Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyetolsun tatlım taze fasulyeyi neden korkarak yedinki sena olsa götürmüştü
dk yürüyüş harika jillianı ilerde yaparsın canım
Korktugumdan degil yemek yiyesim yoktu daha dogrusu ne hikmetse tok hissediyodum karabugdayin bu yani sahane bi kase yedinmi masallah ceyrek okuz yemis kadar tok hissediyon tabi ustune bol su icmek lazim

Kaptancim su ney muzigindenmidir nedir aburcubura istek bi azaldi bende masallah sorma gitsin ozellikle yemek yaparken dinliyom normalde yemek yaparken illa biseyler atistirirdim bugun bi farkettimki bu kotu huyumu birakmisim :))))

İşte buna çok sevindimmm hakikaten işe yarıyor kuzum inanmak önemli bilinçaltı normal sesle duyamadığın tüm cümleleri duyuyor

Korktugumdan degil yemek yiyesim yoktu daha dogrusu ne hikmetse tok hissediyodum karabugdayin bu yani sahane bi kase yedinmi masallah ceyrek okuz yemis kadar tok hissediyon tabi ustune bol su icmek lazim

Sen çok yaşa emi çeyrek öküz demek bakalım bu hafta fark nasıl olacak ordan anlarız kilo vermeye etkisini

Keşke yemeyi unutsaydın neslim miktarında sorun yok ama yememen lazım neslim
keşke kaptan

Rica ederim canım

oy sena mı düşmüş çok geçmiş olsun minik prnsesimize

elimden geldiğince konu denk geldikçe arşivimi açıyorum gülüm işe yarasın tek

Kaptancim su ney muzigindenmidir nedir aburcubura istek bi azaldi bende masallah sorma gitsin ozellikle yemek yaparken dinliyom normalde yemek yaparken illa biseyler atistirirdim bugun bi farkettimki bu kotu huyumu birakmisim :))))
ben unutuyom ney dinlemeyi yahu aslında iyi fikir yemek yerkende açılabilir

Tünaydın meleklerimmmmm

Yok neslim senam değil miss wong kuzum bir an önce iyileşir inşş

tatlım kulaklığında dinle en minimumda bile dinlesen faydası olur

Selam kızlar

dünkü menüm
Sahur 04.:00
1 yumurtalı melemen
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz
iftar 16:15

1 bardak çorba 1 paket çubuk, (yine hazır çorba, içmek istemiyorum ama erken de çıkamıyorum)

18:30
1 tabak taze fasulye, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt

20:30 4 adet grisini, 1 bardak yeşilçay

Su 2,5 litre, birkaç bardak siyah çay

Spor yapamadım, akşam üstü belim çok ağırdı ve hala kötü durumdayım. Ayağıma indi ağrısı, bel fıtığımı nedir anlamadım. Gece oğluşumu emzirmek için kalktım çocuğu yerine koyarken neredeyse düşürüyordum. Kaldım öyle. Spora ara vermek zorunda kalacağım maalesef. Çok da hevesli başlamıştım jiliana, keyif de alıyordum ama zorlamayacağım daha kötü olurum diye korkuyorum.

Hoşgeldin makresimm allah kabul etsin canım deme sen de mi spor yapacağız diye haşatımız çıktı bende basamıyorum sağ ayağıma zorlama tatlım en güzel spor yürüyüş Bir tur daha 3 aylık program yapacaktım ama tırstımm

Hoş geldin kaptanım, tam yazıyordum elektrikler gitti. Yarım metre kar var şu an burda, ve hala çok yoğun yağıyor. İş yerim köyde merkez bu kadar değil. Yollar bile kapalı, açılmasını bekliyorum gideceğim. Bu bele yürüyemem birde kayıp düşersem daha kötü olur. Başımıza gelecek vardı spor da spor, kendi kendime ettim işte. Hele sen zaten belin sıkıntılıydı yine yormaya devam ettin bak işte. Neyse olan oldu artık, inşallah daha kötü olmaz. Yatmak iyi geliyor da oturmak yokmu mahvetti beni. Arada yürümeye çalışıyorum ama çok ağrım var. Rapor alacaktım ama pazartesiye yetiştirmem gereken evrak var. Bugün de 11 de geldim işe.

anam herkes belini mahvetti. kızlar spor yaparken birazdaha itina gösterin ısınmadan yapmayın aman diyim haaa

Slm kizlar iki gundur yogundum giremedim masallah bayagi kaynatmissiniz jillian ablayi dun yaptim abowwww o nedir oyle arkadas kas agrisindan oldum bugun yaa bugunde yaptim ama nasil yaptim ne siz sorun ne ben diyeyim :)
Canım haklısın ilk başlarda öyle oluyor ertesi günler insan ne oturabiliyor ne kalkabiliyor ama bu da kaslarımızın ne kadar atıl kaldığını gösteriyor, birkaç kez yapıp alışırsak ileride çok faydasını göreceğiz

Faydalı olabilir neslim glukosamine diz ağrılarına oldukça iyi geliyor

ya ben grip oldum salya sumuk of yaaaa gene uğraşmam gerekecek sinuzite çevirmeden.
ben az sonra kaçıyom kızlar hadi size iyi sohbetler akşam ceeee derim
Aaa çok geçmiş olsun neslim, alışık değilsiniz tabi böyle soğuğa hemen kaptın şifayı bak.. hemen şifalı bitki çaylarına başla canım

Oleeey kaptanım kuyruklu alıntılarıyla aramıza dönmüş

Amin canım amin..

Çok geçmiş olsun makresim aman canım zorlama kendini en önemlisi sağlık dinlendir bakalım biraz belini arada hafif egzersizler veya düşük tempolu yürüyüş yaparsın onun yerine belki

Oyy kıyamam kaptanım sen de mi incittin kendini sen de biraz ara ver bari kaptanım aman diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…