Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler güzel hatunlar,
Ben kar sebebi ile eve yeni geldim sayılır. Ve duş alıp hemen yatacağım.
Çarşamba yarım günüz, perşembe ve cuma tatiliz, tabii cumartesi ve pazarı da birleştirisek inşallah bol bol dinlenip sizlerle olacağım. Şimdilik bu koca totoluyu lütfen mazur görün.

Menüm;
sabah; 2 kaşık yoğurt, kahve
akşam; 3 shnitzel, yarım paket gofret, bir avuç fıstık (Öff regl olacağım, yılbaşında da zaten yiyeceğim kilo alacağım diye hiç kendimi dizginleyesim yok, şu çarşamba çabuk gelse de bende yiyeceğimi yesem )
Spor; 3km sabah 6da yürüyüş, gün boyu tepinmece, eve dönüşte karda donarak yürümece.

Hepinizi öpüyorum, iyi uykular.

Hoşgeldin bitanemm neyse ki birkaç gün dinlenme şansı bulabileceksin.Her gün buraya uğraman bile takdire şayan yoğunluğunu biliyoruz kuzum ah bu regl aynı anda hepiniz olmasanız bari
aman havalar iyice soğuyacak kar ve fırtına geliyormuş dikkat edin İstanbuldaki meleklerim.Aynen şu çarşambayı atlatsak

İyi geceler tatlı rüyalar canımmmDinlen güzelce

Slm kizlar ben geldimmmmm
menumu yaziyorum
sabah bir haslanmis yumurta beyaz peynir 9 zeytin bol yesillik
oglen bir bardak ayran bir dilim borek (walla bir dilim)
Aksam bir tabak etli patates yemegi bir kase cacik
ara 5 bardak acik cayyy

Slm kizlar ben geldimmmmm
menumu yaziyorum
sabah bir haslanmis yumurta beyaz peynir 9 zeytin bol yesillik
oglen bir bardak ayran bir dilim borek (walla bir dilim)
Aksam bir tabak etli patates yemegi bir kase cacik
ara 5 bardak acik cayyy

Hoşgeldin kaçak

tamam inandık yemin etme kuzummm patatesten mümkün olduğunca uzak dur bitanemm spor yok mu yine

Ana kaptan yardımcısı benim ama
sindim ben na kaptan yardimcisi olamam zaten calisiyorum eve gelip anca isle gucle ugrasiyom onca formalite vaktim olmaz ama sana elimden geldigince gorev duserse yardim ederim baska bisi yok inan istesende ana kaptan yardim olamamki anladinmi. Lutfen kafana takma bukadar sen yarisi kaybetsende ana kaptan yar. Cimiz bitanemiz sindimizsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…