Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

EVET MENU ELEŞTİRMESİ BENDEN OLSUN

MENU HARİKA AMA KIZLAR ALKALİ KALMAK ASİDİK OLMAMAMK ADINA ÇİĞ SEBZE SALATA YOK MENULERDE EKLEYELİM LUTFEN 1 HAVUÇ BİLE OLSA

SENDEDE YEŞİL ÇİĞ SEBZELER EKSİK DİKKAT EDELİM

YAVRUM KUZUMMM NERDEN BULUYON BU TATLILARI VS. KIZ SOKMA ARTIK EVE BAK BEN EŞİMİ BİLE YEŞİLAYCI YAPTIM NE ALIYO NE YİYO AYDA YILDA BİR YİYOZ ARTIKIN. EŞİNİ EĞİTMELİSİN Bİ AN ÖNCE. AKŞAM ABARTMIŞŞIN DEDİĞİN GİBİ. SENDEDE ÇİĞ SEBZE SALATA VS. EKSİK EKLEYELİM PLEASSS

bugunku menum:
kahvalti: 6:30
2 sahanda yumurta
1 dilim ekmek

aksam30
1 Tabak etli nohut
icine 1 kasik pirinc pilavi
1 elma (valla nasil gozume Tatli geldiyse yedim artik )

spor:
jillian seviye 1
6952 adim
EVET SEVGİLİ KAPTAN PİLOTUM AYNI ELEŞTİRİ SANADA ÇİĞ SEBZE SALATA MENULERE EKLESEK DAHA İYİ OLACAK

GÜRME GİBİ ELEŞTİRDİM GEÇTİM VALLAHİ

Kaptanım ıkı kasıkcık yedım ozledım evet:) bırde mercımeklıydı oyyyy

hımmmm tamam neslim dikkat edicem hayatım

nesli nik deyınce aklıma baska seylerı cagırıstırdn
kızzzz tuuu sana .... emii.
ben buldum bile hızlı gonzales ne dersin
seni bilmemede ben kendime evliçocukluyaşlı yapıcam . valla uyar jetgonzales olsun bari. yada jet...... bilmem ne boşlukları dolduralım

ya dünki jillian dan sonra bugün bileklerime kadar ağrıyorrrrr .üst baldırlarım çok fenaaaaaa
oturdummu kalkamıyorum kalktımmı oturamıyorum
ben sabah direksiyonu çeviremedim bende kol-kalça-karın yaptım ya. karnımda ağrıyo kollarımda.

Günaydın kızlar
dünkü menüm
Sahur
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz

iftar 16:15
1 bardak çorba 1 paket çubuk (iftarı işyerinde açtım hazır çorba içtim maalesef)
17:30
4 köfte, 5 kaşık taze fasulye, 3 kaşık pirinç pilavı (salata yapamadım acıkmıştım)

Ara 00
4 adet grisini

21:15 Spor jilian

Ara : 22:00
1 bardak ayran

Ara 23:00
1 bardak yeşilçay

Su 3 litre, birkaç bardak siyah çay

Dün başladım jiliana canım ama bugün belim ağrıyor, başka hiçbir yerimde ağrı yok zaten plates yapıyordum ama belim biraz kötü oldu. Akşam bir şey yoktu, gece oğluşumu emzirmeye kalktığımda zor kucağıma aldım şimdi de otururken ağrı yapıyor. Belki de ters yattım bilmiyorum, akşama deneyeceğim ama şınav gibi olan pozisyonu yapamayabilirim bilmiyorum. Onun yerine bacak hareketlerinden yaparım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…