Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün ki menüm :
sabah : peynir ,zeytin ,yeşllik 1 d.kızarmış ekmek ,2 kaşk yoğurt ,
öğlen : 1 elma , 1 kase yoğurt ,
akşam :çorba , turşu , 1 parça fırın tavuk , 1 tabak (çiçekli mancar )
3. lt su , 20 .dak spor

annemdeydim dün akşam biraz fazla olabilir

Menum
sabah kalkinca 2 br limonlu su
6.40 da 1 kefir corekotu
7.30 da 1 tereyagda yumurta.biraz anne cokelegi.10 kadar zeytin.findik.fistik salata
13.30 da 3 parça izgara et salata
19.00 da coban kavurma.bol salata.az mercimek corba 1 elma dilim kabuklu patates firinda
spor aksam 30dk kocakari sporu ( sindi koydu adini ) ; lesli ve plates

slmm kızlar güzel geceler...geçmiş yaptım ,sindim geldim paylaşayım menülerimi

Hoşgeldin bitanemm

Bugun canim sikkin valla dokunmayin aglarim modundayim hersey ters gitti ama hala anlatacak kadar desarz olamadim sanirim depresyondayim basimda agriyo her lafa aliniyom neyse ben yatacam kizlar sohbette edemicem affeuin bugun

Hayır olsun inşallah neslimmm sağlık sorunu değildir umarım kuzum
Peki dinlen bitanemmm üzme kendini ne olur

Dün ki menüm :

mancar pancar sanırım dimi kuzum turşuyu fazla kaçırmadıysan bir sorun yok tatlım

spor annende olduğun için yapamadın sanırım az olmuş biraz

Afiyetolsun neslimm menü süper kuzum bu sporu yapanların öyle olması imkansız bence

Şimdi tamamdır ebwamcımmm

Neslim geldi gözünaydın barbim
Hani nerde benim aşktan gözlerim yollarda kaldı kesin spor yaptı geldi
slmm kızlar güzel geceler...geçmiş yaptım ,sindim geldim paylaşayım menülerimi
Hoşgeldin cnm bnm
Ay yok cnm takılıyorum kaptana aşk olsun seni kırmak istemem
Nasılsa hepimizin bi işi olursa bi diğer arkadaşımız seve seve yapıyo canımsın Bitanemsin yanlış anlama olur mu seni cok seviyorum
Bugun canim sikkin valla dokunmayin aglarim modundayim hersey ters gitti ama hala anlatacak kadar desarz olamadim sanirim depresyondayim basimda agriyo her lafa aliniyom neyse ben yatacam kizlar sohbette edemicem affeuin bugun
Yaa noldu sana böyle bak ben yeni yeni toparlamaya çalışıyorum kendimi bende bi çeşit depresyondaydım canım son 1 haftadır bak anlat rahatla senin iyi olman bizim de iyi olmamız demektir bitanem
Cok teşekür ederim canım benim menü için

İtiraf ediyorum senin bugunkü menün benimkinden daha iyi sanki
He esneme gerilme için ben koca karı sporu demiştim çünkü onu diğer sporlardan sonra zaten herkes yapıyo daha kardiyo lu bişey yap diyr dedim yoksa plates saygım sonsuz ki bende başlicam yakında sen ve Ayyüzlüm gibi sıkı olmak için çünkü şu halimle yanınızda durunca hem boydan kaybediyorum hemde cok kilolu duruyorum nerdeyse aynı kilolarda olmamıza rağmen

Bugun ki menüm :

Afiyetolsun canımmm elmayla bir bardak süt mü içsen acaba gerçi öğle yemeği ile sabah arası az sa sorun yok harikasın tatlımm

QUOTE="Sindi564, post: 38574379, member: 580219"] RengarenkNesli canim sen lahanayi yaptin mi suyunu ictin mi ben simdi yaptim ilk bardagimi icicem ac tok farketmez yaziyodu bende simdi icicem ama sanirim 2 bardaklik cikti ve digerini aksama icicem ama taze yapin diyodu heralde sorun olay dimi Sabah yapip aksam da icmek[/QUOTE]

sindi sende yavaş çalışan troid varsa lahana suyu çokta faydalı değil canım , araştırdınmı ?

Hoşgeldin bitanemm

mancar pancar sanırım dimi kuzum turşuyu fazla kaçırmadıysan bir sorun yok tatlım

spor annende olduğun için yapamadın sanırım az olmuş biraz

hoş buldum kaptanım nasılsınnn...
turşu az yedim canım tadımlık ...
bizde mancar dedikleri için orjinal haliyle yazdım kaptanım hodan mancarı da derler ...

[

sindi sende yavaş çalışan troid varsa lahana suyu çokta faydalı değil canım , araştırdınmı ?

hoş buldum kaptanım nasılsınnn...
turşu az yedim canım tadımlık ...
bizde mancar dedikleri için orjinal haliyle yazdım kaptanım hodan mancarı da derler ...

[[/QUOTE]
Aaa bilmiyodum cnm benim troid pek çalışmıyormuş ama en son nisan mayısta gittiğimde kendi kendine düzeldi dedi doktor daha cok başındaydı

Ben müsade istiyorum meleklerimmm iyi geceler tatlı rüyalar
iyi geceler kaptanım ...
bende müsade istiyorum kızlar ,gün öyle kısa ki işleri bitirip buraya vakit bulamıyorum ev işi bitiyor yemek başlıyor ordan çocuklar okuldan geliyor derken gün bitiyor neyse vakit buldukça burdayım görüşürz canlarr...

Iyi geceler cnm bnm bak yeni ismimle ilk mesaj sana attım :)

Aaa bilmiyodum cnm benim troid pek çalışmıyormuş ama en son nisan mayısta gittiğimde kendi kendine düzeldi dedi doktor daha cok başındaydı

turp ,lahana ,özellikle kara lahana , armut ,patates ve çiğ sebzeler çokta yaramıyor,benim yavaş çalışıyor troidim çok araştırma yaptım bir kaç dr. danda duydum bunları ,yani aşırıya kaçmadan yememiz gerekiyor canım

Hayır olsun cnm geçsin kısa zamanda inş sıkıntın

Ben bi yemek adı daha ögrendim. Mancar resmıne baktım Google amcadan zaten sende koymuşun
Ponçik,çıntar,mancar...gelsin sıradakiler:)

@gel_pcpc cnm yeni nickin hayırlı olsun:)

Günaydınnnn.... hayırlı sabahlar ... karlı bir izmit sabahından selamlar herkeseeee ....
uyandık bugün bembeyaz karlı güzel bir güne çok sevinçliydi çocuklar...
kızımı okula bıraktım sonra 45 dak tempolu karlı bir yürüyüş yaptım enerji depoladım ve geldim

Ben bi yemek adı daha ögrendim. Mancar resmıne baktım Google amcadan zaten sende koymuşun
Ponçik,çıntar,mancar...gelsin sıradakiler:)
evet fatoşum her yörenin farklı kullandığı isimler var ben manavım izmitin yerlisi manavdır ( siz sormadan anlatim )bizde mancar derler örnek mancarlı pide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…