Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***3.Takım 395.ETAP***

Efser: (74,7/74,7/0/%0)kilosu sabit

Ayulduzz: (75.5/74,6/0,9/%1,19)
Kelebekolacam: (76,2/76,5/-0,3/-%-0,39)
Nilyyyaaannn : (78/76.8/1,2/%1.54)
Chnnmkiz : (75,3/74.9/0,4/%0,53)
Sahgull : (62.1/62.3/-0,2/-%0,32)
Nar38 : (57,8/57,6/0,2/%0,35)
Olvidos : (61.8/60.7/1,1/%1,78)

HedefVeBasari : (79,6/79,6/0/%0)kilosu sabit

3.Takım ortalaması:% 0,52

Selam meleklerrrr
Listemizi kontrol edebilirmisinix

Günaydın meleklerim hayırlı cumalar hepimizee

Neslim bu hafta ekmekler pekmezler hurmalar hepsi iptal kuzumm

barbim geçen hafta nik değişimini yazmıştık kuzum Tabloya alıntı yapınca kodlamalar çıkar Quoteleri slip önizleme yaparsan tablo çıkar kuzum

regl yaktı seni pisicanımm menülerinde sporunda süperdi bu hafta 1 gün daha bekleyemedi

Evet slm kizlar slm kaptancim nasilsiniz gorusmeyeli ben ufaklikla cebellesiyom hem ust disleri cikariyo ayni zamada gribal enfeksiyon geciriyo yetmezmis gibide oksuruyo yani bana yine uykusuz geceler dustu ; ((

slm ebwamcımmm geçmiş olsun paşamıza noldu sana böyle listeye alınacakken nazar değdi duruma göre bakacağım ebwamcım

Bugunku menumu yazim buarada
sabah adacayi peynir zeytin bi havuc bi salatalik
ogle bir kase karabugdayli yogurt
ara bitki cayi sade kahve bir elma bi bardak sut
aksam salata bi parca haslanmis tavuk
3 litre su 45 dk yuruyus

barbim ve sen aynı kaderi paylaştınız bu hafta

Daha ne olsun ponçiğim harika vermişsin .Aman dikkatli bas yerlere kazasız belasız bir gün geçir kuzum

Ay kk ya bakarken nerdeyse otobusten inmeyi unutuyodum

en çok yaşa emi barbim

ne diyim zeynom nutkum tutuldu 3 haftada 5,3 kilo almışsın hem hızlı verebiliyorsun hem de aynı hızla alıyorsun metabolizman hakikaten müthiş

Sağlık olsun tatlım haftaya alacağım listeye çünkü nota alırız nasılsa enişteyle psikolojinde düzeldi sen istedikten sonra hızlıca verirsin kuzumm

Dogru hesapladimsanirim.ben omruhayatimda bu yuzdeyi gormedim.tirstim napsam ciko mu yesem

artık her ne işe yaradıysa aynen bu haftada hepsini yap bitanemm müthiş vermişsin tbrkler çikoyu unut 2,13 olacak yüzden kuzum

Yazdığın için teşekkür ederim kuzumm diyette olan biri için korku filmi gibi nutkum tutuldu resmen
ama anlatımın süper biz en iyisi bu mesajını kilo alma topiğine kopyalayalım nasıl kilo alınırmış görsünler

Önümüze bakıyoruz haftaya rekor bekliyorum senden tatlım ona göre

neslim ne olsun değiştirelimm

menülerini gördükten sonra oburiks öneresim geldi zeynom

valla o kadar almışımki nasıl gidecek bilmiyorum gmzemmm

Kuzum enişteyle barıştın en önemli psikolojik sorun kalktı.Eve de abur cubur alma en ufak zayıflığında yenilirsin nefsine.Sporuna ve sağlıklı beslenmen başla gerisi gelecek tatlımDaha önce yapmasan tamam ama rekor kırdın kuzum yapabilirisn yeter ki moralin düzgün olsun ve gerçekten iste

Listeniz doğru gülşahım Ayça ve olvidos ve çekirgeme maşallahhh

neslim bi devam etsem vericem inşallah birsürü kilo ama ....... neyse geçmişe takmicam sevgililer gününe 5 haf var kızzzz neslim gidermi 7-8 kilo

Zeynom sana hızlı kilo vermeyi yasaklıyorum çünkü ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı alıyorsun o yüzden haftada 1 kilo ideal senin için

***6.Takım 395. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,8 / / /% )
Ahbirkingcharlesimolsa (79/78,8 /0,2 /%0,25 )
BayilanBayilana (93/91,7 /1,3 /%1,40)

makres76 (63,3/62,7 / 0,6/%0,95 )
rengarenknesli (76,7/76,5 /0,2 /%0,26 )
gel_pcpc (78.9/78.6 / 0.3/%0.38)
winstonlight(75,2 /74.3 /0.9 /%1.20 )

6.Takım Ortalaması:%

valla kaptanım oburix olabilir çok hoşuma gittiii : ))))

bi arkadaş vardı heva derdi kendine hitab şekli hoşuma giderdi ordan geldi anlamına baktım bize uyuyor boş arzular peşine koşup yiyoz ya ondan anlam uyarmı dedim
heva çok hoşuma gitti ama bak kaptanım bana muhteşem menülerimi yazdıktan sonra senin nick oburix olsun demiş ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…