detoks baslamıs spor yapılmıs. Bende yatmadan bi 100 mekik daha çeksem iyi olcak

çokkk kötüsünnn senn gizemm yaaa

evett rakibem nişan telası sardıda azcık beni o yüzden hırsım x2 oldu. Bide Yarış eklendı x3 oldu. ama senin ödem detoks gözümü korkuttu.

oyy gamzemm rakının kalorısı afedilemezz

slm iyi hafta sonları kızlar, sonuçları gördüm ve üzüldüm motivasyon sıfır bende inşalh bu hafta iyi olur haırlısı ....
dünki menüm :

sabah 2 bardak su ,
peynir ,zeytin ,domates ,yeşillik, 1 dilm ekmek ,
öğlen : et döner, salata ,
akşam : ıspanak yemeği ,4 ince bulgurlu sarma ,yoğurt ,
3 lt su , 45 dak yürüyüş , ve bütün gün ayaktaydım yorucu br gündü ,

Bu gece af dileme gecesi gibi olmuş
Dukan affetsin, Karatay affetsin
Ben yılbaşı gecesi için şimdiden her ikisinden de af diliyorum, o gece neler yiyip neler içeceğim ikisi duysa beni halı gibi balkona serer pata pata sopalarla döverlerdi

Geniş bir araştırma yapmamışsın kuzucum.
Ben 90 kiloluk bir danacıktım. 6 ay gibi bir sürede 25 kilo verdim. Bunu da günde bir portakal, 2 yemek kaşığı yoğurt gibi abidik gubidik menülerle yaptım.
Sonrasında hamile kaldım ve şimdi aldığım 6-7 kilo için sahalara geri döndüm. Ama bazı hormon hapları kullandığımdan ve regl düzenimin eskiye dönme çabaları sebebiyle çoook çoook az yememe ve bu aralar ayağı yanmış it gibi koşturmama rağmen şaka gibi haftada 500-900 verebiliyorum.
Günde zaten taş çatlasın 500 kalorilik beslendiğimden bu hafta daha da fazla kısamam. Hareket desem; her sabah 4te kalkıp güne başlıyorum ve eve gece haftada 3 gün saat 8de diğer 2 gün 11de dönüyorum. Ve hep ayakta ve koşturma halindeyim. Eve gelince yemek yerken yaşlılar gibi bir yandan nerdeyse salyam akıyor ve bayılıp uyuyorum Ek spora halim olmuyor. Yani bende durumlar böyle, tüm kartlarımı açtım Ha bunca ağlamam yenilgiyi şimdiden kabul ettiğimi mi gösterir, tabii ki hayır Bu hafta bir yenişelim olmadı yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı öbür haftalarda da kapışırız. Netice de verecek kilomuz var. Bu sevda burda bitmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…