Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listemizi paylaştım meleklerimmmm hepinizi tebrik ederimmHarikasınız bu hafta hepinize teşekkür ederimm
Kaptanım asıl biz teşekkür Ederiz bıkmadan yılmadan bizim her halimize sabırla yaklaşıp ikna ediyosun motive ediyosun iyi varsın cnm allah seni başımızdan eksik etmesin

Listemizi paylaştım meleklerimmmm hepinizi tebrik ederimmHarikasınız bu hafta hepinize teşekkür ederimm
Biz teşekkür ederiz kaptanım, hepimizi öyle güzel motive ediyorsun ki, Allah razı osun. Ortalama süper olmuş. Paylaşım alanına baktım şuan itibariyle ikinciyiz.

Hiç artı çıkan yok bu hafta, herkes mutlu oldu harika.

Kaptanım asıl biz teşekkür Ederiz bıkmadan yılmadan bizim her halimize sabırla yaklaşıp ikna ediyosun motive ediyosun iyi varsın cnm allah seni başımızdan eksik etmesin

Biz teşekkür ederiz kaptanım, hepimizi öyle güzel motive ediyorsun ki, Allah razı osun. Ortalama süper olmuş. Paylaşım alanına baktım şuan itibariyle ikinciyiz.

Asıl başarı sizin canlarımm mütevazi olmayın yılbaşından sonra bir yeni kural daha gelecek herşey sizlerin çıtır olabilmeniz için Ben emeklerimin karşılığını aldıkça mutlu oluyorum teşekkürler

Cok merak ettim

Sürprizzz bu arada neslimi kaptan yardımcısı yapacağız ki sorumluluk alıp kaçamaklardan uzak dursun meleklerim
Ama önce beni yenmesi gerek cnm hiç şansı yok malesef:)

Maldivlerden bildiriyirum
menum
sabah 4/4 luk karatay kah. Ve avakado
12.30 da 4kasik kiymalisogan kavurma bolca salata
18.00 de izgara yaprak ciger bol çiğ sebze esliginde salata+ 3dlm bal kabagi bugulamasi
kabak iltihaba iyi geliyirmus kure basladim
ayrica tabagimin yuzde 75 çiğ yani alkali besin olacak bu hafta hem kilolara hem mantarima savas actim
spor bu gun yok tatilde

Sevgili neslim bu haftaki tüm menülerimi sana ithaf ediyorum cnm bnm..
Kahvaltı:
Sucuklu menemen
Peynir çeşitleri
Bol Zeytin
Badem
1 lokma tereyağ ekmek ömrümde ilk defa bu kadar küçük yedim :)
1 mandalina ama küçük

Öğle:
1 biberiye

Akşam:
1 kase mercimek içine haşlanmış bulgur 3 kaşık Üstüne çay kaşığı kadar tereyağı
Avuc içi kadar fırında baharatla kızarmış hamsi üstüne bol limon
Yeşil soğan

Sporu yaptıktan sonra yazcam

Cok merak ettim

Ama önce beni yenmesi gerek cnm hiç şansı yok malesef:)
oooo düello olacak sanırım bu hafta barbimm

Maldivler beklesin biraz neslimm menün hakikaten müthiş neslim bravoo
Spor olsa iyiydi barbim yarışı başlattı uyarması benden

Harika bir menü daha teşekkürler barbim sporunu da yazarsan nesliden öndesin demektir

Kaptanım hangimzin menüsü daha doğru olmuş bu hafta benle nesli yi karşılaştırmanı rica ediyorum böylece hatalarımızı görmüş oluruz

İkinizde de kusur yok kuzum ama neslinin sporu eksik o yüzden sporunu yaparsan senin raporun öne geçer
sucuk güvenilir bir yerdendir umarım neslim de soğanlı kıyma yemiş ama kavurma şeklindeyse hatalı

Kaptan yok galiba :)

Geldim tatlım

selam çok yoğunum gelemedim k.bakma kaptanım
ben regl olcam çok şişim
kilom 75.1

100 gram verdim aman ne çok vermişim dimi

Sorun değil kuzum hoşgeldin beyaz lahana mor lahana ve maydanoz kaynatıp ister limonlu suyunu iç istersen limon sıkıp taneleriyle birlikte ye kuzum şişkinliğine iyi gelirAz olsun bizim olsun bitanem

bu yoğunluk ve stresteyken yine iyisin cnm benim

Bugünkü menum
Sbh 2 yumurta 3 ceviz peynir Havuç
Aksam güveç cacık
Gün icinde 1 Türk kahvesi 2 bitki cayı
Leslie,150 mekik 100 er sbh aksam ip atlama

Afiyetolsun Fatoşum maşallah menülerindeki istikrara hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…