Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gunaydın cnm ayy gece bende uyuyamadım saga sola kacyuz kez dondum hatırlamıyorum bıle

ne zaman istersen kargolarım hangi şehirdesin sen ben izmir ve istanbula kargo başı 10tlden yollamıştım geçen sefer

kızlar ben rakibemi göremiyorum nerde yenibirben
zeynom kayıp hakkaten bebişi hastaydı umarım bişisi yoktur

ne zaman istersen kargolarım hangi şehirdesin sen ben izmir ve istanbula kargo başı 10tlden yollamıştım geçen sefer

zeynom kayıp hakkaten bebişi hastaydı umarım bişisi yokturi
ayy neyi kargoluyorsunuz?
banucum emziriyor demişti.cokmu küçük bebişi.umarım iyileşmiştir.

kızlar ya banu yada ben yollarım. gamze ve nur a yolladım. nur öldürmüş mayalarımı ama gamzem yapıyor sanırım. siz isteyin sizide kefirleyelim okey

bu kefşrler biz mayaladıkca çoğalıcak dimi? kurutmayalım kokunu. Bide dışarda ne kadar yaşayabiliyolar ? yılbaşında giderken annemede götürmek istiyorum. Onada kefiri aşılıcam inşallah

Bizim alt komsumuz vardı hayatında hiç yemek yapmamıs. yeni evlendiklerinde kocasına ay dönümü süpriz yemegi hazırlamıs. Dolmaları yapıp duduklu tencereye koymus. tabi tüm dolmaların içi dısına cıkmıs. Bizim kapıyı caldıydı elınde duduklü. neden böyle oldular napcam ben diye. Güldüydüm kızcagıza şimdi ben onun gibi oldu iyi mi

ahahaha gercekten cok komık nerden bılsın kızcagız hahahaha... nılyan senın yas kactı merak ettıydım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…