- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ilk on gunun listesi kizlar hadi bakalim bismillah deyip basladik iyi geceler
benide ekle alta 3k diye belirt lütfennnnnnn
MENU HARİKA AMA KIZLAR ALKALİ KALMAK ASİDİK OLMAMAMK ADINA ÇİĞ SEBZE SALATA YOK MENULERDE EKLEYELİM LUTFEN 1 HAVUÇ BİLE OLSAEvetttt menümü yazayım fırçayı yemeden:)))))
Sabah:1 şekersiz türk kahvesi,2 yumurta,zeytin,yeşil biber
Öğlen 1 tabak karnınahar etli ,2 büyük bardak ayran
Akşam:1 tavuk bit,3 tane dolma Bulgurlu
Su:2 lt
Spor:jillian
SENDEDE YEŞİL ÇİĞ SEBZELER EKSİK DİKKAT EDELİMBen de yazayım menümü fırça yemeyelim
Sabah kk kahvaltısı
Ara bir bardak kefir, az cranberry kurusu (çok sevdim ben bunu ya)
Akşam 1 tabak kıymalı yeşil mercimek, 3 biber turşusu
Su 2.5 lt
Spor Debbie ile start it up
Bugün aslında Jillian yapacaktım kafam yerinde değil sanırım kendimi Debbie yaparken buldumama jillianı izledim de birkaç egzersiz dışında pek benziyorlar süreleri de yakınmış.. Ama yarın jillian yapacağım bu sefer
YAVRUM KUZUMMM NERDEN BULUYON BU TATLILARI VS. KIZ SOKMA ARTIK EVE BAK BEN EŞİMİ BİLE YEŞİLAYCI YAPTIM NE ALIYO NE YİYO AYDA YILDA BİR YİYOZ ARTIKIN. EŞİNİ EĞİTMELİSİN Bİ AN ÖNCE. AKŞAM ABARTMIŞŞIN DEDİĞİN GİBİ. SENDEDE ÇİĞ SEBZE SALATA VS. EKSİK EKLEYELİM PLEASSSbu günkü berbat ötesi menüm
sabah: yoğurtlı közlenmiş biber, kibrit kutusunda az büyük peynir, 1 yumurta, 4 ceviz, 4 kaşıkkarabuğday, yarım avuç kabak çekirdeği
ara: 4 meşrubat bardağı ayran, 1 tulumba tatlısı (hani köçük yuvarlak olandan) 2 çubuk kraker
akşam: 1 büyük tabak ıspanaklı yumurta, 2 kase ayran aşı, 2 kase kuru sebzeli yarmalı çorba, yarım sevis kaşığı yoğurtlu köz biber
1 küçük fincan kahve
spor: jillian level 1
hayvan gibi yedim haaaa nereme yedim bilmiyom eşime sinirlendim
EVET SEVGİLİ KAPTAN PİLOTUM AYNI ELEŞTİRİ SANADA ÇİĞ SEBZE SALATA MENULERE EKLESEK DAHA İYİ OLACAKbugunku menum:
kahvalti: 6:30
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek
aksam30
1 Tabak etli nohut
icine 1 kasik pirinc pilavi
1 elma (valla nasil gozume Tatli geldiyse yedim artik )
spor:
jillian seviye 1
6952 adim
KUZUM SANADA ŞÖYLE SESLENEBİLECEĞİMİZ AFİLLİ Bİ NİK BULSAK DA DEĞİŞTİRSEN HİTAP EDRKEN ZORLANIYOM ADINIDA KULLANMAK İSTEMİYOM. NE DERSİNooo süperrrrrrrrrrr
Kaptanım ıkı kasıkcık yedım ozledım evet:) bırde mercımeklıydı oyyyyTünaydın meleklerimm
Evet Aslıcım hava hakikaten buz gibi sağlık ocağına gittim full herkes grip öksüren hapşuran aman diyim hasta olmayın
Neslim gece kuşu olmuşsun bakıyorumErken de yatsam gece hiç uyanmam ben
Yap neslim ne yapsan kardır
Tünaydın kraliçemmm
Enişte de çocuklar da ilgi bekliyor demek ki aranızın düzelmesine sevindim neslim.Farkında olmadan ihmal etmişsin demek kiGündüz de çalışınca akşamlarınızı birlikte geçirin kuzum biz hep burdayız nasılsa tatsızlık olmasın. Bas gaza neslim bas gaza kim tutar seni bas gaza
Bu raporu sevdimmmmsarmaya iyi dayanmışsınn
Hadi bakalım zeynom inşallah sözünü unutmazsın tüm artıları vermeden listeye almam ona göre
ekmek ve tuzun da şekerden farkı yok kuzumm
utanılacak birşey yok ebwamcımm bu ölçüler geçici kuzum cm cm inceleceksinn
Hoşgeldin makresim allah kabul etsin canım günler kısayken değerlendirmen süper olmuş
Afiyetolsun bitanemm oruç tutmana rağmen menülerin süper
Tutabilirsen çok iyi olur gamzem
Evet kuzum benim de 81 ama belimin en geniş yeri göbek deliğinden ölçtümBakalım nasıl olacak ölçüler
Nurumm bulgur yemeyi bırakacaktın şişlik yaptığı için özledin mi
nesli nik deyınce aklıma baska seylerı cagırıstırdnKUZUM SANADA ŞÖYLE SESLENEBİLECEĞİMİZ AFİLLİ Bİ NİK BULSAK DA DEĞİŞTİRSEN HİTAP EDRKEN ZORLANIYOM ADINIDA KULLANMAK İSTEMİYOM. NE DERSİN
ben buldum bileKUZUM SANADA ŞÖYLE SESLENEBİLECEĞİMİZ AFİLLİ Bİ NİK BULSAK DA DEĞİŞTİRSEN HİTAP EDRKEN ZORLANIYOM ADINIDA KULLANMAK İSTEMİYOM. NE DERSİN
ahahahahahahhahahahahahhanesli nik deyınce aklıma baska seylerı cagırıstırdn
hımmmm tamam neslim dikkat edicem hayatımEVET MENU ELEŞTİRMESİ BENDEN OLSUN
MENU HARİKA AMA KIZLAR ALKALİ KALMAK ASİDİK OLMAMAMK ADINA ÇİĞ SEBZE SALATA YOK MENULERDE EKLEYELİM LUTFEN 1 HAVUÇ BİLE OLSA
SENDEDE YEŞİL ÇİĞ SEBZELER EKSİK DİKKAT EDELİM
YAVRUM KUZUMMM NERDEN BULUYON BU TATLILARI VS. KIZ SOKMA ARTIK EVE BAK BEN EŞİMİ BİLE YEŞİLAYCI YAPTIM NE ALIYO NE YİYO AYDA YILDA BİR YİYOZ ARTIKIN. EŞİNİ EĞİTMELİSİN Bİ AN ÖNCE. AKŞAM ABARTMIŞŞIN DEDİĞİN GİBİ. SENDEDE ÇİĞ SEBZE SALATA VS. EKSİK EKLEYELİM PLEASSS
EVET SEVGİLİ KAPTAN PİLOTUM AYNI ELEŞTİRİ SANADA ÇİĞ SEBZE SALATA MENULERE EKLESEK DAHA İYİ OLACAK
GÜRME GİBİ ELEŞTİRDİM GEÇTİM VALLAHİ
kızzzz tuuu sana .... emii.nesli nik deyınce aklıma baska seylerı cagırıstırdn
seni bilmemede ben kendime evliçocukluyaşlı yapıcamben buldum bilehızlı gonzales ne dersin
ben sabah direksiyonu çeviremedim bende kol-kalça-karın yaptım ya. karnımda ağrıyo kollarımda.ya dünki jillian dan sonra bugün bileklerime kadar ağrıyorrrrr .üst baldırlarım çok fenaaaaaa
oturdummu kalkamıyorum kalktımmı oturamıyorum
Dün başladım jiliana canım ama bugün belim ağrıyor, başka hiçbir yerimde ağrı yok zaten plates yapıyordum ama belim biraz kötü oldu. Akşam bir şey yoktu, gece oğluşumu emzirmeye kalktığımda zor kucağıma aldım şimdi de otururken ağrı yapıyor. Belki de ters yattım bilmiyorum, akşama deneyeceğim ama şınav gibi olan pozisyonu yapamayabilirim bilmiyorum. Onun yerine bacak hareketlerinden yaparım yine.tesekkurler canim jillani umarim bugun yapmissindir ilk gun ya yarin cvp bekliyorum cnm senden
Amin canim cumlemize guzel bi hafta olsun kavgasiz gurultusuz insallah
neslim kollarimiz ayni cnm
ve baktim aramizda hep 5-6 cm varbazi yerler daha fazla
amin cnm muberak olsun
cnm yap spor jillian yapmasanda bide bakalim bu 3 k dan sen memnun kalirsan jilliandan sonra kizlarla onu yapmaya baslariz ne dersiniz kizlar topikcek tam sikilasalim ben denemek istiyodum zten 3 k yi ama once jilliani tamamlayalim
esin de hakli canim bende anliyorum allahtan benim esim gece calistigi icin uyuyo o nedenle bana bulasamiyo ama tatili oldugunda soylenmiyor degil hani
kiyamam alisime benim ki de ara ara oyle yapiyo Telefonu birak diyo :)
bacilar listede adimi ne Zaman pcpc gorcem acep siz bana eskiyle seslenin ama listede pcpc deyin kiz :))
had bakalim merakla bekliyorum cnm
ay dur canim 400 gr daha alsonra zayifla ayni kiloda olalim bari hahahaha neyse sen bu hafta Ezer gecersin hepimizi
gecmis olsun cnm bnm
ayrica hic utanmani gerektirecek bi durum yok hepimiz gorduk bu olculeri insallah jillian sayesinde 30 gunun sonunda cok buyuk bi fark gorcez
sana bir sir vereyim mi bende yeni duydum jillian bizim gibi tombullara daha cok yariyormus hemen belli ediyomus sikilasma :))
hosgeldin cnm ne guzel bol bol dinlendin
Allah Kabul etsin oruclarini
Allah Kabul etsin canim benim
ay sonunda yaa gorebildim olculeri sagol bebisim beim :)
evet makresim jillian programi uygulamaya kaar verdik 30 gun yapabilirim dersen sende yaz vucut olculerini de eklim listeye
insallah bi daha olmaz aranizda sorun canim benim
himm donusumlu yapmak istiyorsan sen bilirsin cnim yogunsun cunku
ohh cok iyi kapak yapmissin enisteye winstonumm
kaynanaya zaten diyebilecek bi laf bulamiyorum :))
haha sanriim benimki de kurstan sonra arkadaslarla gezmeye giderim diye korkuyo kurs biteli 1-2 dk olmusken hemen askim nerdesin diye ariyo askim maskim deyip isini goruyo :))
ayrica Adriana lima dan ne eksigin var ask olsun
ay niye beklemezdin demek ki Adam yillarca icine atmis bi kere aranizda Yas farki var iilla olmustur ama benim ki gibi bazen icine atiyodur ama gozlere bakinca hahah gulesim geliyo cok belli kiskandigi :))
ohh afiyet olsu neslimm
ohhh super jillian da yapilmis super
hadi hayirlisi insallah olur tatilin cnm
ohhh super bugun sizden yana yuzum guluyo canlarim
ya ayyuzlum keske bende senin Kadar sinirlenince istedigime saldirabilsem kiz :))
ayrica jilliani listelerde gormek cok umut veriyor bana canim :))
yok yok yapman cok iyi olmus canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?