kefır lafı cıkmaz zaten artık agzımdanhahaha katil nurrr öldürdü mayaları zalım sultan
Kız niye öyle diyon aaa bir ölür iki ölür üçüncüde bir bakmışsın nurtopu gibi mayaların olmuşşşkefır lafı cıkmaz zaten artık agzımdan
Evet neslim ben yapıyorum bir tutuyor bir tutmuyor papatya falı gibi benim kefirlerimama mayalarım çoğalıyor ileride ben de dağıtabilirim aklınızda olsun
oy kuzum üzülme yine yollarızkefır lafı cıkmaz zaten artık agzımdan
tsk tatlımoy kuzum üzülme yine yollarız
Kız niye öyle diyon aaa bir ölür iki ölür üçüncüde bir bakmışsın nurtopu gibi mayaların olmuşşş
gunaydın cnm ayy gece bende uyuyamadım saga sola kacyuz kez dondum hatırlamıyorum bıleGünaydın kızlarr
Bütün gece yine ayaktaydık üst dişler çıkacak çıksada kurtulsak artık,8 den sonra sızmısım yeni kalktım
Nesli cok memnun olurum walla
Neyse ben geç kalmış kahvaltımı yapıyım
Oyy geçmiş olsun kuzuna fatmacımGünaydın kızlarr
Bütün gece yine ayaktaydık üst dişler çıkacak çıksada kurtulsak artık,8 den sonra sızmısım yeni kalktım
bızde merak edıyoruz..kızlar ben rakibemi göremiyorum nerde yenibirben
hmm şansa bak.umarım iyidir.bızde merak edıyoruz..
ne zaman istersen kargolarım hangi şehirdesin sen ben izmir ve istanbula kargo başı 10tlden yollamıştım geçen seferGünaydın kızlarr
zeynom kayıp hakkaten bebişi hastaydı umarım bişisi yokturkızlar ben rakibemi göremiyorum nerde yenibirben
ayy neyi kargoluyorsunuz?ne zaman istersen kargolarım hangi şehirdesin sen ben izmir ve istanbula kargo başı 10tlden yollamıştım geçen sefer
zeynom kayıp hakkaten bebişi hastaydı umarım bişisi yokturi
en son kızı enfeksıyon kapmıstı ama son durum nedır bılemıyorum..hmm şansa bak.umarım iyidir.
kızlar ya banu yada ben yollarım. gamze ve nur a yolladım. nur öldürmüş mayalarımı ama gamzem yapıyor sanırım. siz isteyin sizide kefirleyelim okey
kızzzzz benmı oldurdumgıttım koylerden organık sutler buldum gozum gıbı baktım olmusler ne yapayım
ayy tutmama ihtimalide mi varrEvet neslim ben yapıyorum bir tutuyor bir tutmuyor papatya falı gibi benim kefirlerimama mayalarım çoğalıyor ileride ben de dağıtabilirim aklınızda olsun
valla bılmıyorum kı nasıl oldu ben ızmırdeyım neslı alanyada yoldamı olduler ne yaptılar hıc bılmıyorumya oyle ölüyolar mı hemencecik
Bizim alt komsumuz vardı hayatında hiç yemek yapmamıs. yeni evlendiklerinde kocasına ay dönümü süpriz yemegi hazırlamıs. Dolmaları yapıp duduklu tencereye koymus. tabi tüm dolmaların içi dısına cıkmıs. Bizim kapıyı caldıydı elınde duduklü. neden böyle oldular napcam ben diye. Güldüydüm kızcagıza şimdi ben onun gibi oldu iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?