slmm kızlar güzel geceler...geçmiş yaptım ,sindim geldim paylaşayım menülerimi
Bugun canim sikkin valla dokunmayin aglarim modundayim hersey ters gitti ama hala anlatacak kadar desarz olamadim sanirim depresyondayim basimda agriyo her lafa aliniyom neyse ben yatacam kizlar sohbette edemicem affeuin bugun
Dün ki menüm :
sabah : peynir ,zeytin ,yeşllik 1 d.kızarmış ekmek ,2 kaşk yoğurt ,
öğlen : 1 elma , 1 kase yoğurt ,
akşam :çorba , turşu , 1 parça fırın tavuk , 1 tabak (çiçekli mancar )
3. lt su , 20 .dak spor
annemdeydim dün akşam biraz fazla olabilir
Menum
sabah kalkinca 2 br limonlu su
6.40 da 1 kefir corekotu
7.30 da 1 tereyagda yumurta.biraz anne cokelegi.10 kadar zeytin.findik.fistik salata
13.30 da 3 parça izgara et salata
19.00 da coban kavurma.bol salata.az mercimek corba 1 elma dilim kabuklu patates firinda
spor aksam 30dk kocakari sporu ( sindi koydu adini ) ; lesli ve plates
Hani nerde benim aşktan gözlerim yollarda kaldı kesin spor yaptı geldi
Şimdi tamamdır ebwamcımmm
Neslim geldi gözünaydın barbim
Hoşgeldin cnm bnmslmm kızlar güzel geceler...geçmiş yaptım ,sindim geldim paylaşayım menülerimi
Ay yok cnm takılıyorum kaptana aşk olsun seni kırmak istememsindim ben na kaptan yardimcisi olamam zaten calisiyorum eve gelip anca isle gucle ugrasiyom onca formalite vaktim olmaz ama sana elimden geldigince gorev duserse yardim ederim baska bisi yok inan istesende ana kaptan yardim olamamki anladinmi. Lutfen kafana takma bukadar sen yarisi kaybetsende ana kaptan yar. Cimiz bitanemiz sindimizsin
Yaa noldu sana böyle bak ben yeni yeni toparlamaya çalışıyorum kendimi bende bi çeşit depresyondaydım canım son 1 haftadır bak anlat rahatla senin iyi olman bizim de iyi olmamız demektir bitanemBugun canim sikkin valla dokunmayin aglarim modundayim hersey ters gitti ama hala anlatacak kadar desarz olamadim sanirim depresyondayim basimda agriyo her lafa aliniyom neyse ben yatacam kizlar sohbette edemicem affeuin bugun
Cok teşekür ederim canım benim menü içinDün ki menüm :
3. lt su , 20 .dak spor
İtiraf ediyorum senin bugunkü menün benimkinden daha iyi sankiMenum
sabah kalkinca 2 br limonlu su
6.40 da 1 kefir corekotu
7.30 da 1 tereyagda yumurta.biraz anne cokelegi.10 kadar zeytin.findik.fistik salata
13.30 da 3 parça izgara et salata
19.00 da coban kavurma.bol salata.az mercimek corba 1 elma dilim kabuklu patates firinda
spor aksam 30dk kocakari sporu ( sindi koydu adini ) ; lesli ve plates
Bugun ki menüm :
sabah : 2 bardak su , 1 elma
öğlen : 1 dilim yumurtalı ekmek , peynir ,zeytin ,yeşillik , yoğurt ,
akşam: pırasa yemeği , mantar sote (kaşarlı), salata , yoğurt,
1 bitki çayı , 1 avuç fındık
3.lt su , 45 dak yürüyüş,
Hoşgeldin bitanemm
mancar pancar sanırım dimi kuzum turşuyu fazla kaçırmadıysan bir sorun yok tatlım
spor annende olduğun için yapamadın sanırım az olmuş biraz
Iyi geceleeeerrBen müsade istiyorum meleklerimmm iyi geceler tatlı rüyalar
QUOTE="Sindi564, post: 38574379, member: 580219"]RengarenkNesli canim sen lahanayi yaptin mi suyunu ictin mi ben simdi yaptim ilk bardagimi icicem ac tok farketmez yaziyodu bende simdi icicem ama sanirim 2 bardaklik cikti ve digerini aksama icicem ama taze yapin diyodu heralde sorun olay dimi Sabah yapip aksam da icmek
iyi geceler kaptanım ...Ben müsade istiyorum meleklerimmm iyi geceler tatlı rüyalar
Iyi geceler cnm bnm bak yeni ismimle ilk mesaj sana attım :)iyi geceler kaptanım ...
bende müsade istiyorum kızlar ,gün öyle kısa ki işleri bitirip buraya vakit bulamıyorum ev işi bitiyor yemek başlıyor ordan çocuklar okuldan geliyor derken gün bitiyor neyse vakit buldukça burdayım görüşürz canlarr...
Aaa bilmiyodum cnm benim troid pek çalışmıyormuş ama en son nisan mayısta gittiğimde kendi kendine düzeldi dedi doktor daha cok başındaydı
Hayır olsun cnm geçsin kısa zamanda inş sıkıntınBugun canim sikkin valla dokunmayin aglarim modundayim hersey ters gitti ama hala anlatacak kadar desarz olamadim sanirim depresyondayim basimda agriyo her lafa aliniyom neyse ben yatacam kizlar sohbette edemicem affeuin bugun
Ben bi yemek adı daha ögrendim. MancarDün ki menüm :
3. lt su , 20 .dak spor
hayırlı olsun yeni ismin sindimIyi geceler cnm bnm bak yeni ismimle ilk mesaj sana attım :)
evet fatoşum her yörenin farklı kullandığı isimler var ben manavım izmitin yerlisi manavdır ( siz sormadan anlatim )Ben bi yemek adı daha ögrendim. Mancarresmıne baktım Google amcadan zaten sende koymuşun
Ponçik,çıntar,mancar...gelsin sıradakiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?