Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3, takımla olan iddiamızı kaybettik bu yüzden menü paylaşımı da sohbette 1 hafta boyunca 3, takımdan olacak
gezmeye gideceğizyarın sabahtan itibaren
gidelim belki yeni şeylerde öğreniriz
ağrı deyince kızlar adet sancısına benzer bi ağrım var rahmimde. özellikle...... dan sonra kıvrandırmaya başladı
rahimde yara bişimi var acep tecrübesi olan varmı. akıntı filan başka bişi yok sadece gaza benzer bi ağrı şaştım kaldım

yavrum ne 700. ben ay başında 75,9 dum her hafta artı çıkarak bu hafta rekor kırdım 77,8 oldum toplam 2 kilo fazlam var ay başından beri bırak eksiyi sabiti artılarda yuzuyom

Menü güzel canım, bir hafta bu şekilde gidelim bakalım ne olacak. Herşeyi tam olarak yapalım da en azından yaptık içimiz rahat diyebilelim dimi

3, takımla olan iddiamızı kaybettik bu yüzden menü paylaşımı da sohbette 1 hafta boyunca 3, takımdan olacak
gezmeye gideceğizyarın sabahtan itibaren
Öylemiydi iddia, ben kaçırmışım. Ne yapalım ceza olsun bize, hayırlısı, onlarla biraz kaynaşmış oluruz sonra da bir rövanş yaparız onları bize alırız olmaz mı?

yutaklarınızı hazırladık banucum. sizde toplanmaya baslayın sabah sizin için erken kalkıp çay demlicem sözz

canımsınnn zahmet verdik teşekkürler ellerinden çay mı içeceğiz

kesinlikle haklısın canım amaç zayıflamak gerisi eğlence

biraz daha dişini sıkıp bu işi bitirrsen süper olur makresim

Hayır olsun inşallah neslimmm

İnşallah kaptanım, hemen bağırsak sorunumu çözmem gerek, tekrar sabahları incire başlayayım, iyi gelmişti bana. O aralar hiç sıkıntım yoktu. Bir hafta bunu deneyeyim olmadı başka bir şey denerim. Çörek otuna da başlayayım

Bu bağırsak sorunu en büyük etken makresimmm çörekotunu hiç bırakma bence İncir bazı bünyeler etki ediyor bazı bünyelerde işe yaramıyor hepimizin metabolizması farklı

393.Etap Haftalık
HEDEF Listesi

makres---64,4-------------------------->
BayılanBayılana----93,3-------------------------->
rengarenknesli ---77,8 ------------------------->
merinetya ---73,5 ------------------------->
senasevval----49,7----------------------------->
Sindi564----79,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----77,5------------------------->
Aslı----89,7----------------->
Yenibirben----79,3------------------------->
Bulutummm30----- 81,4 ------------------------->
winstonlight--------- 75 ------------------------>
Ayyüzlüm--------?--------------->
Ebwam-------?---------------->
Bızdık----?----------------->

Bu hafta hedef yapmadan denedik yine olmadı o yüzden hedeflerimize geri dönüyoruzAyrıca önümüzdkei hafta aylık%2 kilo verme için son haftamız bu haftayı iyi değerlendirelim Kolay Gelsin Meleklerim

ben geldiim sabah tartıldım 75.2 yim kızlar geçen hafta 75.9 dum
haftaya 74.5 hedefimm

bu arada doktorum ilaç kullanıyosun kilo veremezsin demişti burdan ona dilimi çıkararak selam yolluyorum

biraz yavaş vericem bu yüzden ama vericem kaptanım inş

bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim

Selam meleklerrr hedef listenizi 3. takıma taşıdım (tasırmıs gibi oldu ama tasıdım sayılır) malum yarın tatile geliyosunuz ya hazırlıkları yapıyım dedim.

Yarın için hepınızı beklıyoruzzz öptumm cokk

ben geldiim sabah tartıldım 75.2 yim kızlar geçen hafta 75.9 dum

700 gr süper gitmiş bızdıkımmm yavaş olsun kalıcı olsun önemli olan bu değilmi

O doktora benim selamlarımı da ilet insan isterse herşeyi başarabilir

***Free takım 392,Etap***

ayyuzlum(/78/ 78/ /%)
sweetdimple( /63/64,9/ -1,9/%3,02 )
ebvam/127,9/127,1 /0,8/ %0,63)
miss_wong(75,9/ 75,2/ 0,7/%0,92 )

Free Takım Ortalaması:%

Ben de vegan olmaya çalışıyorum uzun zamandır vejetaryanım. Biraz fazla karbonhidrat yedim galiba azcık kilo aldım acaba vegan diyet önerileri olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…