- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
yemekten sonra içersen iyi olur hatta yemeğin sonlarına doğru cnm çünkü yağda çözünüyor kahvaltıdan sonra da alabilirsinKaptanım bende iciyim balık yağı ocean almıştım ogluma,ac tok bızdede farketmıyomu?
teşekkürlerrr guzeler güzeli rakibemmIyi geceler rakibem boooll leptinler:)
Hadi bakalım çekirgem hakeden kazansın
rica ederim kuzum
Kendi spor rekorlarınızı kıracaksınız sanırım bu hafta
hoşgeldin kuzum
İyi geceler cnm tatlı rüyalar balıkyağını içmeyi unutma omega 3 omega 6 dengesini sağlamalıyız
Aynen Fatoşummmm
Günaydıınnn canımmm ne güzel dileklerle başlıyoruz güne harikasınngunaydınnn 6. takkımın melekleriii, 3. takımın rakibeleriii
Herkese bol enerjili bol neşeli gün olur inşallah
bende memnun oldummMemnun oldum aybüke
Günaydııınn sevgili rakibem nasılsın?bende memnun oldumm
GİZOOOOOO GİZZOOOOOOORakiben benim bacım. Ben Gamze değilim, Gizemim. Ben saksı değilimmm, Gizemim.
Açlık sınırında yaşayan, günde 10 kilo yük ile İstanbul'un bir yakasından diğerine kıtalararası yolculuk yapan, gezici kütüphane gibi sürekli dolanıp totosunu bir yere koyamayan regl olurken bile kilo veren zamanında 6 ayda 20 kilo vermiş, çıplak elle aslan öldürmüş (tamam bu kısım yalan) bir kişiyim
Yeterince korku saldım mı acaba ?
rakıben burdaaaaaaaRakibemle tanışmaya geldim.
sorma tatlım 2 haşınma telaşıyla mahvolmuştum üstüne teyzemler geldi annemde kalsalarda biaraya gelince olmucak menuler çıkıyor ortaya ama p.tesi sahalara döndüm kimse beni tutamaz cuma günü tekrar 75 görmek hedefim. yılbaşınada 74 görmek en azından yılbaşı hedefine 4 kilo fazlayla girim bari zararın neresinden dönersek kar misali. bak bu gün sabah 20dk yurudum döndüm sahalara verelim el ele. bu arada ben çok uğrayamıyorum seni takip edemiyorum çalıştığım için kusura bakma emiRakibem rakibem canim ablam bu nasıl menü pilavlar kavurmalar bidaha görmiyim.ya ben rekabetten ne anliyorum acaba dahada birlik olmamız lazım dimi düşüncesiyle hadi ver elini bu hafta biz birinci olalim diyorum. Bildiğin güzel detoks neyin varsa yapalim.
bende kefirr yapmak istiyorummm. Kefir yaptıgınız su tohumarı nerden bulabılırım ben acaba ? bıde hazır sutle yapılır mı olur mu tutar mı ? hıc yogurt kurmadımda ben daha once
kızlar ya banu yada ben yollarım. gamze ve nur a yolladım. nur öldürmüş mayalarımı ama gamzem yapıyor sanırım. siz isteyin sizide kefirleyelim okeyCnm kefir bulmak mesele yani benim Bulunduğum il böle bende istiyorum ,hazırda nereye kadar,eşimde her sbh hazırı icer
kızzzzz benmı oldurdumkızlar ya banu yada ben yollarım. gamze ve nur a yolladım. nur öldürmüş mayalarımı ama gamzem yapıyor sanırım. siz isteyin sizide kefirleyelim okey
sus beceriksiz hatun kuzularım öldümü neticeye bak senkızzzzz benmı oldurdumgıttım koylerden organık sutler buldum gozum gıbı baktım olmusler ne yapayım
sus beceriksiz hatun kuzularım öldümü neticeye bak sen. naptın kaptandan aldınmı yeni mayalarını
Evet neslim ben yapıyorum bir tutuyor bir tutmuyor papatya falı gibi benim kefirlerimkızlar ya banu yada ben yollarım. gamze ve nur a yolladım. nur öldürmüş mayalarımı ama gamzem yapıyor sanırım. siz isteyin sizide kefirleyelim okey
hahaha katil nurrr öldürdü mayaları zalım sultankızzzzz benmı oldurdumgıttım koylerden organık sutler buldum gozum gıbı baktım olmusler ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?