- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
hosgeldın canım. boba gbyizzz sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız bakalım?
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım?
bende dedım 1-0 öne gectik diye seviniyodum. Neyse bilegimizin hakkı ile kazanalım zaten
Ooo ne güzel canım sevindim ben de iyiyim bomba olmasam da yorgunum birazhosgeldın canım. boba gbyizzz sen nasılsın
Bitti kaptanım ama benim de pilim bitiyor yavaş yavaş, az kaldı diye dişimi sıkıyorum hadi bakalım
Hoşgeldin canımmm bügünkü dersler de bitti hadi bakalım
Böylesi daha güzel değil mi Ayçam
Bugünkü menümü yazayım hemen,
Sabah 1 yumurta, ceviz, salatalık, havuç, şekersiz çay
Öğleden sonra misafirim vardı, ipin ucu kaçtı..
1 fincan şekersiz türk kahvesi, şekersiz çay, 1 küçük dereotlu poğaça esmer undan (kendim yaptım diye söylemiyorum hımm bir taneyle durabilmek için epey zorlandım)az çubuk kraker, 2 hoşbeş derken günü kapattım..
Şimdi de kuşburnu hibisküs çayımı içiyorum, su 2.5 lt
Spor 30 squat, mekik
Bitti kaptanım ama benim de pilim bitiyor yavaş yavaş, az kaldı diye dişimi sıkıyorum hadi bakalım
haklısın canım Kışın sogukta zor. Ne kadar zamanoın kaldı okulun bıtmesıneOoo ne güzel canım sevindim ben de iyiyim bomba olmasam da yorgunum birazşu derslerin akşam olması zorluyor beni herkesin işten çıktığı eve gittiği saatte ben derse gidiyorum eve de 10dan önce varamıyorum hele kışın hepten zor geliyor üşeniyorum haftanın 5 günü
Evet kaptanım zaten iki öğün yiyorum ikinci öğünümü de böyle boş yiyeceklerle heba ettim
Akşam kendini cezalandırıp yememişsin sanırım Gamzemmm
Aynen kaptanım hava da erken kararıyor benim de içim kararıyor vallahi gece karanlığında derse gidiyor gibi hissediyorum esneye esneye
Az kaldı kuzum dayan bakalım yaz olsa sorun yok hakikaten ama kışın soğuk o yüzden anlıyorum seni
Canım ben doktora yapıyorum daha uzuuuun bir yolum var anlayacağın ama ders kısmı önümüzdeki dönem bitiyor.. Sonrası yeterlilikti tezdi falan öyle devam edecek bakalım ne zaman biter..haklısın canım Kışın sogukta zor. Ne kadar zamanoın kaldı okulun bıtmesıne
Canım ben doktora yapıyorum daha uzuuuun bir yolum var anlayacağın ama ders kısmı önümüzdeki dönem bitiyor.. Sonrası yeterlilikti tezdi falan öyle devam edecek bakalım ne zaman biter..
Aynen kaptanım hava da erken kararıyor benim de içim kararıyor vallahi gece karanlığında derse gidiyor gibi hissediyorum esneye esneyeneyse az kaldı çok şükür şu ders kısmını atlatırsam önümüzdeki dönem de 2 dersim kalacak sonra yeterlilik süreci tez vs derse gitmek zorunda kalmayacağım en azından..
doktora mıı. maslahh.
İyi geceler kaptanııım tatlı rüyalarBen kaçtım meleklerim iyi geceler tatlı rüyalar
hahaha hıc sorma yaaa... yok be kımse ınanmazvayy inandırıcı olcak mı bari resmni koyunca begendım manken olayı . ahh bu erkekler
Iyi geceler kızlar
Aksam yemekten sonra kahvemi içip çocuğu kocaya devredip uyudum yeni Kalktım ölmüşüm bitmişim sanki
Diceksiniz bi cocuk doğuran senmisin diye,walla 7 aylık sıpa öldürüyo, ne kucak,ne yatak,ne oyuncak,zaten gunduz uyku yok hoplatıyo beni, o degil bu kadar harekete terlemeye kilo versem içim yanmayacak.gören sen bu kadar harekete nasıl bölesin diyo,ders desen kaç gündür bakamıyorum onada canım sıkılıyor düzene oturtmam lazımgözümü kırpsam ya emekleyip olmadık yere gidiyo yada ayağa kalkıyo,elim üstünde olmasa patt düşecek diye korkuyorum,arkadaşların çocuğuna bakıyorum aynı dönem,kucakta kımıldamıyolar bile benimkide kucakta nereye sünsem,kime yılışsam derdinde...zaten bunada sinir oluyorum asırı güleryüzlü,gülücük saçan herkese hopluyo acaba emmedi o yüzden ölemi diye
Offff baya içimi döktüm,iç karartmış gibi oldum ama tadı başka tabi bambaşka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?