İyi akşamlar meleklerimmmmm
Hoşgeldin efserimmmm
İyi akşamlar gülşahımmm
orjinal cümleleri unutmam kraliçemmm rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın inş
tamam kuzum mutlaka ayarlarız
Senin rakibenin kuzusu rahatsızmış doktorcum bu hafta izinli yazacağız çok yoğun malesef
maşallah neslim 130 dakika yürüyüş
hemen getirelim hedeflerimizi iyi hatırlattın
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---79,3----------------->
merinetya---74,8-------------------------->70
35nur35----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----80,7------------------->75
Gamze----79,8------------------------->73
Ayyüzlüm----80--------------->70
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->
Ebwam ----129-------------------------->125
bızdık--------
Aslı-------------91,3--------------------->88
Evet cnm gülayımız süresi dolana dek listeye giremeyecek kuzumtek bir takımın hayır demesi yetiyordu ve malesef bir takım hayır dedi
Aslı gelmemiş hakikaten dün de yoktu hayır olsun inşZeyno malum
Hayır olsun inşallah Ayçacımmm maşallah doktorcum bireyselde rekor kıracak o zaman
Afiyetolsun tatlım kayısılar fazla kaçmış canın tatlı mı çekti bitanemohhh ot salatası en sevdiğim
Hoşgeldin çekirgemmm rakibenin nefes almaya zamanı yokki kuzum maşallahın var
Enişte haklı valla kraliçemmmkıskanması çok normal
o eskidendi Aybükem şimdi gayet güzel spor alışkanlığı edindin bence
Slm kuzum iyi dersler tatlım
Maşallah barbim bu ne hafızaharikasın hakikatennn menüler süper havuçtan korkma kuuzm çiğ olduktan sonra dilediğince yiyebilirsin
pazartesi sabahı 3 tost derkennnnapıyosun bebişimmm
2 dilim ekmek harici gayet iyi neslim onu da erken yemişsin geçen salatnın suyuna bandın ekmek aşkın depreşti hemen
zar zor evet canımm
bence hiçde fazla olmaıs hatta cok guzel olmus. Ise yaramıs kan hapları.
gızemcım sen nerelrden nerelere gidiyosunn. Cok vaktın gıdıyor saırım yolda
Fazla değil de belki hepsi akşama üşüşüyor ya kuzucum, ve de yiyip hemen yatıyorum ya o sıkıntı olabilir
Ben Kadıköyde oturuyorum kuzum. Sabahları biraz yürüyorum sonra otobüse biniyorum sonra metrobüse gidiyorum. Metrobüse binip Mecidiyeköye gidiyorum, oradan okulun servisine binip okula gidiyorum (Kağıthane). Şimdi o servisi kaldırmışlar onun için de epey yürüme ve otobüs telaşesi geldi. Bir de üzerine İstanbul trafiği ve iş çıkışları ve başlangıçları eklenince ve de ben kıtalararası seyahat edince tam bir kabus oluyor valla
İyi geceler kızlar,
Bizim okuldan merkeze giden servis kaldırıldı o yüzden bayağı tabanvay dağ tepe gezdim, diğer uygulamaya da geçince bol bol şarjım bitti. Eve yaklaşınca da otobüs gelmedi, o yorgunluk ve yükle bir de 3 km yol yürüdüm.
Şimdi size yazıp, duşa koşup yatağa ışınlanacağım.
Sabah; kahve (sütü unutuyorum, daha doğrusu termos götürmüyorum artık sadece nescafe götürüyorum)
Öğlen; yok
Öğleden sonra; 3 ponçik (unutmuştum, gider ayak aklıma geldi yedim)
Akşam (az önce); 2 haşlanmış yumurta, elma, peynir ve bir avuç kabuklu fıstık.
Ay bugün iyice yaşlandığımı hissettim dersteÖğrenci 99 depreminden bahsediyordu derste, hocam ben o zaman 4 yaşındaydım dedi. Ben de rakamları karıştırıyor diye "14", "14" diye sürekli düzeltiyorum, o da garibim "4" "4" deyip duruyor. 14, 4 derken tabii öğrenci haklıymış ama ben bu yeni jenerasyonun bu kadar genç ya da kendimin bu kadar yaşlı olduğunu hesap edememişim
dun cok basım ayrıyoda yorum yapamadim rakibem insallah bu poncik dedigin pogacadir:)İyi akşamlar kızlar,
Kan hapı gerçekten iştah açtı ama beyin bedava dedim , beynimle kontrol ettim her şeyi
Z raporum;
sabah; kahve, 4 ponçik
öğlen; yok
akşam; 2 tavuk haşlama, 2 kaşık yoğurt, 1 elma, 1 avuç yer fıstığı
Akşama bakınca önüme geleni yemişim gibi ama yerken çok gelmedi
Yarın elmamı yanımda götüreceğim, en azından öğle yemeği olarak elma yiyeceğim hem de früktoz şekeri gece değil öğlen girmiş olsun vücuduma.
O kadar yoruldum ki, biraz dinlenip duş alıp hemen yatacağım.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Bana "ponçiğim" diyen Bayılan kızçeme de çok güldüm
İyi geceler kızlar,
Bizim okuldan merkeze giden servis kaldırıldı o yüzden bayağı tabanvay dağ tepe gezdim, diğer uygulamaya da geçince bol bol şarjım bitti. Eve yaklaşınca da otobüs gelmedi, o yorgunluk ve yükle bir de 3 km yol yürüdüm.
Sabah; kahve (sütü unutuyorum, daha doğrusu termos götürmüyorum artık sadece nescafe götürüyorum)
Öğlen; yok
Ay bugün iyice yaşlandığımı hissettim dersteÖğrenci 99 depreminden bahsediyordu derste, hocam ben o zaman 4 yaşındaydım dedi. Ben de rakamları karıştırıyor diye "14", "14" diye sürekli düzeltiyorum, o da garibim "4" "4" deyip duruyor. 14, 4 derken tabii öğrenci haklıymış ama ben bu yeni jenerasyonun bu kadar genç ya da kendimin bu kadar yaşlı olduğunu hesap edememişim
İyi geceler kızlar,
Öğlen; yok
Rakibem menulerin korkutmaya basladi helede o 3km yuruyusİyi geceler kızlar,
Öğlen; yok
Rakibem menulerin korkutmaya basladi helede o 3km yuruyusSayet cok kilo veremezsem tuzdan odem olmustu yanlis anlama sakin
Ama bende ayaktayim hem bugun yanlis dolmustan 1km kadar yurumusumdur salakligim ise yariyacak ins:)peki öyle deriz o zaman çekirgem bence 3 km den fazladır gün boyu ayakta
kızlar malum gecen gunde soylemıstım mads mıkkelsen hayranlıgım var tmm yakısıklı degıl ama adam sexi yani.. neyse gecen aksam oturdum tam buraya yazıyordum kı... anam o da nepat bi el suratımda suratı yoguruyo sankı zaten ıcten ıce bır kıskanclık oldugunu sezıyodum da boyle bırsey yapıcagı aklıma gelmezdı gulmekten konusamadım ne ısı var o adamın orda benım resmımı koysanaaaaa hem guluyo hem soylenıyo ay okadar komıktı ki gilme krizine girdim dedım askım burda kımlıkler acık edılmez olsun begendıgım manken dersın dıyo al bide burdan yak
Cumartesi:
Kahvaltı:
Sucuklu yumurtalı karatay kahvaltısı
1 bardak süt
Akşam:
Mantarlı tavuk sote
2 kaşık pirinç pilavı
1 kurabiye
Spor:
Düğünde Bol bol harekt dans ali arkasında koşturmaca
Pazar:
Kahvaltı :
Sucuk
Peynir çeşitleri
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Akşam:
Bikaç çatal döner eti (hiç güzel değildi )
1 üçgen dilim pizza gibi kesilmiş lahmacun
Ayran
Pazartesi :
Kahvaltı:
1 muz
1 bardak süt
Badem
Kahve
Öğle:
2 dilim daha dünden kalan lahmacun
1 kahve
Akşam:
5 küçük yağsız tavada köfte
1 kase yoğurt
Bol yeşillik
Spor:
5000 adımdan fazlası
Salı:
Kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
Badem
Süt
1 küçük ince havuc :)
1 kahve
Öğle:
1 yumurta
1 köfte
Akşam:
Bol baharatlı Tavuk ciğeri sotesi
1 kase yoğurt
Bol yeşillik
Spor:
30 dk yürüyüş
20 dk kardio Türklerin yaptığı video paylaşmıştım daha önce
cuma:
Kahvaltı:
Peynirli omlet
Badem
süt
2 ince bisküvi kaptanım göstermiştim sana onu :)
Akşam:
2 kaşık makarna
salata
perşembe:
Kahvaltı :
Yumurta haşlanmış
Badem
çeyrek muz
Süt
Akşam:
1 kase ondan önceki günden kalma mercimek salatası
ve 3 küçük dolma son kalmıştı
yoğurt
Spor:
20 dk lık kardio
Öncesinde yürümüş tüm
inşallah perşembe yi karştrmadım başka bi günle:)
anaaaam benim kenan dogulu hastaligi. vardi anam adam yillarca surat yapti en son vazgecti. eee nede uc cocukla kenan artik suratima bak.az
Ama bende ayaktayim hem bugun yanlis dolmustan 1km kadar yurumusumdur salakligim ise yariyacak ins:)
Hoşgeldin Ayçamnuramm takıp edemedım listeyi. Aylık mı verıyosun sen canım boylee
İyi akşamlar meleklerimmmmm
Hoşgeldin efserimmmm
İyi akşamlar gülşahımmm
orjinal cümleleri unutmam kraliçemmm rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın inş
tamam kuzum mutlaka ayarlarız
Senin rakibenin kuzusu rahatsızmış doktorcum bu hafta izinli yazacağız çok yoğun malesef
maşallah neslim 130 dakika yürüyüş
hemen getirelim hedeflerimizi iyi hatırlattın
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---79,3----------------->
merinetya---74,8-------------------------->70
35nur35----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----80,7------------------->75
Gamze----79,8------------------------->73
Ayyüzlüm----80--------------->70
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->
Ebwam ----129-------------------------->125
bızdık--------
Aslı-------------91,3--------------------->88
Evet cnm gülayımız süresi dolana dek listeye giremeyecek kuzumtek bir takımın hayır demesi yetiyordu ve malesef bir takım hayır dedi
Aslı gelmemiş hakikaten dün de yoktu hayır olsun inşZeyno malum
Hayır olsun inşallah Ayçacımmm maşallah doktorcum bireyselde rekor kıracak o zaman
Afiyetolsun tatlım kayısılar fazla kaçmış canın tatlı mı çekti bitanemohhh ot salatası en sevdiğim
Hoşgeldin çekirgemmm rakibenin nefes almaya zamanı yokki kuzum maşallahın var
Enişte haklı valla kraliçemmmkıskanması çok normal
o eskidendi Aybükem şimdi gayet güzel spor alışkanlığı edindin bence
Slm kuzum iyi dersler tatlım
Maşallah barbim bu ne hafızaharikasın hakikatennn menüler süper havuçtan korkma kuuzm çiğ olduktan sonra dilediğince yiyebilirsin
pazartesi sabahı 3 tost derkennnnapıyosun bebişimmm
2 dilim ekmek harici gayet iyi neslim onu da erken yemişsin geçen salatnın suyuna bandın ekmek aşkın depreşti hemen
bu durumda hukmen galıp mı sayılıyor bzım doktrocugumuzrekıbesı izinli ya.
Doktorcugum değildi 3.1 veren fotostu. ruyalarıma gırdibiz doktorcugumla 700 gr vermısız
kagıthane - kadıkoyFazla değil de belki hepsi akşama üşüşüyor ya kuzucum, ve de yiyip hemen yatıyorum ya o sıkıntı olabilir
Ben Kadıköyde oturuyorum kuzum. Sabahları biraz yürüyorum sonra otobüse biniyorum sonra metrobüse gidiyorum. Metrobüse binip Mecidiyeköye gidiyorum, oradan okulun servisine binip okula gidiyorum (Kağıthane). Şimdi o servisi kaldırmışlar onun için de epey yürüme ve otobüs telaşesi geldi. Bir de üzerine İstanbul trafiği ve iş çıkışları ve başlangıçları eklenince ve de ben kıtalararası seyahat edince tam bir kabus oluyor valla
yanlış dolmuş işine yaradı o zaman haklısın çekrigem sen de sürekli ayaktasın bakalım kim kazanacak
Hoşgeldin AyçamBarbimin haftasonu misafirleir vardı kuzum bir de bu hafta dil kursuna başladı dolayısı ile trafiği yoğun o yüzden menüleri birikti ama hafızasına şapka çıkardım doğrusu
bende dedım 1-0 öne gectik diye seviniyodum. Neyse bilegimizin hakkı ile kazanalım zaten
Tamemen yanlış anladım o zaman rakibenmiş demek
Hayır kuzum Zeyno cuma günü bildirimini yapacak dikkat ediyor bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?