Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oyy rakibem benim inşallah bir an önce cıkar da kurtulursunuz

ahahaha gercekten cok komık nerden bılsın kızcagız hahahaha... nılyan senın yas kactı merak ettıydım de

27 canım. yemek yapabiliyorum.hatta hamur işlerini tatlı pasta bogrek çok güzel yaparım. Yufka açabiliyorum. ama hiç reçel yapmadım yogurt mayalamadım, tursu kurmadım :) utu yapmadım sayılır 2 haftada bir mecbur kaldınca utuluyorum. Çok sukur pantolanlarımın utusu bozulmuyor. Bluzlarımıde hep tu gb olanlardan alıyorum temizlikte güzel yaparım. sandalye kullanmadan avıze silebiliyorum perde asabiliyorum.
taliplerimi bekliyorum

hahaohoaohoha bekarmıydın bende 24 yasındayım.. herbısıcık gelır elımden utude yaparım ama tahammulsuzum sabırsızım ıkıkere utuledım mı olmamıssa sınrlenıp fırlatıyorum esım yetısıyor hemen yapıverıyor tum utulerı hahaha

Zor iş ütü. İnşllah ilerde benimkide yetişir. Korkulu ruyam gb bişi.evlilik oncesı sözleşmesi mi imzalasam napsamm

Nasıl dedin yaa. Sanki her işi onlar yapıcakmış gb algılayıp karsı cıkıyor erkekler bıraz ama
ben bıraz elı masalıyım cnm valla bak dedım benımle evlenmek ıstıyosan boyleyken boyle oyle evlenmeden once hee yaparım evlendıkten sonrada bana yıkarsan vallahıde yapmam kalırsın oyle bılmıs ol dedım gozum karadır bılır

anamm bende dicem böyle. Sen çalısıyomusun ? çocuk fşn var mıydı ?

gunaydın cnm ayy gece bende uyuyamadım saga sola kacyuz kez dondum hatırlamıyorum bıle
Walla gece uykusu çok değerliymiş Nur,seninki yorgunluk üstüne yorgunluktanmı dicem demiyorum

Oyy geçmiş olsun kuzuna fatmacım afiyet olsun canım
Saol cnm

ne zaman istersen kargolarım hangi şehirdesin sen ben izmir ve istanbula kargo başı 10tlden yollamıştım geçen sefer
Cnm ben Konya dayım,elime gelsinde gerisi önemli degil

Gerekli bilgiler verilmiş:) boyda uzun herhalde maşallah

Walla gece uykusu çok değerliymiş Nur,seninki yorgunluk üstüne yorgunluktanmı dicem demiyorum

Saol cnm

ok tatlım bu hafta haber vereyim yollayım sana adres isterim senden yollacam zaman okiş

Saol cnm

evett 1.80 ustu kapalı verdim ki o detayı gelmek isteyenler 1.87 dan az olmasın mesajını verdım.
cok sukur dıyetteki en buyuk avantajım. Ebn hic hatırlamam 60 fln oldugumu zaten olsam bu zafıyet gecırıyor derler herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…