- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
En kötü muaf tutarız demiştin bir ara başkanım ama onayladığını dememiştin o yüzden bilmiyordum, ohh sevindim sağolasınız.
Seni mesajdan muaf tuttuk ya kuzumsenin gönlünün bizimle olduğunu biliyorum ama zamanın yok dert etme sorun yok tatlım
Ay yazık, dilleri yok ki söyleyebilsinler.
Ben de bizim apartmanın kedisi var zaten apartmanda ya da asansörde yaşıyor. Onun da oğlu var 2 yaşında ama onu apartmana sokmuyorlardı, baktım hava soğuk ve hala kar yağıyor burda, onu gizliden içeri soktum. Yazık ya özellikle kedi gibi sıcağı seven hayvanlara bu havalar cidden eziyet.
En kötü muaf tutarız demiştin bir ara başkanım ama onayladığını dememiştin o yüzden bilmiyordum, ohh sevindim sağolasınız.
Ben gene her daim gelirim tabii ama içim rahatladı.
Ben duşa girip, sonra da şu tatil haberinin yolunu gözleyeyim.
Öptüm hepinizi, iyi akşamlar, iyi uykular şimdiden.
Oh tablomuz da geldi hadi bakalım yarın bizi tartıda neler bekliyor görüciiiz :) iyi geceler kızlar öpüyorumm
hahahaha neslim bunu sen mi diyosun cnm kiz sen dayanamazsin atarsin bi ciko agzinahoşgeldin aslı bende meraklanmıştım kayıp.
kız halime sen şu jillanı biraz kilo versendemi yapsan sonra yağların kas olmasın sıkıntı olur. bence en güzeli kardiyoya asıl sen yurume eliptik lesli tarzı bişiler yap kuzum
sindim benide ye nolur benide ye.......
yahu bende regl oluyom bana bişi olmuyo size noluyo reglide coşuyorsunuz. bak yemin etmiştin tutacaksın boğazını
valla sollarım seni kalırsın gerilerde vahlarsın sonra.
ohh ne guzel yapmaya devam etmissin cnm jillianiGünaydın 6.takım fıstıkları
dünkü menüm
Sahur 04.:00
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz
iftar 16:15
1 bardak çorba 1 paket çubuk, birkaç tane hanımeller bisküvi (yine hazır çorba içmek zorunda kaldım)
18:30
tavuk sote, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
20:30 Spor jilian
Ara : 21:30
1 bardak ayran
Ara 22:30
1 bardak yeşilçay
Su 2,5 litre, birkaç bardak siyah çay
Belim ağıra ağıra jilianı yaptım ama çivi çiviyi söker derler ya bugün daha iyiyim
yaw ebwamim birakmaya bahane aramaAnammmm kiz yaglar kasadami donuyo vazgectim ben ozaman jillian abladan zaten hic sevmemisdim yuruyuse devam dksini arttirayim bari :)
hee neslim girdin aklina demek askolsun surda takimcak biseyler yapalim dedikbencede sen kardiyo yap bi 85 lere in de ozaman başlarsın bölgesel incelmeye. şuan ihtiyacın kardiyo ile yağ eritmek olsun. listede kal ama senin proğramda kardiyo yazsın sindim bendede 3k ve kardiyo yazıyor zaten karma yapıyom bi gün biri bi gün biri
cok faydali bir paylasim olmus canimhttp://www.pudra.com/saglikli-yasam/saglik/yemek-spor-ve-uyku-icin-en-uygun-zaman-nedir-1703.htm
Yemek, spor ve uyku için en uygun zaman nedir?
Sporun, beslenmemizin, uykumuzun iyi olması için neyi, ne zaman yapmamız gerekiyor?
Vücudumuzun, kendine has doğal ritmi, hızı ve işleyiş düzeni vardır. Ancak bu durum gün içinde değişkenlik gösterir. Yani onun neye ne zaman ihtiyaç duyduğunu, neyi ne zaman yaptığını bilirseniz içtiğiniz su bile size daha faydalı olur. Sağlıklı bir yaşam için zamanlama rehberi pudra.com'da!
Spor için uygun saatler
06:00 – 09:00
Ne yapmalı? Yürüyüş ve düşük tempolu koşu.
Neden? Vücut ısısı ve kalp atışı açısının en düşük olduğu zamanlardır. Bu nedenle ağır olmayan egzersizler için en uygun saatlerdir.
12:00 – 14:00
Ne yapmalı? Yürüyüş ve yoga.
Neden? Bu egzersizler gün boyunca kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacaktır.
15:00 – 18:00
Ne yapmalı? Tenis, voleybol, aerobik.
Neden? Vücut ısısının arttığı, kasların güç ve esnekliğinin en üst noktaya ulaştığı zamanlardır. Aynı zamanda enerjiyi destekleyen adrenalin seviyesi de yüksektir.
18:00 – 20:00
Ne yapmalı? Yüzme, yoga, pilates, aerobik ve aletli egzersiz.
Neden? Vücut ısısının en yüksek, kasların ise en esnek olduğu saatlerdir. Dolayısıyla spor yapmak ve esnemek için en uygun zamanlardır.
Bu saatler size uymuyorsa;
Bir defada 30-40 dakika egzersiz yapmak yerine, gün boyunca 10’ar dakikalık egzersiz yapmayı deneyin.
Yemek için uygun saatler
07:00 – 09:00
Ne yapmalı? Kilo vermek istiyorsanız bu saatler arasında zengin bir kahvaltı edin.
Neden? Erken saatte yediğinizde, kalorileri yakmak için önünüzde kocaman bir gün olur. Kahvaltı da kandaki şeker oranını yükseltir.
Her daim bir avuç badem veya çekirdek de midenizi tok tutmaya yarayacaktır.
Uyku için uygun saatler
01:00 - 05:00
Nedir? En derin ve dinlendirici uyku bu saatler arasındadır. 06:00 civarı ise rüyalar daha derindir.
Neden? Uykuya daldığınızda vücudunuz rahatlar, daha düzenli nefes alırsınız ve kalp atışlarınız ile kan basıncınız düşer. Uyku 90 dakikalık döngülerle gerçekleşir. Uykunun iki aşaması vardır. Biri hafif olan REM (hızlı göz hareketi), diğeri ise daha ağır olan NREM (yavaş dalga uykusu). Rüya görmek REM etabında gerçekleşir.
Uyku probleminiz varsa her akşam aynı saatte yatağa girip uyumaya çalışın. Ayrıca kitap okumak da uykunuzu getirebilir.
Cilt bakımı için uygun saatler
16:00 – 20:00
Neden? Kozmetik ve medikal bakım kremlerinin cildimizde en iyi emildiği saatlerdir. Çünkü bu saatlerde vücut ısımız daha yüksek, cildimiz ise daha geçirgendir.
Geç saatleri tercih edin. Çünkü erken saatlerde vücut ısısı daha düşüktür. 20:00 civarı cilt bakımı için uygun olacaktır.
Dişçiye gitmek için uygun saatler
13:00 – 15:00
Neden? Dişlerin hassasiyeti bu saatlerde azalır. Bu nedenle acıyı normale göre daha az hissedersiniz.
İşten sonra gidip, ağrı kesici alabilirsiniz. Çünkü diş ağrılarının en çok hissediliği saatler 03:00 – 08:00 arasıdır.
ellerine saglik cnmhttp://www.bodytr.com/2013/07/biyolojik-ritme-uygun-yasamak.html
İNSANIN 24 SAATİ
İnsanoğlu 24 saatte 24 kez değişir. Hem ruh hali hem de vücut ısısı, kan basıncı, kalp atımı, hormonlar sürekli değişim halindedir. Biyologlar, doktorlar ve farmakologlar bu olağanüstü duruma "kronobiyoloji" adını veriyorlar.
06.00 Kortizonun salgılanmasıyla organizma uyanıyor. Bu uyanma vücut için yavaş yavaş kalkmaya hazırlanma işaretidir. Metabolizma hareketlenir ve günün işleri için enerji ve protein hizmete hazır olur.
07:00 Vücut hala zayıf bir safhadadır. Bu nedenle bu saatte spor yapmaktan kaçının. Çünkü kalbe ve dolaşıma gereksiz yüklenmiş olursunuz. Spor yerine güzel bir kahvaltı edin, çünkü sindirim organları bu saatte iyi çalışır. Karbonhidratlar bizim için yararlı olacak enerjiye çevrilir (Geceleri ise yağlar).
08:00 Bu saat cinsel yaşamınız için en iyi zamandır. (Geceleri değil) Çünkü bezler fazla miktarda hormon salgılarlar. Romatizması olanlar uzuvlarındaki ağrıyı gün boyu daha kuvvetli hissederler. Sigara tiryakileri için de durum farklı değildir. Kahvaltı sigarası damarları her zamankinden daha fazla daraltır.
09:00 Vücudun dinç, kuvvetli olduğu saattir. Herhangi bir hastalık için iğne olacaksanız bu en doğru zamandır. İğnenin ateş ve şişme gibi yan etkileri ender olarak görülür, vücudumuz röntgen ışınlarına karşı daha dirençlidir.
10:00 Organizma simdi faaliyete, harekete hazır durumdadır. Fazla enerjiktir, vücut en yüksek ısısına ulaşmıştır, verimliliğimiz en üst düzeydedir. 'Kısa süreli bellek' iyi durumdadır. İnsan yaratıcı ve dinamik olur. Ancak dikkat edilecek noktaya gelince; saat 10.00 ile 12.00 arası enfarktüs olaylarına sık rastlanır.
11:00 Vücudumuzun tam formunda olduğu bir saattir. Kalp ve dolaşım o kadar zinde durumdadır ki, yapılan muayenelerde kalpteki bir bozukluk gözden kaçabilir. Verimli olmaya programlanmışızdır. Hazır cevaptır ve özellikle hesap işleri, matematik ödevleri rahat ve iyi bir şekilde zorlanmadan yapılabilir.
12:00 Vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardır. Dikkat azalır ve insani uyku basar. Midedeki asit miktarı fazlalaşır (Hatta bir şey yemesek bile) Beyindeki kan akımı azalır. Çünkü kan sindirim organlarını desteklemesi için mide tarafından kullanılır. Öğle uykusu uyuyabilen kişilerde istatistiklere göre enfarktüse yüzde 30 oranında az rastlanır.
13:00 Vücut formdan bir hayli düşmüştür. Verimlilik gün ortalamasının yüzde 20 aşağısındadır. Bütün organlar en alt düzeyde çalışır, sadece safra öğle yemeğini hazmettirmek için faaliyettedir.
14:00 Kendimizi bitkin hissederiz. Çünkü kan basıncı ve hormon düzeyi düşmüştür. Diş doktorundan korkan kişi doktora bu saatte randevu almalıdır. Çünkü bu saatte acıyı daha az hissederiz. Lokal anestezi uzun sure devam eder.
15:00Yeni işlere hazır olun enerjimiz geri gelmiştir, belleğimiz tam formundadır. İkinci kez verimliliğe yaklaşırız ama bu verimlilik sabahkinden azdır.
16:00 Spor faaliyetleri için en iyi saattir. Tansiyon ve dolaşım çok iyi durumdadır. Antrenmanlar için de en iyi zamandır. Asit önleyici ilaçların etkisi bu saatte çok iyidir.
17:00 Organların faaliyeti üst düzeydedir. Kuvvetimiz artar, oksijenin harcanması fazlalaşır. Böbrekler ve mesane özellikle çok çalışır.Tırnakların ve saçın en çabuk uzadığı zamandır. Fakat mide ülseri olan hastalar için durum kritiktir. Öğleden sonra geç saatlerde ve akşamın ilk saatlerinde midedeki asit miktarı fazlalaşır. Saat 17.00'ye doğru mide kanamasından dolayı hastaneye gelenlerin sayısı artar.
18:00 Aksam yemeği için iyi bir saattir. Pankreas bu saatte özellikle aktiftir. Karaciğer bile alkole karşı her zamankinden daha hoşgörülü ve dayanıklı sayılabilir.
19:00 Kan basıncı ve nabız genellikle bu saatte tembelleşir. Bu nedenle kan basıncını düşüren ilaçlar konusunda dikkatli olmalısınız, bu ilaçlar tehlikeli olabilirler. Sinir sistemi üzerinde etkili olan ilaçların tesiri de bu saatte fazladır.
20:00 Karaciğerdeki yağ düzeyi düşer ve kirli kan kalbe her zamankinden daha fazla akar. Alerjisi olanlar ve astımlılar ilaçlarını bu saatte almalıdırlar.Etkisi hemen görülür. Antibiyotiklerde az dozda alınsa bile etkileri en üst düzeyde olur.
21:00 Sindirim organlarının günlük görevi sona ermiştir. Davetleri sevenler dikkatli olmalıdırlar. Gelen her şey midede sabaha kadar hazmedilmeden kalır ve bu durum tehlikelidir. Kalan yemekler barsak sahasındaki mukozaya hücum ederler. O yüzden bu saatte özellikle kilolu olanlar yemek konusunda dikkatli davranmalıdırlar.
22:00 Bu saatte vücudumuzun polisi akyuvarlar özellikle aktiftirler. Dozu azaltılması gereken ilaçlar için bu çok elverişli bir saattir. Bu ilaçlar yanlı zamanda alındığı takdirde enfeksiyon tehlikesi fazlalaşır. Sigara içenler de son sigaralarını içmelidirler çünkü bu saatten sonra vücut nikotin gibi zehirleri daha zor atar.
23:00 Organizma gün boyunca aktif bir şekilde faaliyet gösteren strese hormonunun salgılamasını durdurur. Bu saatte sakinleşiriz, rahatlarız, gevşeriz. Tam dinlenme saatidir. Metabolizmanın faaliyeti en alt düzeydedir. Tansiyon, kalbin atimi ve vücut ısısı düşer. Gebelerde doğum sancıları çoğunlukla bu saatte olur. Çünkü sancıya neden olan gebelik hormonlarının salgılanması üst düzeydedir.
24:00 Uyuduğumuz sırada deri hücreleri durmadan çalışır, gündüz olduğundan daha sık bölünürler. İlk rüya safhası baslar, yarım saat içinde rüya görmeye baslarız.
01:00 Verimliliğimiz en alt düzeydedir. Bu saatte hala çalışanlar hata yaparlar, dikkat son derece azalır. Çünkü vücut kendini uyumaya programlamıştır, kısa zamanda en derin uykuya dalınır.
02:00 Araba kullananlar bu saatte çok dikkatli olmalıdırlar. Çünkü görme zayıflar, tepkiler yavaşlar. Bu nedenle trafik kazaları bu saatte daha fazla olur. Vücut soğuğa çok hassastır, çabuk üşür. Fakat derimiz acıya karşı fazla hassas değildir.
03:00 Bedensel ve ruhsal olarak karanlık bir safhadır. Melatonin hormonunun salgılanması tembel ve kararsız yapar. İntihar edenlerin sayısı fazlalaşır.
04:00 Stres hormonundan enerji kazanırız.Enfarktüs krizleri saat 04.00 ile 06.00 arasında özellikle fazladır. Çünkü kan basıncı oldukça yükselir, damarlar gerilir. Gebe kadınlar için de doğum yapma olasılığının en yüksek olduğu zamandır.
05:00 Bu saatte vücuttaki erkeklik hormonu salgılanması artar. Strese hormonun konsantrasyonu bizi faaliyete geçirmiştir. Bu hormon gündüz değerinin tam altı katına çıkar. Vücudumuz harekete geçer kaybolan enerji yeniden geri gelir. Artık yeni bir güne başlamak için hazırızdır.
sen kendin sorup kendin cevp vermissin cnm :))Ay öyle valla. Akşam evde koridorda tek başıma halay bile çektim
Bizim okul 29 ocakta son ders yapacak ama biz 2 hafta daha okulda eğitim almaya devam edeceğiz yani sömestr bize uğramayacak, şubat sonunda bir hafta iznimiz var o da gelene kadar şimdiden her bahaneyle tatile çocuk gibi seviniyoruz işte
Karatay'da o var mı bu var mı desem, hep var oluyor nedense
O yüzden börek için izin verdi mi Karatay teyzem diye sormaya korkuyorum.
Vermişse afiyet olsun, vermemişse başkan gelince nasılsa buralara kızgın surat ekleyecektir
ay dikkat neslim gecmis olsun cnmya ben grip oldum salya sumuk of yaaaa gene uğraşmam gerekecek sinuzite çevirmeden.
ben az sonra kaçıyom kızlar hadi size iyi sohbetler akşam ceeee derim
aynen karataya yeni bir soluk getirdik yeni bir yorumgizom biz karatayı karataymış gibi yapıp kendimize uyarlıyoz bu konuda çok başarılıyız
tekrar ediyorum aynen karataya yeni bir soluk getirdik yeni bir yorum getirdik :))Selam kızlar nasılsınız.karatay teyzem bu topikteki karatay yapanları görse ülkeyi terkederkafamiza gore karatay.kaptann çok ozlendin gel artik
ohh sukur kavusturuana hosgeldin cnm bnmSlm meleklerimm çok şükür netimize kavuştuk arada oluyordu ama en azoından 3 g çalışıyordu şimdi ikisi birden olmayınca kendimi ortaçağda gibi hissettim oyuncağı elinden alınan çocuklar gibiNe çok alışmışım sizlere ben iki gün iki yıl gibi geldiii
Enişteyle aranızı düzeltmenize çok sevindim ponçiğim.Ev sorunu da hallolmuşBu soğukta kurulu düzeni bozmak kolay mı ev sahibinizde saçmalamış yani açık açık söylesin ne gerek var böyle bizans oyunlarına Kayınvaliden yağmayan ama gürleyen tiplerden ondan bir hayır gelmez kuzum.Siz eşinle anlaşıp birlikte alırsınız yeter ki elele verin tatlım
şoklardayım kuzum herhangi bir cıs yok ama miktar olarak çok fazla kuzumm ney ters tepki yapmadı inşallah
Neslim harikasın teşekkürler kuzummm
Geçmiş olsun makresim dün bende uyluk kemiğimi zorladım galiba müthiş ağrım var sağ ratafıma basamıyorum yaşlandım kabul ediyorum
Sibelcim takımda yerimiz var tatlım istersen katılabilirsinkortizon kullanıyorzsan sıfır tuz tüketmen lazım ömür boyu mu kullanacaksın bitanem
Haydi gözün aydın tatili güzel değerlendirmişsin duyduğum kadarıyla
oooo bak sen damada helal olsun 5 dk da olsa sana eşlik etmiş
Superonline muhabbetimizi kıskandı galina kuzumm
Ben de hepinizi özledim barbimmmm şükür kavuştukk
Yok öyle deme neslim inan ben akrabalarımla bile bu kadar çok görüşmüyorumsanalı geçtik
Neslim de sen de harikasınız barbim valla gözüm arkada kalmıyor hiç yandı kızlar desene
Slm Aslıcımmm oh ne güzel karın tadını çıkarmışsınız buraya da yağdı ama birikmedi hiç
Karabuğday modası aldı başını gidiyor hadi bakalım inşallah faydasını görürsünüz
kaptan yardımcısına yakışıyor mu akşam akşam 2 dilim börek barbimm
Neslim bu yağların kasa dönüşmesi olayı tamamen bir şehir efsanesi öyle bir şey yok tatlım .
VÜCUT YAĞLARI KASA DÖNÜŞÜR MÜ?
SPOR YAPMAK İSTİYORUM FAKAT BU YAĞLAR KASA DÖNÜŞÜR MÜ?
Cevabımız çok basit,yağın kasa dönüşme olayı diye bir şey yoktur.yağ bir madde kas ise bir dokudur.kas gerekli enerjiyi bu yağ maddesinden alabilir.yapılan ilk hata kilo vermek isteyip sonradan kas hacmi elde etmektir.oysaki ilk başta kas hacmi elde etmek vücut için daha yararlıdır.çünkü kas için gerekli enerji bu depolanmış enerji kaynakları olan yağlardan elde edilebilir.
SPORU BIRAKIRSAM KASLARIM SARKAR MI?
Yağ kasa dönüşmeyeceği gibi kas da yağa dönüşmez vede sarkma nedeni olan yağlar vücudunuzda bu görüntüyü oluşturmaz.sadece spor yaparken beslendiğimiz gibi beslenmeye devam edersek fazla enerji yağ olarak depolanır ve sarkma görüntüsü oluşturur.spor yapmadığımız içinde kas kütlemiz küçülerek yerini yağa bırakır.
SPOR YAPMAK İSTİYORUM AMA ÇOK KASLI OLMAK İSTEMİYORUM...(BAYANLAR)
Zaten istediğiniz kadar çalışın erkekler gibi fazla kas yapamazsınız çünkü sizde testesteron hormonu çok ama çok az salgılandığı için kas yapımı da çok az olacaktır.aslında kas kütlesini arttırmak sağlık açısından çok iyidir.bu nedenle bayanların çoğu kas yapmak yerine koşu bandı,bisiklet gibi çok efor gerektiren aletlerde çalışarak vücut kaslarını öldürmekte,çok kalori harcamakta ve bu harcanan kaloriyi sonradan yenen yemeklerle alarak vücut yağlarını arttırmaktadırlar.asıl amaç kas yaparak yağ kütlesini azaltmak olmalıdır.zaten korkmanıza gerek yoktur.erkekler gibi çok fazla kas yapamazsınız.koşu bandı ve bisiklette saatlerce efor sarfetmeden ağırlık çalışılması daha iyidir.hem sıkılaşırsınız hemde yağlarınızdan kurtulursunuz.
Aman neslim spor yapacağım derken hasta olmayalım hava hakikaten buz gibi
Bravo makresimmm fakat belinde ağrı varsa ne olur fazla zorlama
Ebwamcım öyle bir şey yok lakin sen şimdilik tempolu yürüyüş veya leslie ablamızla devam et tatlım kilo vermen durdukça sporunu çeşitlendirirsin
Ne güzel bilgiler paylaşmışsın neslim teşekkürler kuzumm
Tatil için sürekli kar yağsın mı desek yoksa dışardakiler için bir an önce yaz gelsin mi diye dua etsek bilemedim tatlımm
Ekledim ekledim ponçiğimmŞayet şeker hastası değilsen ve kilo problemin yoksa ve yediğini yaktığın sürece arada kaçamak izni veriyor Canan ablamız aksi taktir de asla izin vermiyor ama hepimiz insanız işte bir şey yasak dendi mi yasakları delmek en büyük hobimiz
Neslim o kadar tüksek değerleirne rağmen nasıl grip olmayı başardınkuzum geçmiş olsun
Bu senin için geçerli değil neslim sen karatay taş devri kan grubu hepsini aynı anda uyguluyorsun
kaçamaklar hariç tabiii
Bitanem ne yapsın haftada bir yenebilir diyor .Bu kişiye kalmış hiç yenmemeli dediklerine bile dikkat edenler o kadar az ki
Slm tatlım internetime kavuştum değmeyin keyfime
Geldim geldim kuzummmm ben de çok özledimmm
amin cnm afiyet olsun 2 kasik yogurt demek aklim onda takildi :))Başkan gelmiş hoşgelmişşş
İnşallah bir daha özletmezsin kendini başkanım, o kadar birbirimize alışmışız ki biri gün boyu az yazsa hemen eksikliği hissediliyor ve özleniyor.
Gelelim günün yeme içme raporuna;
sabah; 2 yumurta, elma, peynir
öğlen; 2 yemek kaşığı yoğurt (evde olduğum ne belli, hem acıktım hem çok yedim.)
akşam; tavuk, salata
sporum; komple ev işi
2 kupa yeşil çay, 1 litre su
Şimdi camdan kar seyredip, yarın da okulumuz tatil olur mu diye sürekli mail kutumu kontrol edeceğim.
Allah evsizlerin, bu soğukta çalışmak zorunda kalanların, sokak hayvanlarının, evine gittiğinde yiyecek yemeği, içecek bir sıcak çorbası olmayanların yardımcısı olsun inşallah.
supersin neslim sporun superS3lam kizlar
bende z raporumu yazim gizom gibinn
sabah kalkinca kefir
9.30 da 2 yumurtali karatay
14.00 de mercimekli bulgur 4 kasik + arnavut ciger 4 kasik + barbunya 4 kasik 1 kase salata
18.30 da 4 izgra kofye+ izgara karnibahar sogan domates ve 1 kase salata+ 2 yemek kaşığı puremsi bisi ( dun patates ve havucu hasladim ezdim ustune sarimsak yogurt yapıp dolapta 1 gun dinlendirdim. Dolaba girince gi side dusuyomus hem )
spor aksam 45dk kardiyo; lesli ve nesli sporu :)))
anam anam dedim ki burdan alinti yapayim yine olmadi yaaa395.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
hahahaha ben demistim cnm :))Aksam yemekte 2 kare bitter yedim unuttum onu
ayyy once senam sandimBattaniyenin altına mı saklandınız nerdesiniz kızlarbu arada sevgili bızdıkımız düşmüş ayağını çatlatmış tam final öncesi kötü oldu. .Aamn dikkat edin karda buzda yürürken meleklerimm
ama cok faydasi olacakti ask olsun biraktin demekKaptancim hosgeldin cooook ozledik walla seni
yoklugunda sagolsun yardimcin bize goz actirmadi bide ustune gicik jillian ablayi sardi basimiza uc gundur robocop gibi milim milim yuruyom evin icinde hertarafim agriyo
neslim ne guzel bilgiler paylasmissin canim
sagol nekadar yanlis bildigimiz seyler varmis
kaptanim karabugdayi sagolsun ayyuzlum sardi basima
sade yemegi sevmeyince kombinasyonlarini deniyom bende bugun sarmasini bile yaptim misal fenada olmadi :))))
askolsun tekrar 4. gun tum agrilar geciyoduBugunku menumu yazim
sabah peynir zeytin yesillik bir salatalik bir haslanmis yumurta adacayi
ogle 8 karabugdayli yaprak sarma iki kasik yogurt neslimin tavsiyesiyle bir havuc :)
Aksam iki kasik yesil fasulye bir bardak ayran
3 ltre su 45 dk yuruyus
jillian ablayi terkettim bugun :))))))
ya benim dun gircektim giremedim acaba baska takim mi kaptiSu 120 kilo olan yeni arkadas nereye gitti ya tam kendime arkadas buldum diyodum bende
ayyy sende mi makresim neyse sagligin daha onemli cnm dikkat etSelam kızlar
dünkü menüm
Sahur 04.:00
1 yumurtalı melemen
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz
iftar 16:15
1 bardak çorba 1 paket çubuk, (yine hazır çorba, içmek istemiyorum ama erken de çıkamıyorum)
18:30
1 tabak taze fasulye, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt
20:30 4 adet grisini, 1 bardak yeşilçay
Su 2,5 litre, birkaç bardak siyah çay
Spor yapamadım, akşam üstü belim çok ağırdı ve hala kötü durumdayım. Ayağıma indi ağrısı, bel fıtığımı nedir anlamadım. Gece oğluşumu emzirmek için kalktım çocuğu yerine koyarken neredeyse düşürüyordum. Kaldım öyle. Spora ara vermek zorunda kalacağım maalesef. Çok da hevesli başlamıştım jiliana, keyif de alıyordum ama zorlamayacağım daha kötü olurum diye korkuyorum.
aynen cnm:))Bu daha başlangıç desene sindim yandık
evet cnm sonra zaten alisiyoruzCanım haklısın ilk başlarda öyle oluyor ertesi günler insan ne oturabiliyor ne kalkabiliyorama bu da kaslarımızın ne kadar atıl kaldığını gösteriyor, birkaç kez yapıp alışırsak ileride çok faydasını göreceğiz
ayyy sende mi kuzum ama bak birakmak yok 1 gun yapmayanlara kizmicam listeye alcamEvett geçmiş bitti dünkü menümü yazayım önce
Sabah 2 dilim çavdar ekmeğine yapsız tost, peynir ve domatesli, şekersiz çay, bir havuç
Ara 1 dilim tavuklu pizza
Akşam bir porsiyon döner salata ayran 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt jillian yapamadım dün ama bütün gün ayaktaydım kardeşim eczane açıyor kızçelerim ona yardıma gittim gün boyu temizlik, onu kaldır şunu indir falan jillian yapmasam da yapmış kadar oldum
afiyet olsun cnmTünaydınlar kızlar,
Bir tatil günü daha bitiyor, ben de şimdiden pc başına geçip umutla yarının da tatil olmasını beklemeye başladım
Olmazsa bile en kötü hafta sonu geliyor, bir güncük mesai der sorun etmem.
Gerçi tatil diye yatıyoruz da daha vize ve finaller var, onların okunması, yok telafi sınavları, ocak sonuna kadar müfredat yetiştirmesi falan derken yediğimiz hurmalar gelecek bizi tırmalayacak ama gene de bu soğuklarda evde azıcık tatil yapmanın keyfi de bir başka
Yarın gece yarısı annem bize gelecek, ertesi gün kahvaltı keyfi yapacağız ve bizim burada oturan kuzenin bebeğinin ilk doğum gününe gideceğiz. Oradan de eşimle sinema ve alışveriş keyfine. (Bu hafta sonu ve sonraları için yeminim var yok mısırdı, simitti, tulumbaydı asla yok artık. Benim de totom çift haneleri görsün, insan totosuna bir an önce dönsün istiyorum )
Yarın sabahtan da doktorcuğuma gidip kontrole gireceğim. İnşallah yarına genetik sonuçlarım çıkar, yoksa tekrar aynı profesörden benim tek boş zaman dilimim olan cuma sabahına onun da çalışma mesaisi denk gelsin ve sıra alabileyim diye uğraşacağım.
Kısmı z raporum;
sabah; 2 yumurta, bir elma, 5 zeytin
öğlen; 2 kaşık yoğurt, bir elma
akşam; tavuk, salata (niyetim)
çay; 2 bardak yeşil çay, bir bardak form çayı
su; 1 litre (ancak)
spor; ütü, ev işi
ohh miss spor da yapilmisMerhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı 1 yumurta ile, salatalık, havuç
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı yeşil mercimek, 3 yk bulgur pilavı
Su 2.5 lt
Spor jillian ile level 1
he sen sali gunu yapmadin dimislm kızlar üç gündür uğrayamıyom kk ya. misafirimi gönderdim kocamla beraber. nasıl bir rahatlık geldiyse kendimi ev işlerine verdim.şimdi üç günlük rezil menümü vereyim
6 ocak
sabah: havuç salatası, 2 yumurta, 6 ceviz, peynir
öğlen: 2 kaşık tahin pekmez, 2 dilim ekmek, 1 dilim börek, 1tk çokella
akşam: 2 kase kuru fasulye, salata
7 ocak
sabah: 2 parça hellim, yoğurtlu karabuğday
öğlen: 1 fincan neskafe, 3 bardak ayran
akşam: karabuğday salatası
yatsı: 3 çiğköfte marulla
spor jillian level 1
8 ocak
sabah:karabuğdaylı çingene salatası, 1 lokma tost
ara: kahve
akşam: brüksel lahanalı sarımsaklı yoğurtlu karabuğday
az sonra jillian level 1
hayirli olsun cnm Cabuk alisirsineşim bu gün bana süpriz yaptı tablet aldı artık ordan rahat rahat girerim kk ya dedim ama çözene kadar ilk önce akla karayı seçmem lazım
askolsun daha yeni mi anladin kaptanim :))Vay uyanık mesajlar sayılcak diye doldurmaya mı çalışıyosun yoksaebwamında çok eksik o da gelsinn anca doldurur
hahahah aba altindan sopa demek :))
Kuzum ben izin verdim ama sen zaten bir iki lokmadan fazla yiyemezsineminim
hadi insallah cnm eniste benim gibiymis istedi mi olacak sana bol iradeler :))İyi akşamlar,
Menüm öğleden sonra yazdığım gibi oldu. Hoş, evde yiyecek başka bir şey yoktu zaten ama eşim bu karda buzda kendine baklava almaya gitti, bense Matmazel tavırlarımla "no" dedim, kırdım totomu oturdum.
Şimdi kucağımda laptop ile bıyığını yediğimden "okullar tatil" haberini bekliyorum.
yok cnm kaptan sana ayricalik tanimistiBaşkanım, valla benim mesajlar hiç 35 olmuyordur ama her vakit bulduğumda gelmeye çalışıyorum, günlük menümü de hep yazıyorum ama inşallah bana kızmıyorsunuzdur.
ya tabletler cok rahat ben pek bi severim ama yinede laptopun yeri ayri benim icin :))Benimki de bu gece sordu "tablet lazım mı?" diye, gözlerimi belertip ne alaka gibisinden baktım, 300 lira olan bir tablet bu hafta sonu 99 liraymış, istiyorsam alacakmış.
Ben yaşlı kafalıyım, elektronikte büyük alet seviyorum. Laptopun verdiği rahatlığı eşimin tabletinde hiç bulamadım. Küçük ya, klavyesiz, ne bileyim hiç sevemedim gitti. Bu yüzden de ayı yavrusu kadar laptopu her gün sırtlayıp okula taşıyorum. Adam da halime acıyıp tablet öneriyor ama ben nato mermer nato kafa "yok" diyorum.
Hayırlı olsun bacım.
yaa evet onu dicektim allttaki videon cok hos bizim burada ben hic basi bos kedi kopek gormedim hep sahipli cok sasirmistim ilk zamanlarAynen öyle bitanemm hepsi bize emanet çok iyi yapmışsın allah razı olsun geçen ayça bir video yollamıştı çok pratik iki tane yaptım ben gerçi çöp poşetiyle kapladım ıslanmasın diye hiç yoktan iyidir yapması çok basit mahallede iki yere koydum kuytu bugün içinde görünce bir hoşuma gittiki sorma
eline saglik kaptanim ama bana nickini degistirdi diye yazilacak mi***6.Takım 395. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,8 / / /% )
Ahbirkingcharlesimolsa (79/ / /% )
BayilanBayilana (93/ / /%)
Ebwam(126,2/ / / % )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (63,3/ / /% )
rengarenknesli (76,7/ / /% )
gel_pcpc (78.9/ / /%)
winstonlight(75,2 / / /% )
6.Takım Ortalaması:%
iyi geceler bu hafta bi ben ve sen araliksiz hergun spor yapmisiz canimAyyy tablo geldi heyecan dorukta
bende yatiyom iyi geceler
iyi geceler kaptanimBen kaçtım pisicanım senin kuyruk uzun sürecek gibi iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?