- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
hımm ıstanbul guzeldır de ben pek ızmır kadar medenı bulmadım ınsanlarını
ama sehırın kendısı asık olunası sehırona ne suphe. Kesinlikle öyle. Ben istanbulda okudum. Hemen apar topar izmire kactım. Sonra proje ıcın beni bi gönderdiler istanbulda burda kaldım gıttım. suanki projemi seviyorum. o yuzden bıraz daha burda kalmak ıstıyorum.
ama sehırın kendısı asık olunası sehır
ıste cnm ınsanları es gecersekyok ya eskiden oyleydım ama artık değilim O kadar kalabalık ki gezemiyosun. Aşık olunası sehir ama asık olduğun kotu yola dusmus gb
karsıyaka nergızdeydık kemalpasaya tasındık 1 sene oldu ıste.. nasıpte tekrar nergız dusunuyoruzohh hem evli hem cıtır. Izmırde nerde oturuyosun. Ben balcovadaydım
sorma tatlım 2 haşınma telaşıyla mahvolmuştum üstüne teyzemler geldi annemde kalsalarda biaraya gelince olmucak menuler çıkıyor ortaya ama p.tesi sahalara döndüm kimse beni tutamaz cuma günü tekrar 75 görmek hedefim. yılbaşınada 74 görmek en azından yılbaşı hedefine 4 kilo fazlayla girim bari zararın neresinden dönersek kar misali. bak bu gün sabah 20dk yurudum döndüm sahalara verelim el ele. bu arada ben çok uğrayamıyorum seni takip edemiyorum çalıştığım için kusura bakma emi
bu seferde biz baskın yaptık sanırım kaptanımHuhuuu nasılsınız pek sakin bugun takımlar
Git bacim sen sporuna tarih yazacaz bu hafta:)neyse bende gizli silahımı hazırladımm spora gidiyorummm :)
Bende zıplayayım birazneyse bende gizli silahımı hazırladımm spora gidiyorummm :)
selam ben genelde akşamları oluyorum buralarda daha çokGünaydııınn sevgili rakibem nasılsın?
Ben rakiben ne yemis bakiyim didim ama yok ortalikta neyse gidiyimde muhtesem menumu yazayim takima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?