Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

zar zor evet canımm

İyi geceler kızlar,
Bizim okuldan merkeze giden servis kaldırıldı o yüzden bayağı tabanvay dağ tepe gezdim, diğer uygulamaya da geçince bol bol şarjım bitti. Eve yaklaşınca da otobüs gelmedi, o yorgunluk ve yükle bir de 3 km yol yürüdüm.
Şimdi size yazıp, duşa koşup yatağa ışınlanacağım.

Sabah; kahve (sütü unutuyorum, daha doğrusu termos götürmüyorum artık sadece nescafe götürüyorum)
Öğlen; yok
Öğleden sonra; 3 ponçik (unutmuştum, gider ayak aklıma geldi yedim)
Akşam (az önce); 2 haşlanmış yumurta, elma, peynir ve bir avuç kabuklu fıstık.

Ay bugün iyice yaşlandığımı hissettim derste Öğrenci 99 depreminden bahsediyordu derste, hocam ben o zaman 4 yaşındaydım dedi. Ben de rakamları karıştırıyor diye "14", "14" diye sürekli düzeltiyorum, o da garibim "4" "4" deyip duruyor. 14, 4 derken tabii öğrenci haklıymış ama ben bu yeni jenerasyonun bu kadar genç ya da kendimin bu kadar yaşlı olduğunu hesap edememişim

bence hiçde fazla olmaıs hatta cok guzel olmus. Ise yaramıs kan hapları.

Fazla değil de belki hepsi akşama üşüşüyor ya kuzucum, ve de yiyip hemen yatıyorum ya o sıkıntı olabilir
gızemcım sen nerelrden nerelere gidiyosunn. Cok vaktın gıdıyor saırım yolda

Ben Kadıköyde oturuyorum kuzum. Sabahları biraz yürüyorum sonra otobüse biniyorum sonra metrobüse gidiyorum. Metrobüse binip Mecidiyeköye gidiyorum, oradan okulun servisine binip okula gidiyorum (Kağıthane). Şimdi o servisi kaldırmışlar onun için de epey yürüme ve otobüs telaşesi geldi. Bir de üzerine İstanbul trafiği ve iş çıkışları ve başlangıçları eklenince ve de ben kıtalararası seyahat edince tam bir kabus oluyor valla

her gün gidiş dönüş 6 araç mı değiştiriyorsun kuzum İstanbul trafiğini de ekleyinceben sarhoş olurum sanırım hemen duşunu al yatağa koş

Öğleden sonraya dek sadece nescafeyle mi durdun Gizemim etme eyleme ne olur bu kadar koşturmacaya bir gün rahatsızlanacaksın allah korusun yapma ne olur ponçik yumurta elma hep kuur yiyorsun inan sindirim problemin olacak bitanem

Sen de yaşlı olduğumu hissettim dersen ben atayım kendimiiilisede biberonla beslediğim kuzenlerim büyüdü de bebişleri oldu düşün

dun cok basım ayrıyoda yorum yapamadim rakibem insallah bu poncik dedigin pogacadir:)

Rakibem menulerin korkutmaya basladi helede o 3km yuruyusSayet cok kilo veremezsem tuzdan odem olmustu yanlis anlama sakin

vayy inandırıcı olcak mı bari resmni koyunca begendım manken olayı . ahh bu erkekler

nuramm takıp edemedım listeyi. Aylık mı verıyosun sen canım boylee

Ama bende ayaktayim hem bugun yanlis dolmustan 1km kadar yurumusumdur salakligim ise yariyacak ins:)

yanlış dolmuş işine yaradı o zaman haklısın çekrigem sen de sürekli ayaktasın bakalım kim kazanacak

nuramm takıp edemedım listeyi. Aylık mı verıyosun sen canım boylee
Hoşgeldin Ayçam Barbimin haftasonu misafirleir vardı kuzum bir de bu hafta dil kursuna başladı dolayısı ile trafiği yoğun o yüzden menüleri birikti ama hafızasına şapka çıkardım doğrusu

bu durumda hukmen galıp mı sayılıyor bzım doktrocugumuz rekıbesı izinli ya.
Doktorcugum değildi 3.1 veren fotostu. ruyalarıma gırdi biz doktorcugumla 700 gr vermısız

bu durumda hukmen galıp mı sayılıyor bzım doktrocugumuz rekıbesı izinli ya.
Doktorcugum değildi 3.1 veren fotostu. ruyalarıma gırdi biz doktorcugumla 700 gr vermısız

Tamemen yanlış anladım o zaman rakibenmiş demek

Hayır kuzum Zeyno cuma günü bildirimini yapacak dikkat ediyor bakalım hayırlısı

kagıthane - kadıkoy kolay gelsın.

hımm anladım banucum. kolay gelsın nurama cok o zamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…