Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hımm ıstanbul guzeldır de ben pek ızmır kadar medenı bulmadım ınsanlarını

ona ne suphe. Kesinlikle öyle. Ben istanbulda okudum. Hemen apar topar izmire kactım. Sonra proje ıcın beni bi gönderdiler istanbulda burda kaldım gıttım. suanki projemi seviyorum. o yuzden bıraz daha burda kalmak ıstıyorum.

kacak menuler
cuma
sabah pek bırsey yemedım huzunluydum tartıdakı + lardan dolayı halbukı bugun boyoz yıyebılcektım
aksam
abımlere gıttık kuzucanı gormeye yedım cocugu bıtırdım resmen..
1 kase mercımek corbası
1 kase yogurt

sabah 1 saat yuruyus oglen 40 dk yuruyus

c.tesı
gorumceme zeytın toplamaya gıttık oglene gelıyodu kahvaltı yaptıgımızda artık yemeklere bakılırsa pek kahvaltı sayılmaz ya neyse.. ayrıca maalesef dagbasında gorumcem ne getırdıyse yemek zorundaydım
sabah sarma zeytın peynır kapuska kucuk dılım karısık otlu borek

aksam
karatay kahvaltısı

spor butun gun egıl kalk zeytın topla bunlar spor sayılırmı bılmem ama kaslar fena calıstı

pazar
sabah super kk
sonra bır cıktık ormana 4 saat cıntar aradık hıc durmadan cok guzeldı
aksamustu 4 gıbı
fırında ızmır kofte ama patateslerı yemedım
fırın cıntar
ayran
lahanalı havuclu tazesoganlı salata
bırsuru roka yedım

yok ablacim bende ayni durumdayim gunduz pek firsat bulamiyorum bu hafta cok umutluyum hedefim 76.9 bisey kalmadi ama sanki gripmi oluyorum ne basim agiriyo cok fena spor yapamazsam olmaz bende yeni yila 75 le girmek istiyorum
.

Ben rakiben ne yemis bakiyim didim ama yok ortalikta neyse gidiyimde muhtesem menumu yazayim takima

İyi akşamlar kızlar,
Kan hapı gerçekten iştah açtı ama beyin bedava dedim , beynimle kontrol ettim her şeyi
Z raporum;
sabah; kahve, 4 ponçik
öğlen; yok
akşam; 2 tavuk haşlama, 2 kaşık yoğurt, 1 elma, 1 avuç yer fıstığı

Akşama bakınca önüme geleni yemişim gibi ama yerken çok gelmedi
Yarın elmamı yanımda götüreceğim, en azından öğle yemeği olarak elma yiyeceğim hem de früktoz şekeri gece değil öğlen girmiş olsun vücuduma.

O kadar yoruldum ki, biraz dinlenip duş alıp hemen yatacağım.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Bana "ponçiğim" diyen Bayılan kızçeme de çok güldüm

Ben rakiben ne yemis bakiyim didim ama yok ortalikta neyse gidiyimde muhtesem menumu yazayim takima

Geç geliyorum rakibem. İş güç, İstanbul trafiği derken anca bu saati buluyor.
Ben de şimdi yazmıştım, senin gruba da baktım, menünü göremedim, ben de selam bırakıp kaçacaktım.

Bugünkü menüm
Kiraz sapı Mısır püskülü Karışık ıkı kupa
Sbh 2 yumurta 3 ceviz peynir zeytin Havuç
Aksam bi tabak türlü turp
2 kupa sap püskül 1 Türk kahvesi 1 maden suyu
25 dk eczane bahanesiyle Hiçte fena olmayan bi tempoyla Yürüdüm,Leslie
Yatmadan 100 mekiğimide cekecem 2 kupa daha Karışık icecem öle uykusuz ve yorgunumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…