- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
N Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin
Sanırım benim rakıbem tüyo almaz tüyo verirYahu niye tüyo veriyorsun bacım?
O aldıklarını bize söyleyeceksin, karşı tarafa değil
Sonra biz zayıflayıp zayıflayıp onlar nasıl yaptığımızı sorduklarında "ayy özel bir şey yapmadım, her şeyden yedim ama zayıfladım hıııh" diye havamızı atacağız
Sanırım benim rakıbem tüyo almaz tüyo verirözellikle yaklaşık 1 aydır iyi,gruptaki tek 8 li rakamlı oda yanindaki rakam 0 onun hırsı çoktur hem grupta 7 li rakama inecek hem kişisel kilo verme istegi hem yarıs
Yok yahu bana nedense kan ilacı vermedi doktorum, benim insülin direncim çok yüksek sanırım öncelikle onu düşürmeye çalışıyor.. 3 ay sonra tekrar gideceğim insülin kontrolüne bakalım.. Ama dediğin gibi genelde kan ilaçları iştah yapıyor diyoolaaBu arada destursuz daldım gene.
Cümleten selamlar,
Derfmatoloji işini hallettim çok şükür. Kendi teşhis ve hatta tedavim doğru çıktı. Seboreik dermatit olmuşum demir eksikliğimde de sıkıntı varmış. Özel losyonlar, şampuanlar, solisyonlar ve ferro sanol duodenal haplarımla geldim.
@Charlesınfanı, kardeşcağızım sana da bu hap mı verilmişti acaba ferritin eksikliği için?
Okuyunca hep iştah açmış, çok kilo aldırmış diye gördüm, tırstım açıkçası.
2 kutu verdi doktor, depoların dolması zaman alıyormuş.
Sabah evden erken çıktık diye dışarda atıştırdık, sonrasında da akşam yemek sonrası biraz günaha girdik. (Dukan affetsin) O yüzden menümü yazamayacağım
Dünkü menüm;
sabah; sütlü kahve
öğlen; 4 ponçik
akşam; bir avuç şam fıstığı, bir bardak süt
Diyeceklerim vardı ama yalanmış demek unuttum
Öptüm hepinizi, hatırlayınca yazarım.
Merhaba canım, ismim Gamze, 27 yaşındayım doktora öğrencisiyim evliyim çocuksuzum aynı zamanda king charlessızım..merhababu hafta rakibeymişiz sanırım bir tanışalım istedim
Ben bacim ekmeksiz zayiflanmaz diyrn guruptayim ayca kayacigim yani..kiz kalori hesabi diyet yapiyorum eski ben bi parca peynir zannetigim koskoca 100 gr peynir hergun yiyormus ya aga oda bussuru kalori demek ,o yuzden olcup bociyorum sekerim sifir riskOyy bir ürpermedim desem yalan olur
Gece 2de benim totoda karıncalar bazı aktivitelerle meşgul genelde, grde kaldı spor yapayım.
Valla hedefimi düşünmedim hiç, sen söyle hele orta yolda buluşuruz
Bugün kan hapı verdi doktor demir için, eğer beni yenersen ahanda şimdiden hatta daha ilacı içmeden bahanemi şuraya bırakayım: "Yaaa kızlarrr bu kan hapı iştah açıyorrrmuuş, ondan kaybettim yarışı"O yüzden pek Malkoçoğlu gibi atıp tutamıyorum ama kolay lokma değilim. (4 kapılı buzdolabı gibiyim "lokma" bende çok komik durdu yahu )
25 gr ne yahu kedi kulağı kadar..
Bizim evde de hassas tartı var ama biz eşimle antep fıstığı gibi yükte hafif pahada ağır şeyler alınca kardeş payı yapalım diye o zat-ı muhteremi kullanıyordukVaaaşş demek sen peyniri bile onda tartıyorsun he mi
Tırsar gibi oldum ama günde 4 dilim ekmeği görünce sevindim.
Ben 2 senedir hiç ekmek yemiyorum.
Bugün bir kutlama şeysimiz vardı eşimle o yüzden menü yazmayayımama inşallah yarından itibaren yediklerimle, sporumla grubunuza korku salacağım
N Nilyyyaaannn bugun püskül,müşkül,saçak,sap map ne varsa aldım,sok dıyet mok diyet hepsini yapacam,önce buarada geldiğim kılodan daha aşağı ınmek icin sonra seni yenmek icin
Bugünkü menüm
Sbh 2 haşlanmış yumurta 3 ceviz peynır zeytın Havuç
Öglen bir yesil elma
Aksam Buğdaylı ayran Çorbası 2 kase
25 dk yürüyüş ( aktara gidip geldim tempolu yurudum) eşimle dışarı çıktık bı saatte öle Yürüdüm ama Yarısı aval avaldı
100 mekik 10 dk ip atlama
2 bitki cayı 1 Türk kahvesi 2 maden suyu bırazdanda Mısır püskülünü icecem
Yahu niye tüyo veriyorsun bacım?
O aldıklarını bize söyleyeceksin, karşı tarafa değil
Sonra biz zayıflayıp zayıflayıp onlar nasıl yaptığımızı sorduklarında "ayy özel bir şey yapmadım, her şeyden yedim ama zayıfladım hıııh" diye havamızı atacağız
Sanırım benim rakıbem tüyo almaz tüyo verirözellikle yaklaşık 1 aydır iyi,gruptaki tek 8 li rakamlı oda yanindaki rakam 0 onun hırsı çoktur hem grupta 7 li rakama inecek hem kişisel kilo verme istegi hem yarıs
Bugünkü menüm,
Sabah 1 bardak süt ceviz badem
Akşam eşimle evde biraz kutlama gibisinden bişiler yaptık, meze hazırladım, işte haydariydi köz kırmızı biberdi rus salatasıydı falan onlardan yedim biraz.. Bir de sucuk ve sosis yedimiki duble de rakı parlattım.. karatay teyzem affetsin..
Bugünkü menüm,
Sabah 1 bardak süt ceviz badem
Akşam eşimle evde biraz kutlama gibisinden bişiler yaptık, meze hazırladım, işte haydariydi köz kırmızı biberdi rus salatasıydı falan onlardan yedim biraz.. Bir de sucuk ve sosis yedimiki duble de rakı parlattım.. karatay teyzem affetsin..
Selam kozlar buram buram rekabet koktu koklamaya geldim.winstonligtcim dişine gore rakip bulmussun helal olsunbu hafta cok eglwncez cook
Benim sporum sadece onlar amaDetoks baslamıs spor yapılmıs.Bende yatmadan bi 100 mekik daha çeksem iyi olcak
Ayça cım detoks icin Detaylı tarif alabilirmiyimRakibem nettin. Yapma boyle seyler. Zaten odem dediği tarsın 2 maydonpz cayına bakar bide ekstralarr. Allahh bana güç kuvvet versinde bende spora yumulayım yoksa işim baya baya zor benimm
Ben bacim ekmeksiz zayiflanmaz diyrn guruptayim ayca kayacigim yani..kiz kalori hesabi diyet yapiyorum eski ben bi parca peynir zannetigim koskoca 100 gr peynir hergun yiyormus ya aga oda bussuru kalori demek ,o yuzden olcup bociyorum sekerim sifir risk
Bacim gelelim sana gecmisini arastirdim cok yenisin bu alemde cokda ucuk kilolar vermemissin icim rahatladi anliyacan huzurla uyuyabilirim artik seni alt ettimmi 3333.kisi olarak yaris aleminde yendiklerim listesine ekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?