İyi akşamlar meleklerim dün tam kk ya gelecekken kankim sürpriz yaptı gelemeidm bugün de biraz turladık yuvaya döndümmhapinizin haftasonu güzel geçmiştir umarım
Ayşecim hoşgeldin canımm
Vayyyyy çok cüretkar konuşuyosun çekirgemmmhadi bakalım bu rekabet işe yarasın da gitisn kilocuklar
Çok eğlenceli olacağına eminim
siz çok yaşayın emi aşıkla maşuk gibi süper bir ikili oldunuz iyi olan kazansınn
Dün mü vardı böyle bir sorun bende bir sorun yok şimdi ama reklal engelleyiciyi kapatmam gerekiyormuş kibarca uyarı aldım
hadi inşallah Fatoşum sana güveniyoruzNilyann her dk spor yapıyor ona göre gardını al kuzum
Neslimm pirinç pilavına mı döndün kuzummmm
Geçmiş olsun tatlım iştah açtığı kesin ama senin üstesinden geleceğine eminimZaten birşey yemiyorsunki biraz iştahın açılsa fena olmaz Menünde dukanın affedeceği birşey yok Aziz dukan antep fıstığının tadını bilmiyordur eminim kuzum keşke bugün güzel bir kahvaltı yapsaydın
Afiyetolsun tatlımmm menü süperip atlamayıs etler halinde yapsan kuzum
Hoşgeldin Aybükecimmm
Senden korkulşur Gizooo taktikler süperrrr
Afiyetolsun Gamzem neyi kutladık acababugün dengelediğine eminim tatlım arada olur
Cumayı iple çekiyorum çekirgemmmmm araştırmada yaptın demekk
Bana okuduklarım yetti gülümhafta içi neler olacak acaba dizi izler gibi oalcağız kesin
Senin rakibin kimdi ki doktorcum
Geçen haftayı unuttuk Aslıcım bu hafta aldığımzı notayı sildireceğiz inşallahBozma moralini tatlım menün de sporunda süper
Senin şimdi neden yemediğini çok daha iyi anladım sanırım tatlımYılbaşı gecesi acısını çıkaracaksın
Afiyetolsun Aslıcımmm
düzenli yapılan her sporla kilo vermemek mümkün değil Ayçacım yeşilçay süperdir dene farkı göreceksin cnmm
Siz bu hafta kazanın düşünürüz bir güzellik
Hadi bakalım çekirgemmm izlemeye devame diyoruz
Ayşecim beni dinlemiyor belki seni dinler at fırçanııı tatlımfarir play ruhuna bayıldımm
haftasonu normal kuzummmm
Hoşgeldin efsercimmm
bende kefirr yapmak istiyorummm. Kefir yaptıgınız su tohumarı nerden bulabılırım ben acaba ? bıde hazır sutle yapılır mı olur mu tutar mı ? hıc yogurt kurmadımda ben daha once
Bende burda duydum cıntarı cnm:) ha bide ponçiğisende mi izmirlisin yoksa. ne çıntarmış bi ben bilmiyom haaaa
Slm lar rakibem boşver Leslie teyzeyi uğraşma saat kaç olduyok banum yaaa 1 saat leslıe sonra dus sac kurut fln. Yarında erken kalkıcam. saat 7 de hzır oluyorum artık
ayy cok sevınırım banum. Sız nerden buldunuz pekı o zaman satılan bısı değil bu oyle mı? ama nasıl yapıcam hıc fıkrım yok yogurt mayalar gb mı mayalıcam. Once haftaya bı cıkayımda sut satan yer bulayım.
İstersen yollarım kargoyla canım .Hazır sütle de oluyor elbette fakat kefirler büyümüyor buradan da anlayabiliriz ki hazır sütlerin hiçbir faydası yok bizzat denedim kuzum artık mandıralarda kasaplarda bile açık süt bulunuyor çevrende mutlaka vardırHem yoğurdunu yaparsın hem kefirini
Bende burda duydum cıntarı cnm:) ha bide ponçiğiadı cok güzel geliyo bi gun denicem
Slm lar rakibem boşver Leslie teyzeyi uğraşma saat kaç oldu
ayy cok sevınırım banum. Sız nerden buldunuz pekı o zaman satılan bısı değil bu oyle mı? ama nasıl yapıcam hıc fıkrım yok yogurt mayalar gb mı mayalıcam. Once haftaya bı cıkayımda sut satan yer bulayım.
Cnm kefir bulmak mesele yani benim Bulunduğum il böle bende istiyorum ,hazırda nereye kadar,eşimde her sbh hazırı icerayy cok sevınırım banum. Sız nerden buldunuz pekı o zaman satılan bısı değil bu oyle mı? ama nasıl yapıcam hıc fıkrım yok yogurt mayalar gb mı mayalıcam. Once haftaya bı cıkayımda sut satan yer bulayım.
vavvvvv menu harikaa 1/4 tosttan bişi olmaz ki zaten kesin cekiyorum ben mekikSlmlar bugünkü menüm
Sbh 11:30 1 yumurta zeytin peynir 1/4 tost ( eşimin zoruyla,ona göre ac geziyorumya) yeşil çay
Aksam 17:00 balık salata turp corba
1 Türk kahvesi,1 kiraz sapı,2 Mısır püskülü,yatmadanda maydonoz icecem
30 dklık Leslie,100 mekik,40 dk tempolu yarım saat aval aval yürüyüş
Askimsn koc kaptanicem sana layik olmaya calisiyorum gorsun meleklerin ilk once bizleri yetistirmistin ya nasilda iyi bir ogrenci oldugumu
hakikaten maşallahın var çekirgemmm
Slmlar bugünkü menüm
Sbh 11:30 1 yumurta zeytin peynir 1/4 tost ( eşimin zoruyla,ona göre ac geziyorumya) yeşil çay
Aksam 17:00 balık salata turp corba
1 Türk kahvesi,1 kiraz sapı,2 Mısır püskülü,yatmadanda maydonoz icecem
30 dklık Leslie,100 mekik,40 dk tempolu yarım saat aval aval yürüyüş
cok sagol banummm
Ege üniversitesi gıda bölümünden almıştım kuzum ben orada satılıyor .Sen açık süt bul biz tarif ederiz cnm
50 değil 150 Çek Ayça cımcok haınsın sen rakıbemmmm50 mekık daha cekıp uyucam ama sana ınatt
ben balık yağlarımıda içmiyodum o zaman içeyim en iyisi
Harika bir menü ve spor cnmm ne kadar çok balık yerseniz kilonuz o kadar çok gider bilginiz olsun
Memnun oldum aybükemerhaba tekrar ben de aybüke 22 yaşındayım bekarım evet bilmiyordum ama öğrenmiş oldumnick name in çok güzel bu arada ben de diyete 86yla başladım ilk hafta 3 kilo verdim sonra duraksadım buraya geldiğimde 83 tüm
ben kafama göre takılıyorum sağlıklı beslenmeye çalşıyorum belirli bir diyet listem yok ama sanırım olması gerekiyor
Yaw ben bi Alıntı yapıyım derken ıkı sayfa yazılıyorCnm kefir bulmak mesele yani benim Bulunduğum il böle bende istiyorum ,hazırda nereye kadar,eşimde her sbh hazırı icer
Iyi geceler rakibem boooll leptinler:)ben mekıgımı ceker sonrada yatar saat 10 olmuss . Azcıkta uykuda leptın salgılıyım
Askimsn koc kaptanicem sana layik olmaya calisiyorum gorsun meleklerin ilk once bizleri yetistirmistin ya nasilda iyi bir ogrenci oldugumu
cok sagol banummm
50 değil 150 Çek Ayça cımhep beraber verelim
Memnun oldum aybüke
ben mekıgımı ceker sonrada yatar saat 10 olmuss . Azcıkta uykuda leptın salgılıyım
Yaw ben bi Alıntı yapıyım derken ıkı sayfa yazılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?