- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
misafirlikteydik 3.takımda döndük nihayet sen nasılsın tatlım
hoşgeldin sende iyisin umarım
a.slm iyyim canm tskr sen nasılsınSlm cnm nasılsın kayınvaliden nasıl
***6.Takım 393. ETAP ***
A1S2L3I4 (89,7 /88,8 /0,9 /% )1,00
Ahbirkingcharlesimolsa (77,5/ / /% )
BayilanBayilana (93,3/ / /% )
bulutummm30(81,4/ / /% )
makres76 (64,4/ / /% )
merinetya(73,5 / / /% )
rengarenknesli ( 77,8/ / /% )
senasevval (49,7/ / /% )
sindi564 ( 79,2/ / /% )
winstonlight(75 /73,9/1,1/%1,47 )
6.Takım Ortalaması:%
gerçekten tebrik ederim harikasınıziyyim neslim çok şükür biraz yorgunum sadece oda geçti sonuç alınca koşturmaktan 900 gr. vermişim tabi yediklerimede çok dikkat ettim
Gecmiş olsun cnm. Yaşlılık ve yaşlılık psikolojısı zor Allah yardımcısı olsuna.slm iyyim canm tskr sen nasılsınk. validem daha iyi çok şükür ilaçlarını kullanıyor bant verdi dr. yapıştırıyor onu hergun ayrı bir yere , daha iyi şimdi çok unutuyordu herşeyi yemeği yaksa oturup ağlıyor ,namazı unutuyor tekrar kılıyor zor günlerdi piskolojk olarakta çok etkiledi onu tabi bu durum daha iyi olacak inşalhh ...
sağolasın canım benim bende seni tebrik ediyorum gayet güzel vermişsin ... hedefe ulaşana kadar emin adımlarla yürüyoruz hep beraberbattaniye1 ve seni ayakta alkışlıyorum tebrikler takımın yuz akları
gerçekten tebrik ederim harikasınız
aminn sağol canım Allah razı olsun...Gecmiş olsun cnm. Yaşlılık ve yaşlılık psikolojısı zor Allah yardımcısı olsun
geçmiş olsun aslım ben kaçırdım sanırım hastan varmış acil şifalaraminn sağol canım Allah razı olsun...
Aminn canım inşalhh yaşlılık zor...geçmiş olsun aslım ben kaçırdım sanırım hastan varmış acil şifalar
Günaydınlar hepimizeee
Başkanım kilo hesaplama kağıdımı kaybetmişim ya da evde dağınıklık arasında kaybolmuş.
Sonuç 1.466 çıktı hatırladığım kadarıyla. Virgülden sonraki 5ten büyükse mi yuvarlıyorduk?
Öyle olunca 1,47 ama beşin sadece katı ise olmuyor, ay beynim durdu. Kusura bakmayın hemen bankaya çıkmam lazım.
Öpüyorum herkesi. Umarım yeni yıl öncesi güzel kilolar vermişizdir.
Sevgili kardeş takımımız
Misafirliğinizden çok memnun kaldık, takımımızı şenlendirdiniz teşekkür ederiz
Kızlarr herzaman sohbete muhabbete bekleriz
Hadi bakalım bol şanslar tartıda hepp - görün
Günaydın hayırlı sabahlar ... hayırlı cumalar 6. takımın güzel hatunları nasılsınız sonunda döndüm evime , kaptanım affedin bu ara sohbete katılamadım hiç malum sebepler , inşlh beraberiz bundan sonra .. bugün tartı günü hepimizin yüzü güler inşalhh
iyyim neslim çok şükür biraz yorgunum sadece oda geçti sonuç alınca koşturmaktan 900 gr. vermişim tabi yediklerimede çok dikkat ettim
a.slm iyyim canm tskr sen nasılsınk. validem daha iyi çok şükür ilaçlarını kullanıyor bant verdi dr. yapıştırıyor onu hergun ayrı bir yere , daha iyi şimdi çok unutuyordu herşeyi yemeği yaksa oturup ağlıyor ,namazı unutuyor tekrar kılıyor zor günlerdi piskolojk olarakta çok etkiledi onu tabi bu durum daha iyi olacak inşalhh ...
dünki menumude yazayım.
sabah kalkınca 2 brd su
8,00 de yarım simitle karatay kahvaltısı ve avakado
13,20 de 3 kaşık pirinç pilav+1 minik lavaş ekmek+et döner+ayran
18,00 de bulgur+pirinçle hazırlanmış hamsili pilav+bol salata
spor: sabah 25dk lesli plates+ öğlen 35dk yurume
Günaydın kızlar, sonunda eve döndük, bugün mutluyum valla tartı yüzüme güldü, özlemişim böyle kilo vermeyive sanırım herkes keyifli bugün, güzel sonuçlar alınmış.
Kaçak menüleri de yazayım
Çarşamba
Kalkınca 2 bardak su+1 günkurusu
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım muz
marul maydanoz
Öğle
Kıymalı yumurta
yoğurt
Ara
1 günkurusu
3 ceviz
Akşam
10 tane kıyması bol sarma
yoğurt
salata
Su 3 litre, 2 barak yeşilçay, 1 kuşburnu
Spor leslie ile 1 mil + 45 dak. plates
-------------------------------
perşembe
Kalkınca 2 bardak su+1 günkurusu
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
yarım muz
marul maydanoz
Öğle
Güveç
yoğurt
Ara
yarım paket çubuk kraker
3 ceviz
Akşam
yemeğim yoktu sabahki kahvaltının aynısı
Su 3 litre, 2 barak yeşilçay
Spor leslie ile 1 mil + 45 dak. plates
taşırım işim çıkarsada haber ederim kaptanGünaydın meleklerimmmmm
doğru hesaplamışsın bitanem 5 ve 5 ten büyük olursa yuvarlıyoruz kuzumMaşallahın var bitanem tebrik ederimmm
Misafirperverliğiniz için tekrar teşekkürler bitanemm geliriz tabi sizleri de bekliyoruz
Günaydın Aslıcımm hayırlı cumalar canımm bizler iyiyiz ama seni çok merak ettikVerdiğin mailden de ulaşamadım neyse ki döndün aramıza affedilecek birşey yok kuzum tahmin etmiştik kayınvalidenle ilgili olduğunu
Tebrikler Aslıcım istikrarlı bir şekilde her hafta veriyorusn harikasın canımm
Gelmiş geçmiş olsun bitanemm senin gibi bir gelini olduğu için çok şanslı cnmGündne güne daha iyi olur inşallah bitanem kolay değil
sabah simitöğle pilav + lavaş akşam pilav hem de tartı öncesi aşkolsun neslim birşey dememeye çalışıyorum ama kendine yapıyorsun bitanemm Buna rağmen 400 gr vermen gerçekten süper ama harika spor yapmıştın menülerine dikkat edebilseydin eminim daha çok verecektin tatlım
Listeyi düzenlediğin için teşekkür ederim neslim bugün paylaşıma sen taşırmısın tatlım
makresim tebrikler takımı uçurdunuz bu hafta brawooo***6.Takım 393. ETAP ***
A1S2L3I4 (89,7 /88,8 /0,9 /% )1,00
Ahbirkingcharlesimolsa (77,5/ 77,4/0,1 /%0,13 )
BayilanBayilana (93,3/92,6 /0,7 /%0,75 )
bulutummm30(81,4/80,7 /0,7/% 0,86)
makres76 (64,4/63,3 /1,1 /%1,71 )
merinetya(73,5 / / /% )
rengarenknesli ( 77,8/77,4 /0,4 /%0,51 )
senasevval (49,7/ / /% )
sindi564 ( 79,2/ / /% )
winstonlight(75 /73,9/1,1/%1,47 )
6.Takım Ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?