valla o kadar almışımki nasıl gidecek bilmiyorum gmzemmmOyyy canım zeynom, hepimiz öyle zamanlar geçirdik o yüzden bişey diyemeyeceğim ama eminim moralin de düzeldi sen bu hafta hepimizi sollarsın o metabolizmayla
BEN BİLİYOM BU HAFTA EKSİ BİLE OLURSUN SEN HEMEN GİDECEK TROİDİN HIZLIvalla o kadar almışımki nasıl gidecek bilmiyorum gmzemmm
anammmmm ne eksisi neslim yapma o kadar daBEN BİLİYOM BU HAFTA EKSİ BİLE OLURSUN SEN HEMEN GİDECEK TROİDİN HIZLI
neslim bi devam etsem vericem inşallah birsürü kilo ama ....... neyse geçmişe takmicam sevgililer gününe 5 haf var kızzzz neslim gidermi 7-8 kiloBEN BİLİYOM BU HAFTA EKSİ BİLE OLURSUN SEN HEMEN GİDECEK TROİDİN HIZLI
Ay yarinin heyecani basti karnimda acikti kacayim
Sabah kalkinca kefir
9.30 da 1 yumurtali karatay
14.00 de 3 iclikofte 3 lahanasarma 1 kase salata
18.30 da pirincli karalahana kavurmasi mercimek corbasi. 2 kasik tahinpekmez yarim dlm ekmek
23.00 1 kase yogurt ve yesilcay
spor aksam 45dk kardiyo; lesli ve nesli sporu
hahahaha neslim bunu sen mi diyosun cnm kiz sen dayanamazsin atarsin bi ciko agzina
saka bi yana bende sapittim bu hafta sanki
ohh ne guzel yapmaya devam etmissin cnm jilliani
yaw ebwamim birakmaya bahane arama
hee neslim girdin aklina demek askolsun surda takimcak biseyler yapalim dedik
cok faydali bir paylasim olmus canim
ellerine saglik cnm
sen kendin sorup kendin cevp vermissin cnm :))
ay dikkat neslim gecmis olsun cnm
aynen karataya yeni bir soluk getirdik yeni bir yorum
tekrar ediyorum aynen karataya yeni bir soluk getirdik yeni bir yorum getirdik :))
ohh sukur kavusturuana hosgeldin cnm bnm
amin cnm afiyet olsun 2 kasik yogurt demek aklim onda takildi :))
supersin neslim sporun super
anam anam dedim ki burdan alinti yapayim yine olmadi yaaa
hahahaha ben demistim cnm :))
ayyy once senam sandim
ay cok gecmis olsun cnm yaaa kotu olmus aman kizlar dikkat
ama cok faydasi olacakti ask olsun biraktin demek
askolsun tekrar 4. gun tum agrilar geciyodu
ya benim dun gircektim giremedim acaba baska takim mi kapti
ayyy sende mi makresim neyse sagligin daha onemli cnm dikkat et
aynen cnm:))
evet cnm sonra zaten alisiyoruz
ayyy sende mi kuzum ama bak birakmak yok 1 gun yapmayanlara kizmicam listeye alcam
afiyet olsun cnm
ohh miss spor da yapilmis
he sen sali gunu yapmadin dimi
hayirli olsun cnm Cabuk alisirsin
askolsun daha yeni mi anladin kaptanim :))
hahahah aba altindan sopa demek :))
hadi insallah cnm eniste benim gibiymis istedi mi olacak sana bol iradeler :))
yok cnm kaptan sana ayricalik tanimisti
ya tabletler cok rahat ben pek bi severim ama yinede laptopun yeri ayri benim icin :))
yaa evet onu dicektim allttaki videon cok hos bizim burada ben hic basi bos kedi kopek gormedim hep sahipli cok sasirmistim ilk zamanlar
eline saglik kaptanim ama bana nickini degistirdi diye yazilacak mi
carsamba:
peynirli omlet
ogle:
kahve
aksam:
mercimekli havuclu lahanali yogurtlu salata
peynirde vardi
spor: jillian
yuruyus
persembe:
Sabah:
iki haslama yumurta
aksam:
CORBA Yesil mercimekli soganli
1 kase yogurt icinde lahana rendesi
jillian
yuruyus
Evet slm kizlar slm kaptancim nasilsiniz gorusmeyeli ben ufaklikla cebellesiyom hem ust disleri cikariyo ayni zamada gribal enfeksiyon geciriyo yetmezmis gibide oksuruyo yani bana yine uykusuz geceler dustu ; ((
Bugunku menumu yazim buarada
sabah adacayi peynir zeytin bi havuc bi salatalik
ogle bir kase karabugdayli yogurt
ara bitki cayi sade kahve bir elma bi bardak sut
aksam salata bi parca haslanmis tavuk
3 litre su 45 dk yuruyus
Günaydın kızlar,
Gece ikiye kadar tatil haberi bekledim, şimdi zombi gibiyim. Etraf buz kaplı, hava soğuk, kombi sönmüş ev buz gibi, ben doktora gideceğim öff akşama annem gelecek evi son bir temizleyeceğim, kahvaltı , derse hazırlık derken ay bugün inşallah kazasız belasız güzel güzel keyifle geçer.
Bu hafta 900 gram vermişimGerçi hedef 74 diye çok atıp 74.3te kalmışım ama O da 2 gün evde kalıp yoğurttu, elmaydı öğlenleri tırtıklayıp, yürüyüşleri kesmemden oldu kesin bence. Neyse acelemiz yok, grubumuz da çok tatlı, yavaş yavaş konuşa konuşa veririz
Hepinize hafif ve güzel bir gün diliyorum.
Ay kk ya bakarken nerdeyse otobusten inmeyi unutuyodum
ben geldim nasıl geldim 81 kiloyla geldim dana gibi geldim
saban ibreyi 81 de görünce çok büyük bir şok yaşadım.ne yapıyorum ben yaaa nasıl bi şiştim anlatamam gözlerim kapanmış valla
neyse kocaylada arayı düzelttim ya kimse tutamaz beni haftaya atak yapacam .bugün bana sövebildiğiniz kadar sövün kızlarkaptanım grubada alma beni bu bana ders olsun.şaşıranınız olacak bu ne kadar hızlı kilo almış diye .ama ben gerçekten çok çabuk alıyorum.tamam bu kilo değil belki ama vücudum acayip su tutuyor tuzlu yiyince vede tartıya zonkkkkk diye yansıyor .neyse lafı daha fazla uzatmayayım 3 gündür yazmadığım menümü paylaşıp size cuma cuma ikinci bir şok yaşatayım.bakın bakalım insanlıktan nasıl çıkılıyormuş
Dogru hesapladimsanirim.ben omruhayatimda bu yuzdeyi gormedim.tirstim napsam ciko mu yesem
evetttt salı günü benim için çok sırradan ve normal bir günken salı gecesi kocamla olan tartışma sonrası tam bir faciaya döndü.
SALI GÜNKÜ MENÜMM
sabah:2 dilim peynir,1 yumurta,8 zeytin,1 etimek
öğlen:1 kase yoğurt,1 mandalina,1 biftek
akşam:1 tabak barbunya yemeği,1 kocaaa berdak ayran akşama doğru jillianımıda yaptımmm ohhh misssss
evettttttt burauya kadar ne kadar güzel gitmişim değilmiii eşimin yaptığı öküzlük ile vede benim dağılan psikolojimin etkisi olarak gece menüme geçyorum.
gece:önce yaptığım rejime dümdüz bir küfür geçtikten sonra (tabiki içine kocamı da alarak) bizim çikolata cips dolabına usulca yaklaştım ürkütmeden minik halleyler var heemen bir paketini 1 bardak fanta ile götürdüm
bittimi bitmedi .1 saat sonra evde olan baklavalardan 2 tane yedim sonra birde bu yetmiyormuş gibi aaa tatlı yedim içim baydı tuzlu yiyeyim de bastırsın önüm açılsın düşüncesi ile kızıma yaptığım poğaçalardan 1 tane attım ağzıma (tabiri caizse yuttum)
gece çok geç uyudum moral bozukluğundan ve yemeye devam ettim tabiki de gece 2-3 gibiydi sanırım 1 avu ç fındık yedim film izlerken yanında limonlu ice tea ile sonra 1 paket çubuk kraker ve Allahtan uykum geldide o şiş mide ile yattım.
ÇARŞAMBA GÜNKÜ DİLLERE DESTAN MENÜM
sabahkula gittim midem çok doluydu sinirim tepemde idi 11 e kadar kaldım durdum öye bir şey yemedim(alah muhafaza neyse 11 de kendime koca bir çift kaşarlı tost yaptırdım yanında 3 şekerli çay ile yuttum onu.
öğlen:eve geldim zeynebi emzir ,altını temizle oyna derken zaman geçmiş ve tabiki benim bu eşi olmayan midem acıkma sinyalleri verdi hemen kaktım makarna suyu koydum.1 dolu tabak yağlı salçalı üzeri sarımsaklı yoğurtlu makarna yedim
2 saatten fazla geçti şekerim düştü 2 tane probis yedim 1 kase ruffles yedim yarım bardak fruko içtim.
akşam: kayınvalidem prinçli bol kıymalı sarma yapmış (yok ben rejimdeyim biliyorsunuz ısrar etmeyin yalanı vede kimseye çaktırmak istemeyeşimden dolayı (kaşımın gözümün şişliğine bakmadan)) 4-5 tane sarma yedim salata ve ayran ile (tabi ben onla kalırmıyım radar gibi açtım kulakları bulaşığı yıkadık içeri geçtik çay doldurmaya kalktım tabiki hep zeynoş fırlıyor BEN DOLDURURUM diye .niyet çok belli mutfaktaki sarmalar tırtıklanacak biri görse o benim canla başla çay doldurmaya kalkan halimi " ayyyy filancanın gelini var bi tane Zeynep maşallahhhhhh ne gayretli,ne kadar eline çabuk. çayın dibi göründüğü an hemen alıp doldurmaya götürüyordu dicek .ama gerçeği bilse gelip alnımdan öpecek gidip gelip gidip gelip sarmaları tırtıkladım böylece olmuştur 15-20 tane belki daha fazla aarada tatlıdan da götürdüm. e tabi sarmayı taçlandırmak gerek eve kayınvalidem sarma koydu zeynoşa yediririm diye. kadının elinin ayarı yok o sarmayla 5 jr. zeynoş doyar haberi yok: ))) neyse eve geldik zaman geçti tabi ben zeynoşu uyuttum yanında uyuya kalmışım .gözümü bir açtım ki gözüm dönmüş bizim zeynoşa bi baktım "annecim o kadar sarmayı nasıl yicen accık ta anan yesi dermiş gibi bir bakış attıktan sonra hipnozlular gibi rotayı şaşmadan,usul ve sessiz adımlarla mutfağa gittim. dolabı açarken nerdeyse dile gelecekti bizim dolap " e abla yeter yine mi sen bana da yazık" diye yemişimdir bi8-9 tane tabaktan eşim farketmesin diyede sarmaları çapraz çapraz koyuşum vardı ki evlere şenlik (bu arada sizin mesajlarınızı okumuyorum bile suçluyum ya .azap çekiyorum ama yolumdanda şaşmıyorum
neyse kaportayı çarpa çarpa dağıttığım bir günden sonra bir önceki gecenin verdiği uykusuzluğun sersemliği ile uyumuşum.
PERŞEMBE GÜNKÜ MENÜM
bugün işe gitmedim nedeni uzun
neyse benimki evdeydi işe geç gidecekti hamur kızartması çok sever istedi (danaaaa) gittim 1 ekmek hamuru aldım kızarttım 10 tane çıktı. normalde fazla yer ama 2 tane yedi.neyse işe gitti ben yumuldum hamurlara 8 inide yedim.
aaradan 1 saat geçmedi 1 büyük dilim ekmeğin üstüne sarelle nin fındık ezmesi var. kalın bir tabaka onu sürdüm 1 bardak soğuk süt ile yuttum.
sonra zaman geçti işti zeynoştu evdi diye karnım acıktı tabi (hay senin karnına dediğinizi duyar gibiyim
kalan ruffles ı yedim yanına bir crunch çikolata 1 saat sonra 1 koce kase kıymalı bulgur pilavı akşama tavuk yapmıştım fırında patesli biberli ondan yedim ekmek yedim kola içtim. sonra eşim çıktı dışarı tüm gücümü toplayıp size anlattım durumu ve aldığım gazla yemeği bıraktım (daha bırakmayı düşünmüyormuydun diceniz
işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee benim menülerim benim yediklerimbana yaz diye ısrar eden canım kaptanıma sevgilerle (keşke ısrar etmeyeydim hayattan soğudum dicek valla
neslim ne olsun değiştirelimm
valla o kadar almışımki nasıl gidecek bilmiyorum gmzemmm
***3.Takım 395.ETAP***
Efser: (74,7/74,7/0/%0)kilosu sabit
Ayulduzz: (75.5/74,6/0,9/%1,19)
Kelebekolacam: (76,2/76,5/-0,3/-%-0,39)
Nilyyyaaannn : (78/76.8/1,2/%1.54)
Chnnmkiz : (75,3/74.9/0,4/%0,53)
Sahgull : (62.1/62.3/-0,2/-%0,32)
Nar38 : (57,8/57,6/0,2/%0,35)
Olvidos : (61.8/60.7/1,1/%1,78)
HedefVeBasari : (79,6/79,6/0/%0)kilosu sabit
3.Takım ortalaması:% 0,52
Selam meleklerrrr
Listemizi kontrol edebilirmisinix
neslim bi devam etsem vericem inşallah birsürü kilo ama ....... neyse geçmişe takmicam sevgililer gününe 5 haf var kızzzz neslim gidermi 7-8 kilo
Teşekkürler dünya güzelimmmm gamzelimmmListeniz doğru gülşahımAyça ve olvidos ve çekirgeme maşallahhh
ne o kız helva gibiHEVÂ
Nefsini hevâsına tâbi kılıp şehevî arzularının peşinde ömrünü tükettikten sonra Allahü teâlâdan Cennet isteyen ahmaktır. (Hadîs-i şerîf-İhyâ)
ZEYNOM QICKHEVA OLSA ANLAM ÇOKMU KÖTÜKİ
Yenibirben_84
Teşekkürler dünya güzelimmmm gamzelimmm
Evet evet maşallah darısı bu hafta başımıza
tamam kaptanım hızlı vermek yok
Zeynom sana hızlı kilo vermeyi yasaklıyorum çünkü ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı alıyorsun o yüzden haftada 1 kilo ideal senin için
bi arkadaş vardı heva derdi kendine hitab şekli hoşuma giderdi ordan geldi anlamına baktım bize uyuyor boş arzular peşine koşup yiyoz ya ondan anlam uyarmı dedimne o kız helva gibi
valla kaptanım oburix olabilir çok hoşuma gittiii : ))))Günaydın meleklerim hayırlı cumalar hepimizee
Neslim bu hafta ekmekler pekmezler hurmalar hepsi iptal kuzumm
barbim geçen hafta nik değişimini yazmıştık kuzumTabloya alıntı yapınca kodlamalar çıkar Quoteleri slip önizleme yaparsan tablo çıkar kuzum
regl yaktı seni pisicanımm menülerinde sporunda süperdi bu hafta 1 gün daha bekleyemedi
slm ebwamcımmm geçmiş olsun paşamızanoldu sana böyle listeye alınacakken nazar değdi duruma göre bakacağım ebwamcım
barbim ve sen aynı kaderi paylaştınız bu hafta
Daha ne olsun ponçiğim harika vermişsin.Aman dikkatli bas yerlere kazasız belasız bir gün geçir kuzum
en çok yaşa emi barbim
ne diyim zeynom nutkum tutuldu 3 haftada 5,3 kilo almışsın hem hızlı verebiliyorsun hem de aynı hızla alıyorsun metabolizman hakikaten müthiş
Sağlık olsun tatlım haftaya alacağım listeye çünkü nota alırız nasılsa enişteyle psikolojinde düzeldi sen istedikten sonra hızlıca verirsin kuzumm
artık her ne işe yaradıysa aynen bu haftada hepsini yap bitanemm müthiş vermişsin tbrkler çikoyu unut 2,13 olacak yüzden kuzum
Yazdığın için teşekkür ederim kuzummdiyette olan biri için korku filmi gibi nutkum tutuldu resmen
ama anlatımın süper biz en iyisi bu mesajını kilo alma topiğine kopyalayalım nasıl kilo alınırmış görsünler
Önümüze bakıyoruz haftaya rekor bekliyorum senden tatlım ona göre
menülerini gördükten sonra oburiks öneresim geldi zeynom
Kuzum enişteyle barıştın en önemli psikolojik sorun kalktı.Eve de abur cubur alma en ufak zayıflığında yenilirsin nefsine.Sporuna ve sağlıklı beslenmen başla gerisi gelecek tatlımDaha önce yapmasan tamam ama rekor kırdın kuzum yapabilirisn yeter ki moralin düzgün olsun ve gerçekten iste
heva çok hoşuma gitti ama bak kaptanım bana muhteşem menülerimi yazdıktan sonra senin nick oburix olsun demiş ne dersinbi arkadaş vardı heva derdi kendine hitab şekli hoşuma giderdi ordan geldi anlamına baktım bize uyuyor boş arzular peşine koşup yiyoz ya ondan anlam uyarmı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?