- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Su 120 kilo olan yeni arkadas nereye gitti ya tam kendime arkadas buldum diyodum bende
Korktugumdan degil yemek yiyesim yoktu daha dogrusu ne hikmetse tok hissediyodum karabugdayin bu yani sahane bi kase yedinmi masallah ceyrek okuz yemis kadar tok hissediyon tabi ustune bol su icmek lazim
Afiyetolsun tatlımtaze fasulyeyi neden korkarak yedinki sena olsa götürmüştü
dk yürüyüş harika jillianı ilerde yaparsın canım
Kaptancim su ney muzigindenmidir nedir aburcubura istek bi azaldi bende masallah sorma gitsin ozellikle yemek yaparken dinliyom normalde yemek yaparken illa biseyler atistirirdim bugun bi farkettimki bu kotu huyumu birakmisim :))))
Korktugumdan degil yemek yiyesim yoktu daha dogrusu ne hikmetse tok hissediyodum karabugdayin bu yani sahane bi kase yedinmi masallah ceyrek okuz yemis kadar tok hissediyon tabi ustune bol su icmek lazim
keşke kaptan
Keşke yemeyi unutsaydın neslimmiktarında sorun yok ama yememen lazım neslim
Rica ederim canım
oy sena mı düşmüş çok geçmiş olsun minik prnsesimizeBattaniyenin altına mı saklandınız nerdesiniz kızlarbu arada sevgili bızdıkımız düşmüş ayağını çatlatmış tam final öncesi kötü oldu. .Aamn dikkat edin karda buzda yürürken meleklerimm
elimden geldiğince konu denk geldikçe arşivimi açıyorum gülüm işe yarasın tekKaptancim hosgeldin cooook ozledik walla seni
yoklugunda sagolsun yardimcin bize goz actirmadi bide ustune gicik jillian ablayi sardi basimiza uc gundur robocop gibi milim milim yuruyom evin icinde hertarafim agriyo
neslim ne guzel bilgiler paylasmissin canim
sagol nekadar yanlis bildigimiz seyler varmis
kaptanim karabugdayi sagolsun ayyuzlum sardi basima
sade yemegi sevmeyince kombinasyonlarini deniyom bende bugun sarmasini bile yaptim misal fenada olmadi :))))
ben unutuyom ney dinlemeyi yahu aslında iyi fikir yemek yerkende açılabilirKaptancim su ney muzigindenmidir nedir aburcubura istek bi azaldi bende masallah sorma gitsin ozellikle yemek yaparken dinliyom normalde yemek yaparken illa biseyler atistirirdim bugun bi farkettimki bu kotu huyumu birakmisim :))))
keşke kaptan
oy sena mı düşmüş çok geçmiş olsun minik prnsesimize
elimden geldiğince konu denk geldikçe arşivimi açıyorum gülüm işe yarasın tek
ben unutuyom ney dinlemeyi yahu aslında iyi fikir yemek yerkende açılabilir
Selam kızlar
dünkü menüm
Sahur 04.:00
1 yumurtalı melemen
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz
iftar 16:15
1 bardak çorba 1 paket çubuk, (yine hazır çorba, içmek istemiyorum ama erken de çıkamıyorum)
18:30
1 tabak taze fasulye, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt
20:30 4 adet grisini, 1 bardak yeşilçay
Su 2,5 litre, birkaç bardak siyah çay
Spor yapamadım, akşam üstü belim çok ağırdı ve hala kötü durumdayım. Ayağıma indi ağrısı, bel fıtığımı nedir anlamadım. Gece oğluşumu emzirmek için kalktım çocuğu yerine koyarken neredeyse düşürüyordum. Kaldım öyle. Spora ara vermek zorunda kalacağım maalesef. Çok da hevesli başlamıştım jiliana, keyif de alıyordum ama zorlamayacağım daha kötü olurum diye korkuyorum.
Hoş geldin kaptanım, tam yazıyordum elektrikler gitti. Yarım metre kar var şu an burda, ve hala çok yoğun yağıyor. İş yerim köyde merkez bu kadar değil. Yollar bile kapalı, açılmasını bekliyorum gideceğim. Bu bele yürüyemem birde kayıp düşersem daha kötü olur. Başımıza gelecek vardı spor da spor, kendi kendime ettim işte. Hele sen zaten belin sıkıntılıydı yine yormaya devam ettin bak işte. Neyse olan oldu artık, inşallah daha kötü olmaz. Yatmak iyi geliyor da oturmak yokmu mahvetti beni. Arada yürümeye çalışıyorum ama çok ağrım var. Rapor alacaktım ama pazartesiye yetiştirmem gereken evrak var. Bugün de 11 de geldim işe.
Hoşgeldin makresimm allah kabul etsin canımdeme sen de mi spor yapacağız diye haşatımız çıktı bende basamıyorum sağ ayağıma zorlama tatlım en güzel spor yürüyüş Bir tur daha 3 aylık program yapacaktım ama tırstımm
anam herkes belini mahvetti. kızlar spor yaparken birazdaha itina gösterin ısınmadan yapmayın aman diyim haaaHoş geldin kaptanım, tam yazıyordum elektrikler gitti. Yarım metre kar var şu an burda, ve hala çok yoğun yağıyor. İş yerim köyde merkez bu kadar değil. Yollar bile kapalı, açılmasını bekliyorum gideceğim. Bu bele yürüyemem birde kayıp düşersem daha kötü olur. Başımıza gelecek vardı spor da spor, kendi kendime ettim işte. Hele sen zaten belin sıkıntılıydı yine yormaya devam ettin bak işte. Neyse olan oldu artık, inşallah daha kötü olmaz. Yatmak iyi geliyor da oturmak yokmu mahvetti beni. Arada yürümeye çalışıyorum ama çok ağrım var. Rapor alacaktım ama pazartesiye yetiştirmem gereken evrak var. Bugün de 11 de geldim işe.
Bu daha başlangıç desene sindim yandıkya simdilik sadece kim yazdi yazmadi ona bakiyorum ama biakc hafta sonra ne yemis elestir de yapcamkorkun benden
Canım haklısın ilk başlarda öyle oluyor ertesi günler insan ne oturabiliyor ne kalkabiliyorSlm kizlar iki gundur yogundum giremedim masallah bayagi kaynatmissiniz jillian ablayi dun yaptim abowwww o nedir oyle arkadas kas agrisindan oldum bugun yaa bugunde yaptim ama nasil yaptim ne siz sorun ne ben diyeyim :)
Faydalı olabilir neslim glukosamine diz ağrılarına oldukça iyi geliyorkızlar bu arada günaydın. anam alanya alanya olalı böle soğuk görmedi sabah 4, 7 derece şu an hava donuyoruz resmen alışık olmayınca bu havalara. kar yağmış yaylalara vurdu soğuğu vallaha. sol dizimdeki menuskus soğuk havayla hortladı vallahi bükemiyom çok ağrıyo, bide akşam 50dk kardiyo yaptım hepten azdı napsam bilemedim eczaneden glikozamin takviyesimi alsam diye düşünüyorum.
Aaa çok geçmiş olsun neslim, alışık değilsiniz tabi böyle soğuğa hemen kaptın şifayı bak..ya ben grip oldum salya sumuk of yaaaa gene uğraşmam gerekecek sinuzite çevirmeden.
ben az sonra kaçıyom kızlar hadi size iyi sohbetler akşam ceeee derim
Oleeey kaptanım kuyruklu alıntılarıyla aramıza dönmüşSlm meleklerimm çok şükür netimize kavuştuk arada oluyordu ama en azoından 3 g çalışıyordu şimdi ikisi birden olmayınca kendimi ortaçağda gibi hissettim oyuncağı elinden alınan çocuklar gibiNe çok alışmışım sizlere ben iki gün iki yıl gibi geldiii
Enişteyle aranızı düzeltmenize çok sevindim ponçiğim.Ev sorunu da hallolmuşBu soğukta kurulu düzeni bozmak kolay mı ev sahibinizde saçmalamış yani açık açık söylesin ne gerek var böyle bizans oyunlarına Kayınvaliden yağmayan ama gürleyen tiplerden ondan bir hayır gelmez kuzum.Siz eşinle anlaşıp birlikte alırsınız yeter ki elele verin tatlım
şoklardayım kuzum herhangi bir cıs yok ama miktar olarak çok fazla kuzumm ney ters tepki yapmadı inşallah
Neslim harikasın teşekkürler kuzummm
Geçmiş olsun makresim dün bende uyluk kemiğimi zorladım galiba müthiş ağrım var sağ ratafıma basamıyorum yaşlandım kabul ediyorum
Sibelcim takımda yerimiz var tatlım istersen katılabilirsinkortizon kullanıyorzsan sıfır tuz tüketmen lazım ömür boyu mu kullanacaksın bitanem
Haydi gözün aydın tatili güzel değerlendirmişsin duyduğum kadarıyla
oooo bak sen damada helal olsun 5 dk da olsa sana eşlik etmiş
Superonline muhabbetimizi kıskandı galina kuzumm
Ben de hepinizi özledim barbimmmm şükür kavuştukk
Yok öyle deme neslim inan ben akrabalarımla bile bu kadar çok görüşmüyorumsanalı geçtik
Neslim de sen de harikasınız barbim valla gözüm arkada kalmıyor hiç yandı kızlar desene
Slm Aslıcımmm oh ne güzel karın tadını çıkarmışsınız buraya da yağdı ama birikmedi hiç
Karabuğday modası aldı başını gidiyor hadi bakalım inşallah faydasını görürsünüz
kaptan yardımcısına yakışıyor mu akşam akşam 2 dilim börek barbimm
Neslim bu yağların kasa dönüşmesi olayı tamamen bir şehir efsanesi öyle bir şey yok tatlım .
VÜCUT YAĞLARI KASA DÖNÜŞÜR MÜ?
SPOR YAPMAK İSTİYORUM FAKAT BU YAĞLAR KASA DÖNÜŞÜR MÜ?
Cevabımız çok basit,yağın kasa dönüşme olayı diye bir şey yoktur.yağ bir madde kas ise bir dokudur.kas gerekli enerjiyi bu yağ maddesinden alabilir.yapılan ilk hata kilo vermek isteyip sonradan kas hacmi elde etmektir.oysaki ilk başta kas hacmi elde etmek vücut için daha yararlıdır.çünkü kas için gerekli enerji bu depolanmış enerji kaynakları olan yağlardan elde edilebilir.
SPORU BIRAKIRSAM KASLARIM SARKAR MI?
Yağ kasa dönüşmeyeceği gibi kas da yağa dönüşmez vede sarkma nedeni olan yağlar vücudunuzda bu görüntüyü oluşturmaz.sadece spor yaparken beslendiğimiz gibi beslenmeye devam edersek fazla enerji yağ olarak depolanır ve sarkma görüntüsü oluşturur.spor yapmadığımız içinde kas kütlemiz küçülerek yerini yağa bırakır.
SPOR YAPMAK İSTİYORUM AMA ÇOK KASLI OLMAK İSTEMİYORUM...(BAYANLAR)
Zaten istediğiniz kadar çalışın erkekler gibi fazla kas yapamazsınız çünkü sizde testesteron hormonu çok ama çok az salgılandığı için kas yapımı da çok az olacaktır.aslında kas kütlesini arttırmak sağlık açısından çok iyidir.bu nedenle bayanların çoğu kas yapmak yerine koşu bandı,bisiklet gibi çok efor gerektiren aletlerde çalışarak vücut kaslarını öldürmekte,çok kalori harcamakta ve bu harcanan kaloriyi sonradan yenen yemeklerle alarak vücut yağlarını arttırmaktadırlar.asıl amaç kas yaparak yağ kütlesini azaltmak olmalıdır.zaten korkmanıza gerek yoktur.erkekler gibi çok fazla kas yapamazsınız.koşu bandı ve bisiklette saatlerce efor sarfetmeden ağırlık çalışılması daha iyidir.hem sıkılaşırsınız hemde yağlarınızdan kurtulursunuz.
Aman neslim spor yapacağım derken hasta olmayalım hava hakikaten buz gibi
Bravo makresimmm fakat belinde ağrı varsa ne olur fazla zorlama
Ebwamcım öyle bir şey yok lakin sen şimdilik tempolu yürüyüş veya leslie ablamızla devam et tatlım kilo vermen durdukça sporunu çeşitlendirirsin
Ne güzel bilgiler paylaşmışsın neslim teşekkürler kuzumm
Tatil için sürekli kar yağsın mı desek yoksa dışardakiler için bir an önce yaz gelsin mi diye dua etsek bilemedim tatlımm
Ekledim ekledim ponçiğimmŞayet şeker hastası değilsen ve kilo problemin yoksa ve yediğini yaktığın sürece arada kaçamak izni veriyor Canan ablamız aksi taktir de asla izin vermiyor ama hepimiz insanız işte bir şey yasak dendi mi yasakları delmek en büyük hobimiz
Neslim o kadar tüksek değerleirne rağmen nasıl grip olmayı başardınkuzum geçmiş olsun
Bu senin için geçerli değil neslim sen karatay taş devri kan grubu hepsini aynı anda uyguluyorsun
kaçamaklar hariç tabiii
Bitanem ne yapsın haftada bir yenebilir diyor .Bu kişiye kalmış hiç yenmemeli dediklerine bile dikkat edenler o kadar az ki
Slm tatlım internetime kavuştum değmeyin keyfime
Geldim geldim kuzummmm ben de çok özledimmm
Amin canım amin..Başkan gelmiş hoşgelmişşş
İnşallah bir daha özletmezsin kendini başkanım, o kadar birbirimize alışmışız ki biri gün boyu az yazsa hemen eksikliği hissediliyor ve özleniyor.
Gelelim günün yeme içme raporuna;
sabah; 2 yumurta, elma, peynir
öğlen; 2 yemek kaşığı yoğurt (evde olduğum ne belli, hem acıktım hem çok yedim.)
akşam; tavuk, salata
sporum; komple ev işi
2 kupa yeşil çay, 1 litre su
Şimdi camdan kar seyredip, yarın da okulumuz tatil olur mu diye sürekli mail kutumu kontrol edeceğim.
Allah evsizlerin, bu soğukta çalışmak zorunda kalanların, sokak hayvanlarının, evine gittiğinde yiyecek yemeği, içecek bir sıcak çorbası olmayanların yardımcısı olsun inşallah.
Çok geçmiş olsun makresim aman canım zorlama kendini en önemlisi sağlık dinlendir bakalım biraz belini arada hafif egzersizler veya düşük tempolu yürüyüş yaparsın onun yerine belkiSelam kızlar
dünkü menüm
Sahur 04.:00
1 yumurtalı melemen
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz
iftar 16:15
1 bardak çorba 1 paket çubuk, (yine hazır çorba, içmek istemiyorum ama erken de çıkamıyorum)
18:30
1 tabak taze fasulye, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt
20:30 4 adet grisini, 1 bardak yeşilçay
Su 2,5 litre, birkaç bardak siyah çay
Spor yapamadım, akşam üstü belim çok ağırdı ve hala kötü durumdayım. Ayağıma indi ağrısı, bel fıtığımı nedir anlamadım. Gece oğluşumu emzirmek için kalktım çocuğu yerine koyarken neredeyse düşürüyordum. Kaldım öyle. Spora ara vermek zorunda kalacağım maalesef. Çok da hevesli başlamıştım jiliana, keyif de alıyordum ama zorlamayacağım daha kötü olurum diye korkuyorum.
Oyy kıyamam kaptanım sen de mi incittin kendini
Hoşgeldin makresimm allah kabul etsin canımdeme sen de mi spor yapacağız diye haşatımız çıktı bende basamıyorum sağ ayağıma zorlama tatlım en güzel spor yürüyüş Bir tur daha 3 aylık program yapacaktım ama tırstımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?