- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
nerde veriyolar o yemeği. ben beceremiyom sürekli yemeği ya. ara öğün falan kasıyo beni
Güzeller guzeli rakibem menundeki PİZZAYYİ gorunce sevincten ciglik attim inanirmisin:)banus ablam sıkı rakiptir diyince az bi tirsmadim degil amma pizzayi gorunce sukur Rabbime dedim.sporda yok bugun zannersem Allahim mutluluktan ayaklarim yerden kesildin:) hedefin cok az be gulum aganin eli tutulmaz en az bir kiloyu hedeflesende seni gecmek icin biraz caba gostersemİyi pazarlar kızçeler,
Bugün kardeş takımdaki rakibemin fişfiklemesiyle yok yok tamamen kullandığım kan hapının iştah açmasıyla hımm belki bu da yalan ya tamam kendi poh boğazımın kostiklemesiyle günaha bulandım. Ne bileyim hafta içi zaten bir şey yemiyorum, bu gece bir çapkınlık yapayım dedim. Aslında her küçük kaçamak bizi hedefimize 1 hafta fazla uzaklaştırıyor. Bunu bilip gene de yemek yemek ne hazin ama neyse yenmişle ölmüşe çare yok. Dukanım yağuşuklum affetsin.
Sabah; elma, peynir, 2 haşlanmış yumurta
akşam; ton balıklı pizza, bir avuç kabuklu fıstık.
Yarından itibaren zaten istesem de kaçamak ya da çapkınlık yapamayacağım. Umarım cuma günü kazanan Malkoçoğlu ben olurum ya da iyi olan kazansın diyeyim
@Başkanım, evet rakibemle edi ile büdü gibi olmuşuz, bir elimizde sazımız yok olsa atışıp dururduk
Hedef belirtme sistemimiz pazar mı aktif oluyordu yoksa ben mi kaçırdım başkanım?
Ben bu hafta için ortaya 500 gram koyuyorum
Listeleri kaçırdıysam ekleyebilirsen sevinirim.
Hepinizi öptüm, herkese musmutlu bir pazartesi diliyorum.
aa o bumu. Boyle bır kısı hayır dıyınce olmuyor mu yaaoldu da akrep hayır dedi. döndüm totoma baka baka yerime oturdum
he duymuştum onun adını. işe yarıyomu peki memnunmusun. meraktan soruyom yapacağımdan değil hapalet alıyorum canım ben rafinera diye bi yerden
öyleymiş ama sorun değil üç ay dediğin nedir ki elbette geçecekaa o bumu. Boyle bır kısı hayır dıyınce olmuyor mu yaa
evett ama bende sadece bıze has oldugunu yeni duydum bak. Bende sanıyorum ki heryerde varr. Cok guzell olurr ayy nasıl ıstedı canımanlatamamsende mi izmirlisin yoksa. ne çıntarmış bi ben bilmiyom haaaa
Güzeller guzeli rakibem menundeki PİZZAYYİ gorunce sevincten ciglik attim inanirmisin:)banus ablam sıkı rakiptir diyince az bi tirsmadim degil amma pizzayi gorunce sukur Rabbime dedim.sporda yok bugun zannersem Allahim mutluluktan ayaklarim yerden kesildin:) hedefin cok az be gulum aganin eli tutulmaz en az bir kiloyu hedeflesende seni gecmek icin biraz caba gostersem
he duymuştum onun adını. işe yarıyomu peki memnunmusun. meraktan soruyom yapacağımdan değil ha
yanı 3 ay dedıgın nedır kı . Dogru dedın. Yıne gelip mezun olursun 6. takımdan zatan frelanse takımındaydın.öyleymiş ama sorun değil üç ay dediğin nedir ki elbette geçecek
Banum senın BMI: 23 müş o resimleri koydugunda benimde 23 olduğunda senin gibi olur muyum acaba ?
Denicemm canım bu gunlerde cıntar cekıyor. Ama yılbasında anacıgımın yanına gıdene kadar beklıcem artık.
sende mi izmirlisin yoksa. ne çıntarmış bi ben bilmiyom haaaa
yok banum yaaa 1 saat leslıe sonra dus sac kurut fln. Yarında erken kalkıcam. saat 7 de hzır oluyorum artık
bana mı demiştin canım bunu bilemedim ama benim için çok sorun degil cünkü bende nöbetlerde falan oluyorum yeterli vakit ayıramayabilirm
Güzeller guzeli rakibem menundeki PİZZAYYİ gorunce sevincten ciglik attim inanirmisin:)banus ablam sıkı rakiptir diyince az bi tirsmadim degil amma pizzayi gorunce sukur Rabbime dedim.sporda yok bugun zannersem Allahim mutluluktan ayaklarim yerden kesildin:) hedefin cok az be gulum aganin eli tutulmaz en az bir kiloyu hedeflesende seni gecmek icin biraz caba gostersem
Olmaman için neden var mı Ayçam üstelik sen benden uzunsun
çok lezzetlidir gülayım
Saç kurtma işinden ben de tırsıyorum açıkçası
Ayşem geldikçe yazarsın tatlım Sena hiç giremiyor çünkü Sindi gece de olsa girer
Tüm hafta açlık sınırında yaşadı kuzum haketti ama hafta içi hayatta yemez sen buna fazla güvenme çekirgem
eger oyle olacaksam 23 olması için 74.5 olması yetıyorr. Onuda olurum bı kac haftaya. İnşallah olurum sen tas gbydın.
çok iyiymiş ya. keşke bana da yemek hazırlayan olsaBen memnunum canım. Zaten yemek yapamıyorum ben yoguncalısmaktan bide sıkı kuralları olan bıseye ihtiyacım vardı. Onlarda sagolsun hazırlayıp gonderıyolar herseyımı tam benlik oldu bu. gecen hafta 2 kilo ondan oncekı hafta 1.6 kılo verdım. Maslalahhh
Ben menumu buraya da yazayim maasallah de once okumadan rakibem nazar degiyor sonrasonra:))
Kahvalti 2dilim t.b ekmek 50 gr kirmizi biber,3zeyrin,25gr peynir 2yumurtayla yapilmis peynirli omlet (aslinda yarisini yimeyi planliyordum kiz yemeyince hepsini yedim cope atamadim gunaahh
Ara bir mandalina 1bardak mis gibi kefir
Ogle 2ceviz 1kase mercimek corbasi
Ara teyzecigimlr sohbet esliginde kahve
Aksam 1tabak yogurtlu haslanmis kabak,limonlu turp,1dilim t.b ekmegi
Ara kocisi beklerken neskafe 1keciboynuzu:)
2bardak yesil cayy veeee 40 dak tempolu yuruyus 10 dak kol bacak karin hareketleri..bu dami gol de bee
Sporunu hiç aksatma kuzum zaten sonra istesen de bırakamazsın
oyle banum ama bi yandanda aslında o kadar cok calısmam lazım ki fazla mı dusuyorum su dıyetın ustune dıyorum.inşallah işler yolunda gıderde rahatım bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?