- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi akşamlar meleklerimmmmm benim gelen giden trafiği sabahtan başlıyor bu ara o yüzden pek giremez oldum
hakikaten geç kalmışsın kahvaltıya gamzem Afiyetolsun cnm
Henüz reset atmamışsın o zaman tatlım mutlaka içmen lazım
nihayet tanışmışsınız
kıyamam nurum senin gözyaşlarına bu hafta fırsat bulabilirsem getiririm kuzum
dettt ne demekmiş o
geçmiş olsun paşamıza Fatoşum inş bir an önce çıkar
Ben de göremez oldum doktorcum merak etmeye de başlamadım değil açıkçası inş bir sorun yoktur
evet Ayçam kefirler büyüdükçe bölünüp çoğalıyor canım fazla kefirini dağıtabilirsin de biraz sütle buzluğa da kaldırabilirsin yedek buzlukta içme suyuna koyarsan 1 hafta dayanırlar cnm uzun süre kullanmayacaksan sütle buzdolabına koyabilirsin
Maşallah daha ne olsunnnn
Eniştenin sana olan sevgisi öyle büyük ki ütüyü bile yapıyor valla allah razı olsun
Çok iyi olur Ayçam ama benim ne zaman ne yapacağım belli olmuyor ki hiç program yapamıyorum o yüzden Bahara doğru annemin tüm tedavileri bitecek o zaman inşallah
keisnlikleeee
Sefan olsun neslim afiyetolsun bitanemmm bandığını da itiraf ediyosun ya
cuma günü yakışıklımı yiyerek çok kalori almışsın spordan sayılmazmı tatlım squatın tillahını yapmışsın snein tabirinle
Hadi inşallah Ayşemm
Slm kelebekler hoşgeldiniz hepinizzz bir tarih yazılacak ama kim yazacak bakalım çekirgemm
Kahve yine sütsüz içilmişş herşey beyinde bitiyor kuzum ilaçları bazen biz bahane ediyoruz sanırım elmanı götür ama yanında süt veya yoğurtta tüket bitanem ponçiğim kelimesi seninle bütünleşti ben de çok sevdim öyle mi desek ki İyi geceler tatlım uyu da dinlen
sen de ben de gece kuşuyuz bu ara Aybükecimmm
Merhaba sestralarım ben de menümü yazayım,
Kahvaltım biraz geç oldu saat 13 de dereotlu peynirli omlet yedim bademle.
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, yoğurt, salata
Su 2.5 lt spor yarım saat mekik squat yoga karışık
hakikaten geç kalmışsın kahvaltıya gamzem
Ben hala kilo aldırır düşüncesini atamadım. Annem içe içe verdi mesela ama ne biliyim su kafamdan onu bi uzaklastırsam. Yanımda kutu ilede dolasıyorum halbukı. Tum haplarım ıcınde .
Henüz reset atmamışsın o zaman tatlım mutlaka içmen lazım
rakıben burdaaaaaaa
nihayet tanışmışsınız
almadım
kıyamam nurum senin gözyaşlarına bu hafta fırsat bulabilirsem getiririm kuzum
kefır lafı cıkmaz zaten artık agzımdan
dettt ne demekmiş o
Günaydın kızlarr
Bütün gece yine ayaktaydık üst dişler çıkacak çıksada kurtulsak artık,8 den sonra sızmısım yeni kalktım
Nesli cok memnun olurum walla
Neyse ben geç kalmış kahvaltımı yapıyım
geçmiş olsun paşamıza Fatoşum inş bir an önce çıkar
kızlar ben rakibemi göremiyorum nerde yenibirben
hmm şansa bak.umarım iyidir.
ayy neyi kargoluyorsunuz?
banucum emziriyor demişti.cokmu küçük bebişi.umarım iyileşmiştir.
Ben de göremez oldum doktorcum merak etmeye de başlamadım değil açıkçası
bu kefşrler biz mayaladıkca çoğalıcak dimi? kurutmayalım kokunu. Bide dışarda ne kadar yaşayabiliyolar ? yılbaşında giderken annemede götürmek istiyorum. Onada kefiri aşılıcam inşallah
evet Ayçam kefirler büyüdükçe bölünüp çoğalıyor canım fazla kefirini dağıtabilirsin de biraz sütle buzluğa da kaldırabilirsin yedek buzlukta içme suyuna koyarsan 1 hafta dayanırlar cnm uzun süre kullanmayacaksan sütle buzdolabına koyabilirsin
27 canım. yemek yapabiliyorum.hatta hamur işlerini tatlı pasta bogrek çok güzel yaparım. Yufka açabiliyorum. ama hiç reçel yapmadım yogurt mayalamadım, tursu kurmadım :) utu yapmadım sayılır 2 haftada bir mecbur kaldınca utuluyorum. Çok sukur pantolanlarımın utusu bozulmuyor. Bluzlarımıde hep tu gb olanlardan alıyorumtemizlikte güzel yaparım. sandalye kullanmadan avıze silebiliyorum perde asabiliyorum.
taliplerimi bekliyorum
Maşallah daha ne olsunnnn
hahaohoaohoha bekarmıydınbende 24 yasındayım.. herbısıcık gelır elımden utude yaparım ama tahammulsuzum sabırsızım ıkıkere utuledım mı olmamıssa sınrlenıp fırlatıyorum esım yetısıyor hemen yapıverıyor tum utulerı hahaha
Eniştenin sana olan sevgisi öyle büyük ki ütüyü bile yapıyor valla allah razı olsun
evet. ama bu ara istanbuldayım proje için. istediğim zamanlar haftasonu gelebiliyorum. Sizlerle tanışmak için gelirim nolcak :)
Çok iyi olur Ayçam ama benim ne zaman ne yapacağım belli olmuyor ki hiç program yapamıyorum o yüzden
kız susgrıpten sekerım grıpten
ama sehırın kendısı asık olunası sehır
keisnlikleeee
ya ben pazar menumu atladım sanırım yazımm
sabah10 da kk kahvaltısı
16,30 da koca tabak yarmalı bulgurlu etli beyaz lahana dolması salata ayran 1dlm ekmek suyuna bandım :)
spor yok ev temizliği ve hamam sauna keyfim vardı
Sefan olsun neslim afiyetolsun bitanemmm bandığını da itiraf ediyosun ya
kacak menuler
cuma
sabah pek bırsey yemedım huzunluydum tartıdakı + lardan dolayı halbukı bugun boyoz yıyebılcektım
aksam
abımlere gıttık kuzucanı gormeye yedım cocugu bıtırdım resmen..
1 kase mercımek corbası
1 kase yogurt
sabah 1 saat yuruyus oglen 40 dk yuruyus
c.tesı
gorumceme zeytın toplamaya gıttık oglene gelıyodu kahvaltı yaptıgımızda artık yemeklere bakılırsa pek kahvaltı sayılmaz ya neyse.. ayrıca maalesef dagbasında gorumcem ne getırdıyse yemek zorundaydım
sabah sarma zeytın peynır kapuska kucuk dılım karısık otlu borek
aksam
karatay kahvaltısı
spor butun gun egıl kalk zeytın topla bunlar spor sayılırmı bılmem ama kaslar fena calıstı
pazar
sabah super kk
sonra bır cıktık ormana 4 saat cıntar aradık hıc durmadan cok guzeldı
aksamustu 4 gıbı
fırında ızmır kofte ama patateslerı yemedım
fırın cıntar
ayran
lahanalı havuclu tazesoganlı salata
bırsuru roka yedım
cuma günü yakışıklımı yiyerek çok kalori almışsın
yok ablacim bende ayni durumdayim gunduz pek firsat bulamiyorum bu hafta cok umutluyum hedefim 76.9 bisey kalmadi ama sanki gripmi oluyorum ne basim agiriyo cok fena spor yapamazsam olmaz bende yeni yila 75 le girmek istiyorum
.
Hadi inşallah Ayşemm
Huhuuu nasılsınız pek sakin bugun takımlar
kızlarr nerdesiniz yahuu.
bu seferde biz baskın yaptık sanırım kaptanım
neyse bende gizli silahımı hazırladımm spora gidiyorummm :)
Kizlarr naber
Git bacim sen sporuna tarih yazacaz bu hafta:)
Bende zıplayayım biraz
Ben rakiben ne yemis bakiyim didim ama yok ortalikta neyse gidiyimde muhtesem menumu yazayim takima
Slm kelebekler hoşgeldiniz hepinizzz
İyi akşamlar kızlar,
Kan hapı gerçekten iştah açtı ama beyin bedava dedim , beynimle kontrol ettim her şeyi
Z raporum;
sabah; kahve, 4 ponçik
öğlen; yok
akşam; 2 tavuk haşlama, 2 kaşık yoğurt, 1 elma, 1 avuç yer fıstığı
Akşama bakınca önüme geleni yemişim gibi ama yerken çok gelmedi
Yarın elmamı yanımda götüreceğim, en azından öğle yemeği olarak elma yiyeceğim hem de früktoz şekeri gece değil öğlen girmiş olsun vücuduma.
O kadar yoruldum ki, biraz dinlenip duş alıp hemen yatacağım.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Bana "ponçiğim" diyen Bayılan kızçeme de çok güldüm
Kahve yine sütsüz içilmişş
selam ben genelde akşamları oluyorum buralarda daha çokiyiyim ama yoruldum biraz spor yordu sen nasılsın
sen de ben de gece kuşuyuz bu ara Aybükecimmm
Aman fatoşum zaten 3 fincan içmişsin yeter içme tatlım bağırsak düzenini altüst edeceksinBugünkü menüm
Kiraz sapı Mısır püskülü Karışık ıkı kupa
Sbh 2 yumurta 3 ceviz peynir zeytin Havuç
Aksam bi tabak türlü turp
2 kupa sap püskül 1 Türk kahvesi 1 maden suyu
25 dk eczane bahanesiyle Hiçte fena olmayan bi tempoyla Yürüdüm,Leslie
Yatmadan 100 mekiğimide cekecem 2 kupa daha Karışık icecem öle uykusuz ve yorgunumki