- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
gidelim belki yeni şeylerde öğreniriz
3, takımla olan iddiamızı kaybettik bu yüzden menü paylaşımı da sohbette 1 hafta boyunca 3, takımdan olacak
gezmeye gideceğizyarın sabahtan itibaren
ağrı deyince kızlar adet sancısına benzer bi ağrım var rahmimde. özellikle...... dan sonra kıvrandırmaya başladıCanım benim olur öyle. Ayrıca gayet güzel vermişsin. İnşallah tamamı gidicek o ödem olarak aldıklarının. ama bi git doktora kasık ağrında olmus. iltihap ile fln olur mu acaba? Sen oyle desende bence cok basarılı olmus. Tebrik ederim senii
yavrum ne 700. ben ay başında 75,9 dum her hafta artı çıkarak bu hafta rekor kırdım 77,8 oldum toplam 2 kilo fazlam var ay başından beri bırak eksiyi sabiti artılarda yuzuyomSen 700 grm la kara meleksen,bende gecen hafta 2,300 le kapkara melektim o zaman Neslim
Sen daha deneyimli,bilinclisin bu hafta geldiyse gelecek hafta gider:)
Bizde bu hafta 3. takıma gezmeye gideriz
Hem kalori yakan seyleri sıklastırıcaz
Menü güzel canım, bir hafta bu şekilde gidelim bakalım ne olacak. Herşeyi tam olarak yapalım da en azından yaptık içimiz rahat diyebilelim dimihaklısın canım ben menuleride kontrol altına alıyom artık bu hafta dün menumu yazmadım onuda yazim
sabah kk kahvaltısı
öğle yemeği yok
akşam ızgara köfte salata ve mercimek çorbası avuç içi kadar kete ekmeği
spor gündüz yürüdümmü hatırlamadım ama akşam 35dk kardiyo karışık yaptım
Ne yapalım artık olan oldu önümüze bakacağız, hadi sil baştan başlıyoruz neslimtum kilo veren takımın ak yüzlerini tebrik ederim. ben takımın karameleği oldum tekrar kusura bakmayın kızlar
Ne tatili kii
Önümüzdeki haftaya bakacağız artık neslim bu hafta 6, takım tatile çıkıyorbu bize bir ders olsun artık
Öylemiydi iddia, ben kaçırmışım. Ne yapalım ceza olsun bize, hayırlısı, onlarla biraz kaynaşmış oluruz sonra da bir rövanş yaparız onları bize alırız olmaz mı?
3, takımla olan iddiamızı kaybettik bu yüzden menü paylaşımı da sohbette 1 hafta boyunca 3, takımdan olacak
gezmeye gideceğizyarın sabahtan itibaren
hadi makresim start aldım ben bugunNe yapalım artık olan oldu önümüze bakacağız, hadi sil baştan başlıyoruz neslim
3. takıma yenildik ya 1 hafta o takıma konuk olacaz o demekNe tatili kii
Verin tabi acil durum, her cezaya razıyım. Yanlışı görürseniz affetmeyinhafyata bizdesiniz ya bizde ceza verelim mi? haftaya hep birlikte sporlarımızı yapalım. Daha güzel sonuç alırız inşallah
yutaklarınızı hazırladık banucum. sizde toplanmaya baslayın sabah sizin için erken kalkıp çay demlicem sözz
Evet banucum. Çok iyi oldu bu. Eğlendik. İrademizi kuvvetlendirdik. Hatta bu tatlı rekabet olmasaydı ben persembe günü eğlencede kacırırdım da. Bana cok faydası oldu. Ve bide güzel güzel kiloları verdık. tatlı bir yarış oldu
Haklısın canım bugünden itibaren eskisi gibi başlayıp bu işi bitirmem gerek. Bu akşamdan itibaren sporumu aksatmadan yapacağım inşallah. Diyet listeme de uyacağım, hatta eksik olur ama fazla olmaz. Kaşık sayısı vermişti doktor onlara dikkat edeyim. Haftaya kadar bir kilo vermem lazım.
gidelim belki yeni şeylerde öğreniriz
ağrı deyince kızlar adet sancısına benzer bi ağrım var rahmimde. özellikle...... dan sonra kıvrandırmaya başladı
rahimde yara bişimi var acep tecrübesi olan varmı. akıntı filan başka bişi yok sadece gaza benzer bi ağrı şaştım kaldım
İnşallah kaptanım, hemen bağırsak sorunumu çözmem gerek, tekrar sabahları incire başlayayım, iyi gelmişti bana. O aralar hiç sıkıntım yoktu. Bir hafta bunu deneyeyim olmadı başka bir şey denerim. Çörek otuna da başlayayım
canımsınnn zahmet verdik teşekkürler ellerinden çay mı içeceğiz
kesinlikle haklısın canım amaç zayıflamak gerisi eğlence
biraz daha dişini sıkıp bu işi bitirrsen süper olur makresim
Hayır olsun inşallah neslimmm
İnşallah kaptanım, hemen bağırsak sorunumu çözmem gerek, tekrar sabahları incire başlayayım, iyi gelmişti bana. O aralar hiç sıkıntım yoktu. Bir hafta bunu deneyeyim olmadı başka bir şey denerim. Çörek otuna da başlayayım
393.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
makres---64,4-------------------------->
BayılanBayılana----93,3-------------------------->
rengarenknesli ---77,8 ------------------------->
merinetya ---73,5 ------------------------->
senasevval----49,7----------------------------->
Sindi564----79,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----77,5------------------------->
Aslı----89,7----------------->
Yenibirben----79,3------------------------->
Bulutummm30----- 81,4 ------------------------->
winstonlight--------- 75 ------------------------>
Ayyüzlüm--------?--------------->
Ebwam-------?---------------->
Bızdık----?----------------->
Bu hafta hedef yapmadan denedik yine olmadı o yüzden hedeflerimize geri dönüyoruz Ayrıca önümüzdkei hafta aylık%2 kilo verme için son haftamız bu haftayı iyi değerlendirelim Kolay Gelsin Meleklerim
ben geldiim sabah tartıldım 75.2 yim kızlargeçen hafta 75.9 dum
haftaya 74.5 hedefimm
bu arada doktorum ilaç kullanıyosun kilo veremezsin demişti burdan ona dilimi çıkararak selam yolluyorum
biraz yavaş vericem bu yüzden ama vericem kaptanım inş
bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim
Selam meleklerrr hedef listenizi 3. takıma taşıdım (tasırmıs gibi oldu ama tasıdım sayılır) malum yarın tatile geliyosunuz ya hazırlıkları yapıyım dedim.
Yarın için hepınızı beklıyoruzzz öptumm cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?