Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba sestralarım ben de menümü yazayım,
Kahvaltım biraz geç oldu saat 13 de dereotlu peynirli omlet yedim bademle.
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, yoğurt, salata
Su 2.5 lt spor yarım saat mekik squat yoga karışık

Ben hala kilo aldırır düşüncesini atamadım. Annem içe içe verdi mesela ama ne biliyim su kafamdan onu bi uzaklastırsam. Yanımda kutu ilede dolasıyorum halbukı. Tum haplarım ıcınde .

GİZOOOOOO GİZZOOOOOOO PONCİĞİM BENIMMM

sorma tatlım 2 haşınma telaşıyla mahvolmuştum üstüne teyzemler geldi annemde kalsalarda biaraya gelince olmucak menuler çıkıyor ortaya ama p.tesi sahalara döndüm kimse beni tutamaz cuma günü tekrar 75 görmek hedefim. yılbaşınada 74 görmek en azından yılbaşı hedefine 4 kilo fazlayla girim bari zararın neresinden dönersek kar misali. bak bu gün sabah 20dk yurudum döndüm sahalara verelim el ele. bu arada ben çok uğrayamıyorum seni takip edemiyorum çalıştığım için kusura bakma emi

bende kefirr yapmak istiyorummm. Kefir yaptıgınız su tohumarı nerden bulabılırım ben acaba ? bıde hazır sutle yapılır mı olur mu tutar mı ? hıc yogurt kurmadımda ben daha once

Cnm kefir bulmak mesele yani benim Bulunduğum il böle bende istiyorum ,hazırda nereye kadar,eşimde her sbh hazırı icer
kızlar ya banu yada ben yollarım. gamze ve nur a yolladım. nur öldürmüş mayalarımı ama gamzem yapıyor sanırım. siz isteyin sizide kefirleyelim okey

kızlar ya banu yada ben yollarım. gamze ve nur a yolladım. nur öldürmüş mayalarımı ama gamzem yapıyor sanırım. siz isteyin sizide kefirleyelim okey
kızzzzz benmı oldurdum gıttım koylerden organık sutler buldum gozum gıbı baktım olmusler ne yapayım

Evet neslim ben yapıyorum bir tutuyor bir tutmuyor papatya falı gibi benim kefirlerim ama mayalarım çoğalıyor ileride ben de dağıtabilirim aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…