- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kaptanim acik tahrik var. Kendi iradelerini benimle ozdeslestiriyolar. Can sıkıntısindan yarin 77 olursam gorursunuzEy evren benimde yuzume gul
gulay gibi yiyim yiyim kralice gibi eriyeyim duy sesimi bana hizmet et. Ey evren hizmetkarim olki bugunki zikimlar bedenime yapismasin.......
ve menum
sabah yarim yamalak karatay valla bitiremiyom 1 yum bile
13.00 gibi 1 muz.1 havuç. 1 kase mercimek çorbası
18.00 de etli karnibahar. Etli vulgur pilav 1 turp az tursu
ve
yarim ekmekle yenen zeytin ve tahin oekmez
ve 1 kase cekirdek
spor yok tatil ilan ettim
Yaaaa kendimi super hissettim vallahi ne yalan solim. Yedigim Tum cikolari size itafediyom
Ey evren benimde yuzume gul
gulay gibi yiyim yiyim kralice gibi eriyeyim duy sesimi bana hizmet et. Ey evren hizmetkarim olki bugunki zikimlar bedenime yapismasin.......
ve menum
sabah yarim yamalak karatay valla bitiremiyom 1 yum bile
13.00 gibi 1 muz.1 havuç. 1 kase mercimek çorbası
18.00 de etli karnibahar. Etli vulgur pilav 1 turp az tursu
ve
yarim ekmekle yenen zeytin ve tahin oekmez
ve 1 kase cekirdek
spor yok tatil ilan ettim
kaptanim acik tahrik var. Kendi iradelerini benimle ozdeslestiriyolar. Can sıkıntısindan yarin 77 olursam gorursunuz
2 lt ayranı neden yazmadınnnnBende m3nuyazim bari
sabah: 2 yumurta, uc dilim turp, bir kase havuc salatasi, 3 ceviz, peynir
ogleden sonra: 2 lahmacun, ayran, kahve
aksam ustu: bes bardakkadar cay, 1 fincan kahve, 3 yaprak bitter cips cikolata
hadi bakam kabahatim varmi incecik cikolardan baska
Slm kizlar bende bugun tartiyi gorunce moral sifira indi ama sagolsun kaptanim beni yine gaza getirdi tam gaz devam kilo vermeye
ayyuzlum kralicem onunde saygiyla egiliyorum bukadar yiyip kilo verdin ya ayakta alkisliyom seni :)))))
Neslim duana cani gonulden amin bitanem
pisicim su on kiloyu verim jilliana donucem insallah canim
zeyno okurken gulmekten karnima agrilar girdi resmen ne yemissin kiz oyle :))))))))
Ama hic yabancisi oldugum bi durum degil bian kendimi gordum sende diyebilirim
buda bugunku menum
sabah dort kasik menemen zeytin peynir ceviz 4 cay
oglen 5 cay biraztuzlu kraker 4 cips cikolata
ara form cayi aksam bir bardak ayran
3 litre su spor 35 dk yuruyus
Afiyetolsun canımmmgunaydin kizlar. az erken ama kahvalti yapiyom bu saatte. mutfagi toparlim diyene kadar bu saat oldu. ama kahvaltim lezzetli. aksama paylasirim
oyyy mavim gelmiş hoşgelmiş.selam arkadaşlar
bende aranıza katılmak isityorum yaklaşık 1 aydır sessiz takipçinizim... 80 89 grubunda 3 4 ay kadardır yazıyorum zaten ama artık aranızda yarışmak ve hızlanmak istiyorum... kuralları okudum ve kabul ediyorum sizde beni kabul ederseniz listeye gireceğim günüde iple çekiyorum....çok heyecanlandımmm
oyyy mavim gelmiş hoşgelmiş.
seni ne süprizler bekliyor bir bilsen iyiki geldin :)
cuma günki kilonu
80 topiği başlangıç kilonu, ve hedefini, yaşını bildirim şeklinde yaz bize not alacaz.
birde kendinden bahset tanımayan arkadaşlar için okiş bebeğimmm
Hoşgeldin canım aramızaselam arkadaşlar
bende aranıza katılmak isityorum yaklaşık 1 aydır sessiz takipçinizim... 80 89 grubunda 3 4 ay kadardır yazıyorum zaten ama artık aranızda yarışmak ve hızlanmak istiyorum... kuralları okudum ve kabul ediyorum sizde beni kabul ederseniz listeye gireceğim günüde iple çekiyorum....çok heyecanlandımmm
Hoşgeldin canım aramıza
Merhaba canım memnun oldum, ben Gamze, 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim bebişim yok henüz :) çalışmaya ara verdim mali müşavirim aslında ama şu an doktora yapıyorum, tez aşamasına gelince yeniden çalışmayı istiyorum bakalım inşallah.. Ben de aslında 85 le başladım, kkya geldiğimde 81.3 düm. Sağolsun kaptanım sesimi duydu takıma kabul etti sanırım 3 ay kadar oldu takıma gireli.. Aslında 77.4 e kadar düşmüştüm ama geçen hafta geri aldım biraz malesef..evet kızlar nesliminde dediği gibi biraz kendimden bahsedeyim gerçi takımda herkesle az çok tanışıyoruz sanki buda beni daha çok rahatlatıyor.
33 hatta 34 yaşındayım
8 yaşında bir kızım var
çalışıyorum
en yüksek kilom 92 93 tü dukanla bayağı bir rahatladım ama sonra 2 3 kilo kadar geri aldım
öyle uzun süreli hiç diyet yapmadım ilk defa bu kadar uzun soluklu gidiyorum meğer ne zormuş ama olsun eninde sonunda bitecek...
80 89 topiğine başladığımda 86,6 idim
güncel kilom 83,6 aylardır bir ileri iki geri gide gele durum bu ama artık yok öyle bişey burada daha da motive olacağıma bu yarışın sayesinde çok dikkatli olacağıma inanıyorum...
spor yapmak işitiyorum aslında kızlar ama swetimmm biliyor ya 2 ayda 2 kez belimi incittim ve maalesef fıtık başlangıcı o yüzden önce doktorun verdiği harketler belimi güçlendirsin sonra biraz toparlanmayı planlıyorum...
haaaaa hedefim 65 70 arasında kalmak
tatlım ben bel fıtıgından felç oldum 6 sene önce ameliyatla ayaklandım. sonrasında fizikçi bazı plates hareketlerini verdi 6 ay yaptım sonrasında platese başladım ama her hafta 2 hareket ekledim belime yaramayanları eledim ve zamanla kendime plates programı yaptım 30 dakkalık hala onu uyguluyorum ama haftada 3 kez oluyo eskiden hergündü. sana tavsiyem o verilen hareketleri bırakma hatta ebrunun c lerini izle ve sende programına ekle en az 20-30dk lık program çıkar kendine ve asla ihmal etme. allahaşükür 6 senedir iyiyim bi yazın nuksetti biraz daha yok şükür kurtuldum ama ömür boyu dikkat etmeliyizevet kızlar nesliminde dediği gibi biraz kendimden bahsedeyim gerçi takımda herkesle az çok tanışıyoruz sanki buda beni daha çok rahatlatıyor.
33 hatta 34 yaşındayım
8 yaşında bir kızım var
çalışıyorum
en yüksek kilom 92 93 tü dukanla bayağı bir rahatladım ama sonra 2 3 kilo kadar geri aldım
öyle uzun süreli hiç diyet yapmadım ilk defa bu kadar uzun soluklu gidiyorum meğer ne zormuş ama olsun eninde sonunda bitecek...
80 89 topiğine başladığımda 86,6 idim
güncel kilom 83,6 aylardır bir ileri iki geri gide gele durum bu ama artık yok öyle bişey burada daha da motive olacağıma bu yarışın sayesinde çok dikkatli olacağıma inanıyorum...
spor yapmak işitiyorum aslında kızlar ama swetimmm biliyor ya 2 ayda 2 kez belimi incittim ve maalesef fıtık başlangıcı o yüzden önce doktorun verdiği harketler belimi güçlendirsin sonra biraz toparlanmayı planlıyorum...
haaaaa hedefim 65 70 arasında kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?