Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum tatlımm bize de abimler gelecek diye yemek hazırlığına kalktım gelemedim bir daha .Aman allah korusun düşmezsin inşallah kuzum .Yok bu kez belim değil makresim tam kalçamda ağrı var Voltaren filan sordum bakalım sağ ayağıma basınca kalçama iğne batıyo çok garipSıcak tutmaya çalış canım soğuk da bel ağrısını tetikliyor

Oleeey kaptanım kuyruklu alıntılarıyla aramıza dönmüş

Döndüm kuzum döndümmm

Oyy kıyamam kaptanım sen de mi incittin kendini sen de biraz ara ver bari kaptanım aman diyim

yok vazgeçtim zaten tatlım 3 aylık bir tur daha yapacaktım ama sonra belki

Bu menüyü sevemedim kuzum sırf karbonhidrat olmamış mı Hayırlı olsun rabbim bol kazanç versin inşallah kardeşine bitanemm d vitler kardeşinden o zaman bizim sponsorumuz olsun

Bu gidişle tatil olur gibime geliyor tatlım.Dediğin gibi tatil olmasa da bir gün gider gelirsin haftasonu programın süper yine .Ayrıca söz verdiğin için içim rahat .Maşallah evdeyken bile menü düzenini bozmamışsın

İnşallah sonuçların iyi çıkar iyi haberlerle gelirsin bitanem

İşte bu menüye bayıldımmm

6 ocaktaki menüne görmez olaydım kuzummm neyse misafirin de gitmiş allah kavuştursun

duyduğuma göre 3. takımla yine kapışılacak mış

ceza ödül ne olacak geçmiş yapamadım bilmiyorum o yüzden

eşim bu gün bana süpriz yaptı tablet aldı artık ordan rahat rahat girerim kk ya dedim ama çözene kadar ilk önce akla karayı seçmem lazım

ya niye kimse yok kendi kendime muhabbetten sıkıldım

Evet rövanş yapacağız haftaya eşleşme yok takım yüzdeleriyle yarışacağız kuzumm

iyi günlerde kullan tabletini helal enişteme

Evet kaptanım dünkü menümü ben de hiiiç beğenmedim biraz mecburiyetten oldu dışarıda olduğum için, ev yemeği yapan bir yer de yoktu.

ahahahah ayyüzlüm bence cümleleri de böl daha çabuk bitsin

hece hece yazmasından korkuyorum

Evet kaptanım dünkü menümü ben de hiiiç beğenmedim biraz mecburiyetten oldu dışarıda olduğum için, ev yemeği yapan bir yer de yoktu.

Sağlık olsun kuzum her zaman yaptığın bir şey değil

Pasta mııı yarın eşimin doğum günü pasta hakkımı şimdiden rezerve ediyorum kaptanım yarın menüde görüp de kriz geçirmeyesin

Yarın şu tartıyı atlatalım ince bir dilim damadın hatırına göz yumarız artık

İyi akşamlar,
Menüm öğleden sonra yazdığım gibi oldu. Hoş, evde yiyecek başka bir şey yoktu zaten ama eşim bu karda buzda kendine baklava almaya gitti, bense Matmazel tavırlarımla "no" dedim, kırdım totomu oturdum.
Şimdi kucağımda laptop ile bıyığını yediğimden "okullar tatil" haberini bekliyorum.

Hoşgeldin kuzum.Maşallah eniştede ne baklava aşkı varmış bu soğukta hayatta gitmem doğrusu.Bravo lady im inş baklava gelince de iradene yenik düşmezsin

Başkanım, valla benim mesajlar hiç 35 olmuyordur ama her vakit bulduğumda gelmeye çalışıyorum, günlük menümü de hep yazıyorum ama inşallah bana kızmıyorsunuzdur.

Seni mesajdan muaf tuttuk ya kuzum senin gönlünün bizimle olduğunu biliyorum ama zamanın yok dert etme sorun yok tatlım

eşim bu gün bana süpriz yaptı tablet aldı artık ordan rahat rahat girerim kk ya dedim ama çözene kadar ilk önce akla karayı seçmem lazım
Benimki de bu gece sordu "tablet lazım mı?" diye, gözlerimi belertip ne alaka gibisinden baktım, 300 lira olan bir tablet bu hafta sonu 99 liraymış, istiyorsam alacakmış.
Ben yaşlı kafalıyım, elektronikte büyük alet seviyorum. Laptopun verdiği rahatlığı eşimin tabletinde hiç bulamadım. Küçük ya, klavyesiz, ne bileyim hiç sevemedim gitti. Bu yüzden de ayı yavrusu kadar laptopu her gün sırtlayıp okula taşıyorum. Adam da halime acıyıp tablet öneriyor ama ben nato mermer nato kafa "yok" diyorum.

Hayırlı olsun bacım.

Çiçeklerimden alabildiğimi içeri aldım ama büyükler kaldı off buz tutacak hepsi
Ay yazık, dilleri yok ki söyleyebilsinler.
Ben de bizim apartmanın kedisi var zaten apartmanda ya da asansörde yaşıyor. Onun da oğlu var 2 yaşında ama onu apartmana sokmuyorlardı, baktım hava soğuk ve hala kar yağıyor burda, onu gizliden içeri soktum. Yazık ya özellikle kedi gibi sıcağı seven hayvanlara bu havalar cidden eziyet.

Tableti ben de kulllanamıyorum canım illa kocaman olacak aynı kafadayız 99 lira iyiymiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…