Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbuldum canımm

bende kefirr yapmak istiyorummm. Kefir yaptıgınız su tohumarı nerden bulabılırım ben acaba ? bıde hazır sutle yapılır mı olur mu tutar mı ? hıc yogurt kurmadımda ben daha once

İstersen yollarım kargoyla canım .Hazır sütle de oluyor elbette fakat kefirler büyümüyor buradan da anlayabiliriz ki hazır sütlerin hiçbir faydası yok bizzat denedim kuzum artık mandıralarda kasaplarda bile açık süt bulunuyor çevrende mutlaka vardır Hem yoğurdunu yaparsın hem kefirini

ayy cok sevınırım banum. Sız nerden buldunuz pekı o zaman satılan bısı değil bu oyle mı? ama nasıl yapıcam hıc fıkrım yok yogurt mayalar gb mı mayalıcam. Once haftaya bı cıkayımda sut satan yer bulayım.

Slmlar bugünkü menüm
Sbh 11:30 1 yumurta zeytin peynir 1/4 tost ( eşimin zoruyla,ona göre ac geziyorumya) yeşil çay
Aksam 17:00 balık salata turp corba
1 Türk kahvesi,1 kiraz sapı,2 Mısır püskülü,yatmadanda maydonoz icecem
30 dklık Leslie,100 mekik,40 dk tempolu yarım saat aval aval yürüyüş

Ege üniversitesi gıda bölümünden almıştım kuzum ben orada satılıyor .Sen açık süt bul biz tarif ederiz cnm

Cnm kefir bulmak mesele yani benim Bulunduğum il böle bende istiyorum ,hazırda nereye kadar,eşimde her sbh hazırı icer

vavvvvv menu harikaa 1/4 tosttan bişi olmaz ki zaten kesin cekiyorum ben mekik

Harika bir menü ve spor cnmm ne kadar çok balık yerseniz kilonuz o kadar çok gider bilginiz olsun

Memnun oldum aybüke

Askimsn koc kaptanicem sana layik olmaya calisiyorum gorsun meleklerin ilk once bizleri yetistirmistin ya nasilda iyi bir ogrenci oldugumu

Hadi bakalım çekirgem hakeden kazansın
cok sagol banummm
rica ederim kuzum
50 değil 150 Çek Ayça cımhep beraber verelim

Kendi spor rekorlarınızı kıracaksınız sanırım bu hafta

Memnun oldum aybüke

hoşgeldin kuzum
ben mekıgımı ceker sonrada yatar saat 10 olmuss . Azcıkta uykuda leptın salgılıyım

İyi geceler cnm tatlı rüyalar balıkyağını içmeyi unutma omega 3 omega 6 dengesini sağlamalıyız

Yaw ben bi Alıntı yapıyım derken ıkı sayfa yazılıyor

Aynen Fatoşummmm

Haydi ben de kaçtım kelebeklerim melekleirmmm iyi geceler tatlı rüyalar hepinzie yarın eksik menüleirmizi tamamlayalım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…