valla sıkılıyorum öle geziniyordum baktım en son burda yazılmış paaat diye atladım ama herkes gitmiş boşluğa düştüm.
ışıklar açık uyu sen de bitanemm ya da koridorun birini açık bırakyok çok uykum var aslında da eşim nöbetçi olduğu günler huzursuz oluyorum. uyku çokta olsa ışıkları kapatmak içimden gelmiyor
Kimse ortada yok
evet kaptanım Allah razı olsun esımden... hahaha kaptanım squatın tıllahı lafınıda unutmamıssınİyi akşamlar meleklerimmmmmbenim gelen giden trafiği sabahtan başlıyor bu ara o yüzden pek giremez oldum
hakikaten geç kalmışsın kahvaltıya gamzemAfiyetolsun cnm
Henüz reset atmamışsın o zaman tatlım mutlaka içmen lazım
nihayet tanışmışsınız
kıyamam nurum senin gözyaşlarına bu hafta fırsat bulabilirsem getiririm kuzum
dettt ne demekmiş o
geçmiş olsun paşamıza Fatoşum inş bir an önce çıkar
Ben de göremez oldum doktorcum merak etmeye de başlamadım değil açıkçasıinş bir sorun yoktur
evet Ayçam kefirler büyüdükçe bölünüp çoğalıyor canım fazla kefirini dağıtabilirsin de biraz sütle buzluğa da kaldırabilirsin yedek buzlukta içme suyuna koyarsan 1 hafta dayanırlar cnm uzun süre kullanmayacaksan sütle buzdolabına koyabilirsin
Maşallah daha ne olsunnnn
Eniştenin sana olan sevgisi öyle büyük ki ütüyü bile yapıyor valla allah razı olsun
Çok iyi olur Ayçam ama benim ne zaman ne yapacağım belli olmuyor ki hiç program yapamıyorum o yüzdenBahara doğru annemin tüm tedavileri bitecek o zaman inşallah
keisnlikleeee
Sefan olsun neslim afiyetolsun bitanemmm bandığını da itiraf ediyosun ya
cuma günü yakışıklımı yiyerek çok kalori almışsınspordan sayılmazmı tatlım squatın tillahını yapmışsın snein tabirinle
Hadi inşallah Ayşemm
Slm kelebekler hoşgeldiniz hepinizzzbir tarih yazılacak ama kim yazacak bakalım çekirgemm
Kahve yine sütsüz içilmişşherşey beyinde bitiyor kuzum ilaçları bazen biz bahane ediyoruz sanırım elmanı götür ama yanında süt veya yoğurtta tüket bitanem ponçiğim kelimesi seninle bütünleşti ben de çok sevdim öyle mi desek ki İyi geceler tatlım uyu da dinlen
sen de ben de gece kuşuyuz bu ara Aybükecimmm
Aman fatoşum zaten 3 fincan içmişsin yeter içme tatlım bağırsak düzenini altüst edeceksin
gunaydın sahgulcumm aaaa ne uyuması 7 den berı ayaktayım yuruyusumu de yaptım oh..
aaa cidenmi kilolar aynı imiş ya hemen hemen oh hadi bakalım beraber olalım bu hafta. ben dün iyibi menu çıkardım nihayet iyi gidiyor herşeyyok ablacim bende ayni durumdayim gunduz pek firsat bulamiyorum bu hafta cok umutluyum hedefim 76.9 bisey kalmadi ama sanki gripmi oluyorum ne basim agiriyo cok fena spor yapamazsam olmaz bende yeni yila 75 le girmek istiyorum
.
Ben şaştım canım hedef 62 idi ama hala 64,4 . 15 günde fazla gitmez sanmıyorum.yeni yıla 15 gün kaldı kızlar hedefler neydi yeni yıl için bi liste çıkarsanızda baksak benden başka şaşan varmı bakim bi :))
cnm aynen bende şaştım 2 aydır yerimde sayyorumBen şaştım canım hedef 62 idi ama hala 64,4 . 15 günde fazla gitmez sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?