Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haklısın canım ben menuleride kontrol altına alıyom artık bu hafta dün menumu yazmadım onuda yazim
sabah kk kahvaltısı
öğle yemeği yok
akşam ızgara köfte salata ve mercimek çorbası avuç içi kadar kete ekmeği
spor gündüz yürüdümmü hatırlamadım ama akşam 35dk kardiyo karışık yaptım

***6.Takım 392. ETAP ***

A1S2L3I4 (89,9 /89,7 /0,2 /%0,22 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,2/ 77,5/0,7 /% 0,90)
BayilanBayilana (94,6/93,3 /1,3 /%1,37 )
bulutummm30(83,2/81,4 / 1,8/% 2,16)
makres76 (64,4/ 64,4/0 /% 0) kilosu sabit
merinetya(73,5 /73,5 /0 /% 0)kilosu sabit
rengarenknesli ( 77,1/ 77,8/-0,7 /%-0,91 )
senasevval (50/49,7 /0,3/% 0,6)
sindi564 ( 78,9/79,2 /-0,3 /%-0,38 )
winstonlight(75,3/75,0 /0,3 /% 0,40)
yenibirben(75,7/ 75,7/ 0/% 0,0) kilosu sabit izinli

6.Takım Ortalaması:%0,40

tum kilo veren takımın ak yüzlerini tebrik ederim. ben takımın karameleği oldum tekrar kusura bakmayın kızlar
Sen 700 grm la kara meleksen,bende gecen hafta 2,300 le kapkara melektim o zaman Neslim
Sen daha deneyimli,bilinclisin bu hafta geldiyse gelecek hafta gider:)
Bizde bu hafta 3. takıma gezmeye gideriz
Hem kalori yakan seyleri sıklastırıcaz

Benim meleklerimin hepsi ışık saçar kara melek diye birşey yok bu hafta harikasınız geçen haftaya göre sonuç süper bence olsun kardeş takımımızda gezer geliriz

Canım benim olur öyle. Ayrıca gayet güzel vermişsin. İnşallah tamamı gidicek o ödem olarak aldıklarının. ama bi git doktora kasık ağrında olmus. iltihap ile fln olur mu acaba? Sen oyle desende bence cok basarılı olmus. Tebrik ederim senii

hafyata bizdesiniz ya bizde ceza verelim mi? haftaya hep birlikte sporlarımızı yapalım. Daha güzel sonuç alırız inşallah

3, takımla olan iddiamızı kaybettik bu yüzden menü paylaşımı da sohbette 1 hafta boyunca 3, takımdan olacak
gezmeye gideceğizyarın sabahtan itibaren

yutaklarınızı hazırladık banucum. sizde toplanmaya baslayın sabah sizin için erken kalkıp çay demlicem sözz

Gunaydin makresim bende safra kesesi ameliyatı oldumya 4 ay önce bitki cayinida çok iciyorum arkadaşına nedemis doktor tam anlamadim
Tünaydın canım, bitki çayını fazla tüketmek böbreklerde sıvı tutmamaya yol açıyor, arkadaşıma sordum şimdi, hastanede yatarken yanındaki bir hastanın böbrekleri sıvıyı tutmayıp hemen bırakıyormuş serumu bile hemen vücuttan atıyormuş. Doktorlar araştırmalarında hiçbir bulguya rastlayamamışlar ve hasta her gün birkaç bardak mısır püskülü ve ısırganı katıp çay olarak içtiğini söylemiş ve ona bağlamışlar. Arkadaşımın doktoru da bitki çaylarını fazla tüketmemek gerektiğini söylemiş. Banumun dediği gibi üç bardaktan fazla olmasa daha iyi. Ben de genelde iki yeşilçay bir de kuşburnu içiyorum. Ödem olduğunu hissettiğimde kuşburnu yerine mısır püskülü çayı içiyorum.

Evet sizdeyiz kuzum yarından itibaren takımı çorba edeceğiz kovmayın sonra kafamız şişti deyipTabiki maksat eğlence kuzum hepiniz kilo verdikten sonra önemli olan bu

Evet banucum. Çok iyi oldu bu. Eğlendik. İrademizi kuvvetlendirdik. Hatta bu tatlı rekabet olmasaydı ben persembe günü eğlencede kacırırdım da. Bana cok faydası oldu. Ve bide güzel güzel kiloları verdık. tatlı bir yarış oldu

aaa. sağol canım bilgi için. bende 3 bardaği gecmıyorum ama gecebilsem gecerdim ben hep unutuyorum ıcmeyı o yuzden sanırım. Ama en azından sımdı bılınclı bır sekılde gecmem.

Haklısın canım bugünden itibaren eskisi gibi başlayıp bu işi bitirmem gerek. Bu akşamdan itibaren sporumu aksatmadan yapacağım inşallah. Diyet listeme de uyacağım, hatta eksik olur ama fazla olmaz. Kaşık sayısı vermişti doktor onlara dikkat edeyim. Haftaya kadar bir kilo vermem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…