Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzeller guzeli rakibem menundeki PİZZAYYİ gorunce sevincten ciglik attim inanirmisin:)banus ablam sıkı rakiptir diyince az bi tirsmadim degil amma pizzayi gorunce sukur Rabbime dedim.sporda yok bugun zannersem Allahim mutluluktan ayaklarim yerden kesildin:) hedefin cok az be gulum aganin eli tutulmaz en az bir kiloyu hedeflesende seni gecmek icin biraz caba gostersem

Dılekim kandırıyo olailir. Hedefi az soyleyıp senı rahatlatıp sonra seni nakavt

he duymuştum onun adını. işe yarıyomu peki memnunmusun. meraktan soruyom yapacağımdan değil ha

Ben memnunum canım. Zaten yemek yapamıyorum ben yoguncalısmaktan bide sıkı kuralları olan bıseye ihtiyacım vardı. Onlarda sagolsun hazırlayıp gonderıyolar herseyımı tam benlik oldu bu. gecen hafta 2 kilo ondan oncekı hafta 1.6 kılo verdım. Maslalahhh

Olmaman için neden var mı Ayçam üstelik sen benden uzunsun

sende mi izmirlisin yoksa. ne çıntarmış bi ben bilmiyom haaaa

çok lezzetlidir gülayım

yok banum yaaa 1 saat leslıe sonra dus sac kurut fln. Yarında erken kalkıcam. saat 7 de hzır oluyorum artık

Saç kurtma işinden ben de tırsıyorum açıkçası

bana mı demiştin canım bunu bilemedim ama benim için çok sorun degil cünkü bende nöbetlerde falan oluyorum yeterli vakit ayıramayabilirm

Ayşem geldikçe yazarsın tatlım Sena hiç giremiyor çünkü Sindi gece de olsa girer

Tüm hafta açlık sınırında yaşadı kuzum haketti ama hafta içi hayatta yemez sen buna fazla güvenme çekirgem

eger oyle olacaksam 23 olması için 74.5 olması yetıyorr. Onuda olurum bı kac haftaya. İnşallah olurum sen tas gbydın.

çok iyiymiş ya. keşke bana da yemek hazırlayan olsa

Ben menumu buraya da yazayim maasallah de once okumadan rakibem nazar degiyor sonrasonra:))
Kahvalti 2dilim t.b ekmek 50 gr kirmizi biber,3zeyrin,25gr peynir 2yumurtayla yapilmis peynirli omlet (aslinda yarisini yimeyi planliyordum kiz yemeyince hepsini yedim cope atamadim gunaahh
Ara bir mandalina 1bardak mis gibi kefir
Ogle 2ceviz 1kase mercimek corbasi
Ara teyzecigimlr sohbet esliginde kahve
Aksam 1tabak yogurtlu haslanmis kabak,limonlu turp,1dilim t.b ekmegi
Ara kocisi beklerken neskafe 1keciboynuzu:)
2bardak yesil cayy veeee 40 dak tempolu yuruyus 10 dak kol bacak karin hareketleri..bu dami gol de bee

hakikaten maşallahın var çekirgemmm

oyle banum ama bi yandanda aslında o kadar cok calısmam lazım ki fazla mı dusuyorum su dıyetın ustune dıyorum.inşallah işler yolunda gıderde rahatım bozulmaz

Kuzum diyetteyim diye düşünme sağlıklı beslenip sağlıklı yaşıyorum diye düşün diyet psikolojisini unuttuğun anda daha çok başarılı olacaksın İnşallah bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…