- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
haklısın canım ben menuleride kontrol altına alıyom artık bu hafta dün menumu yazmadım onuda yazimNeslim sen de spor yapamadın mı yoksa. Senin sarı kartın yok dimi, bu hafta bir şekilde toparlanman gerek, eksiden kurtul artık. Ya sporu artıracaksın yada menülerini biraz daha azaltacaksın. Başka türlü olmuyor çünkü ben de spor olmayınca yediklerimi de yakamadım kaldım böyle. regl da var ama çok su içtim dün fazla ödem olacağını sanmıyorum. 3.takım süper gidiyor şu an, ortalamaları yüksek olacak
tum kilo veren takımın ak yüzlerini tebrik ederim. ben takımın karameleği oldum tekrar kusura bakmayın kızlar
tskler kaptanımtebrik ederim nurumolsun iki tane olsun farketmez
nasıl yani anlamadım
Önümüzdeki haftaya bakacağız artık neslim bu hafta 6, takım tatile çıkıyorbu bize bir ders olsun artık
nasıl yani anlamadım
saclama neslım yaaaa sen beyaz meleksın kuzumtum kilo veren takımın ak yüzlerini tebrik ederim. ben takımın karameleği oldum tekrar kusura bakmayın kızlar
Sen 700 grm la kara meleksen,bende gecen hafta 2,300 le kapkara melektim o zaman Neslimtum kilo veren takımın ak yüzlerini tebrik ederim. ben takımın karameleği oldum tekrar kusura bakmayın kızlar
Sen 700 grm la kara meleksen,bende gecen hafta 2,300 le kapkara melektim o zaman Neslim
Sen daha deneyimli,bilinclisin bu hafta geldiyse gelecek hafta gider:)
Bizde bu hafta 3. takıma gezmeye gideriz
Hem kalori yakan seyleri sıklastırıcaz
Gecen haftaya göre daha 500 Um var,anlamıyorum yaa bi ileri iki geri gibi oldum adetten önce 80,9 dum,yaptıgım sporlar belli az ama okadarını yapabılıyorum yürümek şart,kaçamagım yok,iki gece kasık ağrım oldu yatmadan sağ cok az ama sol tarafım baya bi ağrıdı 15-20 dk kadar,kiraz sapı Mısır püskülünden desem( mideme giren değişik tek şey onlar) cok wc yede çıkmadım zaten asırı su içip cok çıkardım sanki onlar üstüne bi değişiklik yapmadı,hafta içi kardeşimin izin Gününde önce bi dahiliyeye gidip test yaptırmak istiyorum bi baktırıyım neyim var neyim yok Nesli den özendim:)
Sende vermemişin ama almamışında ne güzel bide regl iken maşallah
dediğini yaptı sanırımhahaha ne kadar iddialısın canım hadi bakalım görüciiiizz
Günaydın kızlar
Korktuğum başıma geldi maalesef, sabit kaldım yine, haftaya aylık tablo çıkacak değil mi, bu ay sadece 300 gr verdim ve benim bu hafta ya bir kilo vermem lazım yada takım içi ilk üçe girmem gerek, yoksa takımdan atılıyorum, bak bu kötü oldu işte bu akşamdan itibaren uykumdan fedakarlık edip tamamen spora yönelmem gerek. Çocukların hastalığı yüzünden spor yapamadım, oğluşum hiç rahat bırakmıyor. 12 de yatıyor artık ben de gece bir de olsa sporumu yapmadan yatmayacağım. Menülerimde bir anormallik olursa hemen uyarın kızlar, ceza verin bana hepiniz ayrı ceza verin toparlanmam gerek.
3, takımla olan iddiamızı kaybettik bu yüzden menü paylaşımı da sohbette 1 hafta boyunca 3, takımdan olacak
gezmeye gideceğizyarın sabahtan itibaren
Tünaydın canım, bitki çayını fazla tüketmek böbreklerde sıvı tutmamaya yol açıyor, arkadaşıma sordum şimdi, hastanede yatarken yanındaki bir hastanın böbrekleri sıvıyı tutmayıp hemen bırakıyormuş serumu bile hemen vücuttan atıyormuş. Doktorlar araştırmalarında hiçbir bulguya rastlayamamışlar ve hasta her gün birkaç bardak mısır püskülü ve ısırganı katıp çay olarak içtiğini söylemiş ve ona bağlamışlar. Arkadaşımın doktoru da bitki çaylarını fazla tüketmemek gerektiğini söylemiş. Banumun dediği gibi üç bardaktan fazla olmasa daha iyi. Ben de genelde iki yeşilçay bir de kuşburnu içiyorum. Ödem olduğunu hissettiğimde kuşburnu yerine mısır püskülü çayı içiyorum.Gunaydin makresim bende safra kesesi ameliyatı oldumya 4 ay önce bitki cayinida çok iciyorum arkadaşına nedemis doktor tam anlamadim
Evet sizdeyiz kuzum yarından itibaren takımı çorba edeceğiz kovmayın sonra kafamız şişti deyipTabiki maksat eğlence kuzum hepiniz kilo verdikten sonra önemli olan bu
Tünaydın canım, bitki çayını fazla tüketmek böbreklerde sıvı tutmamaya yol açıyor, arkadaşıma sordum şimdi, hastanede yatarken yanındaki bir hastanın böbrekleri sıvıyı tutmayıp hemen bırakıyormuş serumu bile hemen vücuttan atıyormuş. Doktorlar araştırmalarında hiçbir bulguya rastlayamamışlar ve hasta her gün birkaç bardak mısır püskülü ve ısırganı katıp çay olarak içtiğini söylemiş ve ona bağlamışlar. Arkadaşımın doktoru da bitki çaylarını fazla tüketmemek gerektiğini söylemiş. Banumun dediği gibi üç bardaktan fazla olmasa daha iyi. Ben de genelde iki yeşilçay bir de kuşburnu içiyorum. Ödem olduğunu hissettiğimde kuşburnu yerine mısır püskülü çayı içiyorum.
Haklısın canım bugünden itibaren eskisi gibi başlayıp bu işi bitirmem gerek. Bu akşamdan itibaren sporumu aksatmadan yapacağım inşallah. Diyet listeme de uyacağım, hatta eksik olur ama fazla olmaz. Kaşık sayısı vermişti doktor onlara dikkat edeyim. Haftaya kadar bir kilo vermem lazım.
Neden kızayım makresim sen menüden de mesajdan da muaftın sınavın bitene dekbuna rağmen menü paylşamna ve katılman gerçekten çok hoş teşekkür ederim cnm kahvaltıyı zamansızlıktan yapamadın sanırım kuzum.Babacığının mekanı cennet olsun bitanem allah kabul etsin .Uuzn süredir diyettesin makresim sıkılman dikkatinin dağılması normal 1 ay da eskisi gibi yapsan hedefine ulaşıp sen de rahatlatasn harika olur cnm
Hoşgeldin Zeynom
ah bu 5 top çikolar yaktı seni işte neslim
Yeni cicilerini iyi günlerde giy bitanemmm30 dk tempoluyu sayarız ama diğeri spordan syılmıyor neslim dolayısı ile 2 günün çikoları yakmak iççin gitmiş oluyor
Slm Aslıcım ne kusuru bitanem kayınvalidene çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş
menülerin de sporun da gayet güzel cnm 50 dk yı baz alıyorum
Harikasın gamzemmm ve sonuç da harika oldu
Aman hastalanayım deme barbimmmAliş de forma girsin çok iyi düşünmüşsün birlikte dansı
Ellerine sağlık bitanemm dün akşam 2 saat spor yaptım duş sonraısnı hatırlamıyorum uçmuşum ama bir iyi geldiki sormaBiz de snei seviyoruz kuuzmmm
Vay vay vay çekirgemmmmmm hakikaten başardın
öğleni sabah yesen daha iyi olmazmı fatoşummm
Özür yok barbimmm ne özrü sağlık olsun şişlik olduğunu biliyorum menülerin gayet güzeldi haftaya inşallah cnmmm
Tbrkler ponçiğim az olsun sağlıklı olsun tatlım doğru hesaplamışsın
Ben çok memnunum Aslıcım azar azar gitsin ama hep gitsinnn her hafta aynı hzıda gitmez kuzum
Yaşı da gençmiş annemden 2 yaş büyük rabbim şifa versin cnmGörüşürüz cnmm
Biz seni elbette affederiz neslim ama sne kendini affedebilecekmisin kuzumKolaya kaçıp gitmekmi sana hiç yakıştıramadım ne oldu benim mücadeleci neslime istersen yapabildiğini biliyorum kuzum yeter ki iste yok öyle karne almadan kaçmak bizi seviyorsan ispatla
Sağlık olsun makresim menülerinde kaçamak yok kuzum bu hafta değil haftaya çıkacak aylık tablomuz kuzumkarne almadan kolay kolay kaçamazsınız benden korkma bitanem
Kardeş takımımız hakikaten çok emek harcadı bu hafta sporlarını biliyorum hakettiler gerçekten
Kan tahlillerini yaptırırsan daha bilinçli ilerlersin Fatoşumm bu mısır püskülleri çok masum değil kuzum o yüzden 3 fincanı geçmemeni istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?