- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Anammm eli maşalı sindim burdan ulaşamasa diğer uygulamadan basıyor fırçayıhemen yazayım bari dünkü menümü
spor yapmadım kaptanımevet kemalpasaya yagıyormus
Ya hakikaten bilmiyodum o zaman ben o lahanaları dolma yapayım dimi iyi fikir :)) şaka bi yana bilgiler için coo teşekkür ederim bıraktım yapmadım doktor kontrolüne gidip geleyim sonra denerim sonuclara göreturp ,lahana ,özellikle kara lahana , armut ,patates ve çiğ sebzeler çokta yaramıyor,benim yavaş çalışıyor troidim çok araştırma yaptım bir kaç dr. danda duydum bunları ,yani aşırıya kaçmadan yememiz gerekiyor canım
Sağol cnmBen bi yemek adı daha ögrendim. Mancarresmıne baktım Google amcadan zaten sende koymuşun
Ponçik,çıntar,mancar...gelsin sıradakiler:)
@gel_pcpc cnm yeni nickin hayırlı olsun:)
Sağol kaptanım :)Günaydın meleklerimmmmmm
iyiyim kuzum teşekkürlermancarı ilk kez gördüm belki pazarda da vardır ama bilmediğim birşey olduğu için mi dikkatimi çekmedi acaba
Aman aman barbim yeni nikin de yeni resmin de kendin gibi çok şeker hayırlı olsun kuzum
Ayyüzlüme duyurulurTeşekkürler paylaştığın için tatlım
Ne güzel dimi bulutum her gün yeni bir şey öğreniyoruz
Hayırlı sabahlar tatlımmm ohh kartopu da oynadınız mıharikasın güne süper bir başlangıç yapmışsın cnmm.
nerde gördünüz kraliçem Kemalpaşayamı yağdı İnş birikir burada sadece yağmur var
Al bitanemm kış yeni başlıyor sanki
Yılbaşına hedefine en çok yaklaşanlardansın kuzummm tebrik ederim
detttt 58 demiştinnnnnnmezuniyetinden sonra hiç tartılmadın dimi Eylülüm
Menüler süperrsporlarını yazmayı unuttun sanırım bitanemm
Aynen canım :)peşinizdeyim ona göre:)Anammm eli maşalı sindim burdan ulaşamasa diğer uygulamadan basıyor fırçayıhemen yazayım bari dünkü menümü
Aynen unuttum bianİlahi barbimmm daha alışamadın o yüzden tatlım
Gamzem bu kurallar zaten hedefe daha sağlam ve hızlı ulaşabilmek için kuzum inşallah faydasını görürüz
beklerım valla.. sade c.tesı yuruyus yaptım... soz bu aksamdan ıtıbaren yıne evde spor yapıcam tıbet denıyeyım yoksa jılıan mı napayım
Aferim barbimee
Tatlım hava soğudu dışarıda yürüyemesen bile mutlaka evde spor yapman lazım kuzummKemalpaşaya mı gelsek kar görmeye
Ya jillian cok kısa bi dene derim yanına biraz daha kardio falanbeklerım valla.. sade c.tesı yuruyus yaptım... soz bu aksamdan ıtıbaren yıne evde spor yapıcam tıbet denıyeyım yoksa jılıan mı napayım
beklerım valla.. sade c.tesı yuruyus yaptım... soz bu aksamdan ıtıbaren yıne evde spor yapıcam tıbet denıyeyım yoksa jılıan mı napayım
Ya jillian cok kısa bi dene derim yanına biraz daha kardio falan
leslıede cok sıkıcı yahu.. bırkacgunde alısırım herhalde
Tibet 21 tekrar yapsan bile 15 dk sürüyor ortalama canım sabahları kalkar kalkmaz onu yapabilirsin
fakat akşamları leslie snein için daha uygun bitanem 3 mile videosundan başla diğer hafta diğer 4 mile videosuna geç kuzum
Hahahaha allah iyiliğini versin biber mi çekti canın?Aynen canım :)
Kız az önce kingcharles yerine ne yazdım biliyo musun charliston hahahaja cok güldüm kendime şaşkınlığım üstümde bugun :)
Hahahaha allah iyiliğini versin biber mi çekti canın?dün gece sinemadan dönerken avmdeki pet shopta king charles yavrusu gördüm yazık içeride paspasın üstüne yatmış uyuyordu içim gidiyor şu pet shoptaki hayvanlara, koyuyorlar bir kafese gün boyu vitrinde eşya gibi duruyorlar, eve gelince oturdum ağladım.. keşke bir köpeğe uygun bir evim olsa bir an düşünmezdim en az iki köpek sahiplenirdim..
Yok kaptanım hiçbirşeyin yasaklandığı yok hep kendilerine yasa çıkarıyorlar şu hayvancıklar için kılını kıpırdatan yok kaç senedir pet shoplarda köpek satışı yasaklanacak güya barınaklardan sahiplenmek zorunlu olacak ama kimin umurunda bir türlü yasalaştırmıyorlar
Keşke bitanemm evlerimiz uygun olsa da hepimiz sahiplensek .Evde bakımı hakikaten çok zor 3 yıl evde baktım sonra rahmetli oldu .Annem izin verse yine alırım gerçiNasip ilerde inşallah
Güya kafese koymak yasaklandıGariplerim tüm gün hareketsiz durmak ne zor
Tibet'in video linkini eklermisiniz ? Bende yapıyımmı uygun olurmu bana??
Tibet 21 tekrar yapsan bile 15 dk sürüyor ortalama canım sabahları kalkar kalkmaz onu yapabilirsin
fakat akşamları leslie snein için daha uygun bitanem 3 mile videosundan başla diğer hafta diğer 4 mile videosuna geç kuzum
ben sana ozelden yolladim cnmTibet'in video linkini eklermisiniz ? Bende yapıyımmı uygun olurmu bana??
tesekkur ettim sekerimSelam kızlar, uğrayamadım bugün. Çabucak bir geçmiş yaptım cevap ta yazamadım, ders çalışacağım. Dünkü menümü yazayım
Kalkınca 2bardak su+1 gün kurusu
Sabah
kahvaltıyı yetiştiremedim 2 dilim kadar ekmeğin içine 3 köfte koydum yanıma aldım iş yerinde yedim
Öğle
güveç
yoğurt
Ara
2 ceviz
1 susamsız simit
süt
Akşam
iki kepçe çorba
ıspanak
yoğurt
su 3 litre, 2 bardak yeşil çay
spor leslie ile 2 mil
tesekkurler bitanmBen de bunamaya başladım galiba menümü yazıcam dedim yazmadan çıkmışım
Dünkü menüm,
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Akşam domates soslu biftek, salata
Saat 10da bir küçük pop corn eşimle yedik sinemada
ya ben her canlinin kendi ozgur ortaminda olmasindan yanayim evde kendi keyfimiz icin tutulmasina bile karsiyim acikcasi cok uzuluyorum onlaraYok kaptanım hiçbirşeyin yasaklandığı yok hep kendilerine yasa çıkarıyorlar şu hayvancıklar için kılını kıpırdatan yok kaç senedir pet shoplarda köpek satışı yasaklanacak güya barınaklardan sahiplenmek zorunlu olacak ama kimin umurunda bir türlü yasalaştırmıyorlar
Kesinlikle canım, ama evde tutulması kısmına katılmıyorum tabii ki eve hapsetmek değil kastım ama barınaklarda her canlıyla tek tek ilgilenilemiyor ki, o hayvanı seven ilgi gösteren ihtiyaçlarıyla ilgilenen yani ailenin bir bireyi olarak görüp ona göre davranabilen bir sahibi olmasından güzel bir şey de yok bence..ya ben her canlinin kendi ozgur ortaminda olmasindan yanayim evde kendi keyfimiz icin tutulmasina bile karsiyim acikcasi cok uzuluyorum onlara
Dun tartimi aldım arkadaşından ama adet oldum korktumcikmaya facede biri paylaşmıştı iki çocuk baskulun önünde duruyor biri tam üstüne çıkacak öbürü uyariyo sakin çıkma annem her üstüne çıktığında agliyo sene de ağlatır diye:)ayni o durumdayım korkuyorum çıkmaya ama cuma tartilcam sozGünaydın meleklerimmmmmm
iyiyim kuzum teşekkürlermancarı ilk kez gördüm belki pazarda da vardır ama bilmediğim birşey olduğu için mi dikkatimi çekmedi acaba
Aman aman barbim yeni nikin de yeni resmin de kendin gibi çok şeker hayırlı olsun kuzum
Ayyüzlüme duyurulurTeşekkürler paylaştığın için tatlım
Ne güzel dimi bulutum her gün yeni bir şey öğreniyoruz
Hayırlı sabahlar tatlımmm ohh kartopu da oynadınız mıharikasın güne süper bir başlangıç yapmışsın cnmm.
nerde gördünüz kraliçem Kemalpaşayamı yağdı İnş birikir burada sadece yağmur var
Al bitanemm kış yeni başlıyor sanki
Yılbaşına hedefine en çok yaklaşanlardansın kuzummm tebrik ederim
detttt 58 demiştinnnnnnmezuniyetinden sonra hiç tartılmadın dimi Eylülüm
Menüler süperrsporlarını yazmayı unuttun sanırım bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?