- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Günaydın kızlarr
Bütün gece yine ayaktaydık üst dişler çıkacak çıksada kurtulsak artık,8 den sonra sızmısım yeni kalktım
Nesli cok memnun olurum walla
Neyse ben geç kalmış kahvaltımı yapıyım
ahahaha gercekten cok komık nerden bılsın kızcagız hahahaha... nılyan senın yas kactı merak ettıydım de
hahaohoaohoha bekarmıydın27 canım. yemek yapabiliyorum.hatta hamur işlerini tatlı pasta bogrek çok güzel yaparım. Yufka açabiliyorum. ama hiç reçel yapmadım yogurt mayalamadım, tursu kurmadım :) utu yapmadım sayılır 2 haftada bir mecbur kaldınca utuluyorum. Çok sukur pantolanlarımın utusu bozulmuyor. Bluzlarımıde hep tu gb olanlardan alıyorumtemizlikte güzel yaparım. sandalye kullanmadan avıze silebiliyorum perde asabiliyorum.
taliplerimi bekliyorum
hahaohoaohoha bekarmıydınbende 24 yasındayım.. herbısıcık gelır elımden utude yaparım ama tahammulsuzum sabırsızım ıkıkere utuledım mı olmamıssa sınrlenıp fırlatıyorum esım yetısıyor hemen yapıverıyor tum utulerı hahaha
valla bılmıyorum kı nasıl oldu ben ızmırdeyım neslı alanyada yoldamı olduler ne yaptılar hıc bılmıyorum
heee olur sendemı ızmırdensınBence bi gün izmliler toplaşalım tanişalım. Banumda bize kefir tohumlerı versin olma mı ?
ben cıddı cıddı evlenmeden once anlastımZor iş ütü. İnşllah ilerde benimkide yetişir. Korkulu ruyam gb bişi.evlilik oncesı sözleşmesi mi imzalasam napsamm
heee olur sendemı ızmırdensın
ben cıddı cıddı evlenmeden once anlastım
ben bıraz elı masalıyım cnmNasıl dedin yaa. Sanki her işi onlar yapıcakmış gb algılayıp karsı cıkıyor erkekler bıraz ama
aaa nilyan harıkaaa.. ne ıs yapıyosun pekıevet. ama bu ara istanbuldayım proje için. istediğim zamanlar haftasonu gelebiliyorum. Sizlerle tanışmak için gelirim nolcak :)
yazılım mühendisim. proje bazlı geziyorum genelde istanbul ve ankara oluyor. ! yıl istanbuldayım. İnşallahyta kalırım seviyorum burayııaaa nilyan harıkaaa.. ne ıs yapıyosun pekı
ben bıraz elı masalıyım cnmvalla bak dedım benımle evlenmek ıstıyosan boyleyken boyle oyle evlenmeden once hee yaparım evlendıkten sonrada bana yıkarsan vallahıde yapmam kalırsın oyle bılmıs ol dedım gozum karadır bılır
de kızanamm bende dicem böyle. Sen çalısıyomusun ? çocuk fşn var mıydı ?
hımm ıstanbul guzeldır de ben pek ızmır kadar medenı bulmadım ınsanlarınıyazılım mühendisim. proje bazlı geziyorum genelde istanbul ve ankara oluyor. ! yıl istanbuldayım. İnşallahyta kalırım seviyorum burayıı
Walla gece uykusu çok değerliymiş Nur,seninki yorgunluk üstüne yorgunluktanmı dicem demiyorumgunaydın cnm ayy gece bende uyuyamadım saga sola kacyuz kez dondum hatırlamıyorum bıle
Saol cnmOyy geçmiş olsun kuzuna fatmacımafiyet olsun canım
Cnm ben Konya dayım,elime gelsinde gerisi önemli degilne zaman istersen kargolarım hangi şehirdesin sen ben izmir ve istanbula kargo başı 10tlden yollamıştım geçen sefer
Gerekli bilgiler verilmiş:) boyda uzun herhalde maşallah27 canım. yemek yapabiliyorum.hatta hamur işlerini tatlı pasta bogrek çok güzel yaparım. Yufka açabiliyorum. ama hiç reçel yapmadım yogurt mayalamadım, tursu kurmadım :) utu yapmadım sayılır 2 haftada bir mecbur kaldınca utuluyorum. Çok sukur pantolanlarımın utusu bozulmuyor. Bluzlarımıde hep tu gb olanlardan alıyorumtemizlikte güzel yaparım. sandalye kullanmadan avıze silebiliyorum perde asabiliyorum.
taliplerimi bekliyorum
kız susWalla gece uykusu çok değerliymiş Nur,seninki yorgunluk üstüne yorgunluktanmı dicem demiyorum
Saol cnm
Cnm ben Konya dayım,elime gelsinde gerisi önemli degil
Gerekli bilgiler verilmiş:) boyda uzun herhalde maşallah
ok tatlım bu hafta haber vereyim yollayım sana adres isterim senden yollacam zaman okişWalla gece uykusu çok değerliymiş Nur,seninki yorgunluk üstüne yorgunluktanmı dicem demiyorum
Saol cnm
evett 1.80 ustu kapalı verdim ki o detayı gelmek isteyenler 1.87 dan az olmasın mesajını verdım.Walla gece uykusu çok değerliymiş Nur,seninki yorgunluk üstüne yorgunluktanmı dicem demiyorum
Saol cnm
de kızben calısıyorum cnm bır dıs tıcaret sırketınde.. cocuk yok .. 2 seneyı bıraz gectı evlıyım.. 90 dogumluyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?