- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Hoş geldin kaptanım, tam yazıyordum elektrikler gitti. Yarım metre kar var şu an burda, ve hala çok yoğun yağıyor. İş yerim köyde merkez bu kadar değil. Yollar bile kapalı, açılmasını bekliyorum gideceğim. Bu bele yürüyemem birde kayıp düşersem daha kötü olur. Başımıza gelecek vardı spor da spor, kendi kendime ettim işte. Hele sen zaten belin sıkıntılıydı yine yormaya devam ettin bak işte. Neyse olan oldu artık, inşallah daha kötü olmaz. Yatmak iyi geliyor da oturmak yokmu mahvetti beni. Arada yürümeye çalışıyorum ama çok ağrım var. Rapor alacaktım ama pazartesiye yetiştirmem gereken evrak var. Bugün de 11 de geldim işe.
Oleeey kaptanım kuyruklu alıntılarıyla aramıza dönmüş
Oyy kıyamam kaptanım sen de mi incittin kendinisen de biraz ara ver bari kaptanım aman diyim
Evett geçmiş bitti dünkü menümü yazayım önce
Sabah 2 dilim çavdar ekmeğine yapsız tost, peynir ve domatesli, şekersiz çay, bir havuç
Ara 1 dilim tavuklu pizza
Akşam bir porsiyon döner salata ayran 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt jillian yapamadım dün ama bütün gün ayaktaydım kardeşim eczane açıyor kızçelerim ona yardıma gittim gün boyu temizlik, onu kaldır şunu indir falan jillian yapmasam da yapmış kadar oldum
Tünaydınlar kızlar,
Bir tatil günü daha bitiyor, ben de şimdiden pc başına geçip umutla yarının da tatil olmasını beklemeye başladım
Olmazsa bile en kötü hafta sonu geliyor, bir güncük mesai der sorun etmem.
Gerçi tatil diye yatıyoruz da daha vize ve finaller var, onların okunması, yok telafi sınavları, ocak sonuna kadar müfredat yetiştirmesi falan derken yediğimiz hurmalar gelecek bizi tırmalayacak ama gene de bu soğuklarda evde azıcık tatil yapmanın keyfi de bir başka
Yarın gece yarısı annem bize gelecek, ertesi gün kahvaltı keyfi yapacağız ve bizim burada oturan kuzenin bebeğinin ilk doğum gününe gideceğiz. Oradan de eşimle sinema ve alışveriş keyfine. (Bu hafta sonu ve sonraları için yeminim var yok mısırdı, simitti, tulumbaydı asla yok artık. Benim de totom çift haneleri görsün, insan totosuna bir an önce dönsün istiyorum )
Yarın sabahtan da doktorcuğuma gidip kontrole gireceğim. İnşallah yarına genetik sonuçlarım çıkar, yoksa tekrar aynı profesörden benim tek boş zaman dilimim olan cuma sabahına onun da çalışma mesaisi denk gelsin ve sıra alabileyim diye uğraşacağım.
Kısmı z raporum;
sabah; 2 yumurta, bir elma, 5 zeytin
öğlen; 2 kaşık yoğurt, bir elma
akşam; tavuk, salata (niyetim)
çay; 2 bardak yeşil çay, bir bardak form çayı
su; 1 litre (ancak)
spor; ütü, ev işi
Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı 1 yumurta ile, salatalık, havuç
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı yeşil mercimek, 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt
Spor jillian ile level 1
slm kızlar üç gündür uğrayamıyom kk ya. misafirimi gönderdim kocamla beraber. nasıl bir rahatlık geldiyse kendimi ev işlerine verdim.şimdi üç günlük rezil menümü vereyim
6 ocak
sabah: havuç salatası, 2 yumurta, 6 ceviz, peynir
öğlen: 2 kaşık tahin pekmez, 2 dilim ekmek, 1 dilim börek, 1tk çokella
akşam: 2 kase kuru fasulye, salata
7 ocak
sabah: 2 parça hellim, yoğurtlu karabuğday
öğlen: 1 fincan neskafe, 3 bardak ayran
akşam: karabuğday salatası
yatsı: 3 çiğköfte marulla
spor jillian level 1
8 ocak
sabah:karabuğdaylı çingene salatası, 1 lokma tost
ara: kahve
akşam: brüksel lahanalı sarımsaklı yoğurtlu karabuğday
az sonra jillian level 1
duyduğuma göre 3. takımla yine kapışılacak mış
ceza ödül ne olacak geçmiş yapamadım bilmiyorum o yüzden
eşim bu gün bana süpriz yaptı tablet aldı artık ordan rahat rahat girerim kk ya dedim ama çözene kadar ilk önce akla karayı seçmem lazım
ya niye kimse yok kendi kendime muhabbetten sıkıldım
ahahahah ayyüzlüm bence cümleleri de böl daha çabuk bitsinhe dolduruyom vallahi ama çok yok on kadar dı hızımı alamıyom. ona da haber verim müsaitmi bi bakim
Evet kaptanım dünkü menümü ben de hiiiç beğenmedim
Hoşbuldum tatlımm bize de abimler gelecek diye yemek hazırlığına kalktım gelemedim bir daha .Aman allah korusun düşmezsin inşallah kuzum .Yok bu kez belim değil makresim tam kalçamda ağrı varVoltaren filan sordum bakalım sağ ayağıma basınca kalçama iğne batıyo çok garip Sıcak tutmaya çalış canım soğuk da bel ağrısını tetikliyor
Döndüm kuzum döndümmm
yok vazgeçtim zaten tatlım 3 aylık bir tur daha yapacaktım ama sonra belki
Bu menüyü sevemedim kuzum sırf karbonhidrat olmamış mıHayırlı olsun rabbim bol kazanç versin inşallah kardeşine bitanemm d vitler kardeşinden o zaman bizim sponsorumuz olsun
Bu gidişle tatil olur gibime geliyor tatlım.Dediğin gibi tatil olmasa da bir gün gider gelirsin haftasonu programın süper yine .Ayrıca söz verdiğin için içim rahat .Maşallah evdeyken bile menü düzenini bozmamışsın
İnşallah sonuçların iyi çıkar iyi haberlerle gelirsin bitanem
İşte bu menüye bayıldımmm
6 ocaktaki menüne görmez olaydım kuzummmneyse misafirin de gitmiş allah kavuştursun
Evet rövanş yapacağız haftaya eşleşme yok takım yüzdeleriyle yarışacağız kuzumm
iyi günlerde kullan tabletini helal enişteme
Pasta mıııSüper hızlı bir geçmiş yaptım geldim ayyüzlüm sen ben gamze ve iki ziyaretçimiz var tatlım ben söyliyim
pastaları unut artıkkkk
ay yapacaktım da utandım kızahahahah ayyüzlüm bence cümleleri de böl daha çabuk bitsin
ahahahah ayyüzlüm bence cümleleri de böl daha çabuk bitsin
Evet kaptanım dünkü menümü ben de hiiiç beğenmedimbiraz mecburiyetten oldu dışarıda olduğum için, ev yemeği yapan bir yer de yoktu.
Pasta mıııyarın eşimin doğum günü pasta hakkımı şimdiden rezerve ediyorum kaptanım yarın menüde görüp de kriz geçirmeyesin
Oleey
hece hece yazmasından korkuyorum
Sağlık olsun kuzum her zaman yaptığın bir şey değil
Yarın şu tartıyı atlatalım ince bir dilim damadın hatırına göz yumarız artık
Oleeysağol kaptancığım
İyi akşamlar,
Menüm öğleden sonra yazdığım gibi oldu. Hoş, evde yiyecek başka bir şey yoktu zaten ama eşim bu karda buzda kendine baklava almaya gitti, bense Matmazel tavırlarımla "no" dedim, kırdım totomu oturdum.
Şimdi kucağımda laptop ile bıyığını yediğimden "okullar tatil" haberini bekliyorum.
Başkanım, valla benim mesajlar hiç 35 olmuyordur ama her vakit bulduğumda gelmeye çalışıyorum, günlük menümü de hep yazıyorum ama inşallah bana kızmıyorsunuzdur.
Benimki de bu gece sordu "tablet lazım mı?" diye, gözlerimi belertip ne alaka gibisinden baktım, 300 lira olan bir tablet bu hafta sonu 99 liraymış, istiyorsam alacakmış.eşim bu gün bana süpriz yaptı tablet aldı artık ordan rahat rahat girerim kk ya dedim ama çözene kadar ilk önce akla karayı seçmem lazım
Ay yazık, dilleri yok ki söyleyebilsinler.Çiçeklerimden alabildiğimi içeri aldım ama büyükler kaldı off buz tutacak hepsi
Benimki de bu gece sordu "tablet lazım mı?" diye, gözlerimi belertip ne alaka gibisinden baktım, 300 lira olan bir tablet bu hafta sonu 99 liraymış, istiyorsam alacakmış.
Ben yaşlı kafalıyım, elektronikte büyük alet seviyorum. Laptopun verdiği rahatlığı eşimin tabletinde hiç bulamadım. Küçük ya, klavyesiz, ne bileyim hiç sevemedim gitti. Bu yüzden de ayı yavrusu kadar laptopu her gün sırtlayıp okula taşıyorum. Adam da halime acıyıp tablet öneriyor ama ben nato mermer nato kafa "yok" diyorum.
Hayırlı olsun bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?