Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla sıkılıyorum öle geziniyordum baktım en son burda yazılmış paaat diye atladım ama herkes gitmiş boşluğa düştüm.

valla sıkılıyorum öle geziniyordum baktım en son burda yazılmış paaat diye atladım ama herkes gitmiş boşluğa düştüm.

İyi yaptın kuzumm ben de bildirimleri bitirmeye çalışıyordum ama bugün bitmezyarına kaldı artık gündüz giremeyince birikiyor paşamız nasıl uyuduysa dinlenseydin sen de yoksa sen de Selin gibi gececilerdenmisin

yok çok uykum var aslında da eşim nöbetçi olduğu günler huzursuz oluyorum. uyku çokta olsa ışıkları kapatmak içimden gelmiyor

yok çok uykum var aslında da eşim nöbetçi olduğu günler huzursuz oluyorum. uyku çokta olsa ışıkları kapatmak içimden gelmiyor
ışıklar açık uyu sen de bitanemm ya da koridorun birini açık bırakBen kaçayım kuzum iyi geceler allah rahatlık versin korkma duanı et yat rabbime emanetsin

evet kaptanım Allah razı olsun esımden... hahaha kaptanım squatın tıllahı lafınıda unutmamıssın kaptanım acelesı yok kefırın musaıt oldugumuzda artık..

Dunki menum
sabah kefir
7.30 kk kahvaltisi
13.30 2 kivi 1 sut ceviz
17.00 az semiz corba az brokoli haslama
az bulgur pilav ve bezelye
spor gun ici 3x 30dk yurume
Aksam lesli ve yurume 40dk

yok ablacim bende ayni durumdayim gunduz pek firsat bulamiyorum bu hafta cok umutluyum hedefim 76.9 bisey kalmadi ama sanki gripmi oluyorum ne basim agiriyo cok fena spor yapamazsam olmaz bende yeni yila 75 le girmek istiyorum
.
aaa cidenmi kilolar aynı imiş ya hemen hemen oh hadi bakalım beraber olalım bu hafta. ben dün iyibi menu çıkardım nihayet iyi gidiyor herşey

Günaydın kızlar, uğrayamadım oğluşum hastaydı, bronşit, kulak ağrısı, ateş hepsi karıştı çok huysuzlandı. Dün hastanedeydik, doktor yatıralım çok sıkıntılı dedi evde tedavi edemezmiyim dedim. Hastanede durmaz damar yolu açacaklar kesin çeker çıkarır. Parmağından kan aktı bant yapıştırdım diye bir saat ağladı çıkartmak için. 5 gün iğne tedavisi olacak kuzum. Ev tozuna karşı allerjisi var, ne kadar açıp havalandırsam da sürekli hastalığı tekrarlıyor. Biraz geçmişe bakayım çok geri gidemesemde neler yaptınız bir göz atayım.

eşleşmeler yapılmış galiba ben kiminleyim bulamadım listeyi. Çok aramaya da zamanım yok listeyi bilen varsa tekrar paylaşabilirmisiniz. Herkes eşini bulmuş galiba, biz de tanışalım rakibemle. Ben biraz ders çalışayım arada bakarım, dün hiç bakamadım bugün telafi etmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…