Aaaa ayıp etmiş ama enişte bey ne var canım çok mantıklı birşey söylemişsin.. Erkekler böyle para mevzularında saçmalıyorlar ya hayret yani bence de o alsın gönlünüBugün 11 gibi kalktık, yatış da geç olur patroncuğum. Şimdi yeşil çayımı yapıp içeyim.
İnşallah haftaiçi güzel güzel yağları eritir, güzel bir hafta geçiririz cümleten.
Enişteniz bir zahmet benim gönlümü alsın, yaşlandıkça huysuzlaşıyor.
Paramızı benim hesabımda biriktirelim, bir şeyler yaparız geleceğe dönük dedim diye vayy bir maaş aldı, başımıza patron oldu mealinde laflar söyledi, kalbim kırıldı.
Kazandığın parayı bir güzel harcayacaksın, hatta eşinden de para alıp onu da yiyeceksin işte o zaman senden kıymetlisi olmaz, ama böyle biriktirelim, plan program yapalım bilmemne dersen aha lafı yer oturursun.
Neyse çayımı içip ameleliklerimi yapıp, zıbarayım ben.
İyi geceler herkese
Ayy nuram afedersin canım, hemen menümü yazıyorum sonra da ölçülerimi alıp yazıyorum seni de çok öpüyorumSEVGILI @AHBIRKINGCHARLESIM OLSA SENDE KACTIN BUGUN CANIM SENI DE YAZDIM KENARA ALLAHTAN DOGUM GUNU MAZERETIN VAR CNM
Günaydın canımın içigunaydınlar yavrucaklar
hiç sorma kaptanı ekmeğe çok düştüm:8 ondanda şiştim zaten. e bide tuzlu yemek var tabi
Afiyetolsun Aslıcımmm çok güzel dengeliyorsun menünü
Zeynom ne oldu senin o güzel eski menülerinene güzel ekmek yemeyi bırakmıştın
Sabah meyve ve yoğurt seçimin güzel ama yine de 3 adet fazla olmuş kuzum ne olur normal kahvaltını yap ki öğlen fazla kaçırmamış ol .Kahveyi şekersiz içemiyorsan kuru kayısı veya kuru erikle deneyebilirisn bitanem pastayı zaten görmedim ben
Pazar günü hem 2 yumurta hem 2 dilim ekmek kahvaltıda çok fazla hadi bu menüleri bugünde bırakalım yarın güzel bir başlangıç yap tatlım
Kizma nuracim walla benim ufaklik dis cikariyo buara olculeri aldim gece uyaninca onla ugrasmaktan unuttum gittiEBWAM KACTIN GITTIN YAZDIM BUNU BI KENARA
Allah kabul etsin canım, ben de bugün karar verdim oruç tutmaya yarından itibaren tutmayı düşünüyorum bakalım..Günaydın kk'nın güzelleri
4 günlük tatilden sonra işe dönmek biraz zor geldi. Evi özlemişim hep evdeydim. Oruç tutayım dedim malum borç çok. Son İki hamileliğimden kalan borçlarım var, birinden 16 gün birinden 25 gün. En azından yarısını tutayım diye düşünüyorum da diyetisyenim bir gün tut bir gün tutma dedi öyle de yapmak istemiyorum. Vücut kıtlık moduna geçmesin diye ama ben 5 gündür aralıksız tutuyorum. Kilo veremesem de borcumu azaltmış olayım diye düşünüyorum. 10 güne tamamlayıp bir ara veririrm sonra yine başlarım. Öyle şartlandırdım kendimi.
Amin canım, günler kısa hemen akşam oluyor, 12 saat oruç tutuyorum hiç zor değil, borcun varsa tut benceAllah kabul etsin canım, ben de bugün karar verdim oruç tutmaya yarından itibaren tutmayı düşünüyorum bakalım..
gizom bende kavga ettim geçen haftam zehir oldu.kavgada değil aslında alınmaydı. neyse biz c.tesi çözdük darısı başına gülümBugün 11 gibi kalktık, yatış da geç olur patroncuğum. Şimdi yeşil çayımı yapıp içeyim.
İnşallah haftaiçi güzel güzel yağları eritir, güzel bir hafta geçiririz cümleten.
Enişteniz bir zahmet benim gönlümü alsın, yaşlandıkça huysuzlaşıyor.
Paramızı benim hesabımda biriktirelim, bir şeyler yaparız geleceğe dönük dedim diye vayy bir maaş aldı, başımıza patron oldu mealinde laflar söyledi, kalbim kırıldı.
Kazandığın parayı bir güzel harcayacaksın, hatta eşinden de para alıp onu da yiyeceksin işte o zaman senden kıymetlisi olmaz, ama böyle biriktirelim, plan program yapalım bilmemne dersen aha lafı yer oturursun.
Neyse çayımı içip ameleliklerimi yapıp, zıbarayım ben.
İyi geceler herkese
tartışan tartışana vallahi bu ara ben barıştım.küs olunca hayat zehir oluyorHayırdır tatlım neden tartıştın eşinle terliği mi hazırlamadı adamcağız
allah kabul etsin oruç tutanlara çok imreniyorum allah banada nasip etse. susuz dayanamıyorum benGeçmiş menülerimi de yazayım
perşembe
sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt
3 ceviz
maydanoz, marul
İftar
1 kase çorba, balık ızgara, salata, bir minik helva
Ara 1 elma, yoğurt
3 litre su, 30 dak plates
------
Cuma
sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
maydanoz, marul
İftar
1 kase çorba, etli kuru fasulye, salata, 1 kare bitter çikolata %80
Ara 1 elma,1 paket çubuk,yoğurt
3 litre su, 30 dak plates
------------------------------
Cumartesi
sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
maydanoz, marul
İftar
1 kase çorba, güveç, 3 kaşık pirinç pilavı
Ara 2 mandalina,1 paket çubuk, yoğurt
3 litre su, 45 dak plates
--------------------------
pazar
sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
maydanoz, marul
İftar
1 kase çorba, tavuk sote, salata, 1 dilim ekmek
Ara biraz patlamış mısır, yoğurt
3 litre su, spor yok
kızlar jilliana başladı bende plates karın bacak 1 ay sonra değerlendiricez oyuzden ölçü yazdık kuzumÖlçülerinizi mi yazıyorsunuz, konu ne kaçırdım mı?
senin ölçüler benden daha ince maşallahÖlçülerim de şöyle :
Göğüs : 92
Bel : 81
Karın : 96
Kalça : 113
Basen : 108
Bacak : 60
Kol : 35
Bende susuz duramam ama oruç olunca fazla aklıma gelmiyor. Bir de kış terlemeyince zaten çok aramıyorsun.allah kabul etsin oruç tutanlara çok imreniyorum allah banada nasip etse. susuz dayanamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?