ayrilik kismini saymassak evet guzeldi ve cok özeldi yaaaa
Hoşgeldin Berilcimm tatil güzel geçmiştir umarım
hosbulduk canimHOSGELDIN CNM
Birde öyle deniyeyim sabah yapayım gerçi sayı az ama olsun bir başlangıç olur benim için
Ah o kaçan alıntılarrr
Efserimm ilk başlarda ben de de oldu baş dönmesi ama hareket esnasında nefesini doğru ayarlarsan olmuyor tatlım bir de her hareket arasında 1 dk ara verip derin nefes alıp verirsen çok rahat yapıyorsun
Tabletinde sorun var ya kuzum ondandır belki kızmasenin yarın kursun var değil mi tatlım hadi sen de yat ve gittimmmm
ayrilik kismini saymassak evet guzeldi ve cok özeldi yaaaa
hosbulduk canim
Birde öyle deniyeyim sabah yapayım gerçi sayı az ama olsun bir başlangıç olur benim için
AY YOK KAPTANIM MENU YAZMAYA GELDI YA KACTI HEMEN
OK REGLIM YAKLASIP AZICIK SINIRLENMIS OLABILIRIM AMA OGLE ZAMANI DEDIM KI BU AKSAM HERKES YAZSIN KK YA VE HERKES EVET YAPALIM JILLIAN DEDI AMA IS ICRAATA GELINCE HERKES SALDI DAHA ILK GUN OLMADAN SALARSAK 30 GUNU HIC YAPMAYI BECEREMICEZ O NEDENLE DUZENLI OLMAKTA FAYDA VAR VE BU BENIM ICINDE GECERLI YANI YANLIS ANLASILMASIN CANLARIM
INSALLAH 30. GUNU GORMEK NASIP OLUR CNM IYI GECELER YATTIM BEN
Özel olmaz olur mu hiçkızkardeşini yıllar sonra gördün
Mutlaka görürsün faydasını efsercim.Sayıların artması için haftaları beklemek bile heyecan verici
Yok kuzum kızkardeşler birbirini yanlış anlamaz yarın yazarlar mutlaka vardır bir sebebiBir kes başladınızmı yapacağınıza eminim
Deniyecem iyi geceler
Özel olmaz olur mu hiçkızkardeşini yıllar sonra gördün
Mutlaka görürsün faydasını efsercim.Sayıların artması için haftaları beklemek bile heyecan verici
Yok kuzum kızkardeşler birbirini yanlış anlamaz yarın yazarlar mutlaka vardır bir sebebiBir kes başladınızmı yapacağınıza eminim
slm ben de sağlıklı yemenin faydalarını anlatam o vakit
sabah:havuç salatası, menemen, 1 ceviz, kib kt peynir
ara:2 fincan kahve, 1 bardak ayran
akşam: 1 servis kaşığı kavurma, salata, 1 kase mercimek çorbası
spor: 27 dk jillian, 20 dk eliptik, 45 dk yürüyüş
nasılım ama
Aaaa normalde oyle yapıyorum da sıskınlıgımı atıp oyle tartılıyım dedıydım ok cnm bundan gayrı oyle yaparımben maldiv biletimi marta erteledim ondan önce gitmeye niyetim yok gülü
nur cum dün aklımdaydı soramadım. sanırım sabah mesajında yuruyuse çıktım henuz tartılmadım demiştin dikkatimi çekmişti. eğer doğru hatırlıyorsam tartılmadan önce yuruyus yapmıştın bu konuda nacizane bir bildiğim var söleyim hemen, sabah kalkınca spor yaparda tartılırsan yaklaşık 1kg artı çıkarsın ki senin kilonda fazla bence dünki artının sebebinin büyüğü hatalı zamanda tartılmandı. kaptanım arada hatırlatıyor bende hatırlatayım dedim. tartılma: sabah aç karna mumkunse su içmeden 20-30dk bekleyip ince kıyafetle yapılmalı. spordan sonra tartılmak vücüt ağırlığını artı yonde etkilermiş. bilgin olsun tatlım
Hayırdır tatlım neden tartıştın eşinle terliği mi hazırlamadı adamcağızBen de tulumbanın zararlarını yazayım o zaman
Öğlen; yarım porsiyon börek
Akşam; patates kızartması, 2 tulumba
Yarından itibaren assalar kesseler cıslar yok. Zaten eşimle de tartıştım. Gıcık bir haftasonu oldu benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?