bugun bızde kar gorduk yarın daha gorucezBurada da hava kapalı ve soğuk. Kar yağacak gibi, yağsa da bari belki biraz mikrop kırılırdı, hastaneler dolup taşıyor bu aralar.
evet kaptanım bı bot begenmıstım onu alayım olmıcaK boyleİyi akşamlar fıstıklarımmmm
İLahi barbim yaramaz çocuklar gibisiniz
Hmmm anlaşıldı kuzum.Ah o namıssızlar bir de sıcacık salepkış günü gel de dayan dimi
Slm makresimmm oyyyy kadayıf tadımlık yemişsin ve erken yediğin için sorun yok ama cumartesi laz böreğiafiyetolsun yaramasın inşallah kuzum hafta içi dengelersin spor yapamaman da kötü olmuş Her gün yarım saate düşürüp yaparsan daha iyi olur bitanemm hem ders de çalışabilirsin
Evet tatlım başardın
Ay kıskandım sanki ne güzel bir sesleniş bu böyle
Nurum bence al kuzum özellikle haftaya 1 derece 2 derece hava hem de gündüz üşüme bitanemm
Malesef makresim ne kadar çok istesem de gelemiyorum gündüz bu arahiç programda olmayan işler çıkıyor.Gönül hepimizin toplanmasını istiyor ama denk gelmiyor kuzum
Barbim uyanır uyanmaz yüzünü yıka hemen yap tibetini zaten o kadar kısa sürüyor ki hareket aralarında 1 dk derin nefes almayı unutma kuzum
oyyy dunyalar tatlısısınSana az bile şekerimm
Aylık çizelgem
5 aralık 2014
mesaj sayım + 35
başlangıç kilom : 93
kilom 90,5, giden 800 gr.
kas oranı : 22,5
yağ oranı : 53,7
gözle görülür sıkılaşma var gıdık gitti ,
beden ölçümüde aldım haftaya farkı yazarım ,
gögüs :115
bel : 105
kalça :115
Benim hedef yanlış yailmis z
Hedefler gelsin:1 Ocak 2015
eylul sıla---- 62,6-------------------->58
makres76----66-----------------|>62
Yenibirben---79,3----------------->?-75,7
merinetya---74,8-------------------------->70
35nur35----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----80,7------------------->75
Gamze----79,8------------------------->73-
Ayyüzlüm----80--------------->70-
Fatoş----------82,1---------------------->78
Gizem----------76,8---------------------->
Ebwam ----129-------------------------->125
Aslı-------------91,3--------------------->88
Veeee bakalım kimler ne kadar yaklaşmışçarşamba günü tartılabilirseniz yazalım yanına meleklerimm .Perşembe doğru sonucu alabileceğimizden şüpheliyim
gunaydin cnm valla kar yagmasi hm guzel hem eziyetGünaydınnnn.... hayırlı sabahlar ... karlı bir izmit sabahından selamlar herkeseeee ....
uyandık bugün bembeyaz karlı güzel bir güne çok sevinçliydi çocuklar...
kızımı okula bıraktım sonra 45 dak tempolu karlı bir yürüyüş yaptım enerji depoladım ve geldim
sagol cnm artik pcpcim dersin :)hayırlı olsun yeni ismin sindim
gunaydin cnm beklemedeyim menuleri dort gozlegunaydın beynımı bır toplıyım de kacak menulerı yazayım
masallah cnm gayet guzel olculerin30 aralık 2014
kilom 88,8, giden 4,200 gr.
kas oranı : 23,5 +
yağ oranı : 51,4 _
beden ölçüm :
gögüs :109
bel : 99
kalça :110
gunaydin cnm bnm ozledik bu aralar yoksun buralardaGünaydın herkese İstanbul da kar yagiyo tutarmış muamma kartopu oynarmiyiz zor kardan adam yapilirmi imkânsız ama olsunyinede yagsin
ee sen duzeltiver canim benim eski Kilo kalmisBenim hedef yanlış yailmis z
ben bi pazartesi istemistim sagol bebisimcuma gunu menum
sabah kk
oglen 1 portakal 2 cevız
aksam
ınce hamur yarım dılım pızza ustu kavurma etlı eskı kasarlı sıyah zeytın ve mantar
5 cevız
c.tesı
sabah supperrrr kk
aksam
bı alısverıs merkezıne alısverıse gıttık orda bana en uygunu ıskenderdı bende onu yedım ayran ıctım
pazar
sabah yıne supper kk
aksam
dana kavurma azıcık
ıkı kasık bulgur pılavı
sogan salatası
1 kase domates corbası (kendım yaptım)
p.tesı
sabah kk bır muzlu
aksam
barbunya
yogurt
salata
2 sus acı bıber tursu
ne demekben bi pazartesi istemistim sagol bebisim
sindi sende yavaş çalışan troid varsa lahana suyu çokta faydalı değil canım , araştırdınmı ?
hoş buldum kaptanım nasılsınnn...
turşu az yedim canım tadımlık ...
bizde mancar dedikleri için orjinal haliyle yazdım kaptanımhodan mancarı da derler ...
[
Iyi geceler cnm bnm bak yeni ismimle ilk mesaj sana attım :)
turp ,lahana ,özellikle kara lahana , armut ,patates ve çiğ sebzeler çokta yaramıyor,benim yavaş çalışıyor troidim çok araştırma yaptım bir kaç dr. danda duydum bunları ,yani aşırıya kaçmadan yememiz gerekiyor canım
Ben bi yemek adı daha ögrendim. Mancarresmıne baktım Google amcadan zaten sende koymuşun
Ponçik,çıntar,mancar...gelsin sıradakiler:)
@gel_pcpc cnm yeni nickin hayırlı olsun:)
Günaydınnnn.... hayırlı sabahlar ... karlı bir izmit sabahından selamlar herkeseeee ....
uyandık bugün bembeyaz karlı güzel bir güne çok sevinçliydi çocuklar...
kızımı okula bıraktım sonra 45 dak tempolu karlı bir yürüyüş yaptım enerji depoladım ve geldim
bugun bızde kar gorduk yarın daha gorucez
evet kaptanım bı bot begenmıstım onu alayım olmıcaK boyle
30 aralık 2014
kilom 88,8, giden 4,200 gr.
kas oranı : 23,5 +
yağ oranı : 51,4 _
beden ölçüm :
gögüs :109
bel : 99
kalça :110
Benim hedef yanlış yailmis z
cuma gunu menum
sabah kk
oglen 1 portakal 2 cevız
aksam
ınce hamur yarım dılım pızza ustu kavurma etlı eskı kasarlı sıyah zeytın ve mantar
5 cevız
c.tesı
sabah supperrrr kk
aksam
bı alısverıs merkezıne alısverıse gıttık orda bana en uygunu ıskenderdı bende onu yedım ayran ıctım
pazar
sabah yıne supper kk
aksam
dana kavurma azıcık
ıkı kasık bulgur pılavı
sogan salatası
1 kase domates corbası (kendım yaptım)
p.tesı
sabah kk bır muzlu
aksam
barbunya
yogurt
salata
2 sus acı bıber tursu
İyi akşamlar fıstıklarımmmm
İLahi barbim yaramaz çocuklar gibisiniz
Hmmm anlaşıldı kuzum.Ah o namıssızlar bir de sıcacık salepkış günü gel de dayan dimi
Slm makresimmm oyyyy kadayıf tadımlık yemişsin ve erken yediğin için sorun yok ama cumartesi laz böreğiafiyetolsun yaramasın inşallah kuzum hafta içi dengelersin spor yapamaman da kötü olmuş Her gün yarım saate düşürüp yaparsan daha iyi olur bitanemm hem ders de çalışabilirsin
Evet tatlım başardın
Ben kabul ediyorum kaptanım kendi adıma çok yavaştan almaya başladım bu kilo verme işini bir silkinmem lazım artık! Kendi adıma uygundur :)
Eve gelemedi hala galiba tam bunu yazmışken ben de hemen teklifimi yazayım barbim
Menülerin takibini sana mesaj takibini de neslime bırakıyorum
biraz sıkı çalışmamız lazım yaza az kaldı
mesajlardan sena misswong ve winston muaf canım sınavı bitene dek makres de öyle
menülerden sadece sena muaf .Gülay misswong ve halime menülerinizi yazmayı unutmayın şekerler listede olmayabilirsiniz ama bu takımın parçasısınız
Bir diğer konuya gelince yılbaşından itibaren
2 hafta üst üste kilo veremeyen yarışmacıyı maldivlere göndermeyi teklif ediyorum.Tabiii bu demek değil ki menüsünde kaçamak yok sporu düzenli ama yine de kilo verememiş bu durumlarda geçerli değil elbette.Fakat menüsünde kaçamak fazlaysa ve sporu eksikse o zaman 2 hafta izinli yazacağız tabiii kabul ederseniz sizce de uygunmudur meleklerimm
Aynen canım :)Ben kabul ediyorum kaptanım kendi adıma çok yavaştan almaya başladım bu kilo verme işini bir silkinmem lazım artık! Kendi adıma uygundur :)
Anammm eli maşalı sindim burdan ulaşamasa diğer uygulamadan basıyor fırçayıbence yine de diger sporlarin yaninda yap mekik cnm benim bak benim karnim sarkti zor oluyo toplamasi
kazene mi yazsak rica etsek cetvellerimizi geri verse
valla menusunu azmayana ozel mesaj atcam kurtulamazlar
spor yapmadım kaptanımGünaydın meleklerimmmmmm
iyiyim kuzum teşekkürlermancarı ilk kez gördüm belki pazarda da vardır ama bilmediğim birşey olduğu için mi dikkatimi çekmedi acaba
Aman aman barbim yeni nikin de yeni resmin de kendin gibi çok şeker hayırlı olsun kuzum
Ayyüzlüme duyurulurTeşekkürler paylaştığın için tatlım
Ne güzel dimi bulutum her gün yeni bir şey öğreniyoruz
Hayırlı sabahlar tatlımmm ohh kartopu da oynadınız mıharikasın güne süper bir başlangıç yapmışsın cnmm.
nerde gördünüz kraliçem Kemalpaşayamı yağdı İnş birikir burada sadece yağmur var
Al bitanemm kış yeni başlıyor sanki
Yılbaşına hedefine en çok yaklaşanlardansın kuzummm tebrik ederim
detttt 58 demiştinnnnnnmezuniyetinden sonra hiç tartılmadın dimi Eylülüm
Menüler süperrsporlarını yazmayı unuttun sanırım bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?